~+~ שאלון ~+~

~+~ שאלון ~+~

נגנב מפורום באסטד, שגנבו מעוד כמה פורומים. 1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך? 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר? 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר? 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? 25. מתי בכית בפעם האחרונה? 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? 29. האם אתה מכור לאינטרנט? 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? * ותזכרו - מי שמגיב, מגניב! **הסיסמה נגנבה מפורום בלו

*עונה - כי אני מגניבה!

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? אה??מה.?ועכשיו נזכרתם להודיע לי?? 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? לאאאאא
3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? אמ..לטוס לבריטניה, לקבל אזרחות, ללמוד שם באוקספורד, ולהישאר שםלתמידדד ולהפוך לסופרת ! 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? אני אטוס ישר לבריטניה!!
5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? אם יש עליי כסף, אז כן.. 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? מאיפה לי? בד''כ כלל כשלאנשים יש כזאת בעיה, אז הם לא מודעים עליה, ומתכחשים אליה, אז מאיפה לי?? 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? אמ... עם ג'ניפר אניסטון, והחברות של בלו ובאסטדדד
8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? מאיפה לי?? 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? אני מחכה כבר לרגע הזה בכיליון עיניים!!
10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. מאיפה לי...אמ.. נו לא יודעת עכשיו! 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה?
..לא יודעת! 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? אמ...איזה 900 ומשהו שקל.. 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? 1 - ג'ני!!
14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך? כולםםםםםםם!
15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר? נחמדה, ביישנית, מצחיקה, ואכפתית..אה..! ופריקית מוזיקה! 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? כה, ליני. 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? פוי..כל יום כשאני הולכת לביצפר אני אומרת את זה! 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? מאיפה לי? 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? בלו ובאסטד! כי אני גם ישר רואה ת'פוסטרים שלהם מול המיטה שלייי
20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? יאפ..אנשים מטומטמים, מעצבנים,וסתומים..פחח..אחת ממש חסמה אותי כי אמרתי לה שהמורדים דפוקים...טחחחח 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? ג'ני וכל מיני ילדים מפורומים בלו ובאסטד! 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר? אהובים נראה לי..
23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? המשפחה שלי, החתולה שלי(כה,היא בנאדם! עזבו אותי!
), ומיי באסטד פרינד - ג'ני! 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? מאיפה לי?? 25. מתי בכית בפעם האחרונה? כנ''ל מהסעיף הקודם 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? אחי הדפוק, וג'ני! 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? פוי, הרבה...!
28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? ברור! סמולוויל , והמירוץ לאתמול! שתי הסדרות הכי שוות שיש! 29. האם אתה מכור לאינטרנט? יאפ 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? כה, החתולה המתוקה שלי!! לוב יו בייב!
31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? אני די חסרת סבלנות, ובישניית יותר מידי..
32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? נוט רילי. זה קשה..

מיצי007

New member
אני רוצה לקבל סיכה של "אני מגניבה"

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? יוו ידעתי!
2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן?אני כבר בצה"ל,אני יכולה לבחור שוב?חה...
3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך?כן,בינתיים זה ליסוע לניו יורק ולחיות שם 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה?כרטיס טיסה לניו יורק 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו?בדרך כלל כן 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה?כמובן! 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף?סלמה הייק,יש לה שדיים עצומים והיא הייתה עם אדוארד נורטון-אבל מבחינת האינטילגנציה שלה וזה לא...רק בגלל שהיא הייתה עם אדי שלי. 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה?לא יכולה לענות על זה כי אני לא זוכרת 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה?רציתי,סיימתיולא פחדתי. 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם..נההה לא נראה לי,יותר מידי אישי 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה?יש לי כמה אבל אני לא אספר על אף אחת מהן
12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)?5 שקל 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך?6,אלו הכי הכי טובים וקרובים אלי...אבל יש כמובן עוד. 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך? קולדפליי,מארון5,ועוד ועוד ועוד 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר? בחורה משעשעת עם הומור טוב 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה?כן,בקושי קוראים לי בשם שלי. 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"?בדקה?
חחחחח יותר מידי פעמים בחיי... 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'?אולי 10 פעמים...בכל ה19 וחצי שנים של חיי 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?איך להתארגן. 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה?לא 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי?ידידים שלי. 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר?שווה בשווה באמת...אין משהו שאני אוהבת יותר ממשהו שאני שונאת 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו?כן,כמה 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר?לפני יומיים 25. מתי בכית בפעם האחרונה?לפני שבוע בשתיית שחרור של החברה הכי טובה שלי 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו?חברה טובה שלי מאיה ואחיין שלי
,כן בקרבת שניהם. 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע?4 פעמים ככה 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק?לא 29. האם אתה מכור לאינטרנט?כן,נדמה לי. 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו?לא. 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך?אוהו,יש הרבה אבל אל תתנו לי להתחיל. 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם?כן בטח,חל בי שיפור עצום
זה דברים שיותר שאני לא אוהבת ושאנשים אחרים לא אוהבים שאני אומרת על עצמי אז ככה ש....

