שאלון=]

liatli9

New member
שאלון=]

אז בגלל שהפורום יבש וממש משעמם לי עכשיו אז.. שאלון?? כע כע שאלון. השאלון נגנב באכזריות מפורום היהודים
מילוי השאלון יעשה באחריות המשתמש בלבד. ומי שעונה על הכל אני סוגדת לו! 1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 5. באיזה צבע הפוני שלך? 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? 11. האם יצא לך לשבור קיר? 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? 14. יש לך כרטיס תלמיד? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? 18. מייייייי מיצי מיצי מיצי? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? 36. האם אתה חבר בכת השטן? 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? 38. האם אתה אלוהים? 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? 44. האם ננשכת ע"י עז? 45. מה מעיר אותך בבוקר? 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? 54. על מה אתה חושב כרגע? 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? 62. מה עושה לך את זה? 63. מה זה היפי? 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? 65. מה היית בגלגול הקודם? 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? 69. האם אתה בעד אונס דובים? 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? 78. על מה תקבל פרס נובל? 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? 92. מה חי בעליית הגג? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? 96. למה מגלחים כבשים? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: למה ענית על השאלון?!?

NeTa MuFlEtA

New member
מתחמקת מהמבחן באנגלית ../images/Emo3.gif

עונה: 1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יזיין כוסיות חחח סתאאם חחח אל תייחסו אליי אני עייפה נו P: 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? בעע 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? חלב 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 12 הכי הרבה שישנתי 5. באיזה צבע הפוני שלך?אין פוני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? וואף וואףףףף גר מיציייי 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? יש לי קבוצות לכל קבוצה צלצול שונה.. 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אמממ.... שאלה טובה 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? בלי בלי בלי 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? כשאני אתפקעץ וואט דההה 11. האם יצא לך לשבור קיר? הקיר שבר אותי 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני יכולה להזיז את כדור הארץץץ בכוחות המחשבההההה 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? כתום אפור 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? לבן 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? היפו 18. מייייייי מיצי מיצי מיצי? ארר וווווווווואףףף 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? מי הבנזונה 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? חבר שלי 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה)? רואה ובלתי ניראית 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? תלוי באיזה קרן הוא פוגע 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי יש להם זנב ארך 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי יש להם קשקשים 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 1 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? לא זוכרת 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? את חבר שלי 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? עוד מיליון דולר חחח 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? במקום שיש בו חיים, וככה 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? אהה אתתתת יש לךך חננה באףףףףף 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? וואט דה פאק 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את עצמי , וככה 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? וואף ווואף אררררר 34. מה היה הספר האחרון שקראת? ספר כלשהו 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כת המשועממים שמתחמקים במבחנים באנגלית ועונים על השאלונים הכי מפגרים בארץץץ 36. האם אתה חבר בכת השטן? בטחחחחח ואני גם לובשת ורוד
37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? לבבות וכוכבים 38. האם אתה אלוהים? לא, אבל אני DJ 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? אני לא סובלת מפיצול אישיות... גמאני! גמאני! גמאני!!!! 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי גילו אותו באקזוטיה? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? באזוווקהה 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? WTF 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? WTF 44. האם ננשכת ע"י עז? בטח היא גם עשתה לי בעעע 45. מה מעיר אותך בבוקר? הפלאפון 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? צהובים עם נצנצים בצבע סגול מטאלי 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אהההההההה 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? יש כרטיס מועדון ? 49. כמה כריות יש לך על המיטה? יש לי רק ציפיות 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? מה פיתאום 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? מכונית 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? גדולה, עכשיו אני רוצה להיות קטנה 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? פסנתר 54. על מה אתה חושב כרגע? על מחשבות 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? פאקאצה יא עילגים! 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אממ 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? הייתי עושה לו וואף וואף 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? עוגת שמרים 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני אתנסך! 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? נודיסט? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? שעיר 62. מה עושה לך את זה? זה 63. מה זה היפי? היפי 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? למישהו סגיד ביותר
65. מה היית בגלגול הקודם? מגולגלת 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? אני אתגלגל 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אני 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? כי אני רשעית מוהאהאהאהאה 69. האם אתה בעד אונס דובים? בטח 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? כל מה שאכיל 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? אתמול, במחלה 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא הגדיל בשקל תשעים 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? ברוררר 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי? סנטה קלאוס 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? שאלה טובה 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אני אתכלא? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אני אהיה סנטה קלאוס 78. על מה תקבל פרס נובל? על שיעמום זמני 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? בטח 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? טאבי טוסט 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את המקלט 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? כאילו מנסים לעשות אותי עוד יותר פאדחנית או מה 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? השאלון הזה 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? אע 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אנחנו 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי הוא מספר זוגי תלת ספרתי 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי הם מלאים בנסורת 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? לחם 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי המורה מקבלת שכר על כך 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אם השאלון הזה לא יגמר ארר 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? מה המצב גבר בא לך להיות עץ ? 92. מה חי בעליית הגג? אין לי עלית גג 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? המופע של נטע
94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? וואה וואה 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת עליו כאילו 96. למה מגלחים כבשים? כי הן קירחות 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? בא לי לישון . 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. FUCK DA SYSTEM 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? כי הוא רצה להתפארק? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: למה ענית על השאלון?!? אני אמורה למות עכשיו?

