~+~ שאלון ~+~

~+~ שאלון ~+~

*נגנב מפורום בלו* * הדבר האחרון שאכלת: * המגמות שלי: * 3 קללות שאני הכי אוהב: * החיה הכי אהובה: * אחים ואחיות: * מקצוע שונא בבצפר: * ארץ הכי אהובה חוץ מישראל: * פיצוחים שאני הכי אוהב: * טעמים הכי שווים בגלידה: * הכי מפחיד אותי: * הסרט/סרטים הכי יפה/יפים שראיתי: * הספר הכי סוחף שקראתי: * אני לא יוצא מהבית בלי: * החדר שלי צבוע בצבע: * הכי טעים ב-2 בלילה: * כשהייתי ילד הערצתי את: * התוכניות שאני רואה: * הרינטגון שלי: * הערוץ שאני הכי אוהב: * בתיק שלי תמיד תמצאו: * אם מי היית מתחלף: * היית רוצה להיות מישהו אחר: * רואה 24? * רואה MTV? * רואה ערוץ הקניות? * רואה ערוץ האופנה? * רואה ערוץ הילדים? * רואה ערוץ הופ? * רואה ערוץ 3? * רואה ערוץ 8? **וזכרו - מי שמגיב - מגניף!

נחשו מי מגניבה... ../images/Emo3.gif

* הדבר האחרון שאכלת: נמ..אוי..אמ.. שוקולד? * המגמות שלי: אין * 3 קללות שאני הכי אוהב:אהמ, אהמ..אז ככה.. fuck, bloody hell, buster
* החיה הכי אהובה: כלבים, חתולונים, דולפינים, סוסים
* אחים ואחיות: אח אחד דפוק
* מקצוע שונא בבצפר: מתמטיקהההההההה
*בנו גורן אני שונאת אותך!* * ארץ הכי אהובה חוץ מישראל: נו נחשו!
הזכרתי את זה מיליון פעם בפורום..מי שמנחש לא נכון חוטף ממני מכות. ואני חזקה.
* פיצוחים שאני הכי אוהב: נמ../ * טעמים הכי שווים בגלידה:וניל, שוקולד עם ציצפוצים ו..תות? * הכי מפחיד אותי:אנשים בחבורות גדולות בחושך * הסרט/סרטים הכי יפה/יפים שראיתי: אמ, טרויה, תעביר את זה הלאה, לפגוש את ג'ו בלאק, שבעה חטאים, גלדיאטור, * הספר הכי סוחף שקראתי:אמ..בינתיים ספרי הארי פוטר.. * אני לא יוצא מהבית בלי: בגדים
* החדר שלי צבוע בצבע: ורוד
אני רוצה להליף לסגול, אבל עדיין לא.. * הכי טעים ב-2 בלילה:נמ...איי דונט נואו * כשהייתי ילד הערצתי את:פוי..תתכוננו להשפלה: בריטני, המורדים(פיכסה איכסה! לא הייתי ממש ילדה, הייתי פשוט טיפשה ומושפעת מהסביבה), אן סינק, בקסטריט בויז(אבל הם פסר.אני מקשיבה עדיין לשירים שלהם מידי פעם..), אמ, מי עוד? אה..נטליה אורירו, כל כוכבי הטלנובלות המפגרות הללו..וזהו בערך.. * התוכניות שאני רואה: פוי, יש מלא! סטרדיי נייט לייב, קונאן אובריאן. מרוץ לאתמול, אנג'ל, סמולוויל - תוכניות הדרמה הכי טובות לדעתי. שנות ה-70, חברים, כן מותק, תהרוג אותי וזהו מידי פעם..ו..יש עוד שאני לא מצליחה לזכור עכשיו! * הרינטגון שלי: בלו
* הערוץ שאני הכי אוהב: ערוץ 3! * בתיק שלי תמיד תמצאו:נמ..פלאפון * אם מי היית מתחלף: החברות של בלו ובאסטד!
* היית רוצה להיות מישהו אחר: ראה למעלה! * רואה 24? בחיים לא. * רואה MTV? כל בחיים כמעט * רואה ערוץ הקניות?חיחי פעם כשהייתי קטנה הייתי רואה את זה הרבה. * רואה ערוץ האופנה? לא. * רואה ערוץ הילדים?רק אחיות או לא להיות * רואה ערוץ הופ?חיחחי ממש אבל ממש לא! * רואה ערוץ 3? ברור!
* רואה ערוץ 8?נוט!