ה אורחת

New member
אוקי התשובות שלי...

הנה הן: 1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? לא יודעת הלם טוטלי, בכי, בריחה מהבית?.. חחח
2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? חיל אוויר, קרבי (תבינו לבד מה הכוונה)... 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך?יש רק חלומות... 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה?אממ לא יודעת, מסטיק? 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו?כן בדרך כלל אלא אם כן סבתא שלי לידי והיא אומרת לי שהם לא קמצנים והם סתם רמאים ושלא ניתן להם אפילו אגורה אחת חחחחח..... 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה?חח זה לא יקרה אבל נגיד אז כן! 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף?אמממ וואו קשה קשה, הרי אין לנו מושג איך זה באמת אבל נאמר ששחקנית אז אולי ג'וליה רוברטס (זוכת אוסקר , שחקנית מדהימה, ומשתכרת אולי הכי גבוה בהוליווד) ושחקן אז אולי טום הנקס (זוכה אוסקר, שחקן מדהים ומשתכר אולי הכי גבוה בהוליווד) או בראד פיט (עדיין לא זוכה אוסקר,אבל אני מאמינה שהרגע עוד יגיע, שחקן מעולה, יכול מאוד להיות שהשחקן הכי משתכר בהוליווד שמעתי שעל אושן 12 הוא יקבל אולי 50 מיליון......., וכן הגבר היפה והסקסי ביותר בעולם מלבד העובדה שיש לו חיי משפחה שניראים מושלמים באחוזה בברלי הילס...) 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה?חח לא יודעת דברים רציניים, לא נראה לי 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? רוצה רוצה רק עוד קצת וזה נגמר!!!!!!!!!!!!!! 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם..כן אבל אין לי כוח לספר זה סתם יהיה ארוך..... 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה?אמ זה דפוק אבל נתקעתי במעלית לפני בערך 7 או 8 נשים ומאז אני לא עולה במעליות... 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)?בקופה אולי 500 שקל. 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? 7 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך? לא יודעת מה שבא לי באותו רגע... 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר? לא הייתי אומרת, אני שונאת לתאר את עצמי! 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? כן: גילצי, גילגי,קולין חחחח סתם דברים דפוקים........ 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? לא בדיוק בצורה הזאת אבל בקטע של צחוק אז הרבה.... 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'?אולי פעמיים אולי קצת יותר חחחח.... 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?"שיט, כמה דברים יש לי לעשות" 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? לא אני לא סוציומטית חחח
21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? חברה שלי שחשבון הטלפון שלנו מגיע לשחקים.... 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר?אני חושבת שדברים אהובים! 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו?כן ברור! 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר?כשהתחיל החופש הגדול האחרון.. זאת אומרת אחרי שנגמרה הבגרות האחרונה שלי בשנה שעברה........ 25. מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול.... 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו?אווו זה קשה לא יודעת.... 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע?וואו הרבה מאוד איזה 5 אולי 6....... 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? עדיף שלא נדבר על זה.... 29. האם אתה מכור לאינטרנט?לגמריי לצערי! 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו?כן ג'וני הכלב החמוווווווד ביותר בעולם, שלי.
31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? אני נורא קולנית, פרפקציוניסטית, ביקורתית,עקשנית למרות שזה לא ממש שנוא ויש עוד הרבה...... 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? לפעמים משתדלת לשים לב אליהם....

