שאלון=]

groovachick

New member
שאלון=]

אולי הוא ארוך... ואולי ההתחלה שלו היא כמו של כל שאלון אחר, אבל הוא נחמד... תענו... שעת תחילת השאלון: 1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? שעת סיום השאלון:

Princss Yaelosh

New member
../images/Emo182.gifזה הולך להיות ארוך../images/Emo178.gif

שעת תחילת השאלון: 22:02 1. שם: יעל 2. גיל: 10 וחצי 3. תאריך לידה: 30.06.95 4. כינוי: יעלוש 5. תכונה טובה: ביישנית זה טוב
6. תכונה רעה: יש אבל לא נזכרת כרגע 7. חולשה: לרן דנקרררר
8. אובססיות: לא יודעת 9. פאדיחה: אממ פעם אחת בכיתה ד' שנה שעברה אז היה לנו מבחן באנגלית אז ישבה לידי ילדה שקראו לה קארין ואז בטעות אני כתבתי בשם קארין במקום יעל וכול הכיתה שמעה את זה
10. כאב: שסבא שלי מת לפני כמה שנים 11. משאלה: ש...יש הרבה 12. זיכרון רע: לא יודעת 13. זיכרון טוב: כנ"ל 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אמממ, לידיעתכם אני עדין בילדות[?] 15. געגוע: סבא שלי 16. פחד: חושך לבד, עכבישים וג'וקים, סיפורים מפחידים. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: סיפור אחד שסיפרו לי 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פסח ופורים 20. אוכל מועדף: פיצה צ'יפס וחטיפים 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: דג 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: כול מיני 24. ממתק מועדף: ממתק או חטיף? אם ממתק אז וופל למרות שזה לא כול כך ממתק 25. עוגה מועדפת: שוקולד 26. צבע מועדף: תכלת וסגול 27. חיה מועדפת: כלבים אבל יש לי חתול 28. חיית מחמד [אם יש]: חתול 29. ספורט מועדף: רכיבה על רולרים 30. מספר מזל: לא כול כך מאמינה בזה 31. ספר: יומני הנסיכה 1 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות1 33. סרט: מלך האריות 1 34. שחקנ\ית: יעל שרוני ורן דנקר
35. זמר\ ת: שירי מימון ורן דנקר
36. סדרה מעודפת: השיר שלנו+פלוריסיינטה 37. מקצוע אהוב: פעם זה ופעם זה 38. מקצוע שנוא: תנ"ך 39. מקום בעולם: ארה"ב 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא יודעת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הפאדיחה שסיפרתי לכם עליך 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: מה? 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא יודעת 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? פעם ככה ופעם ככה 48. שקיעה או זריחה? שקיעה, יותר יפה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? אני צעירה בשביל זה לא?
50. ג'ינס או סתם מכנס? תלוי לאן הולכים 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? נעים 54. לישון או לקום? לקום 55. חוף או הרים? לא יודעת 56. קרמבו- וניל או שוקו? שתיהם 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: תתנו לו צ'אנס של שלישית מה קשור 60. שיר שגורם לך לבכות: אין 61. השיר של כל הזמנים: לא יודעת 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: לא יודעת 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודעת 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא רוצה לחשוב על זה 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: אין 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? איכשהו 67. שמות החברים הכי טובים שלך: הכי טובות דור ומאשה 68. הגלידה הכי טעימה? וניל, שוקו, ושוקולד צ'יפס 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? לא יודעת 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני איזה שנתיים 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? טיפו ותפוז 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? רן דנקר 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? Princss Yaelosh והסיפור כי כשרציתי כינוי חדש אז לא ידעתי איזה כינוי לקחת ופתאום חשבתי עליו אז לקחתי אותו 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? מה?? 75. באיזה פורומים אתה? רן דנקר 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא קרה לי 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?
78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחיות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? אין לי שמץ 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? שוטפת את הפנים והולכת לשרותים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? הולכת לשרותים 83. מה התחביבים שלך? לרקוד, לשיר, והיות עם החתול שלי 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? אמא שלי ואבא שלי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? יש כמה 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? כלב 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? הרבה דברים 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקר, כי זה מרענן כזה 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לא נראה לי שזה היה קורה לי 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? לא יודעת 92. מי החברים שלך בפרום? אין, לא כול כך התחברתי והכרתי את האנשים פה 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? היום 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לאמא שלי 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא רוצה לחשוב על המוות!!! 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם חברות בבית שלהן 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הרבה 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארצות הברית 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? תלוי מי זה שעת סיום השאלון: 22:17, לקח לי הרבה זמן נכון? פיו, זה היה ארוך