mikko1

New member
התשובות שלי

1. איטי יעשה שלום כשיגיע לארץ. 2. אני לא מבין כ"כ במילות קישור. 3. שוקולד מריר אהוב עליי במיוחד. 4. אני יכול לישון 14 שעות רצוף 5. הפוני שלי בצבע שקוף. 6. אם הייתי זבוב הייתי עושה זזזזזזזזזזזזזזזזזזזז 7. אין לי צלצול כ"כ מעניין. 8. לא אוהב תחתונים עם לבבות. 9. נעלי ספורט עם סקווטש 10. אני בחיים לא אלבש גופייה ורודה. 11. עדיין לא יצא לי לשבור קיר. 12. הכוחות הטבעיים שלי כמוסים מדי. 13. בסופרמרקט שקיות לבנות. 14. יש לי כרטיס סטודנט. 15. יש לי כמה כרטיסי מועדון שכבר הרבה שנים לא ביקרתי בהם (שפיים למשל). 16. לא הבנתי את השאלה. 17. להיפופוטם שלי היו קוראים לולב. 18. עוד שאלה שאני לא מבין. 19. אני מזעזע מדריסת כלבים. 20. אין לי מושג. 21. הגלימה שלי בצבע אדום/כחול. 22. אם המרצה שלי לפיזיקה היה מושלך מהחלון, אני חושב שהאדמה לא שורדת את המאורע. 23. הם לא משחקים כדור אף, כי אין להם אף, יש להם חדק. 24. כלבים כן יכולים לחלות בחתלתלת, וגם בני אדם. 25. אין לי קלמר.. 26. עדיין לא הפנו אותי לפסיכולוג. 27. הייתי לוקח איתי מוזיקה לאי בודד. 28. אם היו לי מליון דולר הייתי תורם חלק גדול מהסכום. 29. הייתי רוצה לחיות בת"א/ברצלונה/פראג. כולן ערים מדהימות. 30. כשהייתי תינוק הגעתי עם שקדי מרק בתוך האף לבית החולים. אני חושב שהרופא לא התלהב מהאירוע. 31. העולם הדמיוני היה נקרא דרימלנד. 32. הייתי רוצה להפוך את העולם לפחות גזעני, ואם הייתי יכול הייתי מכריח את כולם לקבל את כולם כפי שהם. 33. לא הבנתי את השאלה. 34. המאהב היה הספר האחרון שקראתי. 35. אני לא חבר בכת. 36. אני לא חבר בכת השטן. 37. הייתי רוצה שיציירו לי את הבחורה שאני אוהב על הבלון. 38. אני ממש לא אלוהים. 39. שנייה, אני אשאל את עצמי. 40. תה הוא לא משקה אקזוטי. 41. מסטיק אורביט הוא הפייבוריט שלי. 42. עדיין לא הטרידו אותי מינית בטלפון. 43. עדיין לא הוטרדתי ע"י פדודפיל. 44. עדיין לא ננשכתי ע"י עז. 45. לוקח לי הרבה זמן להתעורר בבוקר. 6 שעונים מצליחים לעשות בקושי רב את העבודה. 46. הסקיי שלי בצבע כחול. 47. אין לי מושג. 48. אויייי, זה המשפט שאמרתי הכי הרבה פעמים בחיים שלי. עבדתי במקדונלדס במשך שנתיים... 49. יש לי שתי כריות במיטה 50. אני חושב שאני אצליח לענות על כל השאלות. 51. לא הבנתי את השאלה. 52. רציתי להיות שחקן כשהייתי קטן. 53. לשלשת של ציפור הייתה הדבר האחרון שנחת על ראשי. 54. אני חושב על השאלה האחרונה בשאלון הזה. 55. אין לי מושג. 56. לא יודע. 57. הייתי קורא לו. 58. אני גרוע בתחום הגסטרונומיה. 59. איך אני אוכיח לעשולם שאני נסיכה אמיתית
אני לא בטוח שאני רוצה להוכיח לעולם דבר כזה. 60. כאני אגיע לחוף אני אוכל לענות על השאלה. 61. השיער שלי שקוף כשאני קם בבוקר. 62. אנשים טובים עם חיוך על הפנים עושים לי את זה. 63. לא מבין בדברים האלה. 64. לא סוגד לאף אדם. 65. בגלגול הקודם הייתי אבטיח. 66. בגלגול הבא היה אהיה סנפיר של דג. 67. אין משהו מיוחד בחדר שלי. 68. אני רשע
ממש לא
69. אני לא בעד אונס של אף יצור. 70. המאכל האהוב עליי הוא לחם. 71. כל שלושה חודשים בערך יש לי שבוע שלם שבו אני לא מפסיק להקיא. הפעם האחרונה הייתה בסוכות. 72. לא צריכים לשאול למה יש לו פאה
צריכים להגיד לו תודה שהוא חובש אותה. 73.
74. בקבוק קולה. 75. הייתי מוותר על יהדות וסוציולוגיה. 76.
77. אם יצמח לי זקן אני אטפח אותו. 78. אני לא אקבל פרס נובל כנראה. 79. אני לא מסתדר עם פוטוסינטזה. 80. הטלטאביז הכי סקסי הוא פו 81. החדר שלי הכי אהוב עליי בבית. 82. חיקיתי מישהי והיא הייתה מאחוריי. 83. לא משהו מיוחד. אני לא מתעצבן בדר"כ. 84. אין דבר כזה. 85. הצדק צריך לשלוט בעולם. 86. 3 כן מתחלק ב- 2. זה שהתשובה לא יוצאת מספר שלם זה כבר סיפור אחר. 87.
88. לא הייתי שם בשר בסנדוויץ'. 89. את השאלה הזאת צריכים להפנות למשרד החינוך. 90. אותו דבר שהיה גורם לי ללבוש גופיה ורודה. 91. איך הוא מעז
למען השם
92. הרבה ג'וקים. 93. כוכב נולד. 94. כל הגרביים אצלי תואמות. 95. לוחץ. 96. למה גוזזים כבשים
בגלל חג הגז. 97. יש מצב שהייתי מצטרף לטנגו. 98.
99.
100. בשביל הספורט. יש... סיימתי.....

BlaBluShit

New member
לא עשיתי הכל שאני יחזור אני אמשיך..

