שאלון

Daniela Stark

New member
שאלון

אני חובבת שאלונים, ואשמח אם תענו לי על השאלון. בעבר הייתי מכורת פוקימון, ועכשיו... טוב, תקראו את התשובות שלי ותראו ^__^ הסידרה בכללי - חלק א' 1. מהי העונה האהובה עליך? 2. בעונה הראשונה (אינדיגו), מהם הפרקים האהובים עליך? 3. בעונה השנייה (תפוז), מהם הפרקים האהובים עליך? 4. בעונה השלישית (ג'וטו), מהם הפרקים האהובים עליך? 5. בעונה הרביעית (אלופי ג'וטו) מהם הפרקים האהובים עליך? 6. בעונה החמישית (מסעו של מאסטר) מהם הפרקים האהובים עליך? 7. בעונה השישית (אדבנס) מהם הפרקים האהובים עליך? 8. שיר פתיחה של איזו עונה הוא האהוב עליך? 9. מיהם הפוקימונים האהובים עליך, בקשר לסדרה? 10. מיהם הפוקימונים האהובים עליך, ללא קשר לסדרה? 11. מהו סוג הפוקימונים האהוב עליך? 12. האם הקרבות הכי מעניינים אותך? 13. איזה מן הקרבות הכי עניין אותך? הדמויות בכללי 14. אש, מיסטי, מיי, ברוק, טרייסי, מאקס – מי מהם היא הדמות האהובה עליך? 15. ג'סי, ג'יימס, מייאו – מי מהם הדמות האהובה עליך? 16. מיהי הדמות המיותרת ביותר מבין הדמויות הראשיות (אש, מיסטי, מיי, ברוק, טרייסי, מאקס, ג'סי, ג'יימס, מייאו)? 17. מי מדמויות המכונים הכי אהבת? 18. מיי או מיסטי – מי עדיפה? 19. השוטרת ג'ני או האחות ג'וי – מי עדיפה? 20. האם היית רוצה לראות את אש ומיסטי ביחד? 21. האם היית רוצה לראות את אש ומיי ביחד? 22. האם היית רוצה לראות את מיי וברוק ביחד? 23. האם היית רוצה לראות את אש וברוק ביחד? צוות רוקט ואחרים 24. האם את/ה מעדיף/ה פרקים שבהם יש זמן מסך מירבי לצוות רוקט, או פרקים שיש בהם זמן מסך מירבי לאש וחבריו? 25. האם היית רוצה לראות עוד מצוות רוקט השני (בוטש וקאסידי)? 26. האם את/ה אוהב/ת את הצוותים החדשים – מגמה ואקווה? 27. האם כדאי להעיף את צוות רוקט מהסדרה? 28. את/ה רוקטשיפר (ג'סי+ג'יימס) או לא? חייהן והרקע של הדמויות 29. היית רוצה לראות עוד על הרקע של הדמויות? 30. סיפור חייה של איזו דמות הוא המעניין ביותר? 31. סיפור חייהן של אילו דמויות שאנו מכירים ועדיין לא יודעים היית רוצה לדעת? הסידרה בכללי - חלק ב' 32. האם הסדרה מרתקת/מעניינת אותך כבעבר? 33. האם את/ה חש/ה געגועים לעונה הראשונה? 34. האם הסדרה הידרדרה לדעתך? 35. מה אפשר לשפר בתוכנית לדעתך? 36. האם פוקימון (התוכנית) מיצה את עצמו לדעתך? 37. האם את/ה חושב/ת שערוץ 6 יכול לשפר משהו? 38. האם היית רוצה שייבאו את הספיישלים לארץ? 39. האם היית רוצה שייבאו את הקומיקסים על פוקימון וצוות רוקט לארץ? 40. ולסיכום, אם היית יכול/ה לפנות למפיקים של הסדרה, מה היית אומר להם? תיהנו
התשובות שלי נמצאות בהודעה הבאה.

