שאלון::

שאלון::

אני מקווה שזה בסדר שפתחתי שאלון....
שם:
חיה אהובה:
מה את\ה מעדיפ\ה שיער חום שיער שחור שיער שטני שיער בלונדיני??
טלווזיה או מחשב (עם אינטרנט)??
פסטה או רביולי??
חגורה עם קישוטים או חגורה רגילה(בלי קישוטים)??
הצגות סרטים או סדרות??
דיסקמן או ווקמן?
ידיעות אחרונות או מעריב?
מאוורר או מזגן?
לחזור לבית הספר?
מקדונלד או בורגרקינג?
כפכפים , סנדלים נעלי ספורט או אולסטאר?
אנגלית או חשבון?מה את\ה מעדיפ\ה בירה שחורה(ללא אלכוהל)או קולה או קולה לימון או ספריט או פנטה?
מה את\ה מעדיפ\ה יותר כלב או חתול??
סלט עם בצל או בלי בצל??
מה את\ה מעדיפ\ה ג'ינס בגזרנה נמוכה ג'נס בגזרה בינונית או בגזרה גבוהה??
חצאית או מכנסים או שמלה??
מה את\ה מעדיפ\ה גלידה בטעם תות או בטעם פיסטוק או בטעם שוקולד??
מה את\ה מעדיפ\ה חגורה צמיד או שרשרת??
מה את\ה מעדיפ\ה hot או yes??
מה את\ה מעדיפ\ה שניצל או נקניקייה??
מה את\ה מעדיפ\ה גלידה או חפיסת שוקולד??
מה את\ה מעדיפ\ה צ'יפס או ביסלי??
מה את\ה מעדיפ\ה סרט פעולה , סרט קומדיה , סרט אימה?? סרט או קניון??
טלפון אלחוטי או טלפון רגיל?

עונה!!

שם:אביטל גיל:14 כינויים קודמים בתפוז:אין חיה אהובה:כלבים מה את\ה מעדיפ\ה שיער חום שיער שחור שיער שטני שיער בלונדיני??שטני ושחור טלווזיה או מחשב (עם אינטרנט)??שניהם פסטה או רביולי??פסטה חגורה עם קישוטים או חגורה רגילה(בלי קישוטים)??חגורה רגילה בלי קישוטים הצגות סרטים או סדרות??סרטים ואחר כך סדרות דיסקמן או ווקמן?דיסקמן ידיעות אחרונות או מעריב?ידיעות אחרונות מאוורר או מזגן?שניהם... לחזור לבית הספר?לא.. מקדונלד או בורגרקינג?מקדונלד כפכפים , סנדלים נעלי ספורט או אולסטאר?כפכפים ואולסטר אנגלית או חשבון?לא שניהם מה את\ה מעדיפ\ה בירה שחורה(ללא אלכוהל)או קולה או קולה לימון או ספריט או פנטה?ספרייט ובירה שחורה מה את\ה מעדיפ\ה יותר כלב או חתול??כלב סלט עם בצל או בלי בצל??עם מה את\ה מעדיפ\ה ג'ינס בגזרנה נמוכה ג'נס בגזרה בינונית או בגזרה גבוהה??גזרה נמוכה חצאית או מכנסים או שמלה??מכנסיים וחצאית... מה את\ה מעדיפ\ה גלידה בטעם תות או בטעם פיסטוק או בטעם שוקולד??פיסטוק ושוקולד מה את\ה מעדיפ\ה חגורה צמיד או שרשרת??חגורה וצמיד מה את\ה מעדיפ\ה hot או yes?? הוט מה את\ה מעדיפ\ה שניצל או נקניקייה??שניצל מה את\ה מעדיפ\ה גלידה או חפיסת שוקולד??גלידה...האמת לא יודעת.... מה את\ה מעדיפ\ה צ'יפס או ביסלי??ביסלי נראה לי... מה את\ה מעדיפ\ה סרט פעולה , סרט קומדיה , סרט אימה??אימה וקומדיה סרט או קניון??סרט נאה לי.... טלפון אלחוטי או טלפון רגיל?טלפון אל חוטי