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? לאיודעת 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? שכחתי מזה מילות קישור.. ו.. זה מילת קישור? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? החדש הזה עם המילוי הטעים בתוך 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? אממ 10 נראלי 5. באיזה צבע הפוני שלך? חלק שילוב של סגול אדום שדהה ונראה זוועה והשורשים החומים שחורים שלי חחח 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? זזזז נראלי 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? אממ הוא מקולקל 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? לא יפה אבל תחתון כחולה זה סגידה! 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? אממ נרלי עם שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אממ לא יודעת שום דבר מיוחד 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? למכר אנשים לג"ש מוחעחעחע 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר חום אפילו שאפעם לא ראיתי כאלו.. 14. יש לך כרטיס תלמיד? כן פחח זה דבר מכוער!! 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?אדום אני חושבת 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? לא 18. מייייייי מיצי מיצי מיצי? אה? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? טימטום 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אממ ת'צמי לא? 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). אינלי 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? מת(?) 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? לאיודעת, באמת למה? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? לאיודעת 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?2 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? כן פחח 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? אמפי3 ומלא סוללות! 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? גיטרה באס ותופים אהמ אהמ 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? קוינס חיח 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? לאיודעת 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? עולם נחמד ע"ש גוד שארלוט 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? כלום ככ 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? לאיודעת לא ניסיתי 34. מה היה הספר האחרון שקראת? הספר באנגלית על העכבישים WEB נו לבוק רפורט 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כת הבלעבלושים! וכת הבנג'מין לוי קומבס מאדן 36. האם אתה חבר בכת השטן? לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? אממ לאיודעת 38. האם אתה אלוהים? כן 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? לא 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? לאיודעת 41. מה המסטיק האהוב עלייך? אממ ברגע זה כל מסטיק בגלל שלא נותנים לי ללעוס מסטיקים כי יש לי גשר=\ 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? אחותי או השעון 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחול לא? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?סיילנס רולזז 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 3 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?כן 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? לאיודעת 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? אממ זמרת.. 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? כלום 54. על מה אתה חושב כרגע? על שאני מאחרת לבצפר 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? להרוג אותה(?) 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אפחד 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?אומרת: איזה חמודד 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? לאיודעת 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אנילא 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? לאיודעת 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? סתם מבולגן כזה 62. מה עושה לך את זה? 63. מה זה היפי? 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? 65. מה היית בגלגול הקודם? 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? 69. האם אתה בעד אונס דובים? 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? 78. על מה תקבל פרס נובל? 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? 92. מה חי בעליית הגג? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? 96. למה מגלחים כבשים? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: למה ענית על השאלון?!?

BlaBluShit

New member
המשך=)

. מה עושה לך את זה? אנשים מלהקות שולטות וכאלה.. 63. מה זה היפי? לאיודעת 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? אוו בטח להמון אנשים! 65. מה היית בגלגול הקודם? חתול נראלי 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? אמממ לאיודעת 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? מכונת תפירה? חח סתם זה לא מוזר חסכתי בשביל זה! 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? אממ לא 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? שוקולד
71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? אממ במש'ו מוזר שעבר לי אחרי חצי יום 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? למה באמת? 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה?מזה סטוקר? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי,? אממ דובון אכפת לי נראלי.? 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? על הכל!!! 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ארצח מיש'ו שאני שונאת (ויש הרבה מוחעחעח) ואז גם יצא מש'ו טוב מיזה..=) 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? לאיודעת 78. על מה תקבל פרס נובל? על זה שיש לי להקה הכי שליטה בעולם וישלנו מוזיקה כל כך טובה וכאלה.. חח 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? אפחד.. הם מכוערים 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי אפילו שהוא חרא 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? אממ לא שזכור לי 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? שכל הזמן שזורקים דברים הם במקרה מגיעים לראש שלי.. טוב לא כל הזמן.. אבל היה יום כזה.. 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? פריקית וכאלה.. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? בנג'! 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? הוא כן מתחלק ב-2.. 1.5 לא? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?כי ככה 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? גבינה.. אני לא אוהבת גבינה..במיוחד לא גבינה צהובה בעעע 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? לא צריך לרוץ בשיעור ספורט.. =\ בדרך כלל יושבים בצד ומסתכלים על אנשים מפדחים את עצמם.. לא? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? ש..ש.ש.. גוד שארלוט היו בארץ בעיר שלי בשכונה שלי ופיספסתי את זה .. (חס וחלילה=|) 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? לאיודעת 92. מה חי בעליית הגג? כלום 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? גוד שארלוט- יומן מסע (הופעות נו חחח) 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? הרבה 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת 96. למה מגלחים כבשים? כי חם להם וזה.. וכי צריך צמר 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא מזה השאלות המעפנות האלה 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. לא אוהבת פאקצית ואני גם לא ממש יודעת להשתמש באותיות המוזרות שלהם וזה.. 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? כי הוא ילד חראא פיככ שונאת ג'ורג'!! ג'ורג' צריך למות!! נכון?? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: למה ענית על השאלון?!? כי משעמם לי =\