אווווף מעייף../images/Emo3.gif

שעת תחילת השאלון: 22:04 1. שם: חן 2. גיל: 13 3. תאריך לידה: 13.11.92 4. כינוי: חנוש\חני 5. תכונה טובה: עקשנית 6. תכונה רעה: ביישנית 7. חולשה: ----- 8. אובססיות: ----- 9. פאדיחה: עזבו לא כדאי שתשמעו
10. כאב: ראש לקחתי כבר כדור לא עזר
11. משאלה: שיהיה לי סוס באחד מן הימים
12. זיכרון רע: אלינור (לא תבינו) 13. זיכרון טוב: כתם
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: היום הראשון בכיתה א' 15. געגוע: גלעד (בנדוד שלי) 16. פחד: עכבישים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אממ... 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: פירההה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: כבד 22. שתיה מועדפת: ספרייט ומיץ תפוחים 23. קינוח מועדף: תלוי מה אוכלים לפני 24. ממתק מועדף: שוקולדד 25. עוגה מועדפת: עוגת תפוזים של אמא 26. צבע מועדף: ורוד 27. חיה מועדפת: סוסים וכלבים 28. חיית מחמד [אם יש]: כלב ומליון דגים 29. ספורט מועדף: רכיבה על סוסים וכדורסל 30. מספר מזל: 4\7 31. ספר: --- 32. סרט דיסני מועדף: היפה והחיה 33. סרט: הארי פוטר 4
34. שחקנ\ית: מיה דגן 35. זמר\ ת: נינט 36. סדרה מעודפת: השיר שלנו 37. מקצוע אהוב:--- 38. מקצוע שנוא: כולם!!! 39. מקום בעולם: החווה 40. המעשה הכי נועז שעשית: ---- 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: ---- 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס וגופייה 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב!!!! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? באמצע 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: --- 60. שיר שגורם לך לבכות: --- 61. השיר של כל הזמנים:---- 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: --- 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: one love 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: --- 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: אור 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? ביישנית מאוד 67. שמות החברים הכי טובים שלך: שרון ונוי 68. הגלידה הכי טעימה? פרוזן 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שומרת סודות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? :-\ 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? וואלה כיף 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? רוכבים צערים השיר שלנו ורן דנקר
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? ח נ ו ו ו ש שום סיפור 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? ברוררר 75. באיזה פורומים אתה? רוכבים צעירים השיר שלנו ורן
דנקר 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? על הפנים 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? יופי בפרצוף 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא!! אחי הקטן רק בן 5 אז מן הסתם שלא ואחותי סתם צופיפניקית 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? פותחת את העיניים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? סוגרת את העיניים(?) 83. מה התחביבים שלך? אוו יש הרבה... 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את הכלב שלי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? את האלבום תמונות הפלאפון מצלמה בגדים את הדיסקמן עם הדיסקים של השיר שלנו 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? דולפין 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? סוס 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקר 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? מאיפה לי... 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? האלבום תמונות והדיסקים של השיר שלנו 92. מי החברים שלך בפרום? אני לא מכירה אפחד 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? היום 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? היום 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? היום חח 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? --- 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם *** בחוף הים 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? שנפרדתי מ*** 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? הולנד 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא שעת סיום השאלון: 22:20