Toxic Girl

New member
אנייייייייייייי

שם: יוליה גיל: 12 כינויים קודמים בתפוז: ~אין~ חיה אהובה: כלב מה את\ה מעדיפ\ה שיער חום שיער שחור שיער שטני שיער בלונדיני?? תלוי אצל מי....אצלי אני מעדיפה חום כמו עכשיו טלווזיה או מחשב (עם אינטרנט)?? אמ....זאת ההחלטה הכי קשה שהייתי צריכה לקבל בחיים שלי, אבל נלך על טלויזיה.... פסטה או רביולי?? פסטה חגורה עם קישוטים או חגורה רגילה(בלי קישוטים)?? עם קישוטים הצגות סרטים או סדרות?? סדרות דיסקמן או ווקמן? דיסקמן ידיעות אחרונות או מעריב? מעריב לנוער....או סתם מעריב מאוורר או מזגן? מזגן
לחזור לבית הספר? למה
למה
למה
מקדונלד או בורגרקינג? מקדונלס כפכפים , סנדלים נעלי ספורט או אולסטאר? נעלי ספורט אנגלית או חשבון?מה את\ה מעדיפ\ה בירה שחורה(ללא אלכוהל)או קולה או קולה לימון או ספריט או פנטה? אנגלית, קולה מה את\ה מעדיפ\ה יותר כלב או חתול?? כלב סלט עם בצל או בלי בצל?? בצל בלי סלט מה את\ה מעדיפ\ה ג'ינס בגזרנה נמוכה ג'נס בגזרה בינונית או בגזרה גבוהה?? גזרה נמוכה חצאית או מכנסים או שמלה?? מכנסיים מה את\ה מעדיפ\ה גלידה בטעם תות או בטעם פיסטוק או בטעם שוקולד?? שוקולד מה את\ה מעדיפ\ה חגורה צמיד או שרשרת?? שרשרת מה את\ה מעדיפ\ה hot או yes?? יס
יס
יס
מה את\ה מעדיפ\ה שניצל או נקניקייה?? נקניקייה מה את\ה מעדיפ\ה גלידה או חפיסת שוקולד?? גלידה..... מה את\ה מעדיפ\ה צ'יפס או ביסלי?? צ'יפס מה את\ה מעדיפ\ה סרט פעולה , סרט קומדיה , סרט אימה?? רק קומדיה, אך ורק קומדיה ושום דבר אחר חוץ מקומדיה סרט או קניון?? אמ..... קניון טלפון אלחוטי או טלפון רגיל? אלחוטי או עדיף חוט בלי טלפון.....

T a l14

New member
אני עונה

שם:טל
:גיל:13
כינויים קודמים בתפוג:אין
חיה אהובה:דולפין ו...קוף?
איזה צבע שיער את מעדיפה:שיער חום ושטני, אבל זה לא ממש משנה.
טלוויזיה עם מחשב (עם אינטרנט):שניהם
פסטה או ריביולי:שניהם...
חגורה עם קישוטים או חגורה רגילה:רגילה
:הצגות סרטים או טלוויזיה:שלושתם אבל הכי טלוויזיה!
דיסקמן או וואקמן:דיסקמן
ידיעות אחרונות או מעריב:ידיעות אחרונות
מאוור או מזגן:מזגן
לחזור לבית ספר:לאאאאאא!
מקדונלד או בורגרקינג:מקדונלד
:איזה סוג נעל:כפכפים
אנגלית או חשבון:אנגלית
איזה סוג שתיה:קולה
כלב או חתול:כלב
סלט עם בצל או בלי בצל:בלי בצל
איזה סוג גיזרה (בג'ינס):בינונית
חצאית מכנסים או שמלה:מכנסיים וחצאית
איזה סוג טעם בגלידה:שוקולד
חגורה צמיד או שרשרת:צמיד
yes או hot : אין לי מושג...
שניצל או נקנקייה:שניהם
גלידה או חפיסת שוקולד:חפיסת שוקולד...שניהם
צ'יפס או ביסלי:שניהם
איזה סוג סרט:סרט קומדיה
סרט או קניון:קניון
טלפון אלחוטי או טלפון רגיל:אלחוטי

dementer

New member
תשובות.

שם: ליטל גיל: 12 וחצי כינויים קודמים בתפוז: אין חיה אהובה: חיה אהובה זה דבר טיפשי. אבל עם כבר אז דובי פנדה. מה את\ה מעדיפ\ה שיער חום שיער שחור שיער שטני שיער בלונדיני?? שיער חום. טלווזיה או מחשב (עם אינטרנט)?? לא יודעת! פסטה או רביולי?? פסטה. חגורה עם קישוטים או חגורה רגילה(בלי קישוטים)?? בלי. הצגות סרטים או סדרות?? נראה לי שסרטים... דיסקמן או ווקמן? דיסקמן. ידיעות אחרונות או מעריב? ידיעות אחרונות. מאוורר או מזגן? מאוורר. לחזור לבית הספר? כן... בית ספר חדש... מקדונלד או בורגרקינג? שניהם מגעילים אותי במיוחד. אבל מקדונלדס הכי חארות. כפכפים , סנדלים נעלי ספורט או אולסטאר? נעלי ספורט. אנגלית או חשבון? אנגלית. מה את\ה מעדיפ\ה בירה שחורה(ללא אלכוהל)או קולה או קולה לימון או ספריט או פנטה? פנטה. מה את\ה מעדיפ\ה יותר כלב או חתול?? די להשוואה הטיפשית הזאת!! סלט עם בצל או בלי בצל?? בלי. מה את\ה מעדיפ\ה ג'ינס בגזרנה נמוכה ג'נס בגזרה בינונית או בגזרה גבוהה?? גזרה נמוכה. חצאית או מכנסים או שמלה?? מכנס. מה את\ה מעדיפ\ה גלידה בטעם תות או בטעם פיסטוק או בטעם שוקולד?? שוקולד. מה את\ה מעדיפ\ה חגורה צמיד או שרשרת?? צמיד. מה את\ה מעדיפ\ה hot או yes?? יס. מה את\ה מעדיפ\ה שניצל או נקניקייה?? אני צמחונית. מה את\ה מעדיפ\ה גלידה או חפיסת שוקולד?? חפיסת שוקולד. מה את\ה מעדיפ\ה צ'יפס או ביסלי?? תלוי איזה... מה את\ה מעדיפ\ה סרט פעולה , סרט קומדיה , סרט אימה?? קומדיה. סרט או קניון?? סרט. טלפון אלחוטי או טלפון רגיל? לא ממש איכפת לי.