Daniela Stark

New member
תשובותיי ^__^

הסידרה בכללי - חלק א' 1. מהי העונה האהובה עליך? העונה הראשונה כמובן. 2. בעונה הראשונה (אינדיגו), מהם הפרקים האהובים עליך? "צרות של עשירים" (Holy Matrimony!), "הקרב על הסיפון" (Battle Aboard the St. Anne), "אבודים בים" (Pokemon Shipwreck), "פארק הפוקימונים העתיקים" (Island of Giant Pokemon), הקנוניה הגדולה (The Breeding Center Secret), "לך מערבה, מייאו הצעיר" (Go West, Young Meowth). יש עוד הרבה יפים, אבל אלה העיקריים. 3. בעונה השנייה (תפוז), מהם הפרקים האהובים עליך? "פיקאצ'ו מכה בוולט" (Pikachu Re-Volts), "מייאו שולט" (Meowth Rules!) 4. בעונה השלישית (ג'וטו), מהם הפרקים האהובים עליך? טוב, אני לא מבחינה בין העונה השלישית, הרביעית והחמישית, וגם לא ראיתי ה – מ – ו - ן פרקים, אז בערך: "הסנאבלית והסנובית" (Snubbull Snobbery) , "רוצה להתחלף" (Tricks Of The Trade) ו... זהו, לא יודעת... 5. בעונה הרביעית (אלופי ג'וטו) מהם הפרקים האהובים עליך? ראו תשובה קודמת 6. בעונה החמישית (מסעו של מאסטר) מהם הפרקים האהובים עליך? ראו תשובה קודמת 7. בעונה השישית (אדבנס) מהם הפרקים האהובים עליך? גם פה פיספסתי המון פרקים, אבל נראה לי ש"אגו של צייד" (A Poached Ego!) היה יפה מבין אלה שראיתי... 8. שיר פתיחה של איזו עונה הוא האהוב עליך? השיר של העונה הראשונה. 9. מיהם הפוקימונים האהובים עליך, בקשר לסדרה? ארבוק, וובאפט, צ'ארמנדר, סקווירטל, בלבאזאור, גרוולייט. 10. מיהם הפוקימונים האהובים עליך, ללא קשר לסדרה? ארבוק, וויקטריבל, גרידוס, דרקונייט... 11. מהו סוג הפוקימונים האהוב עליך? עשב. 12. האם הקרבות הכי מעניינים אותך? בהחלט לא. 13. איזה מן הקרבות הכי עניין אותך? טוב, הקרבות לא ממש מעניינים אותי, אז אין לי מושג... אולי זה של אש במכון של סברינה. הדמויות בכללי 14. אש, מיסטי, מיי, ברוק, טרייסי, מאקס – מי מהם היא הדמות האהובה עליך? מיסטי, אבל גם ברוק לא רע. 15. ג'סי, ג'יימס, מייאו – מי מהם הדמות האהובה עליך? ג'יימס חמוד.
16. מיהי הדמות המיותרת ביותר מבין הדמויות הראשיות (אש, מיסטי, מיי, ברוק, טרייסי, מאקס, ג'סי, ג'יימס, מייאו)? מאקס, למרות שגם לטרייסי לא חסר. 17. מי מדמויות המכונים הכי אהבת? אריקה, בעלת מכון העשב. 18. מיי או מיסטי – מי עדיפה? מיסטי של העונה הראשונה. 19. השוטרת ג'ני או האחות ג'וי – מי עדיפה? למי אכפת? 20. האם היית רוצה לראות את אש ומיסטי ביחד? מאוחר מדי בשביל זה. מיסטי הלכה, ואם אש לא הבין אחרי 5 עונות... 21. האם היית רוצה לראות את אש ומיי ביחד? לא. משעמם. 