עדידוש

New member
אממ..עונה../images/Emo9.gif המספרים התבלגנו../images/Emo3.gif

1. שם: עדי 2. גיל:14
3. תאריך לידה:15.5.92 4. כינוי: עדידוש
5. תכונה טובה: מצחיקה
6. תכונה רעה: רגישה 7. חולשה: ש-ו-ק-ו-ל-ד ולרן
8. אובססיות: אין ממש
9. פאדיחה: אם לפול באמצע המסדרום שכל האנשים יוצאים מהפסטיגל נחשב פאדיחה
10. כאב: 11. משאלה: לפגוש את רן שוב
12. זיכרון רע: השומרת מעיפה אותי מרן
13. זיכרון טוב: רן מדבר איתי בטלפון
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: הבת מצווה
15. געגוע: לימי הגן
חח
16. פחד: יש הרבה.. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את המורה שלי לחשבון בטלפון
18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: חנוכה
20. אוכל מועדף: קרפ ומלוואח
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: ח-ז-י-ר בעעע
22. שתיה מועדפת: פאנטה לימון
23. קינוח מועדף:עוגת שוקולד חמה עם קצפת וגלידה
24. ממתק מועדף: שוקולד
25. עוגה מועדפת:שוקולד 26. צבע מועדף: כחול 27. חיה מועדפת: כלב
28. חיית מחמד [אם יש]:אין
29. ספורט מועדף: טניס וריקוד 30. מספר מזל:2,7 31. ספר:כל הארי פוטר
ושני ירחים 32. סרט דיסני מועדף:מלך האריות ובמבי
33. סרט: סיפור אהבה בלתי נשכח והארי פוטר וגביע האש
34. שחקנ\ית: רן דנקר גיא אריאלי ורון שחר
ושחקנית טלי שרון יעל שרוני ונינוש
35. זמר\ ת: נינט,שירי ועדי כהן
וזמר ג'סי מקרטני
36. סדרה מעודפת: השיר שלנו עונה 1 משחק החיים ומכושפות
37. מקצוע אהוב: אנגלית
38. מקצוע שנוא: חוץ מאנגלית כולם 39. מקום בעולם: ישראל
40. המעשה הכי נועז שעשית:בנג'י
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: בנג'י
42. פריט לבוש מועדף:ג'ינס
43. ההמצאה של כל הזמנים:הטלפון
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב
וחורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כןןןן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל
48. שקיעה או זריחה?לא משנה לי 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזנים שליטה
52. מלפפון או עגבניה?עגבנייה.
53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישון
55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:תנו לו צ'אנס
60. שיר שגורם לך לבכות:שדות ביקשו
61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:לפני שהכל נגמר 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שדות ביקשו
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:אוי ואבוי 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:רק אל תגיד לי, וmandy של ווסטלייף 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? נמנעת
67. שמות החברים הכי טובים שלך: קיילי לוטם לינור רעות ושני
68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד|מאוהב\ 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?הכל 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בכיתה ג' 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? מממ..לתפוז אבל גם שלא משעמם לי 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?רן דנקר
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? עדידוש
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן כן מניסיון 75. באיזה פורומים אתה?רן דנקר
76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא משפיע
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?עיינים 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחות אחת
80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? ברור כי היא מדהימה
[שהיא רוצה] 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? שוטפת פנים ומצחצחת שיניים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מורידה גרביים
83. מה התחביבים שלך? ריקוד
ותאטרון
84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את המשפחה
ומחשב נייד ופלאפון 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? תמונה של רן,את הג'ינס שאני אוהבת ואת הבושם שלי 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? כלב
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? אממ..אחה"צ
88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? מחשב נייד 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב
90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? שוקולד
חח לא ארוחה אבל שיהיה 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? תהילים..והפלאפון שלי חח
92. מי החברים שלך בפרום? הכרתי את מיתר והיא מתוקה ואני אשמח להכיר עוד
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? ממזמן חח
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? שלשום עזרתי לילד שנפל חח 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לפני עשר דקות ככה לאמא
96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? ווי זמיר
97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם רן באי בודד
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הייתי מתקנת כמה טעויות שעשיתי בכיתה ז'..ובכלל קצת יותר משקיעה בלימודים
99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארה"ב 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? חס וחלילה שעת סיום השאלון: היה נחמד