SShiRaS

New member
שלי ../images/Emo26.gif

שם: שירה גיל: 16 וחצי כינויים קודמים בתפוז:
חיה אהובה: דולפין חח מה את\ה מעדיפ\ה שיער חום שיער שחור שיער שטני שיער בלונדיני?? חום [רצוי עם עיניים בהירות חח] טלווזיה או מחשב (עם אינטרנט)?? מחשב [אפשר להוריד תוכניות] פסטה או רביולי?? רביולי חגורה עם קישוטים או חגורה רגילה(בלי קישוטים)?? בלי!!!! הצגות סרטים או סדרות?? סרטים [מוביס פריק] דיסקמן או ווקמן? דיסקמן ידיעות אחרונות או מעריב? ידיעות אחרונות מאוורר או מזגן? מזגן לחזור לבית הספר? לא. מקדונלד או בורגרקינג? מקדונלדס [אבל גם בורגראנץ'] כפכפים , סנדלים נעלי ספורט או אולסטאר? נעלי ספורטטט אנגלית או חשבון? אנגלית מה את\ה מעדיפ\ה בירה שחורה(ללא אלכוהל)או קולה או קולה לימון או ספריט או פנטה? ספרייט מה את\ה מעדיפ\ה יותר כלב או חתול?? כלב. [חתול זה רשע] סלט עם בצל או בלי בצל?? עם!! אין לזה טעם בלי מה את\ה מעדיפ\ה ג'ינס בגזרנה נמוכה ג'נס בגזרה בינונית או בגזרה גבוהה?? נמוך אבל לא -יותר מדי- חצאית או מכנסים או שמלה?? מכנסיים מה את\ה מעדיפ\ה גלידה בטעם תות או בטעם פיסטוק או בטעם שוקולד?? שוקולד מה את\ה מעדיפ\ה חגורה צמיד או שרשרת?? צמיד מה את\ה מעדיפ\ה hot או yes?? הוט! [טוב אני משוחדת.. אילולא אמטיוי היטס וביפ כבר מזמן הייתי ביס] מה את\ה מעדיפ\ה שניצל או נקניקייה?? נקניקיה מה את\ה מעדיפ\ה גלידה או חפיסת שוקולד?? גלידה מה את\ה מעדיפ\ה צ'יפס או ביסלי?? צ'יפס מה את\ה מעדיפ\ה סרט פעולה , סרט קומדיה , סרט אימה?? אימה וקומדיה סרט או קניון?? קניון ואם כבר שם אז סרט חחח טלפון אלחוטי או טלפון רגיל? אלחוטי

R o m m y

New member
גמאני!

שם: רומי... יותר נכון, זה כינוי, מאז כיתה י'. גיל: 18 וחצי כינויים קודמים בתפוז: אין חיה אהובה: חתולים מה את\ה מעדיפ\ה שיער חום שיער שחור שיער שטני שיער בלונדיני? שיער שטני או בלונדיני... אבל טבעי, לא מחומצן. טלווזיה או מחשב (עם אינטרנט)?? טלוויזיה נשמע יותר טוב פסטה או רביולי?? פסטה, נראה לי... חגורה עם קישוטים או חגורה רגילה(בלי קישוטים)?? בלי קישוטים, מה, אני פקאצה? הצגות סרטים או סדרות?? סדרות. ועדיפות לסדרות ריאליטי דיסקמן או ווקמן? דיסקמן, ווקמן זה כל כך שנת 95 ידיעות אחרונות או מעריב? "יותר מעניין לקרוא מעריב"... מאוורר או מזגן? מזגן לחזור לבית הספר? מההההה?? בחיים לא! מקדונלד או בורגרקינג? מקדונלד'ס... אבל בורגר ראנץ' הכי טעים! כפכפים , סנדלים נעלי ספורט או אולסטאר? נעלי ספורט בדם אנגלית או חשבון? אנגלית קצת יותר נורמלי... מה את\ה מעדיפ\ה בירה שחורה(ללא אלכוהול)או קולה או קולה לימון או ספרייט או פאנטה? פאנטה- ושתהיה שוקטה! מה את\ה מעדיפ\ה יותר כלב או חתול?? חתול. כלבים זה איכככ... סלט עם בצל או בלי בצל? בלי מה את\ה מעדיפ\ה ג'ינס בגזרנה נמוכה ג'נס בגזרה בינונית או בגזרה גבוהה?? נמוכה חצאית או מכנסים או שמלה?? מכנסיים מה את\ה מעדיפ\ה גלידה בטעם תות או בטעם פיסטוק או בטעם שוקולד?? תות מה את\ה מעדיפ\ה חגורה צמיד או שרשרת?? צמיד מה את\ה מעדיפ\ה hot או yes?? הוט מה את\ה מעדיפ\ה שניצל או נקניקייה?? שניצל מה את\ה מעדיפ\ה גלידה או חפיסת שוקולד?? גלידה מה את\ה מעדיפ\ה צ'יפס או ביסלי?? ביסלי גריל. מה את\ה מעדיפ\ה סרט פעולה , סרט קומדיה , סרט אימה?? קומדיה סרט או קניון?? קניון טלפון אלחוטי או טלפון רגיל? אלחוטי...