עונההההההה...

יאיי גמני מגניבההה!!!
* הדבר האחרון שאכלת:שתית נס קפה על הבוקר..
* המגמות שלי:מגמות?
...הכוונה בביצפר?אם כן אז אני נמצאת בכיתה חברתית-מרחיבים שם בפסיכולוגיה/סוציולוגיה... * 3 קללות שאני הכי אוהב:חחחח אני לא אוהבת קללות..
..אבל לפעמים יוצא לי קללות..
* החיה הכי אהובה:סוסיםםםםםםםםם!!!סוגדת להםםםם!!!החיה הכי מדהימההה!!!
* אחים ואחיות:אח אחד קטן וסתום..
...בן 12 החיה הזאת... * מקצוע שונא בבצפר:טמטומתיקה
!!!איך לא? * ארץ הכי אהובה חוץ מישראל:אמממ לאהייתי אפעם בחו"ל...אז ככה שאני לא יכולה להגיד...אבל אני אוהבת את אנגליה..
* פיצוחים שאני הכי אוהב:גרעינים שחורים...חחחח אבל אני כבר לאאוכלת...זה מוציא חצ'קונים.!
* טעמים הכי שווים בגלידה:וניל ומסטיק..
* הכי מפחיד אותי:עכבישים וחרקים כאלה מגעילים..
* הסרט/סרטים הכי יפה/יפים שראיתי:גלדיאטור
,שודדי הקאריביים,טרויה ושרה"ט כל הטרילוגיה..
* הספר הכי סוחף שקראתי:שרה"ט וכל הספרים שקשורים בו
,הארי פוטר
ורומח הדרקון..
* אני לא יוצא מהבית בלי:שעון...
* החדר שלי צבוע בצבע:נמנמ לבן...
* הכי טעים ב-2 בלילה:שוקולדדדד...
...טופ האמת שהוא טעים בכל שעה...
* כשהייתי ילד הערצתי את:אמממ אקסמן וגיבורי קומיקס שונים...אני עדיין אוהבת אותם מאוד מאוד...
* התוכניות שאני רואה:יש רק אחת וטוב שהיא חזרה לטלוויזיה:פרוייקט x
..ולא זו לא תכנית מציאות
... * הרינטגון שלי:נמנמ אין לי פלאפון...שונאת פלאפונים...
* הערוץ שאני הכי אוהב:אממ אמ טי וי וערצי סרטים...
* בתיק שלי תמיד תמצאו:ת'אמתהתיק היחיד שאני הולכת איתו זה תיק ביצפר ואני הולכת איתו רק לביצפר...אני לא אוהבת תיקים....אז ככה ש...
* אם מי היית מתחלף:וואלה לא יודעת... * היית רוצה להיות מישהו אחר:לא..טוב לי עם עצמי...
* רואה 24?לא...אם חברה שלי לא הייתה אומרת לי לא הייתי מודעת לקיומו של הערוץ הזה בכלל..
... * רואה MTV?יאפ..ברור... * רואה ערוץ הקניות?לא...לא משעמם לי...
* רואה ערוץ האופנה?לא...ממש לא... * רואה ערוץ הילדים? * רואה ערוץ הופ? * רואה ערוץ 3? * רואה ערוץ 8?

אופסי..../images/Emo9.gif

שכחתי לענות על כמה שאלות.. * רואה ערוץ הילדים?לפעמים, במיוחד אם יש הטיטאנים
...אני עדיין אוהבת מצויירים אתן יודעות... * רואה ערוץ הופ?לאאאאאא....אני לא ילדה בת4 ...
* רואה ערוץ 3?לפעמים..
* רואה ערוץ 8?לעיתים רחוקות...