nina88

New member
אוי אני מכירה ת'שאלון הזה חח

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יתקשר הביתה 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? אמממ.. 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? איזה לא.. 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? חחחח הרבה 5. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? הייתי משתדלת שלא, כדי שלא יהרגו אותי 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? אוהד חיטמן - תגידי לו 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? שאלה עמוקה ביותר.. לא יודעת.:| 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים זה קלאסי חח 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? שתהיה לי אחת ואני ארצה ללבוש אותה? 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא שזכור לי 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? הזהות הסודית שלי חייבת להישמר בסוד=| 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר.. איכות הסביבה!! 14. יש לך כרטיס תלמיד? חחחח כן 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא שלי, של המשפחה.. 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? במקרה הספציפי הזה ירוקקק חח אבל עקרונית אני אוהבת את שני הצבעים 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפו? 18. מייייייי מיצי מיצי מיצי? *-) 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? תנו לחיות לחיות!!!! 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? לא יודעת:| 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). חח אין לי 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? כואב לו.. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי אף אחד לא בונה להם מגרש:( 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי אין כזה דבר?! 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? חחחח לא יודעת מזמן לא השתמשתי בקלמר 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? לא.. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? סירה.. כדי לצאת משם P: 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? לא יודעתתת 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בת"א כי אני אוהבת את עירי=) 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? לא ידועת שאלו את הרופא.. 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? מי אמר שאני לא חיה באחד כזה? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? מה לא :/ 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? בינתיים לא נתקלי בספר שעושה קולות.. 34. מה היה הספר האחרון שקראת? "ראיתי אותם" של דן מרגלית, עדיין קוראת.. 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא שידוע לי 36. האם אתה חבר בכת השטן? לא=\ 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? מה שבא למי שיצייר.. 38. האם אתה אלוהים? טוב שמעו, יש לי וידוי.. 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? לפעמים.. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? הוא לאD: 41. מה המסטיק האהוב עלייך? בזוקה? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? השעון המעורר/ההורים/הטלפון/האור 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחול? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? חח מאיפה לי. 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לאאא אני נגד מקדולנלדס וכל הנוגע לכך. 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 3 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן כי כבר עשיתי זאת פעם 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? בן אדם 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? ביולוגית/זואולוגית 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? כוס פלסטיק.. חח נראה לי 54. על מה אתה חושב כרגע? על הכוס פלסטיק ההיא שנפלה עליי כשהייתי בנורבגיה.. זה היה מוזר. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? למה עם גרשיים? ואני לא אוהבת סטיגמות 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? המממ לא זכור לי. 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? ממשיכה לנשום? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? אני צמחנוית אז בלי דגים בבקשה:) 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? ואם אני לא? 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? תנו לי לחשוב:| 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? מבולגןןן 62. מה עושה לך את זה? כל מיניP: 63. מה זה היפי? חח נו אתם יודעים.. 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? כן להרבה אנשים שונים ולספרים ולמוסיקה ולאמנות.. חח 65. מה היית בגלגול הקודם? חיידק? סתם לא יודעת 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? נחיה ונראה.. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אוסף מכשפות זה מוזר? 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? כן, לפעמים, וככה.. 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא. 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? יש הרבהההה 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? וואלה אל זוכרת בטח שפעת 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? מי אמר שיש לו פאה? 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא חחח 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי - בקבוק קולה כיייי הוא לא חיה.. בע שונאת קולה:/ 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? סיימתי ביצפר אז זה לא רלוונטי 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אלך לבקר שם? P: 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אצטלם כי אח"כ בטח לא יאמינו לי 78. על מה תקבל פרס נובל? חחח לא יודעתתת 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? ברוררר...
80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? לא מכירה אותם לעומק 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את החדר שלי והסלוןןן 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא זכור לי משהו מיוחד 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? חחח לא יודעת 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? אין משהו מסויים כרגע.. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני אגיד לכם מי ל-א ריך לשלוט.. ארה"ב. 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי הוא אי זוגי.. 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי הם היו פעם חיים 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? בשר, דג, חומוס, טחינה, זיתים 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי אחרת מה נעשה, נשב? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? תפקיד בהצגה? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? חחחחחח מה לא.. 92. מה חי בעליית הגג? הרבה דבריםם 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? משהו מעניין 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? לא הרבה דווקא 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת על כפתור, או תוהה למה אני רוצה ללחוץ על כפתור.. 96. למה מגלחים כבשים? כי משתמשים בצמר שלהן.. 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? אם הייתי יודעת לרקוד.. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. נnש!2 על*כם 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? כי היה מזג אוויר יפה.. 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: למה ענית על השאלון?!? שאלה מעולה! אולי כי אני אוהבת שאלונים.. חח

liatli9

New member
אניי../images/Emo9.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יבוא לבקר אותי=] 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? כאילו
3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן רולז 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?הרבעע 5. באיזה צבע הפוני שלך? שחור 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?בזזזז בזזזז לירון רולזזזז בזזזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? סתם משו שהיה בפלאפון 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? בסדר.. לא רבתי איתם או משו 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? שאלה טובה 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני חולמת על קורט בלילה מוחאחעחאעחאחע חחח 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן... בעצם נייר חום כי יש את זה בארה"ב 14. יש לך כרטיס תלמיד?לא לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?גם לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? היפי 18. מייייייי מיצי מיצי מיצי? מיאוו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? בלעכס 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בנג' 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). אין לי 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? מת? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? לידעת, עד כמה שידוע לי אני לא פיל 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? בשביל זה יש וטרינר 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?4 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר?כע 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? את בילי
28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? כרטיס טיסה לניו יורק ועוד כל מיני דברים שאני כבר אקנה שם 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ניו יורק!! ולמה? למה לא?! 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?
31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא?ג'ואלנד 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? לידעת 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? זה תלוי איזה ספר... 34. מה היה הספר האחרון שקראת? "ילדי יום ראשון" של אביב גפן 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? בטח! כת הבלע.. בעצם כבר לא חח 36. האם אתה חבר בכת השטן? חס וחלילע 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? את פול! חח 38. האם אתה אלוהים?אם הוא היה קיים אז כע.. אני אלוהים=] 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? כן! מה פתאום אני?? נו מה את נדחפת עכשיו? נו זוזי!! אחח איע אווץ' 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? ... 41. מה המסטיק האהוב עלייך? לא אוהבת מסטיקים.. בעצם אסור לי 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? כע חח סתם לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? אמא 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחול 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? לידעת 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא זה משמין.. 49. כמה כריות יש לך על המיטה? אחת 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כע נראה לי 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? ילדת השלאח שלאח 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? אני עדיין קטנה] 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?לידעת 54. על מה אתה חושב כרגע? מה לענות פה 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? כלום 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? היה? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?כלום 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? אוכל? 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני לא 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? .... 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כמו תמיד 62. מה עושה לך את זה? ג'ר 63. מה זה היפי? לידעת 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?כע כע לירון בילי פול ג'ואל בנג' ג'ר טוב נו זה לא נגמר עזבו... 65. מה היית בגלגול הקודם?ליעדת נו.. 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? גם את זה אנלא יודעת 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? מוזר? כמעט הכל 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא לא אני לא מירשעה 69. האם אתה בעד אונס דובים? דובים
70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? שוקולד!! 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? השבוע סתם שפעת 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי ילדים לא אוהבים קרחת 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? מה זה? חח 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?הרבע 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? גם את זה אנלא יודעת
77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אתאבד 78. על מה תקבל פרס נובל? על שיעמום כרוני 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? בטח! גם ברגע זה ממש 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? דיפסי 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא קרה 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? הרבה דברים 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? פריקית
85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? קורט! בעצם הוא מת אז אני! 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? הם רבו 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? זה לא טעים וזה.. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? שפנים דרוסים? 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? לא צריך 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כלום 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? גבר...ממצב? 92. מה חי בעליית הגג? מפלצת מוחאעחאחע 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? יום בחיי ג"ש 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? יותר מידי 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת? 96. למה מגלחים כבשים? מסכנות חם להן 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? אנלא בקטע 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. שיווו את לא יודעת מה קרה! ראיתי נעליים מה מהממות של פומה ואני כזה כאילו למדוד אותם ואז את - מי - אני - רואה?! את עידו הכוסון! חיים שלי כפרע עליו! והוא הסתכל עלי! נראה לך שהוא דלוק עלי? שיוו יווו שיוישושיויווו 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? למה לא? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: למה ענית על השאלון?!? כי אני שמתי אותו פה ואם אנלא אענה קצת פאדיחות וזה...