עונה../images/Emo3.gif

שם: יעל
כינויים קודמים בתפוז: אין.
חיה אהובה: כל החיות
מה את\ה מעדיפ\ה שיער חום שיער שחור שיער שטני שיער בלונדיני?? כל אחד ומה שמתאים לו
טלווזיה או מחשב (עם אינטרנט)?? שניהםםם
פסטה או רביולי?? פסטה
חגורה עם קישוטים או חגורה רגילה(בלי קישוטים)?? תלוי בלבוש..
הצגות סרטים או סדרות?? סדרות חח
דיסקמן או ווקמן? MP3 פלייר
ידיעות אחרונות או מעריב? ידיעות אחרונות
מאוורר או מזגן? מזגן בכיף..
לחזור לבית הספר? בית ספר? בצפר יעני?
מקדונלד או בורגרקינג? קדונלדסססס
כפכפים , סנדלים נעלי ספורט או אולסטאר? כפכפים
אנגלית או חשבון? אנגלית
מעדיפה בירה שחורה
מה את\ה מעדיפ\ה יותר כלב או חתול?? הייתה כבר שאלה לגבי חיות.. מעדיפה את כולן
סלט עם בצל או בלי בצל?? בלי
מה את\ה מעדיפ\ה ג'ינס בגזרנה נמוכה ג'נס בגזרה בינונית או בגזרה גבוהה?? נמוכה..
חצאית או מכנסים או שמלה?? שמלה;-P
מה את\ה מעדיפ\ה גלידה בטעם תות או בטעם פיסטוק או בטעם שוקולד?? שוקולד
מה את\ה מעדיפ\ה חגורה צמיד או שרשרת?? שרשרת..
מה את\ה מעדיפ\ה hot או yes?? HOT
מה את\ה מעדיפ\ה שניצל או נקניקייה?? שניצללל
מה את\ה מעדיפ\ה גלידה או חפיסת שוקולד??
מה את\ה מעדיפ\ה צ'יפס או ביסלי?? צ'יפס שולטטט
מה את\ה מעדיפ\ה סרט פעולה , סרט קומדיה , סרט אימה?? סרט או קניון?? סרטי אימה.. ופעולה.
טלפון אלחוטי או טלפון רגיל? אלחוטי..

KiShKooSh

New member
עונה../images/Emo9.gifמוטי

שם:|*ביק
(חולה על השם שלי, וזה נראה לי הדבר היחיד שאני חולה אצלי) גיל:15 כינויים קודמים בתפוז: מ ר ש מ ל ד ה(עד שפרצו אליו
) חיה אהובה:נראה לי דולפינים
מוטי מה את\ה מעדיפ\ה שיער חום שיער שחור שיער שטני שיער בלונדיני
שחו חזק טלווזיה או מחשב (עם אינטרנט)
שניהם סבבה פסטה או רביולי
איכס
ואיכס
חגורה עם קישוטים או חגורה רגילה
לא קישוטים מידי אבל מקורית הצגות סרטים או סדרות
בטח שהצגות, מה השאלה
דיסקמן או ווקמן
דיסקמן ידיעות אחרונות או מעריב
מעריב כי חברה של אמא שלי עובדת שם ואני נכנסת לצילומים של המון כתבתות
מאוורר או מזגן
מאוורר איכסה מזגן
לחזור לבית הספר
כמובן שלא מקדונלד או בורגרקינג
מקדונלס
כפכפים , סנדלים נעלי ספורט או אולסטאר
סנדלים אנגלית או חשבון
גאומטירה(כן,כן) מה את\ה מעדיפ\ה בירה שחורה(ללא אלכוהל)או קולה או קולה לימון או ספריט או פנטה
האמת ערק או וודקה או משו מה את\ה מעדיפ\ה יותר כלב או חתול
כלב
סלט עם בצל או בלי בצל
עם מה את\ה מעדיפ\ה ג'ינס בגזרנה נמוכה ג'נס בגזרה בינונית או בגזרה גבוהה
נמוכה, זה מרזה אותי חצאית או מכנסים או שמלה
חצאית או שמלה מה את\ה מעדיפ\ה גלידה בטעם תות או בטעם פיסטוק או בטעם שוקולד
תות רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
מה את\ה מעדיפ\ה חגורה צמיד או שרשרת
שרשרת מה את\ה מעדיפ\ה hot או yes
אני בהוט ומעדיפה יס
מה את\ה מעדיפ\ה שניצל או נקניקייה
לא ולא
מה את\ה מעדיפ\ה גלידה או חפיסת שוקולד
אם כבר גלידה כי אני שונאת שוקולד
זה דוחה
מה את\ה מעדיפ\ה צ'יפס או ביסלי
צ'יפס מה את\ה מעדיפ\ה סרט פעולה , סרט קומדיה , סרט אימה
קומדיה
סרט או קניון
סרט בקניון
טלפון אלחוטי או טלפון רגיל
אלחוטי בטח

אני עונה!!!