עונה..../images/Emo26.gif כי אני מגניבה../images/Emo45.gif חחח

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? כן בטח חחחחח 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? לא ממש..יש לי עוד הרבה זמן גם ככה
3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? כבר מלפני 4 שנים..כן! חח 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? טלווזיה ע-נ-ק-י-ת!!! 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? לפעמים 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? אני לא יגיע למצב כזה \: 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? עם ג'ניפר אניסטון..רק כדי להיות עם בראד
8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? לא ממש \: 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? רוצה לסיים! 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם..ממ לא בדיוק 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? לא 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? חחחחח בגלל שקניתי סימס 2 יש לי רק 200 עכשיו.. 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? 4,5.. 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך? הכל!! חוץ מעברית..מועדף-היפ הופ 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר? לא יודעת לתאר מאיזו בחינה? 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? חח כן 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? ממ 2..
18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? מלאאאאא
19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? מה עושים היום? חח לא יודעת \: 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? לא נראה לי 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? חברה שלי
22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר? אהובים 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? כן 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? אני מאושרת גם עכשיו :) 25. מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול
26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? ממ ידידה שאני מכירה ולא תמיד 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? מ-ל-א !! 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? כן! 29. האם אתה מכור לאינטרנט? מכורה זה לא מילה!! 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? לא 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? ממ לא יודעת 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם?

Velma Kelly

New member
יו יו מגניבה../images/Emo13.gif

. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? אקח אקדח ויירה לעצמי בראש, נו מה תהייה התגובה שלי? אני עוברת לסבא וספתא
2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? כן
מאוד! ל.. לא יודעת.. למודיעין נראה לי 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? כן. להיות תסריטאית\במאית ולעבוד עם ברטון הגדול. 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? כרטיס של one way למקום כלשהו בעולם.. כנראה אירלנד איפה שבעלי היקר גר.. אבל בכל אופן זה יהיה לטוס לאנשהו 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? לא 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? אני מניחה שכן.. בינתיים את הריח של הסיגריות של אמא אני לא יכולה לנשום אז.. 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? עד לפני כמה זמן הייתי מתחלפת עם קריסטין דאנסט אבל היום אני לא יודעת.. 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? משתדלת שלו, עיקרון זה עיקרון. 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? מתה לסיים עם זה כבר! 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. מלחמת המפרץ, היה מזה כיף בממד
11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? כן נפצעתי מבקבוק זכוכית ואני לא שותה מזה יותר (הפיעה הייתה כרוכה בזה שחצי בקבוק נכנס לי לתוך היד) 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? 1000 משהו.. 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? 7 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך? לא יודעת.. אני מגוונת מאוד. חוץ מבריטני ושתופיה הכל כמעט הולך.. 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר? עקשנית וצינית. מאוד צינית. 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? לא ממש.. 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? יותר מידי
18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? לא לאחרונה.. 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? מתי חוזרים מבית ספר? 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? לא.. אני תמיד תמיד תמיד על אווי. אווי בשבילי זה כמו לסנן שיחות 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? עם חברים שלי.. 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר? אהובים 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? הכלבה שלי
24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? ביום חמישי 25. מתי בכית בפעם האחרונה? שלשום 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? אבא שלי או עם בוחרים במפורסם אז כריס רוק 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? מספיק 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? בנות גילמור
29. האם אתה מכור לאינטרנט? כן
30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? חתול וכלבה 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? שאני עקשנית 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? לא, לפעמים זה עוזר..

