שאלון

שאלון

כיתה: מצליח בביצפר: מזל: מידת נעליים: גובה: צבע שיער: צבעת פעם את השיער: באיזה צבע: פירסינג: קעקועים: מספר מזל: מאמין באלוהים: בשטן: בשלום: יש לך גשר: יש לך משקפיים/עדשות מגע: מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: האם אתה חושב שאתה חוצפן: מה דעתך על רכבת: מאמין באהבה ממבט ראשון: אהבה בין הומואים ולסביות: הבנאדם הכי חתיך: הכי מוזר: הכי נשמה: חיה אהובה: תכונה טובה שלך: תכונה רעה: קור או חום: לישון או לקום: קרמבו וניל או שוקו: שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: דיסק שקנית: הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אלייך: מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: את מי היית לוקח איתך לאי בודד: אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: תחביבים: איזו שפות אתה מדבר: אתה בן אדם של לילה או של יום: רגיש לדיגדוגים: מה הדבר הכי חשוב לך? ממה אתה הכי פוחד: הפנטזיה שלך: על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: המקום האהוב על חופשה: טעם גלידה אהוב: ממתק אהוב: חטיף אהוב: שיעור: חג: צבע: שם לבת: שם לבן: תוכנית אהובה בטלויזיה: דיסק אהוב: משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: מגזין: מכונית: סרט לועזי אהוב ולמה? סרט ישראלי אהוב ולמה? מילה אהובה: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: אתר אהוב: תחנת רדיו: חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראיתי: תוספת לפיצה: ארץ: עיר: אגם: ים: ריח: רעש: אוניברסיטה: בעד ונגד להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו: בכית: צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו: הסתפרת: הרגשת טיפש: דיברת עם מישהו שאתה אוהב: התגעגעת למישהו: האם איי פעם?.... עישנת: שתית אלכוהול: עישנת מריחואנה: שיחקת מונופול: נישקת מישו : התגעגעת למישהו: בכית בסרט: חשבת שאת הולכת למות: נכשלת במקצוע: רצית להיות המין השני: התחרטת על דברים שעשית: עשית אמבטית קצף: הייתה לך תאונת דרכים: רכבת על פיל: נשארת ער כל הלילה: פחדת מהחושך: שיקרת: עברת על החוק ונתפסת: נידפקתתם?: האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: חברותי: אהוב: דואג: חמוד: כחול או אדום: תפוח או בננה: תפוז או קלמנטינה: קולה או מים: סתיו או אביב: חורף או קיץ: רעש אחרון ששמעת: ג'ינס או שרוול: סנדל או נעל: טלויזיה או מחשב: הראל סקעת או מויאל: כוכב נולד 1 או 2: פרוייקט וואי 1 או 2? מה השעה עכשיו:

•silly•

New member
עונה../images/Emo9.gif

כיתה: י"ב מצליח בביצפר: תלוי במצברוח
מזל: תאומים מידת נעליים: 38 גובה: 1.60 צבע שיער: חום כהה צבעת פעם את השיער: כן באיזה צבע: חום פירסינג: אין קעקועים: אין מספר מזל: 6 מאמין באלוהים: לפעמים:| בשטן: לא בשלום: כן יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע:עדשות מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: כו"ד אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אף אחד האם אתה חושב שאתה חוצפן: לפעמים מה דעתך על רכבת: בסדר
מאמין באהבה ממבט ראשון: לא אהבה בין הומואים ולסביות: כן הבנאדם הכי חתיך: דאנקן ג'יימס
הכי מוזר: הכי נשמה: חיה אהובה: כלב תכונה טובה שלך: לאדעת תכונה רעה: לפעמים אני לא מתייחסת ברצינות לדברים חשובים קור או חום: חום לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: אין הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: "נפלאות התבונה" סרט בקולנוע: לוזוכרת
שיר ששמעת: Blue- Long Time השיר שנתקע לך בראש: שירי מיימון- כמה פעמים דיסק שקנית: Blue- Guilty לפני שנתיים
הדיסק ששמעת: Ashlee Simpson- I Am Me האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי האיש שהתקשר אלייך: חברה אחרת מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מנמיכה את הטלויזיה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מכוונת טלויזיה את מי היית לוקח איתך לאי בודד: דאנקן ג'יימס
אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: פרפר. כי הוא עף ומת אחרי יום תחביבים: איזו שפות אתה מדבר: עברית ואנגלית אתה בן אדם של לילה או של יום: יום רגיש לדיגדוגים: כן
מה הדבר הכי חשוב לך? החופש שלי והאושר שלי ושל האנשים שאני אוהבת ממה אתה הכי פוחד: מוות הפנטזיה שלך: על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: מחשבת עוד כמה שעות אני צריכה להתעורר
המקום האהוב על חופשה: אירופה טעם גלידה אהוב: שוקולד פא'דג
ממתק אהוב: אין חטיף אהוב: אין שיעור: תאטרון חג: חנוכה
סופגניוצ
צבע: לבן שם לבת: רומי שם לבן: רועי/ גיא תוכנית אהובה בטלויזיה: אי אר, או סי, חסרים, סקס והעיר הגדולה דיסק אהוב: משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: פלאפון מגזין: מכונית: טויוטה לנד קרוזר
סרט לועזי אהוב ולמה? אמא חורגת והפסנתרן
סרט ישראלי אהוב ולמה? איכ ישראלי מילה אהובה: שקסי קבוצת ספורט אהובה: מכבי ת"א בכדורסל חודש אהוב: יוני
יומולדת
שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: אין אתר אהוב: אין תחנת רדיו: גלגל"צ חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראיתי: אין תוספת לפיצה: בלי תוספות ארץ: ניו יורק עיר: ניו יורק סיטי אגם: ים: ריח: רעש: אוניברסיטה: מה איתה? בעד ונגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: שכל אחד יעשה מה שבא לו ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: לא האם איי פעם?.... עישנת: כן שתית אלכוהול:כן עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן נישקת מישו : כן התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני: לא התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים:לא רכבת על פיל: לא
נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: לא שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: משו בסגנון:$ נידפקתתם?:
האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: כן חברותי: כן אהוב: כן דואג: כן חמוד: כן כחול או אדום: אדום תפוח או בננה: איכ על שניהם תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: קולה
סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: קיץ
רעש אחרון ששמעת: ג'סי מקרטני
עכשיו בTRL ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: מחשב הראל סקעת או מויאל: סקעת כוכב נולד 1 או 2: איכ פרוייקט וואי 1 או 2? לא ראיתי מה השעה עכשיו:17:29