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gifתשובות../images/Emo70.gif

* הדבר האחרון שאכלת: בדיוק סיימתי את הטבעול
* המגמות שלי: אני בכיתה יוד... * 3 קללות שאני הכי אוהב: שיט כלבה בנזונה * החיה הכי אהובה: לא אוהבת חיות * אחים ואחיות: 2 קרציות * מקצוע שונא בבצפר: יש המון * ארץ הכי אהובה חוץ מישראל: אר"הב * פיצוחים שאני הכי אוהב: גרעינים ושקדים * טעמים הכי שווים בגלידה: קרם עוגיות * הכי מפחיד אותי: מוות * הסרט/סרטים הכי יפה/יפים שראיתי: טרויה, הכפר הצלצול... * הספר הכי סוחף שקראתי: הארי פוטר * אני לא יוצא מהבית בלי: פלאפון * החדר שלי צבוע בצבע: לבן * הכי טעים ב-2 בלילה: שומדבר * כשהייתי ילד הערצתי את: מממ פוקימון? * התוכניות שאני רואה: מש"ה, חברים, באפי * הרינטגון שלי: פאק איט * הערוץ שאני הכי אוהב: ביפ, ערוץ אי והוט 3 * בתיק שלי תמיד תמצאו: מפתח * אם מי היית מתחלף: דמי מור * היית רוצה להיות מישהו אחר: לא * רואה 24? לא * רואה MTV? כן * רואה ערוץ הקניות? לא * רואה ערוץ האופנה? לא * רואה ערוץ הילדים? ממ רואה אחיות או לא להיות * רואה ערוץ הופ? לא * רואה ערוץ 3? כן * רואה ערוץ 8? לא

ה אורחת

New member
התשובות שלי ../images/Emo13.gif

טוב אז ככה: * הדבר האחרון שאכלת: חצי חבילת קורנפלקס שוגי
* המגמות שלי: פיסיקה וקולנוע * 3 קללות שאני הכי אוהב: אהמ... fuck, בן זונה, בולשיט? חח זה לא קללה בכלל..................... * החיה הכי אהובה:ג'וני הכלב שלי ודובי קואלה
* אחים ואחיות: שני אחים קטנים
* מקצוע שונא בבצפר: אהמ... מתמטיקה, תנ"ך ובכלל הכל.... * ארץ הכי אהובה חוץ מישראל: ישראל
אממ לא יודעת אולי תאילנד? ארגנטינה? אולי ארה"ב.. לא נראה לי אולי...... * פיצוחים שאני הכי אוהב:גרעינים שוחרים לשלטון! * טעמים הכי שווים בגלידה:כל הפירות הטרופיים השווים, אלא אם כן מדובר בנוטלה אושוקולד לבן או אפילו קינדר בואנו
* הכי מפחיד אותי: לא מדברת על זה...
* הסרט/סרטים הכי יפה/יפים שראיתי: אויייי יו בסטרדס! לא יודעת יש פול!!!! אבל נגיד, טרויה, גלדיאטור, פורסט גאמפס, ראיון עם ערפד, לג'נדס, אהההההה יש מלא! חרא...... * הספר הכי סוחף שקראתי: אמממ לא זוכרת.... הארי פוטר (לצערי הרב -_-) * אני לא יוצא מהבית בלי:פלאפון, מברשת שיער, גרביים O_O, חחחח ועוד ועוד
* החדר שלי צבוע בצבע: רגיל לבן... * הכי טעים ב-2 בלילה:פיצה, סטייק, גלידה, קורנפלקס.... * כשהייתי ילד הערצתי את:לא הערציתי
אב בעצם לפני כמה שנים ממממש אהבתי את ג'נט ג'קסון
* התוכניות שאני רואה:כל סוגי ה Cartoons רוב הדברים בHOT3 אממ Ster World... נו אתם יודעים
* הרינטגון שלי:Holding out for a hero משרק2
* הערוץ שאני הכי אוהב:אההה לא יודעת
3/4/20/6 חחחח לא.... * בתיק שלי תמיד תמצאו:כבר שאלתם את זה לא? בכל מקרה, זבל בלאגן, כרטיסים מקולנוע/רכבת מברשת שיער, לפעמים גם שיניים חחח
* אם מי היית מתחלף:לא יודעת! אוווררר... באיזה קטגוריה?...... * היית רוצה להיות מישהו אחר:לא * רואה 24?לא ממש * רואה MTV?כן.... -_- * רואה ערוץ הקניות?חחחח הוא עדיין קיים?! * רואה ערוץ האופנה?לא פיכס * רואה ערוץ הילדים?חחח כן מה לעשות.. אחים קטנים
* רואה ערוץ הופ?חחח רק בבייביסיטרים סבל משוא אפילו בשבילי
* רואה ערוץ 3?כן * רואה ערוץ 8?כן And that's all folcks