שם: ניצן
גיל: 13 כינויים קודמים בתפוז: נמנמ הראשון דולי לולי והיה גם °•°hilary duff°•° חיה אהובה: דולפינים, כלבים, חתולים, לוויתנים, סוסים... מה את\ה מעדיפ\ה שיער חום שיער שחור שיער שטני שיער בלונדיני?? חום או שטני עם גוונים כאלה.. יש לחברה שלי וזה מהמם!!!
טלווזיה או מחשב (עם אינטרנט)?? אי אפשר לבחור...
פסטה או רביולי?? פסטה
חגורה עם קישוטים או חגורה רגילה(בלי קישוטים)?? איזה קישוטים? יש יפים ויש לא! אני אוהבת עם סוגי ניטים למיניהם...
הצגות סרטים או סדרות?? סרטים וסדרות
דיסקמן או ווקמן? ברור שדיסקמן! אנחנו ב-2004 או שאחננו לא ב-2004?
? ידיעות אחרונות או מעריב? כשיש לנו מעריב אני רוצה ידיעות כשיש ידיעות אני רוצה מעריב
מאוורר או מזגן? מזגן!
לחזור לבית הספר? לאאאא אני יתגעגע לחברים מהכפר...
מקדונלד או בורגרקינג? מקדונלד איימ לובינג איט..
כפכפים , סנדלים נעלי ספורט או אולסטאר? פליפ פלוס (כפכפים), נעלי ספורט ו-אולסטאר
אנגלית או חשבון? אנגלית
מה את\ה מעדיפ\ה בירה שחורה(ללא אלכוהל)או קולה או קולה לימון או ספריט או פנטה? קולה או ספרייט
מה את\ה מעדיפ\ה יותר כלב או חתול?? תולי!
סלט עם בצל או בלי בצל? ברור שעם בצל! יאמי אני רומנייה חולה על בצל
מה את\ה מעדיפ\ה ג'ינס בגזרנה נמוכה ג'נס בגזרה בינונית או בגזרה גבוהה?? נמוך נמוך נמוך
חצאית או מכנסים או שמלה?? גם חצאית וגם מכנסיים העיקר לא שמלה
מה את\ה מעדיפ\ה גלידה בטעם תות או בטעם פיסטוק או בטעם שוקולד?? תות! מה את\ה מעדיפ\ה חגורה צמיד או שרשרת?? צמיד חגורה ו- שרשרת
מה את\ה מעדיפ\ה hot או yes?? לא אכפת לי.. הייתי רוצה שיהיה לי גם וגם...
מה את\ה מעדיפ\ה שניצל או נקניקייה?? צ-מ-ח-ו-נ-י-ת
מה את\ה מעדיפ\ה גלידה או חפיסת שוקולד?? גלידה
מה את\ה מעדיפ\ה צ'יפס או ביסלי?? צ'יפס מה את\ה מעדיפ\ה סרט פעולה , סרט קומדיה , סרט אימה?? קומדיה
סרט או קניון?? אפשר את שניהם! קודם הולכים לסרט ואז מסתובבים בקניון
טלפון אלחוטי או טלפון רגיל? אלחוטי יותר נוח אבל יותר יפה רגיל...
כמו שאתם מבינים אני ילדה שקשה לי להחליט... ובכל דבר
לא נורא לומדים להסתדר...

עונה

שם: שירלי גיל: כמעת 14 כינויים קודמים בתפוז: לולי שמבלולי, מעריצה של אפרת כהן חיה אהובה: כלב וחתול מה את מעדיפה שיער חום, שיער שחור, שיער שטני או שיער בלונדיני? שטני ושחור טלויזיה או מחשב (עם אינטרנט)? טלויזיה פסטה או רביולי? פסטה חגורה עם קישוטים או חגורה רגילה? עם קישוטים הצגות, סרטים או סדרות? שאלה קשה... סרטים וסדרות (לא יכולה לבחור) דיסקמן או ווקמן? דיסקמן ידיעות אחרונות או מעריב? בשבילי אין הבדל מאוורר או מזגן? מזגן לחזור לבית הספר? לאאא רק לא זה! מגדונלדס או בורגרקינג? בורגרקינג כפכפים, סנדלים, נעלי ספורט או אולסטאר? כפכפים אנגלית או חשבון? אנגלית מה את מעדיפה בירה שחורה, קולה, קולה לימון, ספריט או פנטה? קולה מה את מעדיפה חתול או כלב? שניהם, לא יכולה לבחור סלט עם בצל או בלי בצל? עם בצל מה את מעדיפה ג'ינס בגיזרה נמוכה, ג'ינס בגזרה בינונית או ג'ינס בגזרה גבוהה? גזרה נמוכה חצאית, מכנסיים או שמלה? לפעמים חצאית, לפעמים מכנסים ולפעמים שמלה מה את מעדיפה גלידה בטעם תות, בטעם פיסטוק או בטעם שוקולד? שוקולד מה את מעדיפה חגורה צמיד או שרשרת? שרשרת מה את מעדיפה hot או yes? הוט מה את מעדיפה שניצל או נקניקיה? אני צמחונית אז... שניצל של טבעול מה את מעדיפה גלידה או חפיסת שוקולד? גלידה מה את מעדיפה צ'יפס או ביסלי? ביסלי מה את מעדיפה סרט פעולה, סרט קומדיה או סרט אימה? אימה סרט או קניון? גם וגם טלפון אלחוטי או טלפון רגיל? אלחוטי אה ו... אני חדשה פה ואני מתה על איליס ואדריאן.