thinkimpretty

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo12.gif שם לבת- רומי חח

אני יענה על שלי יותר מאוחר

MeItOsH

New member
עונה..../images/Emo118.gif../images/Emo27.gif

שעת התחלה:18.15 כיתה: ח מצליח בביצפר: נדמה לי..
מזל: תאומים מידת נעליים:38 גובה: לא יודעת..נדמה לי 1.57 צבע שיער: חום צבעת פעם את השיער: פעם עשיתי שני פסים באיזה צבע: אדומים פירסינג: אכן...הרחבה של 1.6 מ"מ באוזן שמאל [הרחבה ביתית עם העגיל של הטבור],הליקס באוזן שמאל,אף,טבור,שני חורים רגילים בימין ושנים בשמאל. קעקועים: לא מספר מזל: 20 מאמין באלוהים: כה..אלוהים היא אישה והיא ברונטית.. בשטן: כה..השטן לובשת פראדה..[ספר של לורן וייסברגר..] בשלום: אולי.. יש לך גשר: לא אבל אני צריכה לעשות בקרוב יש לך משקפיים/עדשות מגע:כה..אבל רק מול המחשב.. מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: תסריטאית אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בעורף.. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: לא יודעת... האם אתה חושב שאתה חוצפן: תלוי למי.. מה דעתך על רכבת:נחמד.. מאמין באהבה ממבט ראשון: כה.. אהבה בין הומואים ולסביות: כה..
הבנאדם הכי חתיך: עפר שכטר ועומר ברנע..[יש לי חולשה לבלונדים...
] הכי מוזר: לא עולה לי..
הכי נשמה: כנ"ל..
חיה אהובה: חתול תכונה טובה שלך: זורמת.. תכונה רעה: צד קטן אבל נרקיסיסטי... קור או חום: חום.. לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו:שוקו
שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: tom waits-jersey girl הדברים האחרונים שעשית:הלכתי לסדר גבות..
סרט מושכר שראית: אני לא משכירה סרטים.. סרט בקולנוע: סגרו אצלנו ת'קולנוע בעיר.. שיר ששמעת: שמעתי בבוקר כשחיכיתי בתחנה את-mad world של tears for fears השיר שנתקע לך בראש: the rocky horror picture show - time warp דיסק שקנית: לא קניתי כבר הרבה זמן..אבל אני מתכוונת לקנות את הדיסק החדש של שי נובלמן.. הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! אוסף שירים שלי.. האיש שהתקשרת אליו: אמא שלי.. האיש שהתקשר אלייך: לא זכור לי..
מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מסתכלת בפלאפון.. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:כנ"ל את מי היית לוקח איתך לאי בודד:ת'פלאפון.. אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: חתול..כי אני אוהבת חתולים..וכי הם חמודים..ומלאי פרווה...ומפנקים אותם.. תחביבים: מחשב,VOD איזו שפות אתה מדבר: עברית,אנגלית,ערבית אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה..
רגיש לדיגדוגים: כה.. מה הדבר הכי חשוב לך? הפלאפון..[אני פאנטית לפלאפון..] ממה אתה הכי פוחד:לא יודעת..נראה לי מוות.. הפנטזיה שלך: להיות תסריטאית מוצלחת.. על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון:לא חושבת..
המקום האהוב על חופשה: לא יודעת.. טעם גלידה אהוב: קרם עוגיות ווניל ממתק אהוב: שוקולד חטיף אהוב: לא אוכלת.. שיעור: מתמטיקה.. חג:פורים צבע: שחור ואדום שם לבת: רננה,יערה שם לבן: כפיר,אייל,עפר תוכנית אהובה בטלויזיה: טב"ע דיסק אהוב: כל הדיסקים שלי.. משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: הפלאפון.. מגזין: GO מכונית: אני בעד טוסטוס..
סרט לועזי אהוב ולמה?הרבה.. סרט ישראלי אהוב ולמה?לא רואה...אבל אני מתכוונת לראות את "למראית עין" מילה אהובה: אשכרה קבוצת ספורט אהובה: מכבי תל אביב בכדורסל.. חודש אהוב: יוני שחקנית אהובה: טלי שרון
שחקן אהוב: אורי אומנותייי אתר אהוב: האתר שלי...www.meow.tipo.co.il תחנת רדיו: לא שומעת רדיו.. חדר בבית: החדר שלי.. ההופעה הכי טובה שראיתי: שתי ההופעות של המורדים.. תוספת לפיצה: פפרוני ארץ:צרפת עיר: לוס אנג'לס אגם:
ים: רטוב
ריח: טוב[
] רעש: חזק.. אוניברסיטה: סימס! בעד ונגד להרוג אנשים: כה..
מאפיות שליטאא!
עישון אצל בני עשרה: ממש לא! ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כה בכית: כה צחקת: כה גרמת למישהו לצחוק: כה קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: לא התגעגעת למישהו: למחשב שלי!! האם איי פעם?.... עישנת: לא שתית אלכוהול: אני כל הזמן שותה אלכוהול.. עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: לא נישקת מישו :לא התגעגעת למישהו: כה בכית בסרט: כה חשבת שאת הולכת למות:לא נכשלת במקצוע:כה רצית להיות המין השני: לא התחרטת על דברים שעשית: כה עשית אמבטית קצף: כה הייתה לך תאונת דרכים:טפו טפו טפו לא רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: כה פחדת מהחושך: כה שיקרת: כה עברת על החוק ונתפסת:לא נתפסתי.. נידפקתתם?: לא האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: כה חברותי:כה אהוב: כה דואג: כה חמוד: כה [אמרתי שיש בי צד נרקיסיסטי..] כחול או אדום:אדום תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: מים סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: קיץ רעש אחרון ששמעת: אוטובוס.. ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב:גם וגם.. הראל סקעת או מויאל: סקעת כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1 או 2?יש לי הוט! מה השעה עכשיו:18.37