חחחחח "עדיין קיים"?

ברור שהוא קיים. דה. הדבר הכי טוב לראות בחופשים ב5 בבוקר שאין כלום

ה אורחת

New member
איכסססס ערוץ הקניות=סירחון משווא!

חחחחחחחחחחחחח שיעמום בהתגלמותו, איך אפשר לראות את זה?!

אוקי אמממ נגיד ככה..

בחופשים 5 בבוקר אין מה לעשות אין כלום בטלוזיה אתה לא רואה ערוץ הקניות אלא זה פתוח וזה מה שמרדים אותך!!!!!!! חחחחחח

מיצי007

New member
כי רק התעוררתי,אז יש לי עצבים לזה

* הדבר האחרון שאכלת:סוכרית מנטוס * המגמות שלי:אין לי מגמות-אני לא בלימודים,אני בצבא * 3 קללות שאני הכי אוהב:כוס עאמק,שיט,פאק * החיה הכי אהובה:אין,אני אוהבת חיות בכללי * אחים ואחיות:3 אחים גדולים * מקצוע שונא בבצפר:היה-מתמטיקה * ארץ הכי אהובה חוץ מישראל:ארה"ב * פיצוחים שאני הכי אוהב:גרעיני חמניות * טעמים הכי שווים בגלידה:שוקוללללדדדד ופיסטוק
* הכי מפחיד אותי:להישאר לבד בחיים * הסרט/סרטים הכי יפה/יפים שראיתי:מועדון קרב * הספר הכי סוחף שקראתי:לאחרונה?לא זוכרת כלום * אני לא יוצא מהבית בלי:תיק * החדר שלי צבוע בצבע:שלושה קירות בצבע סגול כהה ובהיר * הכי טעים ב-2 בלילה:במבה ודיאט קולה * כשהייתי ילד הערצתי את:ליאונרדו דיקפריו * התוכניות שאני רואה:זה מאוד תלוי,אין לי משהו ספציפי * הרינטגון שלי:יש לי כמה,לכל קבוצת אנשים שמתקשרת * הערוץ שאני הכי אוהב: ערוצי המוזיקה * בתיק שלי תמיד תמצאו:ליפגלוס/בליסטיקס נגד יובש * אם מי היית מתחלף:עם אף אחד * היית רוצה להיות מישהו אחר:לא * רואה 24?בטח * רואה MTV?בטח * רואה ערוץ הקניות?הא? מה נראה לכן שיש לי זמן פנוי? * רואה ערוץ האופנה?כן,יש שם דברים מעניינים...
כמו אופנת גברים למשל. * רואה ערוץ הילדים?לא,איכס * רואה ערוץ הופ?כן,מה לעשות שיש לי אחיין מושלם. * רואה ערוץ 3?כן,יש שם סדרות וזה. * רואה ערוץ 8?כן בטח-זה ערוץ ממש מעניין לפעמים