BlaBluShit

New member
ג'ואלנד ../images/Emo6.gif

כן כן אני קראתי את כל התשובות שלך אני עד כדי כך משועממת =\

עונה..

מילוי השאלון יעשה באחריות המשתמש בלבד. ומי שעונה על הכל אני סוגדת לו! 1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? שוו מילות קישור?... 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן עם עוגיות. 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? המון עדיף שאני לא יענה... 5. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? הייתי מעדיפה לשתוק-יש להם קול מעצבן ובגלל זה הורגים אותם... 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? מעמקים 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אהה? 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? לא יודעת... 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? קריאת מחשבות. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? אהע? 14. יש לך כרטיס תלמיד? כן 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? היפו טיפו 18. מייייייי מיצי מיצי מיצי? החתולה של השכנה 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? לדרוס את אותם אנשים... 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). אין לי גלימה
22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? אני מקווה שכלום. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? מי אמר שהם לא?.. 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? שאלה חשובה... 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 3 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? לא 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? מחשב עם אינטרנט, טלויזיה עם כבלים ופלאפון. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? דירה באי מרוחק... 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בארגנטינה, חלום ילדות לפתח שם קריירת משחק. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? המקום המושלם 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את זה שאני חולה כבר כמה ימים , בגלל שאני שונאת להיות חולה... 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? לא ניסיתי , יש לכם משהו לספר?... 34. מה היה הספר האחרון שקראת? "הסיפורים המדהימים ביותר בעולם" 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא. 36. האם אתה חבר בכת השטן? ממש לא. 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? מלאך... 38. האם אתה אלוהים? לא חושבת... 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? כן, אממ לא , אאהה כן או שלא .. כשהם יגיעו להסכמה אני יגיד לכם. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? אין לי מושג 41. מה המסטיק האהוב עלייך? הובה בובה בטעם דובדבן 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? לאאאאא 45. מה מעיר אותך בבוקר? אמא 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? תכלת... 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? כשאני אמות -תדעו 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 4.. 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן... 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? הכלב של השכנים... 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? שחקנית. 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? אתם. 54. על מה אתה חושב כרגע? איך אני מסימת את השאלון בחיים. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לחנוק. 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אהע? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? שום דבר... 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? תערובת מגעילה שלא מומלצת לאכילה. 59. איך תוכיחי לעולם שאת נסיכה אמיתית? לא 'דעת 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? לא נראה לי שאתם ממש רוצים לדעת 62. מה עושה לך את זה? תנו לי כמה דקות לחזור עם תשובה {או שלא}. 63. מה זה היפי? ההיפופוטם שלי... 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? אורי אומנותי, אדם מושלם. 65. מה היית בגלגול הקודם? דולפין 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? לא יודעת... 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? 3 גלילים של נייר טואלט. 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?לא, כי אני לא.. 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? פיצה 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? אני חולה ברגע זה, אני סתם מקוררת. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? תשאלו אותו למה אותי?.. 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? תנו לי לחשוב.. 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, ? הבקבוק קולה?.. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מתמטיקה 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? למה שאני ירגיש דבר כזה? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? מההההה? 78. על מה תקבל פרס נובל? תנו לי כמה דקות ואני חוזרת עם תשובה... 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא.. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? אהע? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר, מול המחשב. 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא זוכרת. 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? לא זוכרת.. 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? כל המשפטים של המורה להיסטוריה 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני?!?! 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? הוא כן.{1.5} 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? ככה.למה כן? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? ריבה או מיונז. 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? לא יודעת... 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? שום דבר.. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? היי אתה רואה אותי?... לא אהה כי הסמים מחקו אותי. 92. מה חי בעליית הגג? אין לי עליית גג ,אבל לסבתא שלי יש ואל תשאלו מה יש שם {טוב נוו אני יגלה לכם - רוח רפאים קטנה וחמודה}. 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? צהבת-עם אומנותי שלי 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 16 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת עליו 96. למה מגלחים כבשים? לא 'דעת 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לי בא סלסה. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. למה לי? כאילו ממש לא בא כזה למה אבל למה? 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? איזה ג'ורג' ולאיזה פארק הוא הלך?.. 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קיצם: למה ענית על השאלון?!? כדי לבדוק אם יש שאלות שאני צריכה לשנות בכדי להעתיק באכזריות את השאלון לקומונה שלי.

the only DaRdAr

New member
עונה...