o0o0GalusH0o0o

New member
עונההה

שעת תחילת השאלון:23:28 1. שם:גל 2. גיל:14 וקצת 3. תאריך לידה:21.9.91 4. כינוי:eek:0o0GalusH0o0o 5. תכונה טובה:עקשנית 6. תכונה רעה:עקשנית חח לא החלטתי אם זו רעה או טובה... 7. חולשה:רנינט!! 8. אובססיות:רנינט!! 9. פאדיחה:יש אבל לא זוכרת כרגע... 10. כאב:אין בינתיים מקווה שגם לא יהיה 11. משאלה:להיות שחקנית, רקדנית, זמרת ושחקנית אולי גם ציירת... 12. זיכרון רע:הלוויה של סבא
13. זיכרון טוב:ראיתי היום את נינוש בשיר נולד!!!
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:לא עולה לי... 15. געגוע:לדודים שרבנו איתם 16. פחד:מג'וקים עכברים חולדות וכל הדברים המגעילים האלוו 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:שמישהו אומר מילה רעה על רנינוש 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך:פסח!! 20. אוכל מועדף:חסה! 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:טחינה 22. שתיה מועדפת:מים 23. קינוח מועדף:כדור שוקולד
24. ממתק מועדף:קינדר בואנוס 25. עוגה מועדפת:שוקולד(גם גבינה..) 26. צבע מועדף:ורוד! 27. חיה מועדפת:כלבב הם כאלה חמודיםםם 28. חיית מחמד [אם יש]:כלב ודגים 29. ספורט מועדף:ריקוד.. נחשב? 30. מספר מזל:6 31. ספר:לא אוהבת ספרים 32. סרט דיסני מועדף:במבי!! 33. סרט:סיפור סינדרלה 34. שחקנ\ית:נינט טייב!!! 35. זמר\ ת:נינט טייב!!!חחח 36. סדרה מעודפת:השיר שלנו! 37. מקצוע אהוב:לשון 38. מקצוע שנוא:מתמטיקה 39. מקום בעולם:ארה"ב 40. המעשה הכי נועז שעשית:לא זוכרת.. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:גם לא זוכרת..חיחי 42. פריט לבוש מועדף:ג'ינס! 43. ההמצאה של כל הזמנים:לא הבנתי...
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:קיץץץ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?כןן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?בטח!! 47. גלידה- בכוס או בוופל?בכוס 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה:מלפפון חחח איזה שאלה מוזרה 53. קור או חום?חום 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?לא אוהבת קרמבו 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:אמממ אין... 60. שיר שגורם לך לבכות:השיר שלנו 61. השיר של כל הזמנים:אהבה היא שיר לשניים-בביצוע רנינט 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:אהבה היא שיר לשניים 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:חחחחח גם אהבה היא שיר לשניים 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:השיר של עפרה חזה לא יודעת איך קוראים לו... אבל מקווה שלא יגיע היום הזה 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:אין כזה 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?את זה אחרים יגידו 67. שמות החברים הכי טובים שלך:אין הכי יש כמה 68. הגלידה הכי טעימה?תות! 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?אין הכי טובה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?מזתומרת?! 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?לתפוז! 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?קוראת-נינט טייב הרשמי ורן דנקר הרשמי קוראת ומגיבה-בפורום הזה. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?o0o0GalusH0o0o כינוי חיבה 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?לא בטוח..יכול להיות 75. באיזה פורומים אתה?רק זה! 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?רגשות אשמה... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?הלוק.. 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?אין
80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?אין אחים...אז אני לא יודעת... 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?רואה טלוויזיה 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?רואה טלוויזיה 83. מה התחביבים שלך?לראות טלוויזיה להיות על המחשב לצאת עם חברים לחשוב על רנינט ולהסתכל על תמונות שלהם ושל המשפחה שלי! 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?את רן ונינט, ההורים שלי ואת הכלב שלי! למרות שלא נראה לי שאני אגיע לאי בודד.חחח 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?דיסקים mp4 בגדים את כל הקיקושציה לשיער אם זה קיץ אז בגד ים ו...זהו נראה לי.. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?כלב חברו הטוב של האדם חח 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?הצהריים 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?אח/ות 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]לא ממש אוהבת ארוחות אבל שיהיה בוקר(קורנפלקס!!) 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?חס וחלילה לא רוצה לחשוב על זה אפילו!! 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?הקלסר שלי עם התמונות של רנינוש! 92. מי החברים שלך בפרום?אני די חדשה אז אין עדיין מקווה שיהיו! 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?איזה קהילה? לא הבנתי.. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?אממ לא נראה לי שזה קרה אי פעם אני לא מדברת עם זרים...אולי קרה ואני לא זוכרת... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?היום.. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?דייי אני לא רוצה למותתת 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?עם רן ונינט בבית החדש שלהם! 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?את הכפות ידיים(הצד שלמעלה)חח 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?ארה"ב 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?לא! הייתי מתה למענו! אבל די עם המות אתם כל כך רוצים שאני אמות?חחחח סתם... שעת סיום השאלון:00:03