r o n i1

New member
עונה עונה עונה

* הדבר האחרון שאכלת:שניצל וספגטי * המגמות שלי:גאוגרפיה * 3 קללות שאני הכי אוהב:ינעל העולם, איש טיפש,ראבאק * החיה הכי אהובה:דולפין,כלב * אחים ואחיות:אנחנו 5...בן אחד בכור והשאר בנות
* מקצוע שונא בבצפר:כולם? חוץ מחנ"ג * ארץ הכי אהובה חוץ מישראל:ניו זילנד זה נחשב ארץ או יבשת קטנה מאוד? * פיצוחים שאני הכי אוהב:גרעיני אבטיח * טעמים הכי שווים בגלידה:שוקול וניל ובננה * הכי מפחיד אותי:ממ העלמות של אנשים חשובים לי * הסרט/סרטים הכי יפה/יפים שראיתי: ראיתי כל כך הרבה שזה לא יגמר! * הספר הכי סוחף שקראתי:מישהו לרוץ איתו.. * אני לא יוצא מהבית בלי: הצמידים שלי
לכל אחד ממנו יש משמעות * החדר שלי צבוע בצבע:כתום ב2 גוונים * הכי טעים ב-2 בלילה: שוקולד
* כשהייתי ילד הערצתי את:בראד פיט?.. חח סתם אני הערצתי המון המון אנשים.. אבל כאלה שמגיע להם לא רק בגל שהם יפים. * התוכניות שאני רואה:מכושפות/רוזוול/חלום אמריקאי/אפקט הפחד ועוד... * הרינטגון שלי:נגנב לי הפלאפון
* הערוץ שאני הכי אוהב: 3 וביפ וaxn והוט סרטים * בתיק שלי תמיד תמצאו: את הקלסר של הצופים והמון דברים שקשורים לצופים * אם מי היית מתחלף:ג'ניפר אניסטון..? חח סתם סתם.. כרגע לא הייתי מתחלפת עם אפאחד * היית רוצה להיות מישהו אחר:לפעמים כן * רואה 24?יאפ * רואה MTV?יאפ * רואה ערוץ הקניות?נופ * רואה ערוץ האופנה?נופ * רואה ערוץ הילדים?לפעמים שממש ממש משעמם * רואה ערוץ הופ?נופ * רואה ערוץ 3?יאפ * רואה ערוץ 8?נופ.. מה משדרים בו בכלל?

tuty fruty

New member
גם אני מגיבה ולכן אני מגניבה!

* הדבר האחרון שאכלת:טוסט וסלט * המגמות שלי:מחול וספרות * 3 קללות שאני הכי אוהב:שיט,פאק,זובי * החיה הכי אהובה:כלבים * אחים ואחיות:1 בשם רועי * מקצוע שונא בבצפר:אנגלית * ארץ הכי אהובה חוץ מישראל:נורבגיה * פיצוחים שאני הכי אוהב:גרעינים שחורים * טעמים הכי שווים בגלידה:קרמל,קוקוס,שוקולד ולימון * הכי מפחיד אותי:המוות * הסרט/סרטים הכי יפה/יפים שראיתי:יש המון: "10 דברים שאני הכי שונאת אצלך" "שרק" ריקוד צמוד" וכו'... * הספר הכי סוחף שקראתי:באדולינה ושהייתי יחסית קטנה רגעי האור * אני לא יוצא מהבית בלי:פלאפון * החדר שלי צבוע בצבע:לבן * הכי טעים ב-2 בלילה:לישון! חחח... * כשהייתי ילד הערצתי את:יעל בר זוהר,מיכל ינאי,גיל ססובר נו כל כוכבי ערוץ הילדים * התוכניות שאני רואה:חברים,מופע שנות ה-70,עניין של זמן,ימי חיינו * הרינטגון שלי:שניים עשר ירחים (בתשרי נתן הדקל פרי שחום נחמד...) * הערוץ שאני הכי אוהב:3 * בתיק שלי תמיד תמצאו:פלאפון * אם מי היית מתחלף:לא הייתי מתחלפת * היית רוצה להיות מישהו אחר:לא * רואה 24?כן * רואה MTV?לא * רואה ערוץ הקניות?לא * רואה ערוץ האופנה?לא * רואה ערוץ הילדים?לפעמים בערב שיש תוכניות יפות * רואה ערוץ הופ?מזאת אומרת ברור שכן אני לא יכולה להרדם בלי הופ * רואה ערוץ 3?כן * רואה ערוץ 8?לא

