שאלון

שאלון

השאלון מהפורום של יוני בלוך שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: תוכנית ההתנתקות של שרון: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת?

MoMiNagirl

New member
אני

שם: יובל פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.60 בערך מידת נעליים: 38-39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחים אחות אחת בת כמה את נראית: ליודעת משקפיים? לא לכל הזמן גשר? כן אבל מורידים ממש עוד קצת (מקווה) עבר פלילי: אין שפות: עברית, לומדת אנגלית וצרפתית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: נערה עם עגיל פנינה סרט מושכר שראית: ווואו זה היה מזמן... הבת של הבוס שלי נראה לי סרט בקולנוע: שרק 2 כן זה היה מזמן.... שיר ששמעת: נראה לי ש"הר של בגעלך" של מוניקה סקס או "השיר שלנו" של אביב גפן בביצוע רן ונינט השיר שנתקע לך בראש: אין הדיסק שקנית: גלעד שגב (חרא של דיסק) הדיסק ששמעת: אחד שאח שלי צרב האיש שהתקשרת אליו: אמא שלי נראה לי האיש שהתקשר אליך: ליודעת תוכנית טלוויזיה שראית: אחיות או לא ליהיות איש שחשבת עליו: ליודעת האם... את/ה דלוקה על מישהו: נראה לי את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: ליודעת את/ה רוצה עוד פירסינג: באוזנים את/ה אוהבת רכבות הרים: תלו איזה את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: הייתי פעם בטיול בארה"ב ופעם במצרים (חחח) בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: ליודעת להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד תוכנית ההתנתקות של שרון: הא? האם את\ה... אי פעם בכית על בת: סבתא שלי שמתה
אי פעם בכית על בן: סבא שלי שמת
אי פעם שיקרת: ברור אבל לא שקרים ענקיים... אי פעם נעצרת: לא.... כמה פעמים... היית מאוהבת: ליודעת נשבר לך הלב: ליודעת שברת לבבות: ליודעת נישקת בנות: ליודעת נישקת בנים: ליודעת שכבת עם בנות: אף פעם שכבת עם בנים:אף פעם השם שלך הופיע בעיתון: כתבו עלי פעמים התחרטת על דברים שעשית: מלא דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: האאא? ממתק: ליודעת סרט מצויר: בובספוג מכנס מרובע! קורנפלקס: מלא מסטיק: את הרוב צבע: ורוד, בעיקר פוקסיה יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: ליודעת ג'לי: הא? תכשיט: ליודעת חורף\קיץ: חורף בחדר: ליודעת האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: ליודעת הלכת איתו לסרט: חברות צעק עליך: ליודעת שלח לך אימייל: ליודעת האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? למשפחה הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? יכול ליהיות דברים אהובים: שיר אהוב: ליודעת אוכל אהוב: איטלקי תוכנית אהובה: כל מיני. בעיקר סברינה, אחיות או לא ליהיות ומכושפות ספורט אהוב: שחייה, רכיבה על סוסים וליודעת תחביב: הרבה זמר/זמרת/להקה אהובים: ליודעת עיתון אהוב: ליודעת |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 8:35 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לשחק עם בת דודה שלי (נראה לי) איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? הא? אתה משועמם/ת? עכשיו לא.... רעש אחרון ששמעת? אחים שלי ובת דודה שלי מדברים ריח האחרון שהרחת? של האוויר? אממ נראה לי של השמפו....