hello shiki

New member
אני! <זה ארוך חיחי...>

כיתה: י"א מצליח בביצפר: פחחח... לא ב10 שנים האחרונות... מזל: עקרב... <אל תתעסקו איתי!!!
> מידת נעליים: 35 36 37 מה שבא לי...
גובה: אני מסרבת לתת את המידע הזה!! חחחח... סתם אני נמוכה אז אני לא מודדת... :p צבע שיער: חום כהה כזה... צבעת פעם את השיער: לאא... אבל אני רוצה וורוד!! באיזה צבע: \: פירסינג: היה לי נזם... ואני הולכת להחזיר אותו בקרוב!! קעקועים: לעעע.. אסור... :) מספר מזל: 2 נירה לי... חחחח... מאמין באלוהים: כה... היום למדנו שזה מצווה להאמין באלוהים!! חחחחחחחחח...!! בשטן: פחחחחחחחח... יותר מידי מאמינה בו... :p בשלום: ברור שכן!! יש לך גשר: היה... יש לך משקפיים/עדשות מגע: משקפיים בקרוב עדשותת...! מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: פחחחחחחחחח... בואו לא נתחיל!! אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב.. ואז הייתי הופכת להיות מורהה.. בעעעע... אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: ואוו... שאלה קשה... מממ.. אשלי? :p האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא... אבל ההורים\מורים\חברים שלי חושבים שכן... מה דעתך על רכבת: רק רכבת...! חחחחח.. מאמין באהבה ממבט ראשון: מממממממממ... בערך... אהבה בין הומואים ולסביות: למה לא?
הבנאדם הכי חתיך: חחחחחחחחחח... יש יותר מידיי!! הכי מוזר: גם זה יש יותר מידיי .... הכי נשמה: נשמה?? אמממ... לידת... כולם נשמותת!! חיה אהובה: כלבבב!!!!!!!!! פקינז..
תכונה טובה שלך: אני חושבת על כולם לפני שאני חושבת על עצמי... תכונה רעה: אני רכושנית!! חחחחחחחחחחחחח... אההה... ויש לי זכרון של תחת... :\ קור או חום: חוםםם!!! שונאת קורר... לישון או לקום: לישון... קרמבו וניל או שוקו: שוקווו... ברורר..! שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: מה יענו בן? לא אוהבת אפחד... חבל אבל חפיףף... =) הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: חחחחחחחחח... "לא רק בלונדינית"!!! סרט בקולנוע: וואי... שנים שלא הייתי בקולנועע...!! שיר ששמעת: שיר כזה של ערסים... בעעע... בהסעה... השיר שנתקע לך בראש: "my humps" !! דיסק שקנית: אבריל.... הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! לא ממש שומעת דיסקים...
האיש שהתקשרת אליו: עדי חברה שלי... שתגיד למורה שתכתוב שהיינו בהרצאה... חחחחחחחחחחח.. האיש שהתקשר אלייך: וואי.. עם הזיכרון שליי....!! אמממממ.... אוליי... טל!! כה טל.... בשביל שיהיה לי את המספר החדש שלה... חחחחחח.. מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: צורחת על מי שהעיר אותי.. :p מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מכבה את המחשבב..חיחיחי... את מי היית לוקח איתך לאי בודד: גם לאי בודד אני צכ שיהיו איתי אנשים?! חחחח... אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: כלבב... כי אני אוהבתתת!! תחביבים: לצרוח.. חחחחחחחחחח... איזו שפות אתה מדבר: פורטוגזית, רוסית, איטלקית, יפנית ואנגלית.. חחחחח... חוץ מאנגלית אני לא מדברת כלוםםם...! אבל אני רוצהה!! אתה בן אדם של לילה או של יום: מממממממ.... אני בנאדם של הכל חוץ מהבוקר..
רגיש לדיגדוגים: כהה... אבל לא בצדדים!! איפו שקופציםם... חחחחחחחחחח..!! מה הדבר הכי חשוב לך? שאלות קשותתת!! ממה אתה הכי פוחד: מוות....
הפנטזיה שלך: לטוסססססס על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על גלידה!! המקום האהוב על חופשה: ממממממממממ... אילת? טעם גלידה אהוב: שוקו\מוקה ממתק אהוב: ביצת קינדררר!!! חטיף אהוב: דובוניםםם... יאמייייי... שיעור: איכסססס.... לא.. כלוםם... חג: פוריםםםםםםםםם!! צבע: וורודדד שם לבת: מממממממממממממממממ שם לבן: מממממממממממממממממ תוכנית אהובה בטלויזיה: מה שיוצאא.. דיסק אהוב: לא שומעת דיסקים... משו שלא יכולת לחיות בילעדיו: אוויר? חחחחחח... ממתקים!! מגזין: לאשה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... מכונית: חיפושית ורודה עם גג נפתח!! סרט לועזי אהוב ולמה? "ספוט" ו"סיפור סינדרלה" מה למה?? כי הם מהממים!! סרט ישראלי אהוב ולמה? לא זכור לי כזהה.. חחחחח... מילה אהובה: זה מתחלף כל שניה בערך... עכשיו זה fucker... חיחיחיחי... קבוצת ספורט אהובה: הפועל ת"א? שמעון גרשון...
חודש אהוב: נובמבררר... ברורר!! יומולדת!! שחקנית אהובה: :\ שחקן אהוב: ג'וני דפ...
אתר אהוב: תפוז? תחנת רדיו: גם לא שומעת רדיו...
חדר בבית: שירותיםם...... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... ההופעה הכי טובה שראיתי: מממממממ... לידת... תוספת לפיצה: הכלל!! ארץ: אוסטרליהה...!!! עיר: ת"א אוליי... אגם: הביצה שבמושב שלנו.. חחחחחחחחחח.......... ים: הההכנרת?? ריח: הגוצ'י הוורוד!! =) רעש: של יםם ושל פעמוני רוחחח אוניברסיטה: wats'a metta u........ חחחחחחחחחחחח... בעד ונגד להרוג אנשים: ברור שנגדדדדדדדדד.!! עישון אצל בני עשרה: גם נגד... איכס.. ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: פחחחחחחחחחח... זה הייתה לי כזאת מזמןןן..! חיבקת מישהו: וואיי.. אני מחבקת את כולםם... בכית: לפני היומלדת... =( רבתי עם כולם והיה לי איכסס..! צחקת: עם חברות שלי בבצפררר... היום היה ממש מצחיק!! גרמת למישהו לצחוק: כמו למעלהה.. =) קנית משהו: חברה שלי קנתי לי סוכרייה על מקל!! =) הסתפרת: לפני איזהה.. כמה שבועות.. הרגשת טיפש: פחחחחחחחחחחחחחחח.... זה קורה כ"כ הרבהההה... דיברת עם מישהו שאתה אוהב: מממממממממ... לידתת... עכשיו...! התגעגעת למישהו:
חברה שלי בפוליןןן!! <סלם אני אוהבת אותךך!!!> האם איי פעם?.... עישנת: לעע...!! איכסססס..!! שתית אלכוהול: בחחחח... יצא פעם... עישנת מריחואנה: איכס.. אף פעם..!! זכרונות רעיםם... =( שיחקת מונופול: לפני איזה שנתייםם בערךך..!! נישקת מישו: :| כע... התגעגעת למישהו: לא ממש =( מה אני אעשהה?? זה לא קורה לי!! בכית בסרט: כהההה... אתמולל!! חשבת שאת הולכת למות: אבא כההה.. נכשלת במקצוע: פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. רצית להיות המין השני: מממממממ... כה... התחרטת על דברים שעשית: תמידד.!! עשית אמבטית קצף: כה... יאא... כיףף...! הייתה לך תאונת דרכים: לאאא... חס וחסההה!! :p רכבת על פיל: חחחחחחחחחחח... לא יצאא.. נשארת ער כל הלילה: כה... אני אוהבת לעשות את זה.. =) פחדת מהחושך: כההה.... אוףף... אני צריכה להיגמלל..! שיקרת: נמנמנמנמ...
עברת על החוק ונתפסת: לאא... נידפקתתם?: פחחחחחחחחחח... תמיד דופקים את השחורים!! =) האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: חחחחחחחחחחחחח... בערךך.. חברותי: גם בערך... פשוט קשה לי להפתח לאנשים...
אהוב: לידת.. ככה אומרים לי... דואג: לפעמיםם.. אני חצי אדישה... =) חמוד: מאוד חמוד!! חחחחחחחחחחחחחחחחח... כחול או אדום: אדוםם תפוח או בננה: תפוחח תפוז או קלמנטינה: תפוז
יאמיי.. קולה או מים: ספרייט!! חחחחחחחחח.. סתיו או אביב: אביבבבב..!! חורף או קיץ: קיץץץ...!! שילך כבר החורףףף!!
רעש אחרון ששמעת: דברים זזים בגג... בעעע... ג'ינס או שרוול: ג'ינס.. סנדל או נעל: סנדל.. טלויזיה או מחשב: שניהם לוקחים לי יותר מידיי זמןן! הראל סקעת או מויאל: לא זה ולא זה.. כוכב נולד 1 או 2: ממממממממ... 1? לא ראיתי אפחד מהם.. חחחחח... פרוייקט וואי 1 או 2? שניהם היו טובים.. אבל אולי ה1... מה השעה עכשיו: לא הייתה להיות את אותה שאלה גם ראשונה?
וואי... אני צכה ללכת כברר..!!