עונה../images/Emo3.gif

שעת תחילת השאלון: 09:48 1. שם: רותם 2. גיל: 12 3. תאריך לידה: 29/9/1993 4. כינוי: רותמית 5. תכונה טובה: מצחיקה לפעמים
6. תכונה רעה: כוססת ציפורניים 7. חולשה: לז י ת י ם ולרנוש
8. אובססיות: לא יודעת 9. פאדיחה: בבת מצווה של חברה שלי היה כזה קיר שקוף וחשבתי שאפשר לעבור דרכו למה אמרו שבבת מצווה שלי תהיה דלת שנכנסים ודלת שיוצאים כדי לא להפריע לצלם וחשבתי שהדלת שיוצאים דרכה זה הקיר השקוף.. קיצ "עברתי" דרך הקיר השקוף והיה בבבוווםםם מזה חזק
וממש כל מי שהיה באירוע שמע
10. כאב: אין ומקווה שלא יהיה 11. משאלה: לפגוש את רנייי
12. זיכרון רע: === 13. זיכרון טוב: === 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שהייתי בת 5 הכנסתי את היד לתוך הדבר הזה של הוידאו והיד נתקעה לי שם חחח ולא היה אפחד בבית
15. געגוע: לפגישה הראשונה עם הראל
שירבו הפגישות! 16. פחד: חושך וג'וקים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "נר על החלון". בביצוע של מויאל. 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: סוכות 20. אוכל מועדף: פיצה של אמא ובורקס בשר של אמא
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: ג'חנון וחמין 22. שתיה מועדפת: מיץ תפוזים 23. קינוח מועדף: כדור שוקולד חחח 24. ממתק מועדף: צ'יפס נחשב? 25. עוגה מועדפת: עוגת שוקולד עם קרם ונילל
יאמי 26. צבע מועדף: ורוד ותכלת 27. חיה מועדפת: חתולים עם פרווה לבנה:p חאמוסים זה היה בצחוק 28. חיית מחמד [אם יש]: === 29. ספורט מועדף: === חס ושלום2#% גם הליכה אני לא אוהבת 30. מספר מזל: 2 31. ספר: שכחתי איך קוראים לו. ואני גם לא מוצאת אותו
32. סרט דיסני מועדף: === 33. סרט: יומני הנסיכה 1+2 וסיפור סינדרלה
צ'אד
34. שחקנ\ית: רן דנקר וצ'אד מייקל מורי
35. זמר\ ת: רן דנקר, הדר עוזרי והראל סקעת
36. סדרה מעודפת: השיר שלנוP= 37. מקצוע אהוב: אנגלית 38. מקצוע שנוא: === 39. מקום בעולם: החדר של אח שלי. כי המחשב שם חחחח
40. המעשה הכי נועז שעשית: סוד. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: גם סוד=\ 42. פריט לבוש מועדף: חצאית 43. ההמצאה של כל הזמנים: המחשב
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: שילוב של קיץ וחורף. באמצע. 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא יודעת 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? שניהם
53. קור או חום? באמצע 54. לישון או לקום? לישון ואז להיות במחשב
55. חוף או הרים? אף אחד מהם 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: אני שרה ממההאאףף
סתם כי בדרך אני וחברה שלי צוחקות על ילד מהכיתה שלנו=] 60. שיר שגורם לך לבכות: "ריסים" של לירז צ'רכי. 61. השיר של כל הזמנים: הבלדה שלי עלייך
בביצוע של רנינט
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: לא יודעת 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודעת 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: ?! 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: לא יודעת גם. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? לא יודעתת
67. שמות החברים הכי טובים שלך: ספיר 68. הגלידה הכי טעימה? פראג ברור 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כל מיני דברים
70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בגן 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? אממ כל מיני 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? הדר עוזרי, רן דנקר בתפוז, צ'אד מייקל מורי ורן דנקר הרשמי
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? יש לי כמה: רותמי סקעת/רותם סקעת, -רותמוש-, רותם&צ'אד, רותמוש&רנוש
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אממ לא יודעת 75. באיזה פורומים אתה? רשמתי למעלה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא יודעת=\ הגעתי
עד
לפה
חח
אין
לי
כוח
להמשיך.

