*+*+שאלון+*+*

*+*+שאלון+*+*

השאלון (הקצרצר) קשור בעיקר למנחים ולאקזיט אז מקווה שתהנו... אה וזה כולל את כל המנחים שהיו ולא רק את השלושה שנשארו....!! איזה מנחה/ים/ות אהוב/ים/ות עלייכם? חחחחחח אם הייתה לך היזדמנות מי הייתה רוצה להיות ליום אחד (מהמנחים)? עם איזה מנחה לדעך הכי כיף לעשות שופינג? איזה תכונות צריכות להיות למנחים העתידיים של אקזיט? יש מנחה שהשפיע עלייכם? אם כן, מי? מי היה/עדיין מנחה "מיותר" לדעתך? כמה מנחים לפי דעתך צריכים להיות בכלל? איזה צמדים אתם הכי אוהבים - בן+בן , בת+בת , בן+בת? זהו בנתיים.....

שכטרון

New member
../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif../images/Emo59.gif

איזה מנחה/ים/ות אהוב/ים/ות עלייכם? חחחחחח עפר (דע!!) אם הייתה לך היזדמנות מי הייתה רוצה להיות ליום אחד (מהמנחים)? אסי. גם קרוב לעפר, וגם מחוץ לארון, אז יכול להתחיל איתו
עם איזה מנחה לדעך הכי כיף לעשות שופינג? גולדמן חחח איזה תכונות צריכות להיות למנחים העתידיים של אקזיט? שלא יהיו סנובים, שיהיו חמודים כאלה, נו... אבל אין כמו הישנים!!!!! יש מנחה שהשפיע עלייכם? אם כן, מי? נחשו לבד מי...
מי היה/עדיין מנחה "מיותר" לדעתך? אמממ... אולי שרי((
))
כמה מנחים לפי דעתך צריכים להיות בכלל? 4. לא בגלל שככה היה בהתחלה איזה צמדים אתם הכי אוהבים - בן+בן , בת+בת , בן+בת? בן+בת

שכטרון

New member
אעע לא עניתי טוב על האחרונה../images/Emo59.gif

איזה צמדים אתם הכי אוהבים - בן+בן , בת+בת , בן+בת? בן+בן: עפר ואסי. בת+בת: מלי ושירי. בן+בת: עפר ומלי
|דגש|

../images/Emo3.gifבשאלה ה-1 לא עשית אהובה../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

איזה מנחה/ים/ות אהוב/ים/ות עלייכם? שירי
אם הייתה לך היזדמנות מי הייתה רוצה להיות ליום אחד (מהמנחים)? שירי
עם איזה מנחה לדעך הכי כיף לעשות שופינג? שירי
למרות שאני שונאת שופינג
איזה תכונות צריכות להיות למנחים העתידיים של אקזיט? מגניבים מצחיקים אמיתיים שלא סתם ידקלמו טקסט אלא יביאו משהו משלהם יש מנחה שהשפיע עלייכם? אם כן, מי? חחחח השפיע עלי.... לא שהוא שינה לי את האופי או משהו כזה... מי היה/עדיין מנחה "מיותר" לדעתך? שרי גבעתי ומיכאל מושונוב כמה מנחים לפי דעתך צריכים להיות בכלל? 4-5 איזה צמדים אתם הכי אוהבים - בן+בן , בת+בת , בן+בת? שירי ועפר / שירי ומלי / שירי ויעל

גם אני עונה... =)

איזה מנחה/ים/ות אהוב/ים/ות עלייכם? חחחחחח - את האמת אני אוהבת את כולם אבל הכי את מלי , הדס, עפר אם הייתה לך היזדמנות מי הייתה רוצה להיות ליום אחד (מהמנחים)? מלי/הדס עם איזה מנחה לדעך הכי כיף לעשות שופינג? וואי עם עפר זה נראה לי יכול להיות מעניין איזה תכונות צריכות להיות למנחים העתידיים של אקזיט? הכי חשוב מצחיקים שנונים כמו שכטר שלנו ומגניבים כאלה חח יש מנחה שהשפיע עלייכם? אם כן, מי? אממ כן מאוד - מלי ויעל מי היה/עדיין מנחה "מיותר" לדעתך? איןןן כמה מנחים לפי דעתך צריכים להיות בכלל? 5 איזה צמדים אתם הכי אוהבים - בן+בן , בת+בת , בן+בת? עפר+ מיכאל הנגבי נוסטלגיה.. מלי+ יעל ובקשר לבן ובת כולם כזה לא יודעת... תגידו מלי והדס הנחו בכלל ביחד?