thinkimpretty

New member
../images/Emo90.gif עונה ../images/Emo98.gif

כיתה: ט מצליח בביצפר: אממ כן מזל: דלי מידת נעליים: 39-40 גובה: מטר חמישים ו.. (נמוכה
) צבע שיער: אממ שטני צבעת פעם את השיער: כן באיזה צבע: גוונים פירסינג: אין קעקועים: אין מספר מזל: אין כזה מאמין באלוהים: sometimes :\ בשטן: לא בשלום: כן יש לך גשר: לצערי הרב *יאקק* יש לך משקפיים/עדשות מגע:לא מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: אין לי מושג אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: 2 מספיקות לי
אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אפחד, טוב לי איך שאני האם אתה חושב שאתה חוצפן: מתי שצריך להיות, אז אני חוצפנית מה דעתך על רכבת: אממ לודעת
מאמין באהבה ממבט ראשון: עוד לא בטוחה אהבה בין הומואים ולסביות: כן הבנאדם הכי חתיך: יש הרבה
הכי מוזר: - הכי נשמה: - חיה אהובה: אין תכונה טובה שלך: אני דואגת לאנשים
תכונה רעה: לפעמים קצת נודניקית קור או חום: קור לישון או לקום: לקום קרמבו וניל או שוקו: ברור שוניל
*יאמי* שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: שירים של ווסטליף, חברה טובה שלי. הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: The Sisterhood of the Traveling Pants סרט בקולנוע: בנעליה, עם קמרון
שיר ששמעת: אשלי L.O.V.E השיר שנתקע לך בראש: בזמן האחרון, What's in it for me דיסק שקנית: שירי מיימון הדיסק ששמעת: אשלי
האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי האיש שהתקשר אלייך: חברה אחרת מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מכוונת טיימר לטי וי
את מי היית לוקח איתך לאי בודד: אמא שלי
אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: כלב, הכי קרוב לאנושי שאני מכירה תחביבים: כל מיני איזו שפות אתה מדבר: עברית, אנגלית (יש גם ידע בספרדית וערבית) אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה .. רגיש לדיגדוגים: יאפ מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי, החברות שלי והבריאות שלהם. ממה אתה הכי פוחד: כל מיני, לאכזב אנשים, חטיפות, אונס
הפנטזיה שלך: איזו מהם ?!
חח סתם על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על כל מה שקרה היום המקום האהוב על חופשה: ניו יורק
טעם גלידה אהוב: עוגיות שליטה !
ממתק אהוב: שוקולדים למיניהם חטיף אהוב: - שיעור: אנגלית חג: חנוכה .. *סופגניות
* צבע: אדום שם לבת: שארלוט
שם לבן: שון תוכנית אהובה בטלויזיה: אלי מקביל, או סי, חברים ועוד מלא דיסק אהוב: הילארי דאף משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: אוכל
חחח מגזין: Teen Vogue מכונית: סמארט סרט לועזי אהוב ולמה? יום בניו יורק- אני שרופה עליו, סרט מושלם
סרט ישראלי אהוב ולמה? לא אוהבת ישראלי
מילה אהובה: - קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: פברואר שחקנית אהובה: הילארי דאף שחקן אהוב: ג'וני דאפ אתר אהוב: - תחנת רדיו: בד"כ לא שומעת, אם כבר אז 100FM חדר בבית: שלי
ההופעה הכי טובה שראיתי: - תוספת לפיצה: אורגנו ארץ: NEW YORK
עיר: NYC
אגם: - ים: - ריח: דלק, אחרי שמכבים נרות של עוגה .. רעש: הא?
אוניברסיטה: - בעד ונגד להרוג אנשים: ממש לא
עישון אצל בני עשרה: לא
ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: לא, אבל כנראה תהיה חיבקת מישהו: יאפ בכית: לא, בערך ..
צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: לא האם איי פעם?.... עישנת: לא שתית אלכוהול: לא עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: בטח חח
נישקת מישו : נשיקה רצינית, לא
התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: לא רצית להיות המין השני: לא התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים: כן רכבת על פיל: לא
נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: כן שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: בערך
נידפקתתם?: ?
האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: אממ דיי חברותי: כן אהוב: כן דואג: כן חמוד: כן
חחח כחול או אדום: אדום תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: קלמנטינה קולה או מים: מים סתיו או אביב: סתיו חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: טלוויזיה ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: מחשב הראל סקעת או מויאל: מויאל כוכב נולד 1 או 2: אממ 1 פרוייקט וואי 1 או 2? לא ראיתי .. מה השעה עכשיו: 19:31 זייהו

CoolBoy16

New member
וואו!../images/Emo12.gif

כיתה: יא מצליח בביצפר: כן
מזל: בתולה מידת נעליים: 44 בערך נראה לי גובה: 1.76 צבע שיער: בלונדיני/שטני צבעת פעם את השיער: כן באיזה צבע: חימצנתי לבלונדיני פירסינג: לא קעקועים: לא! מספר מזל: 3 מאמין באלוהים: חח לא בשטן: לא
בשלום:
יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע: לא מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: אני לא יהיה גדולה...אם כבר אז גדול...ויש כל מיני אופציות
אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: חחחחח מה זה השאלה הזאת
אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: לא יודע
האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא.. מה דעתך על רכבת: המצאה חשובה..? מאמין באהבה ממבט ראשון: כן אהבה בין הומואים ולסביות: אם אני מאמין בזה?
הבנאדם הכי חתיך: לא יודע הכי מוזר: לא יודע הכי נשמה: לא יודע...
חיה אהובה: פינגווין
תכונה טובה שלך: דייקן תכונה רעה: עצבני קור או חום: קור לישון או לקום: לישון חח קרמבו וניל או שוקו: וניל! שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: יש כל מיני.. הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: לא זוכר
סרט בקולנוע: ראיתי שלשום סודות בים הכחול שיר ששמעת: שמעתי הרבה השיר שנתקע לך בראש: MY HUMPS דיסק שקנית: לא קונה
הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! מה??
האיש שהתקשרת אליו: לא מכירים
האיש שהתקשר אלייך: כנל מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מכניס את הראש לכיור (כדי שהשיער לא יישאר עומד לאלו שלא הבינו
) מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מכבה תטלוויזיה את מי היית לוקח איתך לאי בודד: חברה שלי אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: מה זה שאלון רק לבנות?? אני הייתי בוחר להיות נמר תחביבים: מחשב טלויזיה ריצה איזו שפות אתה מדבר: עברית אנגלית ספרדית אתה בן אדם של לילה או של יום: של לישון בלילה
רגיש לדיגדוגים: די...תלוי איפה מה הדבר הכי חשוב לך? אני
ממה אתה הכי פוחד: מהמוות הפנטזיה שלך: באמת רוצים לשמוע?...
על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על מחר המקום האהוב על חופשה: בורה בורה
טעם גלידה אהוב: וניל ממתק אהוב: אממממ הרבה חטיף אהוב: ביסלי שיעור: מתמטיקה...כן כן
חג: פסח...לפני שקיצרו אותו לשבוע וחצי
צבע: כחול שם לבת: לא יודע שם לבן: לא יודע תוכנית אהובה בטלויזיה: כרגע?.... אמממ לא יודע
דיסק אהוב: אשלי משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: מ-ח-ש-ב מגזין: לא קורא מכונית: אין אחת ספציפית סרט לועזי אהוב ולמה? אממ לא יודע סרט ישראלי אהוב ולמה? לא אוהב ממש
מילה אהובה: חחחחח מה? קבוצת ספורט אהובה: מכבי ת"א חודש אהוב: דצמבר שחקנית אהובה: אממ לא יודע לבחור שחקן אהוב: כנל אתר אהוב: גוגל
תחנת רדיו: רדיוס! חדר בבית: שלי... ההופעה הכי טובה שראיתי:
תוספת לפיצה: בלי תוספת ארץ: חחח בגלל שהייתי בכל כך הרבה... עיר: קיבוץ אגם:
ים: לא התיכון זה בטוח ריח: של אוכל רעש: עצם זה שזה רעש זה מעצבן אוניברסיטה:
בעד ונגד להרוג אנשים: נגד מן הסתם.. עישון אצל בני עשרה: הורסים לעצמם... ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: אממ לא זוכר יש מצב חח בכית: לא צחקת: חחחחח כן גרמת למישהו לצחוק: כמו תמיד
קנית משהו: לא אישית הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן.. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם איי פעם?.... עישנת: לא שתית אלכוהול: כן עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן וגם ניצחתי נישקת מישו: כן התגעגעת למישהו: כן.. בכית בסרט: דמעות בעיניים נחשב? חשבת שאת הולכת למות: משהו כזה
נכשלת במקצוע: אמממ וואי לא זוכר חח רצית להיות המין השני: לא התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: מזמן הייתה לך תאונת דרכים: באופניים... רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: כן שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת:לא נידפקתתם?: ביולוגית....חח האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: כן חברותי: בדרך כלל אהוב: תלוי מי דואג: כנל חמוד: חח כן כחול או אדום: כחול תפוח או בננה: גם וגם תפוז או קלמנטינה: אני לא מרגיש הבדל.. קולה או מים: לא אוהב מוגז....מים סתיו או אביב: אממ אביב חורף או קיץ: חורף! רעש אחרון ששמעת: את המקשים במקלדת שאני לוחץ עליהם כרגע?.. ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: סנדל טלויזיה או מחשב: מחשב הראל סקעת או מויאל: סקעת.. כוכב נולד 1 או 2: 3 פרוייקט וואי 1 או 2? 7
מה השעה עכשיו: תסתכלו בהודעה שלי