22. האם היית רוצה לראות את מיי וברוק ביחד? בהחלט לא. 23. האם היית רוצה לראות את אש וברוק ביחד? גם לא. צוות רוקט ואחרים 24. האם את/ה מעדיף/ה פרקים שבהם יש זמן מסך מירבי לצוות רוקט, או פרקים שיש בהם זמן מסך מירבי לאש וחבריו? כפי שניתן להבין מהפרקים האהובים עלי, פרקים שבהם יש זמן מסך מירבי לצוות רוקט. 25. האם היית רוצה לראות עוד מצוות רוקט השני (בוטש וקאסידי)? כן. 26. האם את/ה אוהב/ת את הצוותים החדשים – מגמה ואקווה? לא. הם משעממים. 27. האם כדאי להעיף את צוות רוקט מהסדרה? במתכונתו הנוכחית, כן. מצד שני, איזו עוד סיבה תישאר לנו לצפות סידרה? (קול מהקהל: מיי בבגד ים!) 28. את/ה רוקטשיפר (ג'סי+ג'יימס) או לא? לא במיוחד. יש הרבה יותר ממני. חייהן והרקע של הדמויות 29. היית רוצה לראות עוד על הרקע של הדמויות? כן! ושיביאו כבר לארץ את הספיישלים וה – CD דרמה המיוחדים שנמצאים ביפן... 30. סיפור חייה של איזו דמות הוא המעניין ביותר? ג'סי, למרות שגם של ג'יימס ומייאו מעניינים למדי. 31. סיפור חייהן של אילו דמויות שאנו מכירים ועדיין לא יודעים היית רוצה לדעת? בוטש וקאסידי. הסידרה בכללי - חלק ב' 32. האם הסדרה מרתקת/מעניינת אותך כבעבר? ממש ממש לא. 33. האם את/ה חש/ה געגועים לעונה הראשונה? מאוד. 34. האם הסדרה הידרדרה לדעתך? ועוד איך. 35. מה אפשר לשפר בתוכנית לדעתך? המון. צריך להוסיף יותר קונפליקטים בין הדמויות, מתחים (גם מתח מיני) – כמו שהיה פעם. בנוסף, להוסיף הבעות פנים ותנועות מוגזמות כמו שהיו פעם (זוכרים איך זה היה?), להגדיל את היכולת העלובה של צוות רוקט, להעלות את הרמה שלהם, ולהפסיק להעיף אותם החוצה בהתפוצצות כל פרק. להוסיף מצבים קומיים ומקומות מעניינים, להוסיף זיכרונות של הדמויות ופרקים שקשורים לעברם. אם אפשר, אולי גם להיות עקביים עם הסיפורים של צוות רוקט (בסידרה ג'יימס לא הכיר את קאסידי ובספיישל הוא כן...
). הכי חשוב – להפסיק למחזר סיטואציות! 36. האם פוקימון (התוכנית) מיצה את עצמו לדעתך? לצערי הרב, אם להיות כנה, נראה לי שכן. 37. האם את/ה חושב/ת שערוץ 6 יכול לשפר משהו? כן. להחליף את המדובב של מייאו מהר, ולהביא אלינו את הספיישלים וה – CD דרמה שיש ביפן! 38. האם היית רוצה שייבאו את הספיישלים לארץ? אם קראתם את התשובות שלי עד עכשיו, אז ברור שהתשובה שלי היא – כן! ומהר! במיוחד את אילו שקשורים לצוות רוקט. 39. האם היית רוצה שייבאו את הקומיקסים על פוקימון וצוות רוקט לארץ? כן! הקומיקסים הם הכי מעניינים ומגניבים! קורים בהם דברים שלא קורים בסידרה כי הקומיקסים הם לא לילדים קטנים...
40. ולסיכום, אם היית יכול/ה לפנות למפיקים של הסדרה, מה היית אומר להם? הכסף כנראה עלה לכם לראש. מספיק עם המחזור הזה! די להפוך את פוקימון לפרקים משעמעמים שרק מייצרים כסף, ויישמו את כל מה שכתבתי בסעיף לשיפור הסדרה (סעיף 35).