הממ

סתם כי משעמם לי...
שם: שיר
פירסינג: אין
קעקועים: אין
גובה: 150 בערך
מידת נעליים: 37 [זה באמת עד כדי כל חשוב?!
]
צבע שיער: מסובך כזה...
אחים/אחיות: 3
בת כמה את נראית: כמו ילדה בגיל שלי
משקפיים? אין
[משקפי שמש נחשב?!
]
גשר? אין
עבר פלילי: לא
שפות: עיברית כמובן
וחצי אנגלית ורבע ערבית
הדברים האחרונים שעשית...
ספר שקראת: הממ רגע |הולכת לבדוק| -מבצע תינוק
סרט מושכר שראית: :-*
סרט בקולנוע: הארי פוטר והאסיר מאזקבאן
שיר ששמעת: my happy ending
השיר שנתקע לך בראש: מעלה מעלה מעלה
הדיסק שקנית: מזמן לא קניתי אבל יש לי רשימה ארוכה...^_^
הדיסק ששמעת: מזמן לא שמעתי דיסק...
האיש שהתקשרת אליו:
האיש שהתקשר אליך:
תוכנית טלוויזיה שראית: צער גידול בנות...^_^
איש שחשבת עליו: הממ... 'תם לומכירים האם...
את/ה דלוקה על מישהו: לא עניינכם!
את/ה רוצה לגור במקום אחר: כןןן...
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
את/ה רוצה עוד פירסינג: אולי עגילים [באוזניים] אבל אנ'לא רוצה לחורר את עצמי חוץ מזה...
את/ה אוהבת רכבות הרים: לוידעת...
את/ה הייתם בחו"ל [אם כן איפה]: לא... אבל אני נוסעת לפריז ביום שני הזה...^_^ בעד\נגד...
מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
תוכנית ההתנתקות של שרון:
האם את\ה...
אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת: לאא כמה פעמים...
היית מאוהבת:
נשבר לך הלב:
שברת לבבות:
נישקת בנות:
נישקת בנים:
שכבת עם בנות:
שכבת עם בנים:
השם שלך הופיע בעיתון: הא?!
התחרטת על דברים שעשית: הממ הרבה... דברים מועדפים...
מילה בת 4 אותיות: קצפת ^_^
ממתק: צ'וקלט
סרט מצויר: לוידעת
קורנפלקס: כריות ^_^
מסטיק: מנטה!!!
צבע: טורקיז, תכלת, ורוד בהיר, סגול בהיר, סגול, פוקסיה
יום בשבוע: רביעי [היום הכי קצר ^_^]
היום הכי לא מועדף: לוידעתת
ג'לי: הא
תכשיט: שרשראות ^_^
חורף\קיץ: חורףף יותר כיף
בחדר: לבדדדד האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך: אני...
ראה אותך בוכה:
הלכת איתו לסרט: חברות
צעק עליך:
שלח לך אימייל: הממ לוזוכרת... האם אי פעם...
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה? לאא
בכית בסרט? הממ נראה לי שכן...
היית על במה? כן במסיבת סיום ו'... ^_^
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?: מזתומרת?!
הורידו אותך כיתה? לא
הקפיצו אותך כיתה?לא
רצית להיות המין השני? לא
דברים אהובים:
שיר אהוב: my happy ending
אוכל אהוב: לוידעת
תוכנית אהובה: הרבה
ספורט אהוב:
שחייה... שיהיה..
תחביב:לכתוב
זמר/זמרת/להקה אהובים: הדג נחש הישראלים היהודים והאלה אבריל לאבין ועוד המוןןןןן
עיתון אהוב:
וסתם: <i

המשך...

וסתם:
מה השעה עכשיו? 7:54
תפוח או בננה? תפוח
[ירוק
|]
כחול או אדום? כחול
סתיו או אביב? אביב
מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ללכת לאנשהוא...
איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים
תיכון או אוניברסיטה? תיכון...
אתה משועמם/ת? למה ניראה לכם שאני עונה על זה?!
רעש אחרון ששמעת? לוידעת...
ריח האחרון שהרחת? הא?
-כתבתי את זה אתמול-

sisty

New member
אבאלה../images/Emo5.gif../images/Emo8.gif../images/Emo41.gif

ארוך לי מידי

pika17

New member
נחמד כדי להעביר את הזמן:)