עונהההההההה

כיתה: יא מצליח בביצפר: כן!! מזל: עקרב..... מידת נעליים: 38-39 גובה: 170 צבע שיער: חום שטני צבעת פעם את השיער:
באיזה צבע:
פירסינג:
קעקועים:
מספר מזל: 8 מאמין באלוהים: ברור בשטן:
בשלום:
יש לך גשר:
יש לך משקפיים/עדשות מגע:
מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: פסיכולוגית או שחקנית משהו בשואו ביזנס
אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגבבבבבב אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: לא יודעת...
האם אתה חושב שאתה חוצפן: לפעמים
מה דעתך על רכבת: סבבה! מאמין באהבה ממבט ראשון: כן! אהבה בין הומואים ולסביות: לא... אבל חיים שלהם ועם זה טוב להם אז סבבה! הבנאדם הכי חתיך: לא זוכרת...... הכי מוזר: לא זוכרת.... הכי נשמה: ילד מהשיכבה חיה אהובה:
תכונה טובה שלך: אמינה! תכונה רעה: רגישה קור או חום: קוררררררררררררררר
לישון או לקום: לישוןןןןןןןןןןןן ברוררררר קרמבו וניל או שוקו:
שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: שכחתי.........אוףףף הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: טיטנאניק סרט בקולנוע: ילדות רעות שיר ששמעת: של אשלי סימפסון החדש! השיר שנתקע לך בראש: של אשלי!!!!
דיסק שקנית: לא קניתי...
הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! האיש שהתקשרת אליו: אימא האיש שהתקשר אלייך: חברה שלי מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מתפללת מודה אני (ואני לא דתייה) מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:ניזכר בדודים שלי שבארה"ב.. את מי היית לוקח איתך לאי בודד: את מי שאני אוהבת אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: פרפר!! כי הוא עף!! תחביבים: לרקוד,לצפות הטלויזיה, והרבה ים ובריכה בקיץ! איזו שפות אתה מדבר: עברית,אנגלית,ספרדית אתה בן אדם של לילה או של יום: של יום! רגיש לדיגדוגים: כןןןןןן!! חחחח מה הדבר הכי חשוב לך? בריאות ואושר שלי ושל המישפחה שלי! ממה אתה הכי פוחד: מוות!
הפנטזיה שלך: לחיות בהוואי וכול היום לשבת והשתזף בלי לימודים ובלי כלום! על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: מה עושים מחר.... המקום האהוב על חופשה: ארה"ב ברוררררר טעם גלידה אהוב: שוקו!! ממתק אהוב: קרמבוווווו חטיף אהוב: במבההה שיעור: אנגלית!! ABC חחחחחחח חג: פסחחחחחח צבע: ורוד!! שם לבת: מאי שם לבן: שון תוכנית אהובה בטלויזיה: זוג טרי,THE O.C, לגונה ביץ, 8 כללים פשוטים,חברים ועוד הרבהההההה דיסק אהוב: של אשלי הראשון! משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: המישפחה שלי! מגזין: GO! מכונית: פרארי סרט לועזי אהוב ולמה? טיטאניק!! רק השם אומר הכווול! סרט ישראלי אהוב ולמה?ספיחס!! מצחיקקקקקקקקקקקק מילה אהובה: HOT! קבוצת ספורט אהובה: מכבי ת"א (כדורסל) חודש אהוב: יולי!! שחקנית אהובה: השחקנית של הסרט: 10 דברים שאני שונאת אצלך! שחקן אהוב: ריצארד גיר אתר אהוב: של MTV תחנת רדיו: 100FM חדר בבית: החדר שלי!!!!!!!!!!!! ההופעה הכי טובה שראיתי: של המורדים!! חחחחח זה ההופעה היחידה שהייתי בה חחחחחחחח תוספת לפיצה: תירססס ארץ: ארה"ב עיר: לוס אנגלס או ניו יורק אגם: ? ים: התיכון ריח: של סבון! רעש: שפותחיפ פחית אוניברסיטה: מה שהכי טוב בעד ונגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד זה מגעיל וסתם הורס את הגוף ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: כן עם חברה שלי! חיבקת מישהו: חברה שלי בטקס של רבין! היה מרגש!! בכית: לא צחקת: ברוררר גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: שתיה הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם איי פעם?.... עישנת: לא שתית אלכוהול: לא עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כןןןן נישקת מישו : לא התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: כןןןן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני: לא איכסססס התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים:כן רכבת על פיל:לא נשארת ער כל הלילה:כן פחדת מהחושך: כן שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: לא נידפקתתם?: לא האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: כן חברותי: כן אהוב: כן דואג: כן חמוד: כן חחחחחחחחח שלא יראה שאני מתנאשת... כחול או אדום: שתי צבעים מגעילים תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: קולההההההההה סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: קיץ רעש אחרון ששמעת: ? ג'ינס או שרוול: גינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: T.V הראל סקעת או מויאל: מויאל ברורררררררררר כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1 או 2?2 מה השעה עכשיו: 3:57

