שאלון!! :)

dun16

New member
שאלון!! :)

כשאת/ה יוצא/ת מהבית, מה לעולם לא תשכח/י לקחת איתך?
איך את/ה עונה לטלפון['שלום'/'הלו' וכו']?
עבדת על פעם על מישהו בטלפון? ספר/י לי .
ברחת פעם מהבית? רצית? ניסית? הצלחת? ספר/י לי .
אכלת פעם במבה עם שוקולד?
את/ה עובד/ת? עבדת? איפה?
עברת טסט?, למי הראשונ/ה שתספר/י?
בכית פעם בגלל מבחן?
את/ה מרוצה מהכיתה שלך?
מכל 12 שנות לימודייך, איזו כיתה [מבחינת הרכב] הכי אהבת?
איפה את/ה יושב/ת בכיתה? לפי מה המיקום נקבע?
מה האוכל הכי טעים שאמא מבשלת לך?
מה המוצא שלך?
עשית טיול שורשים?
כשאת/ה לא מרגיש/ה טוב, איזה כדור תיקח/י?
מה יכול לגרום לך להגיד 'אני מתאבד/ת'?
מאיזה דבר לא תוכל/י להיגמל לעולם ?
ניסית פעם להיגמל ממשהו? ממה?
עד איזה גיל מצצת אצבע?
איך את/ה אוהב/ת שמכנים אותך?
את/ה עושה עבודת גמר במקצוע כלשהו? איזה?
סך הכל, כמה יחידות יש לך בתעודת בגרות העתידית?
מה כואב לך עכשיו?
כמה זמן לוקח לך להירדם בדרך כלל?
מה הולך לקרות השבוע?
מה תעשה מחר בוולנטיינס דיי?
נכון כשהקניונים עושים את הדוכנים של יום האהבה עם כל האדום, לבבות, סבונים, ממתקים זה פשוט דוחה?
רצת פעם לאוטובוס והמניאק ברח?
יש לך רישיון? לאן תיסע/י כשיגיע הרישיון?

I Love Paige

New member
הכל כדי לא ללכת לישון... ../images/Emo3.gif

כשאת/ה יוצא/ת מהבית, מה לעולם לא תשכח/י לקחת איתך? פלאפון/אדויל.
איך את/ה עונה לטלפון['שלום'/'הלו' וכו']? הלו.
עבדת על פעם על מישהו בטלפון? ספר/י לי. בטח, חלק בלתי נפרד מהילדות. אין לי כוח לפרט, וזה גם חלק מבדיחה פרטית. אתם לא תבינו.
ברחת פעם מהבית? רצית? ניסית? הצלחת? ספר/י לי. רציתי, לא רוצה לפרט.
אכלת פעם במבה עם שוקולד? לא o_O
את/ה עובד/ת? עבדת? איפה? הלוואי, רק להרוויח כסף.
עברת טסט?, למי הראשונ/ה שתספר/י? סביר להניח שעידן-החבר הכי טוב/שרון-החברה הכי טובה.
בכית פעם בגלל מבחן? פייי, בכיתה ו'.
את/ה מרוצה מהכיתה שלך? לא. אבל מצד שני, אני לא מרוצה מכל השכבה-אז אין לי ממש ברירה.