Houndour

New member
אוקיי אז הנה תשובותיי: ../images/Emo79.gif

הסידרה בכללי - חלק א' 1. מהי העונה האהובה עליך? הראשונה 2. בעונה הראשונה (אינדיגו), מהם הפרקים האהובים עליך? שלושת הפרקים עם סברינה והרוחות, הפרק שבו אש מוצא את בלבזאור והפרק עם פארק הענקים 3. בעונה השנייה (תפוז), מהם הפרקים האהובים עליך? הפרק עם גסטלי והונטר שבספינה 4. בעונה השלישית (ג'וטו), מהם הפרקים האהובים עליך? לא זוכר עכשיו ^^; 5. בעונה הרביעית (אלופי ג'וטו) מהם הפרקים האהובים עליך? כנ"ל 6. בעונה החמישית (מסעו של מאסטר) מהם הפרקים האהובים עליך? הפרק בו אש נפרד מבלבזאור 7. בעונה השישית (אדבנס) מהם הפרקים האהובים עליך? לא יצא לי לראות שום פרק מהעונה הזאת ^^; 8. שיר פתיחה של איזו עונה הוא האהוב עליך? החמישית (ביפנית) 9. מיהם הפוקימונים האהובים עליך, בקשר לסדרה? לא הבנתי 10. מיהם הפוקימונים האהובים עליך, ללא קשר לסדרה? כנ"ל 11. מהו סוג הפוקימונים האהוב עליך? אש 12. האם הקרבות הכי מעניינים אותך? לא.. פעם היו. 13. איזה מן הקרבות הכי עניין אותך? קרב המכון של אש מול בליין הדמויות בכללי 14. אש, מיסטי, מיי, ברוק, טרייסי, מאקס – מי מהם היא הדמות האהובה עליך? מאי 15. ג'סי, ג'יימס, מייאו – מי מהם הדמות האהובה עליך? ג'יימס 16. מיהי הדמות המיותרת ביותר מבין הדמויות הראשיות (אש, מיסטי, מיי, ברוק, טרייסי, מאקס, ג'סי, ג'יימס, מייאו)? אש, מיסטי ומקס 17. מי מדמויות המכונים הכי אהבת? אריקה, ג'סמין ושאר בישוג'ו למיניהן ^_^ 18. מיי או מיסטי – מי עדיפה? מאי 19. השוטרת ג'ני או האחות ג'וי – מי עדיפה? ג'וי 20. האם היית רוצה לראות את אש ומיסטי ביחד? הייתי רוצה לראות את אש ומיסטי ביחד יוצאים מהסדרה. 21. האם היית רוצה לראות את אש ומיי ביחד? לא. 22. האם היית רוצה לראות את מיי וברוק ביחד? לא. 23. האם היית רוצה לראות את אש וברוק ביחד? כן!! סתם, לא. צוות רוקט ואחרים 24. האם את/ה מעדיף/ה פרקים שבהם יש זמן מסך מירבי לצוות רוקט, או פרקים שיש בהם זמן מסך מירבי לאש וחבריו? הראשון. 25. האם היית רוצה לראות עוד מצוות רוקט השני (בוטש וקאסידי)? לא. 26. האם את/ה אוהב/ת את הצוותים החדשים – מגמה ואקווה? לא יצא לי לראות אותם באנימה בכלל.. אבל אני מתאר לעצמי שאם הייתי רואה אז כן, כי הם חידוש מרענן. 27. האם כדאי להעיף את צוות רוקט מהסדרה? חלילה! 28. את/ה רוקטשיפר (ג'סי+ג'יימס) או לא? במקצת. חייהן והרקע של הדמויות 29. היית רוצה לראות עוד על הרקע של הדמויות? לפעמים. 30. סיפור חייה של איזו דמות הוא המעניין ביותר? בלבזאור. 31. סיפור חייהן של אילו דמויות שאנו מכירים ועדיין לא יודעים היית רוצה לדעת? פידג'יוטו הסידרה בכללי - חלק ב' 32. האם הסדרה מרתקת/מעניינת אותך כבעבר? לא. 33. האם את/ה חש/ה געגועים לעונה הראשונה? לא. 34. האם הסדרה הידרדרה לדעתך? לא. 35. מה אפשר לשפר בתוכנית לדעתך? הכל.. העלילה, האיורים, המוסיקה.. צריך להשמיד את הפילרים המיותרים שהיו עד עכשיו ולא להוסיף עוד, לקצר את הזמן שבין מכון למכון, והכי חשוב, לסיים את הסדרה. 36. האם פוקימון (התוכנית) מיצה את עצמו לדעתך? כן. 37. האם את/ה חושב/ת שערוץ 6 יכול לשפר משהו? זה לא משנה מה אני חושב, זה עובדה שהוא לא יכול לשפר את האנימה.. 38. האם היית רוצה שייבאו את הספיישלים לארץ? כן. 39. האם היית רוצה שייבאו את הקומיקסים על פוקימון וצוות רוקט לארץ? קומיקסים?? מה קומיקסים?! זה מנגה חבוב! והייתי שמח מאוד אם היו מביאים את המנגה לארץ. 40. ולסיכום, אם היית יכול/ה לפנות למפיקים של הסדרה, מה היית אומר להם? למה לא השכלתם לעשות מהמשחק שוג'ו?!