YARDENIS11

New member
עונה -->

כיתה: ט' מצליח בביצפר: אפשר לומר חח מזל: תאומים מידת נעליים: 42 (נראלי אני נועלת מידה יותר גדולה ח יותר נוח) גובה: 1.60 בפעם האחרונה שבדקו (לפני שנה) צבע שיער: חום כהה (לא מאוד) צבעת פעם את השיער: רק גוונים.. באיזה צבע: בלונד אה ופעם אחת החופש הזה עשיתי פס ירוק (משיעמום) פירסינג: אין קעקועים: אין מספר מזל: 13 אולי? זה המספר חולצה שלי בכדורסל חח מאמין באלוהים: כן בשטן: לא בשלום: כן.. יש לך גשר: לא.. יש לך משקפיים/עדשות מגע:לא מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: לא יודעת אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בתחת חח או מאחורי הראש.. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: לא יודעת , כל אחד שמח בחלקו (לדעתי) האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא ממש, אבל אם מעצבנים אותי אז אני יכולה להגיד מילה או שניים.. מה דעתך על רכבת:נסעתי בתחתית בלונדון ופעם אחת בניו יורד, בארץ בתל אביב פעם וזהו חח מאמין באהבה ממבט ראשון: תנו לי לחשוב על זה.. אהבה בין הומואים ולסביות: שיהיה להם בכיף.. הבנאדם הכי חתיך: אין כזה (??) הכי מוזר: יש כזה (הרבה חח) הכי נשמה: כל מיני. חיה אהובה: אמ.. יש לי שרקנית ופעם אהבתי חתולים , דגש על הפעם.. תכונה טובה שלך: נדיבה? (צריכה להגמל אגב) תכונה רעה: עקשנית קור או חום: לא משנה אבל לא חם מידי ולא קר מידי.. לישון או לקום: לישון.. קרמבו וניל או שוקו: ונילל..(גלידה חמה יותר טעים) שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: לא יודעת.. הדברים האחרונים שעשית: אכלתי שוגי ומדברת עם חבר במסנג'ר.. סרט מושכר שראית: או או או הרבה.. האחרון היה פתאום שלושים נראה לי.. סרט בקולנוע: אמ.. לא זוכרת חח שיר ששמעת: עכשיו ? ALL ABOUT US של T.A.T.U השיר שנתקע לך בראש: ALL ABOUT US.. בגלל שהרגע שמעתי אותו.. דיסק שקנית: חחחחחח לא זוכרת מלא זמן לא קניתי דיסק. כי אני אוהתב יותר סינגלים ולא את כל השירים אז אני לא חוקית ומורידה.. הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! דיסק אוסף שהכנתי.. האיש שהתקשרת אליו: אמא שלי האיש שהתקשר אלייך: אבא שלי חח מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: סוגרת את האור (בתקווה שאני לא ארדם עד אז) את מי היית לוקח איתך לאי בודד: לא הייתי מגיעה לאי בודד אם הייתה לי הבחירה. אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: החיה שיש לפייפר, פייג' ופיבי חחח (אם הן יאמצו אחת) סתאםם עדיף להיות בן אדם.. תחביבים: לראות מכושפות, לראות MTV, כל מיחני ערוצים E! שטאר וורלד וכו' , לשמוע מוזיקהף לשחק כדורסל (לא מימשתי שנה אחרונה) ועוד.. איזו שפות אתה מדבר: ספרדית (עד ששכחתי חח") ,אנגלית ועיברית.. אתה בן אדם של לילה או של יום: אמ.. יותר של ערב-לילה.. ביום אני עייפה.. רגיש לדיגדוגים: לפעמים , מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי.. ממה אתה הכי פוחד: הרבה. הפנטזיה שלך: לפגוש את השחקנים של מכושפות או לבקר באולפנים או אני לא יודעת מה.. על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: תלוי כל פעם שונה.. המקום האהוב על חופשה: לא הנתי אבל בארץ אילת , אני מתגעגעת לארצות הברית.. טעם גלידה אהוב: וניל ממתק אהוב: כל מיני. חטיף אהוב: כנ"ל.. שיעור: שום שיעור (נראה לי לשון) חג: פסח.. או חנוכה.. צבע: כחול , ירוק.. שם לבת: שיפרה.ס-ת-ם-(זה פשוט השם של האוגרת החדשה של חבר ). (תאמת יש הרבה שמות יפים) שם לבן: שחר,,,,, תוכנית אהובה בטלויזיה: מ-כ-ו-ש-פ-ו-ת דיסק אהוב: קלי קלרקסון - בריקאווי משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: אוכל ושתייה מגזין: ראש 1 .. מכונית: מרצדס ? (נדוש אה?) אז .. אוודי סרט לועזי אהוב ולמה? פייייייייי הרבה , בואו נגיד הסרטים האחרונים שראיתי , אמריקן פאי 1 , מר וגברת סמית' , חותנת בהפרעה ועודדד סרט ישראלי אהוב ולמה? לא זוכרת אני לא אוהבת סרטים ישראליים מילה אהובה: לא יודעת אולי, הייי (??) קבוצת ספורט אהובה: אין. חודש אהוב: יולי-אוגוסט. שחקנית אהובה: הולי מרי קומבס, רוס מקגוואן , אליסה מילאנו.קמרון דירז ועוד (חרגתי מאחת אגב) שחקן אהוב: כל מיני אתר אהוב: אתרים של מכושפות ,פורום מכושפות , IMDB.. תחנת רדיו: אין.. חדר בבית: הסלון ההופעה הכי טובה שראיתי: של המורדים חח תוספת לפיצה: רק גבינה הכי טעים ארץ: ישראל עיר: לוס אנג'לס אגם: אגם ? ים: לא אוהתב ים ריח: טוב רעש: לא טוב חח אוניברסיטה: לא יודעת למדתי במכללה למנהל היה מעפן בעד ונגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: לא.. חיבקת מישהו: כן .. בכית: לא צחקת: כן חח גרמת למישהו לצחוק: כן.. קנית משהו: לא חושבת חח הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לפעמים זה קורה לא יודעת אם ב24 אחרונות.. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: אני אוהבת הרבה אנשים וכן התגעגעת למישהו: לא יודעת האם איי פעם?.... עישנת: לא שתית אלכוהול: לא זה מגעיל.. עישנת מריחואנה: לא ! שיחקת מונופול: כן חח נישקת מישו : כן.. התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: ח לפעמים נכשלת במקצוע: לא רצית להיות המין השני: אולי .. אבל לא נראה לי התחרטת על דברים שעשית: כן. עשית אמבטית קצף: כןןן הייתה לך תאונת דרכים: לא זכור לי רכבת על פיל: לא חח נשארת ער כל הלילה: כן הרבה.. פחדת מהחושך: לא ממש שיקרת: כן אבל אני כמעט ולא אני שונאתצ לשקר. עברת על החוק ונתפסת: לא נידפקתתם?: מזה נדפקתתם ? האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: לפעמים חברותי: כן.. אהוב: על חלק מהאנשים דואג: כן יותר מידי חמוד: ח ח קצת לא? כחול או אדום: כחול תפוח או בננה: תפוח עם בננה יחד בגרבר חח סתם תפוח תפוז או קלמנטינה: שניהם קולה או מים: קולה סתיו או אביב: לא משנה חורף או קיץ: כנ"ל עדיף קיץ נראה לי רעש אחרון ששמעת: את הדלת נסגרת שאמא שי יצאה השנייה בדיוק חח ג'ינס או שרוול: לא זה ולא זה.. עדיף ג'ינס אבל סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב:שניהם הראל סקעת או מויאל: לא יודעת שניהם אחלה כוכב נולד 1 או 2: 1 .. פרוייקט וואי 1 או 2?לא ראיתי הוט שליטה! מה השעה עכשיו: 18:58