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ?-call home 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך-אההה 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב?-שוקולד חלב 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?-כמה שיותר...והרבה 5. באיזה צבע הפוני שלך?-אין לי פוני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון?-"מול כל העולם"
8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?-איזו שאלה מוזרה
9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?-לא שמנה 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?-שום דבר..מתי שיבוא לי, למרות שאין לי 11. האם יצא לך לשבור קיר?-ממש לא! 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?-אין דבר כזה 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?-וואלה שאלה מיותרת אז אם כבר פסלטיק לבנה 14. יש לך כרטיס תלמיד?-לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?-לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?-ירוק במבטא ספרדי 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו?-היפו 18. מייייייי מיצי מיצי מיצי?-מיאו
19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?-אני קשורה לחיות, מאוד! 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?-שאלה קשה...
21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה).-אין לי 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית?- נשלח לבית חולים 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?-מאיפה לי 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?- כי חתלתלת זאת מחלה של חתולים 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?-3 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר?-לא 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד?-אם פי 3 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה?-אוטו 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?-בהולנד, הולדנים הם אנשים נחמדים 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?-שלא נדעעע 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא?-העולם הדימיוני שלי... 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?-פחות ביישנית...להיות יותר תקשורתית 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?-לא עושה 34. מה היה הספר האחרון שקראת?-לא זכור לי 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?-לאאא 36. האם אתה חבר בכת השטן?-לאאאאאאאאאאאאאאאא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?-מה שבא להם 38. האם אתה אלוהים?-ממש לא 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות?-ממממששש לאאאאא 40. למה תה הוא משקה אקזוטי?- וואלה? לא ידעתי 41. מה המסטיק האהוב עלייך?-כל מסטיק 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?-לא ושלא יקרה
43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?-יוווו מזה השאלות האלה?!?!?!?!?! 44. האם ננשכת ע"י עז?-לאאאאאאאאאאאאאאאא 45. מה מעיר אותך בבוקר?-שעון מעורר 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?-תכלת 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?-מאיפה לי לדעת 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?-אני אוותר 49. כמה כריות יש לך על המיטה?-שתיים 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?-כןןןן 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?-חתול
52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?-דיילת, עכשיו כבר לא 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?-לא זכור לי 54. על מה אתה חושב כרגע?- למה אני עונה על השאלון הזה?! 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה?-לסתום לה את הפה 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?-לא היה 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?-שום דבר, אמונת תפלה, זה הכל 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?-בעעעעע
59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?-לא רוצה להוכיח 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?-מאיפה לי לדעת עכשיוווו 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?-בלאגן 62. מה עושה לך את זה?- לא יודעת 63. מה זה היפי?- לא יודעת להגדיר 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?לא 65. מה היית בגלגול הקודם?-מאיפה לי 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה?-מאיפה לי לדעת 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?-אין דבר כזה 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?-לאאאא...ככה 69. האם אתה בעד אונס דובים?-חס וחלילה!!! 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך?-יש הרבה... 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?-לפני שנה בערך...בטח שפעת של 24 שעות 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה?-תשאלי את הנוצרים 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה?-לא 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי,-שפן פלייבוי 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?-תנ"ך 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?-לא ידוע לי עכשיו 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?- ישתגע 78. על מה תקבל פרס נובל?-אממממ אלוהים גדול מאיפה לי 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?-פוטו מה??? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?-אפחד 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?-את החדר שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון?-
83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?-שחברים מהכיתה הפריעו לי להתרכז 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?-אין כזאת בנתיים 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?-אנשים טובים 86. למה 3 לא מתחלק ב-2?תשאלו מי שהמציא את המתמטיקה 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?-איכסססססססססססססססססססס 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?מה שאני לא אוהבת לאכול 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?-כדי לשמור על כושר 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?-שום דבר 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?-יש לך סיגריה 92. מה חי בעליית הגג?-חרקים ועכברושים 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?-כוכב נולד 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?-אין דבר כזה 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?-לוחץ 96. למה מגלחים כבשים?-אה?!
97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?-גם לי 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית.-שיו אני לא מאמינה...כאילו דהההה 99. למה ג'ורג' הלך לפארק??-מי זה ג'ורג'?! 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: למה ענית על השאלון?!?-למה כי משעמם לי ורציתי להעיר את הפורוםםםםםםםםםם

גמאני עונה!!!

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יראה את השמנייה בvod 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך ו.. 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? חלב עם עדשים 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? ימים אם צריך 5. באיזה צבע הפוני שלך? צבעי הגאווה 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? הייתי מתאבד על איזה שימשה של מכונית 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? לירון לב- מול כל העולם ו-angels 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? לא רע 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? לא זה ולא זה! 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? מה לא..!!! 11. האם יצא לך לשבור קיר? חלילה- יש לי ציפוניים! 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? קוראת מחשבות 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר חום! 14. יש לך כרטיס תלמיד? אבד! 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? "פורום קלאב"- באר שבע 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? לא נחוץ! 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? חיים 18. מייייייי מיצי מיצי מיצי? חיים---->ההיפופוטם 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? אם הם מציקים אז למה לא.. 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? כמו תשובה 18 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). מי לובש גלימות??? out!!! 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? לא לומדת פיזיקה וטוב שכך! 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? באמת למה? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי חתול לא יכול לחלות בכלבת... 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 4- ורוד, צהוב, ירוק וכתום 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? כן- חסוי 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? את לירון! :p 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? שופינג מטורף.... 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? איטליה- מושלמת 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? הגעתי עם קליפס בקיבה.... 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? העולם של שירלירון!!! 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? כלום! 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? כמו אוהד אלישע כשהוא לא צרוד!! 34. מה היה הספר האחרון שקראת? "מר ורטיגו,- פול אוסטר 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כן, בצב צבי הנינגה 36. האם אתה חבר בכת השטן? פרשתי- הם לא רוצים שאני אלבש צבע פסטל! 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? מיקי מאוס 38. האם אתה אלוהים? לא, אחת מתחתיו.. 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? קל 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? למה אתם חושבים שזה מעניין... 41. מה המסטיק האהוב עלייך? סופר בזוקה בטעם תות 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? כן... ככה זה שגרים במושב 45. מה מעיר אותך בבוקר? כלום!!! 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? ורוד! 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? היה כיף.. 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא..!!! 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 4 וכמה בבובות 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? תלוי בהמשך 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? דפנה דקל 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? עו"ד 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? דפנה דקל- אחרי שחצתה את הכביש 54. על מה אתה חושב כרגע? על כמה משעמם לי .. שאני עונה על כל זה 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? כלום! 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? דפנה דקל 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? ממשיך ללכת 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? אפרחסה מלוחה 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? לא רואים לפי הכתר 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? דפנה ודודידו.. 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? לא הכי שיש... 62. מה עושה לך את זה? מסיבות...רעש... אקשן... 63. מה זה היפי? איש מוזר! 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לעצמי- שלוש פעמים ביום 65. מה היית בגלגול הקודם? נחש 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? ציפור- כי גם אני רוצה לעוף 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? פח זבל ריק 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? כן--כשצריך.. 69. האם אתה בעד אונס דובים? תלוי... אם זה נחוץ.. 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? ספגטי 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? כל שבוע... הכול כדיי להוריד פרופיל 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא עובר הקרנות, מסכן.. ביישן! 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, בקבוק קולה- כי את השאר אנסו. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? אזרחות 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? לא ארגיש כזה חשק 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? שעווה 78. על מה תקבל פרס נובל? על מפעל חיים לשינה 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? בהזדמנות 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? הסגול 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את המרפסת... 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? החלקתי... 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? המורה לאזרחות הרגיז אותי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? כפרה... בעע 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? ה' 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? מתחלק מי אמר שלא 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי יש להם טעם של גלגלים 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? מיונז 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? למה בכלל צריך ללכת לשיעור ספורט 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כלום 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? שלום עץ, אני בן אדם.. 92. מה חי בעליית הגג? עכבישים 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? אקזיט 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? כולן.. אני חושבת 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחץ 96. למה מגלחים כבשים? כי הן שעירות 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? תרקוד לבד 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. "מה איתתתך??!" 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? כי שיעמם לו... 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: למה ענית על השאלון?!? תאמת לא יודעת!