amltasafzabida

New member
נאמ..../images/Emo73.gif

הסידרה בכללי - חלק א' 1. מהי העונה האהובה עליך? הראשונה. 2. בעונה הראשונה (אינדיגו), מהם הפרקים האהובים עליך? לא כ"כ זוכר.. 3. בעונה השנייה (תפוז), מהם הפרקים האהובים עליך?כנ"ל. 4. בעונה השלישית (ג'וטו), מהם הפרקים האהובים עליך? הפרק עם הבלוסום
. 5. בעונה הרביעית (אלופי ג'וטו) מהם הפרקים האהובים עליך? היא לא היתה מי יודע מה
.. 6. בעונה החמישית (מסעו של מאסטר) מהם הפרקים האהובים עליך? כנ"ל. 7. בעונה השישית (אדבנס) מהם הפרקים האהובים עליך?הפרקים שבהם ראו את מאי בבגד ים!!
ובמיוחד מתי שהיא עם הבגד ים הראשון. 8. שיר פתיחה של איזו עונה הוא האהוב עליך? השלישית. 9. מיהם הפוקימונים האהובים עליך, בקשר לסדרה? למה הכוונה?
10. מיהם הפוקימונים האהובים עליך, ללא קשר לסדרה? בלוסום, אימטנוטופ, שודווודו, אמפרוס ועוד כמה שאני לא זוכר..... 11. מהו סוג הפוקימונים האהוב עליך? חמודים
. 12. האם הקרבות הכי מעניינים אותך? חלקם. 13. איזה מן הקרבות הכי עניין אותך? קרב גביע תפוז. הדמויות בכללי 14. אש, מיסטי, מיי, ברוק, טרייסי, מאקס – מי מהם היא הדמות האהובה עליך? מיי
. 15. ג'סי, ג'יימס, מייאו – מי מהם הדמות האהובה עליך? כולם. 16. מיהי הדמות המיותרת ביותר מבין הדמויות הראשיות (אש, מיסטי, מיי, ברוק, טרייסי, מאקס, ג'סי, ג'יימס, מייאו)? אף אחד
, אולי מקס.... 17. מי מדמויות המכונים הכי אהבת? לא כ"כ זוכר.. 18. מיי או מיסטי – מי עדיפה? /שתיהן. 19. השוטרת ג'ני או האחות ג'וי – מי עדיפה? שתיהן. 20. האם היית רוצה לראות את אש ומיסטי ביחד? כן. 21. האם היית רוצה לראות את אש ומיי ביחד? לא!! מיי שלי! 22. האם היית רוצה לראות את מיי וברוק ביחד? כנ"ל. 23. האם היית רוצה לראות את אש וברוק ביחד? לא חובב שונן איי. צוות רוקט ואחרים 24. האם את/ה מעדיף/ה פרקים שבהם יש זמן מסך מירבי לצוות רוקט, או פרקים שיש בהם זמן מסך מירבי לאש וחבריו? תלוי אילו פרקים. 25. האם היית רוצה לראות עוד מצוות רוקט השני (בוטש וקאסידי)? למה לא? 26. האם את/ה אוהב/ת את הצוותים החדשים – מגמה ואקווה? לא. 27. האם כדאי להעיף את צוות רוקט מהסדרה? לא. 28. את/ה רוקטשיפר (ג'סי+ג'יימס) או לא? אולי.... חייהן והרקע של הדמויות 29. היית רוצה לראות עוד על הרקע של הדמויות? כן. 30. סיפור חייה של איזו דמות הוא המעניין ביותר? נאמ.. ג'סי וג'ימס. 31. סיפור חייהן של אילו דמויות שאנו מכירים ועדיין לא יודעים היית רוצה לדעת? למה הכוונה?
הסידרה בכללי - חלק ב' 32. האם הסדרה מרתקת/מעניינת אותך כבעבר? לא. 33. האם את/ה חש/ה געגועים לעונה הראשונה? כן. 34. האם הסדרה הידרדרה לדעתך? כן. 35. מה אפשר לשפר בתוכנית לדעתך? לעשות לכל פוקימון יותר מפרק אחד והופעה קטנה. 36. האם פוקימון (התוכנית) מיצה את עצמו לדעתך? אם היוצרים ימשיכו ככה אז כן. 37. האם את/ה חושב/ת שערוץ 6 יכול לשפר משהו? לא. 38. האם היית רוצה שייבאו את הספיישלים לארץ? כן. 39. האם היית רוצה שייבאו את הקומיקסים על פוקימון וצוות רוקט לארץ? כן. 40. ולסיכום, אם היית יכול/ה לפנות למפיקים של הסדרה, מה היית אומר להם? שיתחילו למצות את מה שהם ממציאים!! ממציאים מאה פוקימונים ורק 750 (בקושי) מקבלים זמן מסך מלא....