tuty20

New member
עונה

כיתה: י מצליח בביצפר: אפשר לומר מזל: מאזניים מידת נעליים: 40 גובה: 170 צבע שיער: חום שטני צבעת פעם את השיער: לא באיזה צבע: --- פירסינג: לא באוזן נחשב חחחחח קעקועים: חינה מלא מלא מלא מספר מזל: אין בנתיים מאמין באלוהים: כן בשטן: לא בשלום: כן יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע: לא מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: שחקנית {אני לומדת תאטרון} אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אני האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא מה דעתך על רכבת: אחלה דבר מאמין באהבה ממבט ראשון: כן אהבה בין הומואים ולסביות: כן הבנאדם הכי חתיך: היפה שלי הכי מוזר: המורה לספרות הכי נשמה: היפה שלי חיה אהובה: כלב תכונה טובה שלך: נאמנות תכונה רעה: סקרנות קור או חום: חום לישון או לקום: לישוןןןןןןן קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: השירים שהוא שולח לי הדברים האחרונים שעשית: הייתי בתאטרון סרט מושכר שראית: אמריקן פאי המחנה המוזיקלי -חדש- סרט בקולנוע: אוווו כמה זמן אממממ הצלצול שיר ששמעת: הישראלים השיר שנתקע לך בראש: ביי ביי הישראלים דיסק שקנית: הישראלים הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! הישראלים האיש שהתקשרת אליו: אמא האיש שהתקשר אלייך: חברה מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: פותחת עיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: עוצמת עיינים את מי היית לוקח איתך לאי בודד: היפה שלי אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: ציפור חופשיה תחביבים: ריקוד תאטרון שירה צילום איזו שפות אתה מדבר: עברית אנגלית ספרדית רומנית ואממ מהביצפר אני יודעת גם ערבית למדנו במשך שנתיים אתה בן אדם של לילה או של יום: ערב רגיש לדיגדוגים: כן מה הדבר הכי חשוב לך? החיים והמשפחה ממה אתה הכי פוחד: מוות הפנטזיה שלך: אווווו עזבו חחח על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על היום שהיה המקום האהוב על חופשה: אילת חו"ל טעם גלידה אהוב: וניל פיצפוצים מסטיק ובננה ממתק אהוב: שוקולוד חטיף אהוב: במבה שיעור: חברה חג: פסח צבע: אדום שם לבת: מור שם לבן: עידן תוכנית אהובה בטלויזיה: המון המון דיסק אהוב: הישראלים משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: משפחה וחיים מגזין: ראש אחד ויוה פלוס מכונית: מכונית עם גג פתוח אדומה סרט לועזי אהוב ולמה? אמריקן פאי והצלצול סרט ישראלי אהוב ולמה? לאדעת מילה אהובה: מה קורה מותק הכול טוב???{היכל התרבות חחחח} קבוצת ספורט אהובה: ביתר חודש אהוב: ספטמבר שחקנית אהובה: מלי לוי נטליה מלקון אנגלינה גולי שחקן אהוב: לאדעת אתר אהוב: האתר שלי תחנת רדיו: רדיו דרום חדר בבית: שלי יש תמחשב ההופעה הכי טובה שראיתי: המון תוספת לפיצה: גבינה ורוטב ארץ: ישראל עיר: תל אביב אגם: לא דעת ים: אשקלון כינרת ריח: פרחים רעש: מוזיקה אוניברסיטה: לאדעת בעד ונגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כול הזמן בכית: לפני שבוע צחקת: תמיד גרמת למישהו לצחוק: היום קנית משהו: שבוע הסתפרת: חודשיים הרגשת טיפש: במבחן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: תמידדד התגעגעת למישהו: כןל הזמן האם איי פעם?.... עישנת: לא שתית אלכוהול: כן עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן נישקת מישו : שלושה חודשים{בפה} וכול יום{בלחי} בכית בסרט: לא לפני הרבה זמן חשבת שאת הולכת למות: חחח עזבו פדיחת השנה נכשלת במקצוע: 48 ספרות חחחחחחח רצית להיות המין השני: אפעם התחרטת על דברים שעשית: לא מתחרטת על דברים שאני עושה עשית אמבטית קצף: הרבה זמן לא חחחחח הייתה לך תאונת דרכים:חס וחלילה גם שלא תהיה חחחחחח רכבת על פיל: אפעם נשארת ער כל הלילה:לפני חודש פחדת מהחושך: בגיל 4 חחח שיקרת: חודשיים עברת על החוק ונתפסת: אפעם נידפקתתם?: באיזו בחינה? האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: כן חברותי: כן אהוב: אפשר להגיד דואג: כן חמוד: כן כחול או אדום: אדום תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: מיםםםםם סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: קיץ רעש אחרון ששמעת: מוזיקה ג'ינס או שרוול: גינס סנדל או נעל: סנדל טלויזיה או מחשב:מחשב הראל סקעת או מויאל: מויאל כוכב נולד 1 או 2: 2 פרוייקט וואי 1 או 2? לא ראיתי מה השעה עכשיו: 19:36

12 Not Like You

New member
עונה../images/Emo152.gif ../images/Emo29.gif

כיתה:ז'
מצליח בביצפר:בערך
מזל:אריה
מידת נעליים:36 גובה:1.60
צבע שיער:חום בהיר
צבעת פעם את השיער:לא באיזה צבע:
פירסינג:
קעקועים:
מספר מזל:7 מאמין באלוהים:לא ממש
בשטן:
בשלום:
יש לך גשר:
יש לך משקפיים/עדשות מגע:
מה תרצה להיות כשתהיי גדולה:זמרת
אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם:בגב
אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית:ליאן ליטרל
האם אתה חושב שאתה חוצפן:דיי
מה דעתך על רכבת:אין לי דעה על הרכבת
מאמין באהבה ממבט ראשון:כן
אהבה בין הומואים ולסביות:לא
הבנאדם הכי חתיך:ניק קרטר
הכי מוזר:אבריל לאבין
הכי נשמה:אני
חיה אהובה:כלב ודולפין
תכונה טובה שלך:אממ כנה
תכונה רעה:מתעצבנת מהר קור או חום:קור
לישון או לקום:תנחשו?!
קרמבו וניל או שוקו:וניללל
שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת:incomplete מזכיר לי את אבא שלי
הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית:ילדות רעות
סרט בקולנוע:בתול בן 40
שיר ששמעת:pussycat Dolls - Don't Cha השיר שנתקע לך בראש:Mariah Carey-Shake It Off דיסק שקנית:החדש של הבקסטריט בויז
הדיסק ששמעת: איזה דיסק?!אממ החדש של הבקסטריט בויז
האיש שהתקשרת אליו:אבא שלי
האיש שהתקשר אלייך:חברה מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר:מצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:מתקלחת
את מי היית לוקח איתך לאי בודד:ניק
אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה:דולפין
כי הם חמודים תחביבים:יש הרבהה
איזו שפות אתה מדבר:אנגלית,עברית וקצת צרפתית
אתה בן אדם של לילה או של יום:יוםם
רגיש לדיגדוגים:כן מה הדבר הכי חשוב לך?המשפחה שלי ממה אתה הכי פוחד:המוות
הפנטזיה שלך:לפגוש את הבקסטריט בויז
על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון:על מה אני אוכל מחר
המקום האהוב על חופשה:מיאמי
טעם גלידה אהוב:וניל וריבת חלבב
ממתק אהוב:מסטיק חטיף אהוב:במבה שיעור:אנגלית וחנ"ג
חג:פסח צבע:ירוק שם לבת:דניאלה
שם לבן:אין
תוכנית אהובה בטלויזיה:מגרש ביתי וחברים דיסק אהוב:האוסף של הבקסטריט בויז
משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו:מחשב מגזין:ראש אחד,מעריב לנוער... מכונית: סרט לועזי אהוב ולמה?כל הסרטי אימה שקיימים
סרט ישראלי אהוב ולמה?שונאת סרטים,תוכניות,מוזיקה בעברית
מילה אהובה:אכן
קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב:אוגוסט שחקנית אהובה:לינדזי לוהאן
שחקן אהוב:לאונרדו דיקפריווו
אתר אהוב:תפוז
תחנת רדיו:100FM חדר בבית:מטבח
ההופעה הכי טובה שראיתי:אמממ המחזמר של הפיג'מות
תוספת לפיצה:זיתים ארץ:ארה"ב עיר:לוס אנג'לס אגם:אין
ים:המלח
ריח:הבושם של בריטניי
רעש:של המורה שלי צועקת כפרעליה
אוניברסיטה:
? בעד ונגד להרוג אנשים:נגד עישון אצל בני עשרה:נגד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית:לא
חיבקת מישהו:את כל החברות שלי
בכית:לא
צחקת:כן
גרמת למישהו לצחוק:כן
קנית משהו:מסטיק
הסתפרת:לאא
הרגשת טיפש:אממ כן
דיברת עם מישהו שאתה אוהב:כן
התגעגעת למישהו:לא
האם איי פעם?.... עישנת:לא שתית אלכוהול:לא עישנת מריחואנה:לא שיחקת מונופול:יש מישהו שלא שיחק?
נישקת מישו :אממ כן
התגעגעת למישהו:כן בכית בסרט:מלך האריות
חשבת שאת הולכת למות:לא
נכשלת במקצוע:הרבה
רצית להיות המין השני:לא
התחרטת על דברים שעשית:כן
עשית אמבטית קצף:אעאעאעאעאע
הייתה לך תאונת דרכים:לא
רכבת על פיל:חח לא
נשארת ער כל הלילה:כן פחדת מהחושך:לא שיקרת:כן עברת על החוק ונתפסת:לא
נידפקתתם?:מאיזו בחינה?
האם אתה חושב שאתה .... מצחיק:אממ דיי חברותי:בערך
אהוב:נראה לי.. דואג:כן
חמוד:אעאעא
כחול או אדום:כחול תפוח או בננה:בננה תפוז או קלמנטינה:קלמנטינה קולה או מים:מים סתיו או אביב:סתיו חורף או קיץ:חורף
רעש אחרון ששמעת:אח שלי
ג'ינס או שרוול:שרוול
סנדל או נעל:נעל טלויזיה או מחשב:מחשב
הראל סקעת או מויאל:ניק
כוכב נולד 1 או 2:לא זה ולא זה
פרוייקט וואי 1 או 2?1 מה השעה עכשיו:15:15 כמה