מכל 12 שנות לימודייך, איזו כיתה [מבחינת הרכב] הכי אהבת? האמ, ו'. אבל למדתי רק 9.
איפה את/ה יושב/ת בכיתה? לפי מה המיקום נקבע? מאחורה/מאחורה בפינה ליד החלון. [מה, שאני אלך עד לפח?]
מה האוכל הכי טעים שאמא מבשלת לך? האמ. לא יודע, באמת שלא.
מה המוצא שלך? אני לא סגור על זה... אבל יש בי יווני ופולני, זה בטוח.
עשית טיול שורשים? נופ.
כשאת/ה לא מרגיש/ה טוב, איזה כדור תיקח/י? תלוי. כשהתקררתי חייתי על אקמול צינון, לכאבי ראש קלים אקמול ולרציניים אדויל. עוד לא מצאתי כדור לכאבי הגב המזדיינים. >.<
מה יכול לגרום לך להגיד 'אני מתאבד/ת'? X
מאיזה דבר לא תוכל/י להיגמל לעולם? טלויזיה[במחשב
] ומוזיקה.
ניסית פעם להיגמל ממשהו? ממה? דיאט קולה, פחותויותר הצלחתי. אבל הייתה לי תקופה נוראית של כאבי ראש בזמן הגמילה. [די, זה באמת ממכר. אל תצחקו.]
עד איזה גיל מצצת אצבע? ההורים שלי אומרים שדי מוקדם... לא ממש איכפת לי.
איך את/ה אוהב/ת שמכנים אותך? אמ, פעם אחותי הקטנה קראה לי "רזקי" בקול תינוקי חמוד. וכרגע? "רזי", למרות חוסר המקוריות.
את/ה עושה עבודת גמר במקצוע כלשהו? איזה? לא.
סך הכל, כמה יחידות יש לך בתעודת בגרות העתידית? אמ, לודע? אבל אני שואף לעשות שנה הבאה את הבגרות במ"מ.
מה כואב לך עכשיו? האמ, כפות הרגליים. כאילו, feet, לא legs. והגב, אבל זה תמידי.
כמה זמן לוקח לך להירדם בדרך כלל? 3-10 דקות.
מה הולך לקרות השבוע? מבחן בג"ג מחר[נכשל, כנראה], מבחן מחצית בבר אילן[לא מוכן לפחות מ-85], מפגש בשישבת, שיעור גיטרה ברביעי ולמידה להיסטוריה בחמישי[מבחן בראשון].
מה תעשה מחר בוולנטיינס דיי?
נכון כשהקניונים עושים את הדוכנים של יום האהבה עם כל האדום, לבבות, סבונים, ממתקים זה פשוט דוחה? לא ממש, אני לא שם לב לזה יותרמדי.
רצת פעם לאוטובוס והמניאק ברח? אני גאה[אני צרילך להיות?] להגיד שנסעתי באוטובוסים 3 פעמים בחיי.
יש לך רישיון? לאן תיסע/י כשיגיע הרישיון? לא. לתחנת הרכבת, לתפוס רכבת לתלאביב[בד"כ עזריאלי].
מה, נגמר? לילה טוב