שחרצי

New member
עונה

הדבר האחרון שאכלתי: עוגה המגמות שלי: אני בי' אז עדיין אין לי אבל זה בטח יהיה ביולוגיה ותיאטרון 3 קללות שאני הכי אוהב: פאק (להטיותיו), ביץ', כלבה החיה הכי אהובה: כל החיות... אחים ואחיות: אח קטון מקצוע שנוא בבצפר: אנגלית וספורט (וגם מתמטיקה.....) ארץ אהובה חוץ מישראל: יש המון... ואני גם לא החלטית! פיצוחים שאני הכי אוהב: קשיו וכל האגוזים למיניהם טעמים הכי שווים בגלידה: כל המיוחדים ווניל הכי מפחיד אותי: פרידות, מריבות, מוות, מבחנים, מחלות הסרט הכי יפה שראיתי: יש כל- כך הרבה!!!! יש לי רשימה בבלוג
הספר הכי סוחף שקראתי: נכון עצוב שהארי פוטר? אני לא יוצא מהבית בלי: פלאפון, עיפרון שחור ועוד ועוד... החדר שלי צבוע בצבע: לבן- זמנית ביותר הכי טעים ב2 בלילה: במבה ופופקורן (מומלץ עם סרט) כשהיתי ילד הערצתי את: הספייס גירלז, נטליה אוריירו, מכיל ינאי, בריטני ספירס, אקווה התוכניות שאני רואה: חברים, רררררוווווווזזזזזזזזווווווווווולללללללל!, ג'ואן מארקדיה, מיכאלה (כן- עדיין יש!), מופע שנות ה70, תשוקות (חחחח כשיוצא), וויל וגרייס (ז"ל :(...), סימפסונס, סאות'פארק, פיוצ'רמה ועוד אלפי תוכניות בערוץ 3... הרינגטון שלי: הכללי- "איך זה מרגיש"/ כנסיית השכל ,למשפחה- "נפוליאון"/ יוני בלוך, לאחי בנפש- "המסיבה של הפיג'מות"/ יוני בלוך הערוץ שאני הכי אוהב: 3 כמובן בתיק שלי תמיד תמצאו: שטויות... והרבה אם מי היית מתחלף? אף אחד היית רוצה להיות מישהו אחר? לא רואה 24? כמובן! רואה MTV? ממש לא רואה ערוץ הקניות? ממש לא רואה ערוץ האופנה? ממש לא רואה ערוץ הילדים? ממש לא רואה ערוץ הופ? ממש לא רואה ערוץ 3? כמובן רואה ערוץ 8? לא

שחרצי

New member
עונה

הדבר האחרון שאכלתי: עוגה המגמות שלי: אני בי' אז עדיין אין לי אבל זה בטח יהיה ביולוגיה ותיאטרון 3 קללות שאני הכי אוהב: פאק (להטיותיו), ביץ', כלבה החיה הכי אהובה: כל החיות... אחים ואחיות: אח קטון מקצוע שנוא בבצפר: אנגלית וספורט (וגם מתמטיקה.....) ארץ אהובה חוץ מישראל: יש המון... ואני גם לא החלטית! פיצוחים שאני הכי אוהב: קשיו וכל האגוזים למיניהם טעמים הכי שווים בגלידה: כל המיוחדים ווניל הכי מפחיד אותי: פרידות, מריבות, מוות, מבחנים, מחלות הסרט הכי יפה שראיתי: יש כל- כך הרבה!!!! יש לי רשימה בבלוג
הספר הכי סוחף שקראתי: נכון עצוב שהארי פוטר? אני לא יוצא מהבית בלי: פלאפון, עיפרון שחור ועוד ועוד... החדר שלי צבוע בצבע: לבן- זמנית ביותר הכי טעים ב2 בלילה: במבה ופופקורן (מומלץ עם סרט) כשהיתי ילד הערצתי את: הספייס גירלז, נטליה אוריירו, מכיל ינאי, בריטני ספירס, אקווה התוכניות שאני רואה: חברים, רררררוווווווזזזזזזזזווווווווווולללללללל!, ג'ואן מארקדיה, מיכאלה (כן- עדיין יש!), מופע שנות ה70, תשוקות (חחחח כשיוצא), וויל וגרייס (ז"ל :(...), סימפסונס, סאות'פארק, פיוצ'רמה ועוד אלפי תוכניות בערוץ 3... הרינגטון שלי: הכללי- "איך זה מרגיש"/ כנסיית השכל ,למשפחה- "נפוליאון"/ יוני בלוך, לאחי בנפש- "המסיבה של הפיג'מות"/ יוני בלוך הערוץ שאני הכי אוהב: 3 כמובן בתיק שלי תמיד תמצאו: שטויות... והרבה אם מי היית מתחלף? אף אחד היית רוצה להיות מישהו אחר? לא רואה 24? כמובן! רואה MTV? ממש לא רואה ערוץ הקניות? ממש לא רואה ערוץ האופנה? ממש לא רואה ערוץ הילדים? ממש לא רואה ערוץ הופ? ממש לא רואה ערוץ 3? כמובן רואה ערוץ 8? לא