שכטרון

New member
לא נראה לי../images/Emo59.gif

רציתי גם לרשום מלי והדס, אבל לא זכרתי שום תוכנית שהן ביחד

אני../images/Emo73.gif../images/Emo152.gif../images/Emo90.gif

איזה מנחה/ים/ות אהוב/ה/ים/ות עליכם
עפר, יעל, מיכאל הנגבי, שירי ואסי (אבל גם את הדס, מושיק, מיכאל מושונוב ומלי אני אוהבת
)
אם הייתה לך הזדמנות מי הייתה רוצה להיות ליום אחד (מהמנחים)
אף אחד
עם איזה מנחה לדעתך הכי כיף לעשות שופינג
מושיק
איזה תכונות צריכות להיות למנחים העתידיים של אקזיט
שיהיו פשוט עצמם - זה סוד הקסם של המנחים האהובים עלינו
יש מנחה שהשפיע עלייכם? אם כן, מי
|סדגש כן, עפר. מי היה/עדיין מנחה "מיותר" לדעתך
שרי. כמה מנחים לפי דעתך צריכים להיות בכלל
5. איזה צמדים אתם הכי אוהבים - בן+בן , בת+בת , בן+בת
בן+בן - עפר ואסי / עפר ומיכאל הנגבי, בת+בת - מלי ויעל / יעל ושירי ובן+בת - עפר ושירי / יעל ועפר / מלי ועפר / שירי ואסי. אחלה שאלון

שלי :)

1. עפר ומלי :) 2. כל אחד מהמנחים שיהיו עם עפר ככה אני גם יוכל ליהיות איתו חחח או עפר 3. מלי ...או הדס 4. מצחיקים , זורמים , ונחמדים למעריצים 5. או או או איך עפר.. חחחחח 6. ת'אמת ממושיק ... אבלל אין לי בעיה עם אפח'ד עד עכשיו אקזיט לא איכזבה וכל מנחה שהיא הוסיפה רק עזר לאקזיט 7. 6 מנחים וא אחד יותר 8. מלי ועפר .. אבל הכי הרבה : עפר ומיכאל .. ואמרתי את זה למיכאל ועפר חח

שלי../images/Emo13.gif

איזה מנחה/ים/ות אהוב/ים/ות עלייכם? יעל,מלי ושירי אם הייתה לך היזדמנות מי הייתה רוצה להיות ליום אחד (מהמנחים)?אסי עם איזה מנחה לדעך הכי כיף לעשות שופינג?עם שירי כי אז היינו קונות באותו חנות...סתם אמממ לא יודעת אני לא אוהבת ללכת לשופינג אני שונאת את זה אני מעדיפה לשחק כדורגל בשכונה מאשר ללכת לאיזה קניון... איזה תכונות צריכות להיות למנחים העתידיים של אקזיט? שלא ינסו לחכות מנחים שהאנחנו אוהבים כאילו...שהם יתנהגו כמו שהם מתנהגים ביום יום שלהם.... יש מנחה שהשפיע עלייכם? אם כן, מי?אולי יעל אבל לא בצורה קיצונית מי היה/עדיין מנחה "מיותר" לדעתך?לדעתי כל מי שהם מביאים כניראה צריך להיות באקזיט אבל אני יותר אהבתי את המנחים של פעם.... כמה מנחים לפי דעתך צריכים להיות בכלל?5 איזה צמדים אתם הכי אוהבים - בן+בן , בת+בת , בן+בת? בן+בן מיכאל ועפר בת+בת או שירי+מלי או מלי+יעל או יעל+שירי

אנונה2

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo95.gif

איזה מנחה/ים/ות אהוב/ים/ות עלייכם?
אסי
אם הייתה לך היזדמנות מי הייתה רוצה להיות ליום אחד (מהמנחים)?
הדס עם איזה מנחה לדעך הכי כיף לעשות שופינג?
אסי איזה תכונות צריכות להיות למנחים העתידיים של אקזיט?
שיהיו לא שפויים!!! יש מנחה שהשפיע עלייכם? אם כן, מי?
אממ אין
מי היה/עדיין מנחה "מיותר" לדעתך?
כולם היו בסדר כמה מנחים לפי דעתך צריכים להיות בכלל?
כמה שיותר- יותר טוב!
איזה צמדים אתם הכי אוהבים - בן בן , בת בת , בן בת?
אסי ומיכאל