שם: ליטל פירסינג: פופיק קעקועים: אין גובה: מטר שישים מידת נעליים:38 צבע שיער: חום בהיר אחים/אחיות: אחת בת כמה את נראית: 13 משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: עברית אנגלית וספרדית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:האלחימאי סרט מושכר שראית: ממש לא זכור לי סרט בקולנוע: בנות רעות שיר ששמעת: patience השיר שנתקע לך בראש: תגידי של שלמה ארצי הדיסק שקנית: עידן רייכל הדיסק ששמעת: guns and roses האיש שהתקשרת אליו: חברה טובה שלי האיש שהתקשר אליך: מישהי מהעבודה שלי תוכנית טלוויזיה שראית: מכושפות איש שחשבת עליו: מישהו שלא ראיתי הרבה זמן האם... את/ה דלוקה על מישהו: מבולבלת ולא ידוע את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים:לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:כל עוד הם מאושרים יחד.. תוכנית ההתנתקות של שרון: אחלה רעיון האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן כי רבתי עם חברה שלי אי פעם בכית על בן: כן לצערי אי פעם שיקרת:לא אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אני לא יודעת אם מאוהבת אבל דלוקה כן והרבה מאוד פעמים נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: כן נישקת בנות: לא נישקת בנים: לא שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים:לא השם שלך הופיע בעיתון:לא התחרטת על דברים שעשית:כן דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות:אושר ממתק: במבה מתוקה סרט מצויר:פיטר פן קורנפלקס: כריות מסטיק:בזוקה לימון או תות צבע: חום יום בשבוע: ראשון היום הכי לא מועדף: שלישי ג'לי: תות תכשיט: שרשרת שחברה שלי קנתה לי חורף\קיץ: חורף ברור! בחדר: שהוא בצבע ורוד ומלא בנרות האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חברה שלי ראה אותך בוכה:אמא שלי הלכת איתו לסרט:חברה שלי צעק עליך:האחראי משמרת שלי שלח לך אימייל: חברה שלי האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?לא הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?לאא נכשלת במקצוע?:כן הסטוריה הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב:שנינו שווים אוכל אהוב:ברגר קינג תוכנית אהובה: גואן מארקדיה מירוץ לאתמול ספורט אהוב:שחייה תחביב:לאכול לישון זמר/זמרת/להקה אהובים:אביב גפן עיתון אהוב:אין |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו?15:0 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מסנג'ר או אייסיקיו?אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לקנות בגדים איזה ארוחה אחרונה אכלת?סנדויץ תיכון או אוניברסיטה? תיכוןןןןן אתה משועמם/ת?כן......... רעש אחרון ששמעת? טלויזיה ריח האחרון שהרחת? בושם "אנג'ל"

Hilaloosh

New member
בא לי גם...

שם: הילה פירסינג:
כאילו יש לי באוזן-למעלה אבל לא נרלי שזה נקרא... קעקועים:
גובה: נמוך
מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 3 אחים בת כמה את נראית: 15-16 משקפיים?
גשר?
עבר פלילי:
שפות: עיברית ואנגלית... הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: באדולינה סרט מושכר שראית: משתגעים על מרי סרט בקולנוע: לא זוכרת כ"כ... שיר ששמעת: אלה-היהודים השיר שנתקע לך בראש: אלה- היהודים הדיסק שקנית: שייגעצ הדיסק ששמעת: היהודים האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי-אור האיש שהתקשר אליך: חברה שלי-אור תוכנית טלוויזיה שראית: לא זוכרת... זה היה אתמול... איש שחשבת עליו: חברה שלי-עדי האם... את/ה דלוקה על מישהו:
את/ה רוצה לגור במקום אחר: ממש לא
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
את/ה רוצה עוד פירסינג:
את/ה אוהבת רכבות הרים:
ממממממש את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן, בלונדון ובעוד מקומות באנגליה... בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
תוכנית ההתנתקות של שרון:
האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים... נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: לא יודעת.... שכבת עם בנות: 0! שכבת עם בנים:0! השם שלך הופיע בעיתון: מממ 2-3... התחרטת על דברים שעשית:הרבה.... דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: הילה ממתק: שוקולדדדדדדדדדדדדדדדדד סרט מצויר: שרק קורנפלקס: קראנץ' מסטיק: הובה בובה צבע: סגול! יום בשבוע:שישי היום הכי לא מועדף: שלישי ג'לי:
תכשיט: צמידים חורף\קיץ: חורף! בחדר:
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: חברה שלי-קים צעק עליך: לא זוכרת... שלח לך אימייל: " " האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה? אמממ יצאתי לרחוב כי חברות שלי חיכו לי שם אבל לא היו שם הרבה אנשים... אז לא יודעת... בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?:
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
דברים אהובים: שיר אהוב:high אוכל אהוב:שוקולדדדדדדדד תוכנית אהובה: סברינה+חברים ספורט אהוב:כדורסל תחביב:מחשב.... זמר/זמרת/להקה אהובים: מוניקה סקס, היהודים.... עיתון אהוב: אין וסתם: מה השעה עכשיו? 10:09 תפוח או בננה? תפוח! כחול או אדום? שניהם ביחד=סגול... סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו?אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לענות להודעה שחברה שלי שלחה לי באייסיקיו... איזה ארוחה אחרונה אכלת?אתמול בערב... ארוחת חג... תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה.. אתה משועמם/ת?ממש לא... רעש אחרון ששמעת? טלוויזיה ריח האחרון שהרחת?הבושם שלי=)) חח היה כייף!

למעלה