OrdinaryDay

New member
ממ

כשאת/ה יוצא/ת מהבית, מה לעולם לא תשכח/י לקחת איתך? אין משהו כזה. איך את/ה עונה לטלפון['שלום'/'הלו' וכו']? "הלו עבדת על פעם על מישהו בטלפון? ספר/י לי . לא.. :| ברחת פעם מהבית? רצית? ניסית? הצלחת? ספר/י לי . לכמה שעות זה נחשב? שהייתי קטנה, התעצבנתי יום אחד ואממ,,יצאתי ועליתי לגג וכולם יצאו לחפש אותי במחשב שהתרחקתי לי לאיפשהו, אך אני צפיתי מלמעלה ואכלתי שסק :) אכלת פעם במבה עם שוקולד?איכ, לא
את/ה עובד/ת? עבדת? איפה? לא. עברת טסט?, למי הראשונ/ה שתספר/י? ממ, אני מניחה שלאמא. אבל יש עוד זמן. בכית פעם בגלל מבחן? לא את/ה מרוצה מהכיתה שלך? לא מכל 12 שנות לימודייך, איזו כיתה [מבחינת הרכב] הכי אהבת? לא יודעת..היסודי היה די סביר. איפה את/ה יושב/ת בכיתה? לפי מה המיקום נקבע? בשולחן הראשון מול המורה-אני בחרתי. מה האוכל הכי טעים שאמא מבשלת לך? ממ..שניצל? מה המוצא שלך? חצי אשכנזיה וחצי עיראקית עשית טיול שורשים? לא
כשאת/ה לא מרגיש/ה טוב, איזה כדור תיקח/י? אקמול(איזו שאלה מטומטמת
) מה יכול לגרום לך להגיד 'אני מתאבד/ת'? הו, הרשימה ארוכה... מאיזה דבר לא תוכל/י להיגמל לעולם ? אני מאמינה שמהכל אפשר להגמל אם רוצים. ניסית פעם להיגמל ממשהו? ממה? ממ, מהמחשב. ואכן הפחתתי מהשעות! עד איזה גיל מצצת אצבע? היה לי בקבוק, לא היה צורך לאצבע איך את/ה אוהב/ת שמכנים אותך? בשמי הרגיל-גם ככה הוא מכוער, למה סתם להרוס אותו יותר :| את/ה עושה עבודת גמר במקצוע כלשהו? איזה? נראה לי אנגלית. סך הכל, כמה יחידות יש לך בתעודת בגרות העתידית?
מה כואב לך עכשיו? הרגלים כואבות לי מכל הנפילות שלי בשלג
כמה זמן לוקח לך להירדם בדרך כלל? תלוי..בד"כ 2 שירים אנד אמ אאוט
מה הולך לקרות השבוע? אי נודט נאו
מה תעשה מחר בוולנטיינס דיי? בלופ, זה לא חג האהבה שלנו, דמאט! וולינטין היה אנטישמי ארור! והכל החג הזה נועד בשביל שנוכל לבזבז עוד קצת את הכסף שאין לנו. וחוץ מזה שבכלליות זה טיפשי שיום אחד בשנה כום נזכרים שהם אוהבים מישהו-מה עם שאר הימיים?! נכון כשהקניונים עושים את הדוכנים של יום האהבה עם כל האדום, לבבות, סבונים, ממתקים זה פשוט דוחה?
רצת פעם לאוטובוס והמניאק ברח? לא, אני נגד אוטובוסים. רק שבאמת חייב משתדלים להגיע בזמן יש לך רישיון? לאן תיסע/י כשיגיע הרישיון? נופ, ארגג, אני מקווה שלשום מקום-לא רוצה לנהוג