עונההההההה

איזה מנחה/ים/ות אהוב/ים/ות עלייכם? חחחחחח הדס
ואסי
אם הייתה לך היזדמנות מי הייתה רוצה להיות ליום אחד (מהמנחים)?הדס
עם איזה מנחה לדעך הכי כיף לעשות שופינג?הדס
איזה תכונות צריכות להיות למנחים העתידיים של אקזיט?יפים,מצחיקים,דומים להדס
יש מנחה שהשפיע עלייכם? אם כן, מי?הדס
מי היה/עדיין מנחה "מיותר" לדעתך?אין
כמה מנחים לפי דעתך צריכים להיות בכלל?5-6 איזה צמדים אתם הכי אוהבים - בן+בן , בת+בת , בן+בת?אסי
ועפר הדס ומלי
הדס ואסי

עונה ../images/Emo13.gif

איזה מנחה/ים/ות אהוב/ים/ות עלייכם? שירי. אם הייתה לך היזדמנות מי הייתה רוצה להיות ליום אחד (מהמנחים)?לא רוצה אף-אחד חח לא מקנא בהם "אבל אני תמיד נשאר אני"
עם איזה מנחה לדעך הכי כיף לעשות שופינג?שירי ברור!! איזה תכונות צריכות להיות למנחים העתידיים של אקזיט?מצחיקים
יש מנחה שהשפיע עלייכם? אם כן, מי?בזכות עפר אני יודעת שלהראות את התחת זה לא טוב.. אז הפסקתי! חח סתם
מי היה/עדיין מנחה "מיותר" לדעתך?מיכאל?!
כמה מנחים לפי דעתך צריכים להיות בכלל?לא יודעת העיקר שיהיו טובים איזה צמדים אתם הכי אוהבים - בן+בן , בת+בת , בן+בת? בן+בן-עפר ואסי בת+בת-שירי ומלי בן+בת-עפר/אסי ושירי חחחחחחח

tutana

New member
אני ../images/Emo9.gif../images/Emo105.gif

איזה מנחה/ים/ות אהוב/ים/ות עלייכם? אני יודעת... רוב האהובים כבר לא שם... אז מזה משנה.. מאלו שאמורים להיות עכשיו זה מושון והדס. אם הייתה לך היזדמנות מי הייתה רוצה להיות ליום אחד (מהמנחים)? אני לא רוצה להיות אפחד מהמנחים אם כבר להנחות אז להביא משהוא משלי. עם איזה מנחה לדעך הכי כיף לעשות שופינג? שופינג? וואי אין לי מושג... איזה תכונות צריכות להיות למנחים העתידיים של אקזיט? שיהיו הם עצמם ולא בימרו להיות מישהם שהם לא. שידעו לדעת להעריך את מה שהמעריצים עושים בשבילם ותהיה להם המון כריזמה! וקתימב"ה. יש מנחה שהשפיע עלייכם? אם כן, מי? יש מנחה שהשפיעה עלי בתור בן אדם ולא בתור מנחה וזאת יעל.. היא מדהימה! מי היה/עדיין מנחה "מיותר" לדעתך? מיותר? אני לא יודעת... שרי אולי... היא פשוט לא אקזיט לפי דעתי.. למרות ששום דבר שם כבר לא אקזיט עדיין היא נראת לי הכי לא קשורה. כמה מנחים לפי דעתך צריכים להיות בכלל?4-5 גג. איזה צמדים אתם הכי אוהבים - בן+בן , בת+בת , בן+בת? בן+בן אבל גם נגיד יעל ועפר או יעל ומיכאל הנגבי... זהו? וואי זה היה קצר:S.

ToXic BoY17

New member
אנייייי../images/Emo103.gif

איזה מנחה/ים/ות אהוב/ים/ות עלייכם? יעלי
ושירי
אם הייתה לך היזדמנות מי הייתה רוצה להיות ליום אחד (מהמנחים)? אף אחד חח עם איזה מנחה לדעך הכי כיף לעשות שופינג? אממ מלי...כי נראה לי היא טוחנת טונות כסף בכל קנייה
איזה תכונות צריכות להיות למנחים העתידיים של אקזיט? אממ הם צריכים להיות מצחיקים,קלילים, אינטליגנטים, חכמים, יש מנחה שהשפיע עלייכם? אם כן, מי? שירי-אולי היא קטנה אבל היא הוכיחה לכולם מי הדיווה מספר 1!
מי היה/עדיין מנחה "מיותר" לדעתך? עזבו
כמה מנחים לפי דעתך צריכים להיות בכלל? 2-3 בנות ו-2 בנים איזה צמדים אתם הכי אוהבים - בן+בן , בת+בת , בן+בת? יעל ושירי ויעל ואסי!

למעלה