YaEloNeT

New member
../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יחזור בחזרה 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? וזה 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? חתיכות אגוזים X: 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? השיא שלי עומד על 16
5. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? מוווווווווווווו 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? הלו מוטו
8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? שייני. 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים של קרמיט 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? חשק עז 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא. אבל יצא לי לשבור את המיטה. והארון. והשידה ~_~ 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? בלונדיניוט. מוחעחעחעחע 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר חום ממוחזר 14. יש לך כרטיס תלמיד?
15. יש לך כרטיס חבר מועדון? בטח. שלא. 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? )|7!ם 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? פומפה 18. מייייייי מיצי מיצי מיצי? מיאו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? $^%^%%$&%$&^%$^%$^% 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? לויודעת 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). שחור^^ 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? מה שקורה למורה למתמטיקה 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם לא יודעים לקפוץ 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי ככה
25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? שמונה 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? הו יא
27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? פלאפון, שק"ש, כרית. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? אוטו^^ 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? לונדון
באמת צריך להסביר? P: 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? שוב פעם את?
31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? יעלנד 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? פחות קופצנית. כי זה מלווה בחוסר טאקט נורא ~_~ 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? גררררררררר 34. מה היה הספר האחרון שקראת? הצל של הענק 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? רוני סופרסטאר 666 וחצי. /m\ 36. האם אתה חבר בכת השטן?
37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? מזלטוב? >< 38. האם אתה אלוהים? כן. אבל של הנמלים שבחדרי. 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? לפעמים 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי אנשים וונאבי מתוחכמים המציאו טעמים שוברי תה מסורתי ;[ 41. מה המסטיק האהוב עלייך? אורביט. כל אורביט
42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?
43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?
44. האם ננשכת ע"י עז? כמעט *0* 45. מה מעיר אותך בבוקר? שעון מעורר רוטט 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? מה שתגידו |מוטרד| 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? ג'יזס, האופטימיות D: 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא תודה, זאת ארוחת ילדים 49. כמה כריות יש לך על המיטה? אחת 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? איימן. 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? נטע
52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? שומדבר 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? ספר 54. על מה אתה חושב כרגע? "מה, אני רק בחמישים ומשו?!
" 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? סטירה 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? לויודעת. מאז כיתה ז' לא עושים את זה
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? טפוטפוטפו 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? סלט, כריך, קינוח. 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אחבוש נזר 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? את האדם הראשון שיעמוד מולי 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כמו קן של ציפור 62. מה עושה לך את זה? ~_~ 63. מה זה היפי? פיס. 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? להמוני דברים :] 65. מה היית בגלגול הקודם? פונק! 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? פלאנק! 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? פונק! 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? ככה 69. האם אתה בעד אונס דובים? בטח
70. מה המאכל הכי אהוב עלייך?
71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? היום,אסטמה. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא קרח 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא באמת. 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי? בקבוק קולה, אותו אי אפשר לאנוס P: 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מתמטיקה 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אתפוס טקסי 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אגלח אותו 78. על מה תקבל פרס נובל? מדעי הבלונדיניט 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? בטח 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? להלה
. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? מיטה 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? ~_~ 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? מתמטיקה. 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? נקסטטט 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? בטח שכן. אחתוחצי, דה. 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי זה לא כשר 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? כמעט כל דבר 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כדי שאוכל לשכב בהנאה בזמן שאתם מזיעים. 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? מכות? D: 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "בובה, את באה לפה הרבה?" 92. מה חי בעליית הגג? גרביל 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? החדר של חני DDD: 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? המון 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת על האדום 96. למה מגלחים כבשים? כדי שיהיה לי סוודר 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? בוא נרקוד ביחד 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. Nה ק!7ה <9רה ?!?!?!?!1111 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? כי הוא קינג 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: למה ענית על השאלון?!? כדי שתסגדי לי