dun16

New member
../images/Emo6.gif

אהבתי את "אך אני צפיתי מלמעלה ואכלתי שסק" חחחחחח
היית בשלג?..
יאאא

OrdinaryDay

New member
אינדיד אי וואז :)

חוץ מכמה נפילות (חוסר אקורדינציה) היה מאוד נחמד!

dun16

New member
עונה..

כשאת/ה יוצא/ת מהבית, מה לעולם לא תשכח/י לקחת איתך? מסטיקים
איך את/ה עונה לטלפון['שלום'/'הלו' וכו']? הלו...
עבדת על פעם על מישהו בטלפון? ספר/י לי . מממ כשהיייתי קטנה... אמרתי לאנשים שהם מוזמנים לבת מצווה וגם שיבדקו אם יוצא קולה מהברז...
ברחת פעם מהבית? רצית? ניסית? הצלחת? ספר/י לי . [עדיין] לא
אכלת פעם במבה עם שוקולד? במבה טבולה בשוקולד למריחה?!.. ממש לא...
את/ה עובד/ת? עבדת? איפה? אף פעם לא עבדתי... הייתי עושה פעם בייביסיטר לכלב של שכנים שלי כשהם טסו אבל הם היו קמצנים
עברת טסט?, למי הראשונ/ה שתספר/י? הראשונים ששמעו שעברתי היו ההורים שלי.. אח"כ התקשרתי לחברה טובה, אח"כ לשאר.
בכית פעם בגלל מבחן? הרבה פעמים... בדרך כלל לא מציון גרוע או משהו כזה... יותר מעניניים כמו העתקות וכאלה שקצת הסתבכו... :-\
את/ה מרוצה מהכיתה שלך? כן, יש הרבה קטעים מצחיקים. כיתה קטנה רק 25 תלמידים.
מכל 12 שנות לימודייך, איזו כיתה [מבחינת הרכב] הכי אהבת? מממ שאלה קשה... אני חושבת שאת הכיתה של התיכון.
איפה את/ה יושב/ת בכיתה? לפי מה המיקום נקבע? שולחן לפני אחרון בצד ליד הקיר
... לא לפי משו מיוחד.. שם אני וחברה התיישבנו בתחילת השנה פשוט.
מה האוכל הכי טעים שאמא מבשלת לך? אמא שלי לא חזקה בבישולים... לצערי... :-\, אבל נגיד שפשטידת פטריות.
מה המוצא שלך? משהו מעורבב... קצת רוסייה, ארגנטינאית, טורקייה... ובטח יש עוד כמה... אני תמיד שונאת כששואלים את זה... !
עשית טיול שורשים? אף פעם לא עשיתי...
כשאת/ה לא מרגיש/ה טוב, איזה כדור תיקח/י? אופטלגין! לפעמים אני לוקחת גם כשאני מרגישה טוב...חחח מכורה...
מה יכול לגרום לך להגיד 'אני מתאבד/ת'? לפעמים דברים קטנים נראים לי כמו סוף העולם.. אז מריבה עם חברה או סתם תקופה מעצבנת.
מאיזה דבר לא תוכל/י להיגמל לעולם ? שוקולד, מסטיקים, טלויזיה, מחשב..
ניסית פעם להיגמל ממשהו? ממה? מממתקים ומהאייסיקיו... לא הלך במיוחד...
עד איזה גיל מצצת אצבע? חחחח לא זוכרת..לא נראה לי שהייתי עושה את זה הרבה...
איך את/ה אוהב/ת שמכנים אותך? לא ממש משנה לי... בכל שם שרוצים... תאמת אני לא ממש אוהבת שקוראים לי dun למרות הכינוי.
את/ה עושה עבודת גמר במקצוע כלשהו? איזה? אני עושה ביוטופ בביולוגיה אם זה נחשב... על נמלים.. ממש לא מרתק...! וגם עשיתי שנה שעברה פרויקט באנגלית על וולט דיסני.
סך הכל, כמה יחידות יש לך בתעודת בגרות העתידית? בערך 28+-
מה כואב לך עכשיו? כלום
כמה זמן לוקח לך להירדם בדרך כלל? תלוי אם קרה משהו מעניין באותו היום או אם יקרה ביום שאחרי,אבל בדרך כלל כמה דקות....
מה הולך לקרות השבוע? המממ... בעיקרון שבוע חופשי ממבחנים ושאר ירקות :) חוץ מאיזו עבודה באזרחות :( אני נוסעת עם חברה לת"א לביוטופ, ביום רביעי אני נפגשת עם חברה אחרת לראות הקלטה של המספריים של אדוארד (
ג'וני דפ), ביום חמישי יש לכיתה שלי סיור לאיזשהו מקום... :\ וביום שישי יש איזה מופע בלט... בלעכס... ואחריו אני אולי נוסעת עם חברות לקניון רמת אביב לראות את עיברי לידר כי הוא בא לשם לחתום על הדיסק החדש :)
מה תעשה מחר בוולנטיינס דיי? עדיף לא לדבר על זה.... בעיקר כלום!
נכון כשהקניונים עושים את הדוכנים של יום האהבה עם כל האדום, לבבות, סבונים, ממתקים זה פשוט דוחה? בהחלט!...
רצת פעם לאוטובוס והמניאק ברח? לא קרה בינתיים... אני לא נוסעת באוטובוס יותר מידיי...
יש לך רישיון? לאן תיסע/י כשיגיע הרישיון? כן!
נגמר לי המלווה ביום שני שעבר... כשהגיע הרישיון?.. מממ נסעתי עם אבא שלי לחנייה גדולה של הקאנטרי שיסביר לי על האוטו... אבל כשנגמר המלווה נסעתי ב12 בלילה לעשות סיבוב לבד בשכונה.. :) היה ממש כיף , חוץ מהעובדה ששכחתי לקחת את הרישיונות ולשים שלט נהג חדש.. חחח

