שאלון:))

שאלון:))

לפרוויקט בתקשורת 1)זכר/נקבה 2)גיל: א.12-16 ב.17-19 ג.20-25 ד.25+ 3)כמה דיסקים מקוריים יש לך בבית? כמה מהם שייכם לך? 4)כאשר אתה צורב דיסק זה דיסק של אמן מסויים או שאתה מערבב מספר אמנים? 5)כמה זמן אתה שומע דיסק צרוב של אמן/להקה מסויים? 6)כאשר אתה קונה דיסק כמה זמן אתה שומע אותו? 7)מה הסיבה שבגללה אתה קונה דיסק? 8)מה יכול לגרום לך לקנות דיסק? 9)איזה סגנון מוזיקה אתה בעיקר קונה? 10)איזה סגנון מוזיקה אתה בעיקר צורב? 11)מה אתה יותר צורב ישרלי או לועזי? 12)כמה כסף בחודש אתה מבזבז על רכישת דיסקים בחודש? 13)קיבלת 500 ש"ח-האם חלק מהכסף תשקיע בקניית דיסקים או לדברים אחרים?במה,לדוגמא? תודה רבה :))

melancholy man

New member
מאיפה מקבלים 500 ש"ח?

רק אני צריך לעבוד בשביל זה? בהצלחה בפרויקט, אני לא בטוח שהפורום הזה הוא המקום המתאים, בכל מקרה אם בא לחברה לענות, שיהיה.רק הערה קטנה, על מוסיקה לא מזבזים כסף, על אוכל מבזבזים כסף, במוסיקה משקיעים כסף (לא שמקבלים כסף חזרה אבל זו עדיין השקעה מאוד משתלמת...
).

yossivin

New member
הייתי שואל בצורה שונה

מהו שיא ההוצאה הכספית שלכם במכה אחת???

Jflyaway

New member
יוסי.... תשאל את מודולו מה היה שיא

ההוצאה שלו במכה אחת....

Jflyaway

New member
אם כך אני מדרג אותך ואת מודולו

באותה דרגה של פסיכוזה... שתהיו לי בריאים, מזל שמטורפים כמוכם מצאו את הדרך לפורום הזה

noamrap

New member
מסכים עם j

מודולו הוציא כסף על דיסקים ברמה קשה לתיאור. לפי מה שזכור לי, זה הגיע למצב בו הוא קנה דיסק וכשהגיע הביתה הוא גילה שכבר יש לו אותו. לא ראיתי בחיי עוד מישהו מכור כזה לקניית דיסקים. מודולו, מחכה לך. קפוץ לקפה וענייני מדינה.

John LennonS

New member
לפי הניסוח של האיש המלנכולי

יש לשאול את השאלה ככה: מהו שיא ההשקעה הכספית שלכם במכה אחת???

Jflyaway

New member
אני אפילו לא בודק את הלינק ... האהא

אני יודדעעעעע מה זה...

melancholy man

New member
כן אה...

זה תמיד אותו דבר... יאללה הולך להתפרנס, אולי יהיה כסף לקנות משהו החודש (איזה כיף להיות מורה :-\)

gilgamesh

New member
למה מיותר?../images/Emo8.gif

בנוסף להערה המדויקת על ההשקעה ולא בזבוז, הייתי מוסיף האזנה לתקליטור (ולא שמיעה, אפילו הקשבה עדיף על שמיעה) והקניה הגדולה שלי 2000 ש"ח (השאלה האחרונה בראיון)

yossivin

New member
הבעיה היותר גדולה היא

איך מאזינים לשלל שמצטבר?? מונחים לפני כרגע 65 תקליטים שעוד לא פתחתי...

Jflyaway

New member
כמו שאמרתי פעם למודולו...

"אתה רוצה להגיד שבנוסף לכל אנחנו צריכים גם להקשיב לדברים האלו? לא מספיק שאנחנו אוספים"?

למעלה