H a l e l i

New member
הנה שלי:)

שם: הללי גיל: 12 כינויים קודמים בתפוז: פעם היה לי משתמש בשם MuFaSa RuLeS או משהו כזה:S חיה אהובה: כלב כלב כלב! מה את מעדיפה, שיער חום שיער שחור שיער שטני או בלונדיני?: כמובן ששחור:) טלויזיה או מחשב: טלויזיה פסטה או רביולי: רביולי חגורה עם קישוטים או חגורה רגילה(בלי קישוטים)??: תלוי איזה קישוטים.. הצגות, סרטים או סדרות?: סרטים דיסקמן או ווקמן?: השאלה הזאת באמת נחוצה?.. דיסקמן! ידיעות אחרונות או מעריב?: לא זה ולא זה.. מאוורר או מזגן?: מ-ז-ג-ן.. לחזור לבית ספר?: לא תודה.. מקדונלד או בורגרקינג: מקדונלד רק בגלל המקלוני תירס.. כפכפים, סנדלים נעלי ספורט או אולסטאר?: ממ אני הולכת רק עם כפכפים בעקרון אבל נעליים יותר נוח.. אנגלית או חשבון?: כל כך כל כך אנגלית.. מה את\ה מעדיפ\ה בירה שחורה(ללא אלכוהל)או קולה או קולה לימון או ספריט או פנטה?: מנגו:D לא סתם.. אני בגמילה מקולה אז ספרייט מה את\ה מעדיפ\ה יותר כלב או חתול?? : כלב. סלט עם בצל או בלי בצל??: עם מה את\ה מעדיפ\ה ג'ינס בגזרנה נמוכה ג'נס בגזרה בינונית או בגזרה גבוהה??: נמכמכה חצאית או מכנסים או שמלה??: חצאית מיני על מכנסיים או לא
מה את\ה מעדיפ\ה גלידה בטעם תות או בטעם פיסטוק או בטעם שוקולד??: עוגיות. מה את\ה מעדיפ\ה חגורה צמיד או שרשרת??: צמיד מה את\ה מעדיפ\ה hot או yes??: הוט. מיכאלההה.. מה את\ה מעדיפ\ה שניצל או נקניקייה??: איכס. אני צמחונית.. מה את\ה מעדיפ\ה גלידה או חפיסת שוקולד??: גלידה מה את\ה מעדיפ\ה צ'יפס או ביסלי??: ביסלי:S מה את\ה מעדיפ\ה סרט פעולה , סרט קומדיה , סרט אימה??: קומדיה סרט או קניון?: קניון :) טלפון אלחוטי או טלפון רגיל?: פלאפון. אבל אם לא אז רגיל.. אלחוטי עושה בעיות קליטה:\ מי שקורא הכל מקבל שקל

shokata912

New member
תשובות

שם: אליסה גיל: 15 ומשו כינויים קודמים בתפוז: זה הכינוי היחיד חיה אהובה: אני מתלבטת בין שועל לעורב מה את\ה מעדיפ\ה שיער חום שיער שחור שיער שטני שיער בלונדיני?? למה אין אפשרות של ג'ינג'י? טוב שחור. טלווזיה או מחשב (עם אינטרנט)?? טלוויזיה פסטה או רביולי?? רביולי חגורה עם קישוטים או חגורה רגילה(בלי קישוטים)?? שום חגורה הצגות סרטים או סדרות?? הצגות כמובן דיסקמן או ווקמן? דחסקמן ידיעות אחרונות או מעריב? חח אין לי מושג מאוורר או מזגן? מזגן לחזור לבית הספר? כבר עכשיו! מקדונלד או בורגרקינג? מקודנלנס כפכפים , סנדלים נעלי ספורט או אולסטאר? ספורט אנגלית או חשבון?אנגלית מה את\ה מעדיפ\ה בירה שחורה(ללא אלכוהל)או קולה או קולה לימון או ספריט או פנטה? בירה שחורה מה את\ה מעדיפ\ה יותר כלב או חתול?? שניהם סלט עם בצל או בלי בצל?? לא סובלת בצל! בלי מה את\ה מעדיפ\ה ג'ינס בגזרנה נמוכה ג'נס בגזרה בינונית או בגזרה גבוהה?? בינונית וגבוהה חצאית או מכנסים או שמלה?? מכנסיים מה את\ה מעדיפ\ה גלידה בטעם תות או בטעם פיסטוק או בטעם שוקולד?? כל הטעמים העיקר שתהיה גלידה- המאכל האהוב עליי מה את\ה מעדיפ\ה חגורה צמיד או שרשרת?? חגורה מה את\ה מעדיפ\ה hot או yes?? יס מה את\ה מעדיפ\ה שניצל או נקניקייה?? שניצל מה את\ה מעדיפ\ה גלידה או חפיסת שוקולד?? גלידה- איכס, שוקולד? מה את\ה מעדיפ\ה צ'יפס או ביסלי?? צ'יפס מה את\ה מעדיפ\ה סרט פעולה , סרט קומדיה , סרט אימה?? אימה סרט או קניון?? סרט טלפון אלחוטי או טלפון רגיל? רגיל אז בשביל מה השאלון?