רעיון טוב../images/Emo45.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? ייכנס לפורום?
2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך אין לי שמץ. 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? כדורי שוקולד עם קוקוס. 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? השיא שלי זה 15, אבל זה קרה פעם אחת בלבד בחיי. 5. באיזה צבע הפוני שלך? אני כבר בלי פוני
6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזז? 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? עד שיהיה ללירון סינגל שכולו שלו
, זה "לשם" של מירי מסיקה. 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אני לא מתחבר איתם בדרך כלל. 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? רק שרוכים, אבל לנעלי בית ריץ' רץ'. 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? המון המון כסף? 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא היום... 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? לבן. 14. יש לך כרטיס תלמיד? סטודנט
15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא, לובה. 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?
וירוק. 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? קישטה? 18. מייייייי מיצי מיצי מיצי? זה באמת הגיע מפורום היהודים?
19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? בעעעעעעעעעע, מי מסוגל? אלא אם זה בלי לשים לב. 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? נראה לי שעליי. 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). אז זהו, שאין לי. 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? הוא קוטל בציון את מי שזרק אותו
23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי זה לא כדור-אף. 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי אין דבר כזה. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 1, אני חושב. 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? את מי לא?
27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? אוטו. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? אצל דודים שלי בצהלה, למה? החיים הטובים. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "איך זה הגיע לשם?" 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? עולם כל-טוב 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? כל מיני... 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? קולות על-קוליים. 34. מה היה הספר האחרון שקראת? "הנסיכה שהאמינה באגדות". 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?
36. האם אתה חבר בכת השטן?
37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? שישלחו סלסלת שי מתוקה וזהו. 38. האם אתה אלוהים? או מיי גאד. 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? תודה לאל, לא. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי?
41. מה המסטיק האהוב עלייך? אני יותר בקטע של טיק-טק. 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?
לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? אני פדופיל
44. האם ננשכת ע"י עז? חחחח השאלון הזה מתדרדר... 45. מה מעיר אותך בבוקר? הפלאפון בד"כ. 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחול אפרפר. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?אני אוהב אותך?
|קיטש| 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? או,כן! 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 1.

וחלק ב'

כי כתבתי יותר מידי בשביל הודעה אחת מסתבר
: 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? אני נחוש בדעתי. 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? לא זוכר. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? אני חושב שקריין ברדיו. 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? לא נפל כלום בזמן האחרון. 54. על מה אתה חושב כרגע? מתי השאלון נגמר כבר... 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לא לראות אותה יותר. 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? חחחחחח, לא חושב שזה קרה מתישהו. 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? חושב לרגע על זה שזו אמונה תפלה לגבי משהו רע ושניה אחרי זה חוזר לחיים הרגילים
58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? סלט
59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?
60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? נודיסט. 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? קצת מכווצ'ץ' 62. מה עושה לך את זה? NEXT... 63. מה זה היפי? hype 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?כן, למתנדבים. 65. מה היית בגלגול הקודם? לא יודע. 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? לא יודע. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אני
68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?ההיפך הגמור. 69. האם אתה בעד אונס דובים?
70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? פיצה, אבל רק איכותית, רק חבל שלא יוצא לי לאכול הרבה. 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? שפעת לפני כמה שבועות. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כן! 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? יכול להיות, אני באמת לא זוכר. 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, אני חושב שדובון אכפת לי. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? בתיכון- ספרות ובגדול. באקדמיה - סמינריונים
. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? למה שזה יקרה? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אתגלח? 78. על מה תקבל פרס נובל?
79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? כבר אין לי זמן לזה לצערי. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? חחחחח, אין לי שמץ. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? הטלויזיה בסלון. 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? מפתיע, אבל לא היה כלום ממה שאני זוכר. 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? לחשוב שאיבדתי דיסק ולהתחרפן מזה ואז למצוא אותו בסוף בבית. 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? אין. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? לא מי ששולט בו כרגע. 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי זה מס' אי זוגי. 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי הם נדרסו. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? זה בריא. 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? שוב הרבה כסף? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "אל תעמוד ככה כמו בול עץ"? 92. מה חי בעליית הגג? רוח רפאים. 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? מעדיף להיות במאי המממ... המצעד של 24 או האירוויזיון או כל תכנית מוזיקה בעצם, אבל לא רק. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? גג 1. 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחץ. 96. למה מגלחים כבשים? מעניין שלא חקרו את זה עד היום
97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא ממש. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. אין לי מוזה לזה עכשיו, רק לסיים את השאלון הזה כבר...
99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? טיול קצר. 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: למה ענית על השאלון?!? בשביל הפורום

nitsan4u

New member
אני אני אני! ../images/Emo8.gif

. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? מי אמר שהוא יגיע בכלל?
2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? אה.. לא יודעת..
3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? כל סוג שהוא!
יאאמי! 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? בין 11 ל10 שעות.. אני לא ישנה הרבה... 5. באיזה צבע הפוני שלך? אין.. 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזזזז...
7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? צלצול חמוד שבא יחד עם הפלאפון.. 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? מי שלובש אותם בטח ממש מאושר.. 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים כמובן 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אה.. אני לפעמים לובשת גופיות ורודות.. 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא לאחרונה..
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? כשיהיו לי כאלה אני בטח יודיע...
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? בדרך כלל פלסקיט לבן לא? 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא... ואני גם לא ממש יודעת מה זה.. 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לאא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אני מעדיפה אדום.. 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? היפו..
18. מייייייי מיצי מיצי מיצי? זאת שאלה?! 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? כלב מי שעשה את זה!
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אולי אני... 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). אבל אין לי... 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? הוא נופל... 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי לא לימדו אותם! 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? אין לי מושג.. אולי יש להם מערכת חיסונית חזקה במיוחד..
25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? אה...5 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אה תאמת שכן... 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? את המשפחה שלי ומלאי ענקק של משחקי חברה ואוכל.. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? דירה יפה להורים שלי.. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בצפון או בתאילנד בגלל האנשים הנחמדים בתאילנד ובגלל השקט.. והנוף.. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? זה כואב? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? וונדרלנד!
חחח 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את הקוצר ראייה שלי כדי שאני יוכל לראות כמו בנאדם... 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? אין לי שמץ... 34. מה היה הספר האחרון שקראת? ספר בעבודה באנגלית... 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא 36. האם אתה חבר בכת השטן? לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? אני שונאאאת בלונים! 38. האם אתה אלוהים? לא יודעת לא בדקתי... 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? לאאא 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? הוא לא! 41. מה המסטיק האהוב עלייך? מנטה עדין 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא למזלי... 44. האם ננשכת ע"י עז? חח לא! 45. מה מעיר אותך בבוקר? השעון המעורר והנודניק בפלאפון.. 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? אה.. כחול? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אל תשכחו את החברים האמיתיים שלכם! 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא.. אני בדיאטה.. 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 1 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? עכשיו אני כבר לא בטוחה...

למעלה