אני עונה!

כיתה: י"א מצליח בביצפר: אכן כן מזל: קשת מידת נעליים: 35-36 גובה: 1.57 צבע שיער: חום כהה עם גוונים צבעת פעם את השיער: אכן באיזה צבע: פעם אחת היה לי קצוות אדומים (כמו של כריסטינה ב-COME ON OVER BABY) והשאר פסים בלונד וכדומה פירסינג: 3 באוזניים קעקועים: אין, עדיין מספר מזל: 3, 12 מאמין באלוהים: לא בשטן: לא בשלום: כן יש לך גשר: כן יש לך משקפיים/עדשות מגע:משקפיים- אבל רק כדי לראות מהלוח מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: גניקולוגית אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: מאחורי הראש אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: המממ... לא יודעת, אף אחד האם אתה חושב שאתה חוצפן: לפעמים מה דעתך על רכבת: איכסה מאמין באהבה ממבט ראשון: לא בדיוק אהבה בין הומואים ולסביות: לגמרי (דו גאה!) הבנאדם הכי חתיך: הממ חוץ מחבר שלי- JARED LETO! הכי מוזר: הממ, חבר שלי. אף אחד לא עוקף אותו הכי נשמה: הממ. יש תחרות גדולה בין חברות שלי וחבר שלי... חיה אהובה: לא אוהבת חיות. אבל הכלב של חבר שלי עוד בסדר...! תכונה טובה שלך: חברותית תכונה רעה: רכושנית קור או חום: חום לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: KISS FROM A ROSE- SEAL, EVERYTHING- LIFEHOUSE, הציורים של יובל- בית הבובות הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית:LITTLE BLACK BOOK- ספר האקסיות ? סרט בקולנוע: THE WEDDING CRASHERS שיר ששמעת: אם זה לא אני- בית הבובות השיר שנתקע לך בראש: BELIVE ME- FORT MINOR דיסק שקנית: אממממממממ.... DASHBOARD CONFESSIONAL? הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! בית הבובות האיש שהתקשרת אליו: דושי שלי (חברה) האיש שהתקשר אלייך: אמא מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: חוזרת לישון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: חושבת על היום שעבר את מי היית לוקח איתך לאי בודד: חבר שלי
אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: כלב- כי מתייחסים אליהם הכי יפה תחביבים: ריקוד, בילוי עם חברים (והחבר), טלוויזיה... איזו שפות אתה מדבר: עברית, אנגלית, וקצת קצת ספרדית אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה רגיש לדיגדוגים: תלוי איפה מה הדבר הכי חשוב לך? אהבה... וחברים... ומשפחה ממה אתה הכי פוחד: מוות הפנטזיה שלך: לא לכאן...! על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על היום שעבר המקום האהוב על חופשה: ארה"ב טעם גלידה אהוב: מוקה או וניל שבא לי מתוק, ערבוב של לימון תות ואננס שבא לי חמוץ ממתק אהוב: RESSES חטיף אהוב: דוריטוס או פרינגלס שיעור: ביולוגיה חג: פסח צבע: ורוד, ירוק ושחור שם לבת: לין שם לבן: אייל תוכנית אהובה בטלויזיה: וואי מלא! AMERICAN IDOL, OC, מגרש ביתי, כוכב נולד, DEGRASSI דיסק אהוב: בית הבובות, STRIPPED- כריסטינה אגילרה, ואשלי!!! משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: מוזיקה מגזין: J-14 מכונית: קורבט אדומה גג נפתח סרט לועזי אהוב ולמה? CENTER STAGE- כי הוא מדהים סרט ישראלי אהוב ולמה? אסקימו לימון- אני באמת צריכה להסביר? מילה אהובה: תכלס, אכן קבוצת ספורט אהובה: ....בלע חודש אהוב: דצמבר שחקנית אהובה: MADNY MOORE, JESSICA ALBA שחקן אהוב: JARED LETO אתר אהוב: MYSPACE תחנת רדיו: 100 FM חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראיתי: גרין דיי תוספת לפיצה: פטריות זייתים בצל ותירס... ארץ: ההממממ ארה"ב וישראל עיר: פ"ת ושיקאגו, ניו יורק אגם: MICHIGAN ים: כינרת ריח: של הבושם שלי רעש: מוזיקה! אוניברסיטה: תל אביב/ NORTHWESTERN בעד ונגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: בעד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם איי פעם?.... עישנת: כן שתית אלכוהול: כן עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן נישקת מישו : כן התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: לא רצית להיות המין השני: כן התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים: בערך רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: כן שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: לא נידפקתתם?: כן האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: לפעמים חברותי: כן אהוב: לפעמים דואג: רוב הזמן חמוד: לפעמים כחול או אדום: תלוי תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: קלמנטינה קולה או מים: תלוי מה בא סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: קיץ רעש אחרון ששמעת: מוזיקה- בית הבובות ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: כפכף! טלויזיה או מחשב: שניהם! הראל סקעת או מויאל: סקעת כוכב נולד 1 או 2: 2 פרוייקט וואי 1 או 2? לא יודעת, לא ראיתי מה השעה עכשיו: 14:55

למעלה