שלייי...../images/Emo9.gif

יווו איזה כיף לי אני מגניבה!!!
1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך?
...טוב שנזכרתם לספר לי..
.... 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן?יאפ ברור...אבא שלי הוא בצבא קבע(הוא רס"ב..האהאהאהא יהיו לי פרוטקציות!!!
)...זה שלב חשוב מאוד בחיים לדעתי...הצבא.. 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך?בנתיים לא...לא חושבת יותר מדי על העתיד...מעדיפה לחיות בהווה...לא רוצה להטריד את עצמי עכשיו בדברים כאלה... 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה?חוות סוסים!!
5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו?לפעמים...אם יש עליי כסף קטן..
... 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה?כבר הדרדרתי...מה לא ידעתם?
....חחחח סתם סתם...לא נראה לי שאני אדרדר למצב כזה אבל במקרה שכן,אז ברור שאני אפנה לעזרה... 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף?אווו עם הרבה הייתי רוצה להתחלף...במיוחד כמה סלבריטאיות שבמקרה הן יוצאות/או נשים של סלבריטאים שאני אוהבת...
8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה?נמנמנמנמ בדרך כלל לא... 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה?לא יודעת...לא מפחדת אבל פסדר בביצפר...בנתיים..
... 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם..יש ואין לי כוח לספר... 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה?לא.. 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)?אין לי כרגע שקל בבית(הכוונה לכסף משלי)בזבזתי אותו...
...אבל בבנק יש..(ואני לא אגיד כמה
) 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך?5...נראה לי...*סופרת*...כן 5... 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך?בעיקר לועזית לא ממש משנה לי הסגנון העיקר שהשיר יפה... 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר?משפט שכבר אמרתי:יש בי יותר ממה שנראה לעין(אי עמוק הא?)
16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה?בארוררררררררר....רוצים לדעת איזה?טוב אז ככה:קארינו'ש,קאינו'ש,קאריניטה,קולי,קוקאין,קיקי ועוד... 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"?לא יודעת...מה נראה לכם שאינ סופרת?יש לי דברים חשובים יותר בחיים מאשר לספור כמה פעמים אמרתי את זה... 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'?כנ"ל... 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?לא יודעת...כל בוקר זה משו אחר...
20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה?נופ...למה אתם שואלים? 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי?שלי,לידיה ונטלי... 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר?אהובים... 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו?המשפחה שלי... 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר?היום...כשהיינו בים עם כל המשפוחה...
25. מתי בכית בפעם האחרונה?לא זוכרת..נראה לי שבהלוויה של סבא שלי..
26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו?אוראל...וכן אני נמצאת איתה ממש הרבה...טוב היא גם שכנה שלי וגם חברה שלי...אז ככה ש...קורבה אליי גם מבחינת המיקום..
27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע?וואי לא יודעת..הרבה... 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק?נופ... 29. האם אתה מכור לאינטרנט?בערך..לא ממש... 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו?לא הלוואיייי...אמא לא מרשה..
31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך?שאני לפעמים אכזרית ואנוכית... 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם?לפעמים זה חזק ממני ואני לא יכולה לעצור את עצמי מלהיות אנוכית או אכזרית...

tuty fruty

New member
התשובות שלי

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך?אני יהיה מסוקרנת לדעת מי ההורים שלי אבל מי שטיפך הי כל חיי הוא ההורה האמיתי שלי. 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן?כן, תמיד החלו שלי היה להתגייס למשהו קרבי עכשיו אני פחות יודעת או אולי להיות מכית בנים או להיות משקית ת"ש(תנאי שירות) 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך?להיות פסיכולגית 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה?מכונית פתוחה אדומה(חלום חיי) 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו?לא תמיד תלוי למי יש כאלה שסתם מזייפים 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה?ניראה לי שכן אך אין לדעת 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף?ג'ניפר אניסטון גם כי היא משחקת בחברים וגם בגלל שהיא זוכה לראות את בארד פיט כל יום 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה?אני בדרך כלל גמישה כך שסביר להיח שזה קורא. 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה?אני ממש רוצה אך יש לי חששות נוראיות כלפי זה.. 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם..כן יש לי הרה יש לי זכרון שאני ואח שלי ובני דודים שלי שהיינו קטנים היינו הולכים עם סבתא לים היא הייתה מכינה לנו לביבה בפיתה עם גבינה לבנה ועגבנייה. ויש לי עוד זכרון שרציתי לעשות סיבוב דאויין באופניים שלי על חברים של אח שלי ונסעתי נורא מהר ונפלתי. 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה?ראיתי מישהו פותח את הראש לפני כמה ימים ממעדר.. אז זה היה קצת מפחיד... (דרך אגב זה היה שגיא מלב שרון משכבה שלך אבל לא קרה לא כלום בסוף רק פצע קטן) 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)?לא יועת לא ספרתי... 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך?הרבה 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך?רוק ישראלי ומוזיקה ישנה 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר?מטורפת! 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה?כן 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"?מלא פעמים אבל לא אני רוצה למות אלא "בא לי למות" 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'?לא ממש אמרתי את זה אבל חשבתי על זה מיליון פעמים. 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?תלוי מה יש לי באותו יום. 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה?כן 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי?עם חברים שגרים רחוק ממני ויש לי הרבה כאלה חברים מהתנועה 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר?דברים אהובים 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו?כן 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר?יש כאלה מלא רגעים 25. מתי בכית בפעם האחרונה?ניראה לי שהייתה את התקרית אצל אח שלי בבסיס 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו?חברות שלי וכן אני נמצאת הרבה בקירבתם 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע?כל שנייה ורבע 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק?עניין של זמן אבל זה היה פעם וגם חברים. 29. האם אתה מכור לאינטרנט?קצת 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו?כן כלב שקורים לו ג'ימי 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך?עקשנית 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם?לפעמים

למעלה