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo40.gif

כשאת/ה יוצא/ת מהבית, מה לעולם לא תשכח/י לקחת איתך? מפתח,פלאפון ולרוב גם דיסקמן. איך את/ה עונה לטלפון['שלום'/'הלו' וכו']? תלוי במצב הרוח.. לפעמין הלו, לפעמים כן ולפעמים אני גם לא עונה. עבדת על פעם על מישהו בטלפון? ספר/י לי . לא. ברחת פעם מהבית? רצית? ניסית? הצלחת? ספר/י לי . לא ממש ברחתי, פשוט התעצבנתי ויצאתי החוצה לטיול ארוך.. מאוד. אכלת פעם במבה עם שוקולד? לא, ואני שמחה שכך. את/ה עובד/ת? עבדת? איפה? פעם עבדתי (ליום אחד!..) הייתי צריכה להדביק מדבקות על בקבוקים של חומרי ניקוי. עברת טסט?, למי הראשונ/ה שתספר/י? לא עברתי, וכשאני אעבור המשטרה ומד"א ידעו ראשונים. בכית פעם בגלל מבחן? לא בכיתי, אבל ממש התאכזבתי מעצמי.. את/ה מרוצה מהכיתה שלך? לא מתלוננת. מכל 12 שנות לימודייך, איזו כיתה [מבחינת הרכב] הכי אהבת? כיתה א' הייתה אחלה. איפה את/ה יושב/ת בכיתה? לפי מה המיקום נקבע? שורה אחרונה בצד שמאל (ליד החלון) מה האוכל הכי טעים שאמא מבשלת לך? שניצל ופירה. מה המוצא שלך? עיראקית ועוד משהו.. עשית טיול שורשים? לא. כשאת/ה לא מרגיש/ה טוב, איזה כדור תיקח/י? לא לוקחת כדורים. אני כנראה אקח סירופ נורופן/אדויל. מה יכול לגרום לך להגיד 'אני מתאבד/ת'? לא נכנס לזה.. מאיזה דבר לא תוכל/י להיגמל לעולם ? מוזיקה. ניסית פעם להיגמל ממשהו? ממה? ניסיתי להיגמל מקולה וכל שתיה מתוקה אחרת.. לא יכולה להגיד שהצלחתי. עד איזה גיל מצצת אצבע? אני לא זוכרת שמצצתי אצבע, אבל הייתי עם מוצץ עד תחילת כיתה א'.. איך את/ה אוהב/ת שמכנים אותך? FIFI הוא כינוי פופולרי אצלי.. את/ה עושה עבודת גמר במקצוע כלשהו? איזה? לא. סך הכל, כמה יחידות יש לך בתעודת בגרות העתידית? אני אפילו לא יודעת מה זה. מה כואב לך עכשיו? הרגל, אני יושבת עליה. כמה זמן לוקח לך להירדם בדרך כלל? יותר מדי זמן. מה הולך לקרות השבוע? עבודה קטנה בהיסטוריה, בוחן באנגלית, בוחן "פתע" במתמטיקה ושום דבר מעניין אחר. מה תעשה מחר בוולנטיינס דיי? אכין עבודה בהיסטוריה. נכון כשהקניונים עושים את הדוכנים של יום האהבה עם כל האדום, לבבות, סבונים, ממתקים זה פשוט דוחה? זה לא דוחה, זה פשוט מטופש... רצת פעם לאוטובוס והמניאק ברח? לא, אני לא אוהבת לנסוע באוטובוסים. יש לך רישיון? לאן תיסע/י כשיגיע הרישיון? אין לי רישיון, ואני מאוד מפחדת לקבל רישיון..

Thanos

New member
../images/Emo9.gif

ק כשאת/ה יוצא/ת מהבית, מה לעולם לא תשכח/י לקחת איתך? אין משהו כזה. איך את/ה עונה לטלפון['שלום'/'הלו' וכו']? הלו. עבדת על פעם על מישהו בטלפון? ספר/י לי . לא שזכור לי. ברחת פעם מהבית? רצית? ניסית? הצלחת? ספר/י לי . לא. אכלת פעם במבה עם שוקולד? לא. את/ה עובד/ת? עבדת? איפה? לא. עברת טסט?, למי הראשונ/ה שתספר/י? אבא. בכית פעם בגלל מבחן? מזמן. את/ה מרוצה מהכיתה שלך? לא. מכל 12 שנות לימודייך, איזו כיתה [מבחינת הרכב] הכי אהבת? א' איפה את/ה יושב/ת בכיתה? לפי מה המיקום נקבע? איפה שיש מקום. מה האוכל הכי טעים שאמא מבשלת לך? שום דבר מיוחד. מה המוצא שלך? ישראלי. עשית טיול שורשים? לא. כשאת/ה לא מרגיש/ה טוב, איזה כדור תיקח/י? לא לוקח כדורים זה מלא בכימיקאלים. מה יכול לגרום לך להגיד 'אני מתאבד/ת'? הכל. מאיזה דבר לא תוכל/י להיגמל לעולם ? טלוויזיה. ניסית פעם להיגמל ממשהו? ממה? מירק. עד איזה גיל מצצת אצבע? מאיפה לי? איך את/ה אוהב/ת שמכנים אותך? ליאור. את/ה עושה עבודת גמר במקצוע כלשהו? איזה? לא. סך הכל, כמה יחידות יש לך בתעודת בגרות העתידית? לא ספרתי. מה כואב לך עכשיו? התחת. כמה זמן לוקח לך להירדם בדרך כלל? 20 דקות. מה הולך לקרות השבוע? השרדות 10 תתחיל (מחר). מה תעשה מחר בוולנטיינס דיי? לא רלוונטי כבר, בכל מקרה לא עשיתי כלום. נכון כשהקניונים עושים את הדוכנים של יום האהבה עם כל האדום, לבבות, סבונים, ממתקים זה פשוט דוחה? קצת. רצת פעם לאוטובוס והמניאק ברח? בפעמים הבודדות שנסעתי באוטובוס זה לא קרה לי. יש לך רישיון? לאן תיסע/י כשיגיע הרישיון? כן, לא נוסע לשום מקום בנתיים.

למעלה