Number One1

New member
*מגניבה באיחור קל*

* הדבר האחרון שאכלת: המבורגר (חחח אני לא כל כך מלאה כמו שאתן חושבות...
) * המגמות שלי: עדיין לא בתיכון
אבל יכול להיות שאני יבחר במגמת מוזיקה... * 3 קללות שאני הכי אוהב: fuck, shit, כוס אמאק... * החיה הכי אהובה: אוגרים
* אחים ואחיות: אחות אחת * מקצוע שונא בבצפר: מתמתיקה
* ארץ הכי אהובה חוץ מישראל: לונדון
* פיצוחים שאני הכי אוהב: גרעינים רגילים כאלה שאבא שלי תמיד קונה...
* טעמים הכי שווים בגלידה: תות ושוקולד
* הכי מפחיד אותי: דברים כאלה מפחידים במחשב שאני רואה סרטון "מצחיק" אז בסוף מופיעה כזאת אשה עם פרצוף מעוות ואז שומעים ברמקול צרחה... * הסרט/סרטים הכי יפה/יפים שראיתי: חנות קטנה ומטריפה
* הספר הכי סוחף שקראתי: קיץ אחד ביחד * אני לא יוצא מהבית בלי: תלבושת אחידה
* החדר שלי צבוע בצבע: תכלת * הכי טעים ב-2 בלילה: מים... חחחח סתםם אני מכינה לי שוקו בלילה... * כשהייתי ילד הערצתי את: פרפר נחמד ושלישיית הגשש החיוור! * התוכניות שאני רואה: תוכניות קומיות: אריזה משפחתית, צער גידול בנות, אחיות או לא להיות, מואישה, קלולס בקיצור את כל התוכניות חוץ מטלנובלות (
) * הרינטגון שלי: בואי של עידן רייכל * הערוץ שאני הכי אוהב: ריאליטי ו: ytv * בתיק שלי תמיד תמצאו: מחברות וספרים
* אם מי היית מתחלף: עם קיית בוסוורת או ג'ניפר אניסטון... * היית רוצה להיות מישהו אחר:"אבל אני תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני..." * רואה 24? לפעמים כשמשעמם * רואה MTV? בקביעות
* רואה ערוץ הקניות? חחחחח ואפשר לחשוב שאני יקנה משם משהו...
* רואה ערוץ האופנה? חחחחח ואפשר לחשוב שאני ילבש את מה שהם לובשות
* רואה ערוץ הילדים? כן * רואה ערוץ הופ? אולי כשהייתי קטנה...
* רואה ערוץ 3? רק עם יש את כולם אוהבים את ריימונד או ג'יי לנו * רואה ערוץ 8? אין לי מושג כי יש לי יס וביס ערוץ 8 זה TCM.... ויש שם סרטים ישנים כאלה.... קבלי ח'ח על השאלון המצליח!

למעלה