למרות שאני חדשה כאן../images/Emo26.gif

אם זה לא מפריע לאף אחד, הנה שלי
שם: יסמין גיל:16 כינויים קודמים בתפוז: לא שיניתי כינוי חיה אהובה: צ'ינצ'ילה מה את\ה מעדיפ\ה שיער חום שיער שחור שיער שטני שיער בלונדיני?? שיער שטני- לי יש
טלווזיה או מחשב (עם אינטרנט)?? שאלה קשה... טלוויזיה פסטה או רביולי?? פסטה חגורה עם קישוטים או חגורה רגילה(בלי קישוטים)?? רגילה הצגות סרטים או סדרות?? סדרות דיסקמן או ווקמן? דיסקמן ידיעות אחרונות או מעריב? ידיעות אחרונות מאוורר או מזגן? מזגן, אבל יש לי מאוורר לחזור לבית הספר? מה פתאום????? מקדונלד או בורגרקינג? בורגר-קינג כפכפים , סנדלים נעלי ספורט או אולסטאר? כפכפים אנגלית או חשבון? אנגלית מה את\ה מעדיפ\ה בירה שחורה(ללא אלכוהל)או קולה או קולה לימון או ספריט או פנטה? דייט קולה מה את\ה מעדיפ\ה יותר כלב או חתול?? כלב סלט עם בצל או בלי בצל?? בלי מה את\ה מעדיפ\ה ג'ינס בגזרנה נמוכה ג'נס בגזרה בינונית או בגזרה גבוהה?? בינונית חצאית או מכנסים או שמלה?? מכנסיים מה את\ה מעדיפ\ה גלידה בטעם תות או בטעם פיסטוק או בטעם שוקולד?? תות מה את\ה מעדיפ\ה חגורה צמיד או שרשרת?? שרשרת מה את\ה מעדיפ\ה hot או yes?? HOT, לא מכירה את יס מה את\ה מעדיפ\ה שניצל או נקניקייה?? שניצל מה את\ה מעדיפ\ה גלידה או חפיסת שוקולד?? אם זה בקיץ אז גלידה, אם בחורף אז שוקולד מה את\ה מעדיפ\ה צ'יפס או ביסלי?? לא סתם צ'יפס- תפוצי'פס מה את\ה מעדיפ\ה סרט פעולה , סרט קומדיה , סרט אימה?? קומדיה סרט או קניון?? קניון טלפון אלחוטי או טלפון רגיל? אלחוטי זהו!

עונהההההההה

שם:ספיר גיל:15 כינויים קודמים בתפוז:אין חיה אהובה:כלב,דולפין מה את\ה מעדיפ\ה שיער חום שיער שחור שיער שטני שיער בלונדיני??שיער חום טלווזיה או מחשב (עם אינטרנט)??מחשב פסטה או רביולי??פסטה חגורה עם קישוטים או חגורה רגילה(בלי קישוטים)??בלי הצגות סרטים או סדרות??סדרות דיסקמן או ווקמן?דסקמן ידיעות אחרונות או מעריב?ידיעות אחרונות מאוורר או מזגן?מזגן!ברוררררררר לחזור לבית הספר?לאאאאאאאאאאאאא מקדונלד או בורגרקינג?בורגרקינג איכס מקדולנד!! כפכפים , סנדלים נעלי ספורט או אולסטאר?כפכפים! אנגלית או חשבון? אנגלית! מה את\ה מעדיפ\ה בירה שחורה(ללא אלכוהל)או קולה או קולה לימון או ספריט או פנטה?קוקה קולההההההההה מה את\ה מעדיפ\ה יותר כלב או חתול??כלבבבבבבב סלט עם בצל או בלי בצל?? עם בצל מה את\ה מעדיפ\ה ג'ינס בגזרנה נמוכה ג'נס בגזרה בינונית או בגזרה גבוהה??גיזרה נמוכה! אבל לא עד כדי כך! חצאית או מכנסים או שמלה??חצאית מה את\ה מעדיפ\ה גלידה בטעם תות או בטעם פיסטוק או בטעם שוקולד??שוקולדדדדדד מה את\ה מעדיפ\ה חגורה צמיד או שרשרת??חגורה!! מה את\ה מעדיפ\ה hot או yes??yes מה את\ה מעדיפ\ה שניצל או נקניקייה??שניצל! יאמיייי מה את\ה מעדיפ\ה גלידה או חפיסת שוקולד??גלידה! ברוררררררר מה את\ה מעדיפ\ה צ'יפס או ביסלי?? מה את\ה מעדיפ\ה סרט פעולה , סרט קומדיה , סרט אימה??אימהה! איזה שאלה! סרט או קניון??קניון! דההההההה טלפון אלחוטי או טלפון רגיל?אלחוטי!

