שאלון

Flash Button

New member
שאלון

שהיה ברגיל..במקרה ראיתי, הוא נחמד הבנאדם הכי חכם- הבנאדם הכי נחמד- הבנאדם הכי חברותי- הבנאדם הכי מצחיק- הבנאדם שכותב הכי יפה- הבנאדם שמחבק הכי טוב- הבנאדם שיצא לכם להיות איתו אחרון (חוץ מהמשפחה..)- הבנאדם שאתם הכי סומכים עליו- הבנאדם הכי טוב לשיחות נפש- הבנאדם שתמיד מקשיב- הבנאדם הכי יפה- הבנאדם שמתלבש הכי יפה- הבנאדם שהייתם רוצים להיות איתו ברגעים אלה- הבנאדם שהייתם רוצים להחטיף לו כאפה ברגעים אלה-

אוי מאי גאד../images/Emo70.gifשלוש הודעות חדשות

בפחות מיומיים
נדיר
אני יענה אחר כך

חחח כה אשכרה../images/Emo6.gif

ולדעתי, בקשר לתשובות לסקר, אז כדאי לעשות את זה על אנשים מהפורום כי אם לא זה דיי משעמם כי לרוב לא מכירים את האנשים שרושמים את זה עליהם.

DevilishAngel

New member
ניאמ ניאמ../images/Emo3.gif בלה בלה../images/Emo68.gif

הבנאדם הכי חכם- דויד מהקורס מנהיגות (לא יצא לי לדבר איתו, אבל הוא בנאדם ממש ממש חכם).
הבנאדם הכי חברותי- גאיה (חברה שלי).
הבנאדם הכי מצחיק- שקד (חברה שלי) ודניאל מהקורס מנהיגות
הבנאדם שכותב הכי יפה- אין הרבה אנשים כאלה...
הבנאדם שמחבק הכי טוב- P-
-
-:
הבנאדם שיצא לכם להיות איתו אחרון- גאיה
הבנאדם שאתם הכי סומכים עליו- גאיה/שקד
הבנאדם הכי טוב לשיחות נפש- שקד
הבנאדם שתמיד מקשיב- גאיה
הבנאדם שמתלבש הכי יפה- לא זוכרת כרגע
הבנאדם שהייתם רוצים להיות איתו ברגעים אלה- א'...(
) אבל הוא בחו"ל
הבנאדם שהייתם רוצים להחטיף לו כאפה ברגעים אלה- מיכל הקטנה מהסמינר.... ילדה מעצבנת. מיכל:"איך קוראים לך???" אני:"דניאל" מיכל:"אהה נכון"...כעבור 5 דקות- מיכל:"וואי שכחתי איך קוראים לך!!!" דניאל:"אממ... טוב... קוראים לי דניאל"...כעבור יום- מיכל:"דנה!!! נועה!!! איך קוראים לך?????" דניאל:"קוראים לי דניאל, בסדר?" מיכל:"אהה וואלה שכחתי". כעבור 5 דקות- מיכל:"ילדהההה איך קוראים לך??????" אני, בעצבים היסטריים:"קוראים לי ד-נ-י-א-ל! מתחיל ב-ד' ונגמר ב-ל'!הבהרנו את זה ב-18 פעמים הקודמות ששאלת אותי! מיכל: "טוב טוב תירגעי...איזה עצבנית את!"......שלא תחשבו שהיא ילדה קטנה, היא בת 14..

אני...

הבנאדם הכי חכם- אחותי מורןן הבנאדם הכי נחמד- אביעד הבנאדם הכי חברותי-קרן לוי חברה טובה שלי הבנאדם הכי מצחיק-קרןןן לוייי הבנאדם שכותב הכי יפה-אני לא מכירה מישהו כזה חחחח הבנאדם שמחבק הכי טוב-
הבנאדם שיצא לכם להיות איתו אחרון (חוץ מהמשפחה..)- קרן וגליה שואף החברות הכי הכי טובות שליייייייי הבנאדם שאתם הכי סומכים עליו-קרן וגליה הבנאדם הכי טוב לשיחות נפש-גליה וקרןןןן הבנאדם שתמיד מקשיב-אחותיי הבנאדם הכי יפה- מיראללל חברה שליי הבנאדם שמתלבש הכי יפה- מיראל הבנאדם שהייתם רוצים להיות איתו ברגעים אלה- ל או "ג" הבנאדם שהייתם רוצים להחטיף לו כאפה ברגעים אלה- מורן צ

עונה../images/Emo13.gifחביב

הבנאדם הכי חכם- אממממ
נראה לי אבא הבנאדם הכי נחמד- אמא
הבנאדם הכי חברותי- נועה
(חברה שלי) הבנאדם הכי מצחיק- רז
(מישו מהכיתה) ולא יודעת מי עוד
הבנאדם שכותב הכי יפה- יפה לא יודעת אבל דנה קורעת אותי בכתיבה שלה
הבנאדם שמחבק הכי טוב-
הבנאדם שיצא לכם להיות איתו אחרון (חוץ מהמשפחה..)- חוץ מהמשפחה?-Pנועה הבנאדם שאתם הכי סומכים עליו- אמממ אמא
הבנאדם הכי טוב לשיחות נפש- נועה
הבנאדם שתמיד מקשיב- נועה
הבנאדם הכי יפה- קמילה
הבנאדם שמתלבש הכי יפה- אממממ
אולי נגה? (חברה)
לא יודעת אולי נועה?
לא יודעת שתיהן מתלבשות מדהים ויש עוד כמה
הבנאדם שהייתם רוצים להיות איתו ברגעים אלה- אממ סבא
הבנאדם שהייתם רוצים להחטיף לו כאפה ברגעים אלה- אחותי

למעלה