Houndour

New member
וכהמשך למה שהיית אומר למפיקים, ../images/Emo79.gif

הייתי מוסיף: ותלמדו לספור!! איך אתם ממציאים מאה ורק 750 בקושי מקבלים זמן מסך מלא?! מה עם שאר ה-650?? תראו גם אותם!

Puchuuu

New member
נה,נה,נה|מנחם|

|*הסידרה בכללי - חלק א' 1. מהי העונה האהובה עליך?|סגדש|הראשונה,בלי כל ספק 2. בעונה הראשונה (אינדיגו), מהם הפרקים האהובים עליך?הפרקים של הליגה 3. בעונה השנייה (תפוז), מהם הפרקים האהובים עליך?הפרק עם דרגונייט*_* 4. בעונה השלישית (ג'וטו), מהם הפרקים האהובים עליך?הפרק שבו בייליף ברח והזה שאש תפס בו את סינדקוויל 5. בעונה הרביעית (אלופי ג'וטו) מהם הפרקים האהובים עליך?נמ...לא ממש אהבתי את העונה>.> 6. בעונה החמישית (מסעו של מאסטר) מהם הפרקים האהובים עליך?לא זוכרת^^; 7. בעונה השישית (אדבנס) מהם הפרקים האהובים עליך?הפר עם התחרות:X 8. שיר פתיחה של איזו עונה הוא האהוב עליך?העונה הנוחכית 9. מיהם הפוקימונים האהובים עליך, בקשר לסדרה?האונדום וצ'יקוריטה=^^= 10. מיהם הפוקימונים האהובים עליך, ללא קשר לסדרה?יש דבר כזה פוקימונים שלא קשורים לסדרה?O_O 11. מהו סוג הפוקימונים האהוב עליך?אש ודרקון 12. האם הקרבות הכי מעניינים אותך?רק אם פיקאצ'ו נפגע קשותD:< 13. איזה מן הקרבות הכי עניין אותך?הקרב נגד פיילוסווין
הדמויות בכללי 14. אש, מיסטי, מיי, ברוק, טרייסי, מאקס – מי מהם היא הדמות האהובה עליך?אש,מתברר0_O 15. ג'סי, ג'יימס, מייאו – מי מהם הדמות האהובה עליך?ג'יימס*_* 16. מיהי הדמות המיותרת ביותר מבין הדמויות הראשיות (אש, מיסטי, מיי, ברוק, טרייסי, מאקס, ג'סי, ג'יימס, מייאו)?מסטו>< 17. מי מדמויות המכונים הכי אהבת?איך קוראים לזו שאימנה את הדרקונים?פלייר? 18. מיי או מיסטי – מי עדיפה?אני לא מאמינה שאני אומרת את זה-מיסטי 19. השוטרת ג'ני או האחות ג'וי – מי עדיפה?אף אחת>< 20. האם היית רוצה לראות את אש ומיסטי ביחד?נופ0_O 21. האם היית רוצה לראות את אש ומיי ביחד?ממש לא0_O 22. האם היית רוצה לראות את מיי וברוק ביחד?האי>:) 23. האם היית רוצה לראות את אש וברוק ביחד?לא0_O