KaRuSh

New member
עונהההההההה

שם:קארין גיל:16 כינויים קודמים בתפוז:אין חיה אהובה:כלב מה את\ה מעדיפ\ה שיער חום שיער שחור שיער שטני שיער בלונדיני??חום טלווזיה או מחשב (עם אינטרנט)??טלויזיה פסטה או רביולי??רביולי חגורה עם קישוטים או חגורה רגילה(בלי קישוטים)??רגילה הצגות סרטים או סדרות??סדרות דיסקמן או ווקמן?דיסקמן ידיעות אחרונות או מעריב?ידיעות אחרונות מאוורר או מזגן?מזגן לחזור לבית הספר?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! מקדונלד או בורגרקינג?מקדונלד כפכפים , סנדלים נעלי ספורט או אולסטאר?כפכפים אנגלית או חשבון?אנגלית מה את\ה מעדיפ\ה בירה שחורה(ללא אלכוהל)או קולה או קולה לימון או ספריט או פנטה?קולה מה את\ה מעדיפ\ה יותר כלב או חתול??כלב סלט עם בצל או בלי בצל??עם בצל מה את\ה מעדיפ\ה ג'ינס בגזרנה נמוכה ג'נס בגזרה בינונית או בגזרה גבוהה??ג'ינס בגיזרה נמוכה חצאית או מכנסים או שמלה??מכנסיים מה את\ה מעדיפ\ה גלידה בטעם תות או בטעם פיסטוק או בטעם שוקולד??תות מה את\ה מעדיפ\ה חגורה צמיד או שרשרת??צמיד מה את\ה מעדיפ\ה hot או yes??אוט מה את\ה מעדיפ\ה שניצל או נקניקייה??נקנקיה מה את\ה מעדיפ\ה גלידה או חפיסת שוקולד??גלידה מה את\ה מעדיפ\ה צ'יפס או ביסלי??צ'יפס מה את\ה מעדיפ\ה סרט פעולה , סרט קומדיה , סרט אימה??סרט קומדיה סרט או קניון??קניון טלפון אלחוטי או טלפון רגיל?רגיל

coullette

New member
אני!!!!!!!!

גיל:20 כינויים קודמים בתפוז:אין חיה אהובה:כלב מה את\ה מעדיפ\ה שיער חום שיער שחור שיער שטני שיער בלונדיני??בלונדיני רולזזז
טלווזיה או מחשב (עם אינטרנט)??מחשב פסטה או רביולי??רביולי חגורה עם קישוטים או חגורה רגילה(בלי קישוטים)??עם קישוטים הצגות סרטים או סדרות?? כל עוד זה משהו טוב זה לא משנה לי דיסקמן או ווקמן?דיסקמן ידיעות אחרונות או מעריב? מעריב מאוורר או מזגן? מזגן לחזור לבית הספר? אני סטודנטית..אז אצלי זה: לא לחזור לאוניברסיטה מקדונלד או בורגרקינג? מקדונלד כפכפים , סנדלים נעלי ספורט או אולסטאר? כפכפים אנגלית או חשבון? אנגלית מה את\ה מעדיפ\ה בירה שחורה(ללא אלכוהל)או קולה או קולה לימון או ספריט או פנטה? ספרייט מה את\ה מעדיפ\ה יותר כלב או חתול?? כלב סלט עם בצל או בלי בצל?? עם מה את\ה מעדיפ\ה ג'ינס בגזרנה נמוכה ג'נס בגזרה בינונית או בגזרה גבוהה?? נמוכהה חצאית או מכנסים או שמלה?? חצאית מיני
מה את\ה מעדיפ\ה גלידה בטעם תות או בטעם פיסטוק או בטעם שוקולד?? שוקולד מה את\ה מעדיפ\ה חגורה צמיד או שרשרת?? חגורה מה את\ה מעדיפ\ה hot או yes?? הוט מה את\ה מעדיפ\ה שניצל או נקניקייה?? נקניקיה מה את\ה מעדיפ\ה גלידה או חפיסת שוקולד?? חפיסת שוקולד מה את\ה מעדיפ\ה צ'יפס או ביסלי?? צ'יפס מה את\ה מעדיפ\ה סרט פעולה , סרט קומדיה , סרט אימה?? אימה סרט או קניון?? קניון טלפון אלחוטי או טלפון רגיל?אלחוטי

למעלה