צוות רוקט ואחרים 24. האם את/ה מעדיף/ה פרקים שבהם יש זמן מסך מירבי לצוות רוקט, או פרקים שיש בהם זמן מסך מירבי לאש וחבריו?לצוות רוקט!>< 25. האם היית רוצה לראות עוד מצוות רוקט השני (בוטש וקאסידי)?לא>< 26. האם את/ה אוהב/ת את הצוותים החדשים – מגמה ואקווה?לא,סתם מיותרים>.> 27. האם כדאי להעיף את צוות רוקט מהסדרה?שרק ינסו!>< 28. את/ה רוקטשיפר (ג'סי+ג'יימס) או לא?ברור*_*
חייהן והרקע של הדמויות 29. היית רוצה לראות עוד על הרקע של הדמויות?לא ממש...אולי של צוות רוקט^^; 30. |סיפור חייה של איזו דמות הוא המעניין ביותר?ג'סי/ג'יימס(פושעים זה מענייןD:<) 31. סיפור חייהן של אילו דמויות שאנו מכירים ועדיין לא יודעים היית רוצה לדעת?נמ...מיי/מסטו
הסידרה בכללי - חלק ב' 32. האם הסדרה מרתקת/מעניינת אותך כבעבר?לא:X 33. האם את/ה חש/ה געגועים לעונה הראשונה?מאוד:( 34. האם הסדרה הידרדרה לדעתך?כן,דיי התדרדרה:X 35. מה אפשר לשפר בתוכנית לדעתך?נמ...לא להוסיף הרבה פוקימונים מיותרים,ויותר קרבות ליגה>< 36. האם פוקימון (התוכנית) מיצה את עצמו לדעתך?כן...לא הייתי ממשיכה אחרי העונה השישית... 37. האם את/ה חושב/ת שערוץ 6 יכול לשפר משהו?ממתי ערוץ שש יכול לשפר?>.> 38. האם היית רוצה שייבאו את הספיישלים לארץ?נמ...לא נראה לי...אנשים צריכים ללמוד להשתמש בהורדות לא חוקיות>< 39. האם היית רוצה שייבאו את הקומיקסים על פוקימון וצוות רוקט לארץ?אתם מתכוונים למנגה?למה לא?(אלא אם כן יתרגמו לעברית כמו שעשו למנגה של סאקורה
) 40. ולסיכום, אם היית יכול/ה לפנות למפיקים של הסדרה, מה היית אומר להם?לא להוסיף פוקימונים מיותרים,ולהתחיל את הליגה><

למעלה