linoy pal

New member
עונה

שעת תחילת השאלון:09:42 1. שם:לינוי 2. גיל:14 3. תאריך לידה:19.2.1992 4. כינוי:לינוי? 5. תכונה טובה:עזרה לזולת 6. תכונה רעה:עצבנית 7. חולשה:ליהודה לוי אמיר פיי גוטמן ורן דנקר הם מאלפים... 8. אובססיות:להתאהב באנשים הלא נכונים 9. פאדיחה:בשיעור ספור.. נפלתי 10. כאב:שביטלו לי את הכבלים 11. משאלה:לא רוצה לכתוב היא גם ככה לא מתגשמת אני לא יהרוס את התקווה האחרונה 12. זיכרון רע:אין לי 13. זיכרון טוב:שפגשתי את אמיר פיי גוטמן 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:שהייתי בערוץ הילדים וראיתי את אמיר פיי גוטמן(הייתי הרוסה עליו.. טוב גם עכשיו) 15. געגוע:לכבלים ולערוץ 6 ולתוכנית ארתור... 16. פחד:לאבד את החלום שלי 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:"אמרתי לך" 18. קמיע [אם יש]: הפלאפון שלי 19. החג האהוב עליך:פורים ופסח(בגלל החופש) 20. אוכל מועדף:מקרונים 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:וואי יש הרבה אבל...דגים 22. שתיה מועדפת:סודה 23. קינוח מועדף:בוואריה 24. ממתק מועדף:ביסלי 25. עוגה מועדפת:שוקולד 26. צבע מועדף:ורוד 27. חיה מועדפת:ארנבת 28. חיית מחמד [אם יש]:אין 29. ספורט מועדף:אין אין אין 30. מספר מזל:8 31. ספר:חברות של אסתר שטרייט וורצל 32. סרט דיסני מועדף:נראה לי מלך האריות 33. סרט:שושלת שוורץ-מומלץ ביותר 34. שחקנ\ית:נינט טייב,מאיה דגן 35. זמר\ ת:נינט טייב 36. סדרה מעודפת:השיר שלנו,אחיות או לא ליהיות 37. מקצוע אהוב:תנ"ך 38. מקצוע שנוא:מתמטיקה ומדעים ואנגלית בעעע 39. מקום בעולם:ישראל!! 40. המעשה הכי נועז שעשית:עליתי לאנקונדה 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:אמרתי לחברות שלי את החלום שלי וכרגיל הם צחקו... 42. פריט לבוש מועדף:סווצרים של פומה או בילבונג ומכנסיים קצרים. 43. ההמצאה של כל הזמנים:פלאפון 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?ברור שכן 47. גלידה- בכוס או בוופל?בכוס 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה?שניהם בסלט 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישון!!! 55. חוף או הרים?הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו?שוקו 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:אין... 60. שיר שגורם לך לבכות:engle של נינט שרה אני לא יכולה..אה.. והבלדה שלי עליך שרן שר אני נמסה 61. השיר של כל הזמנים:האור בחיי,השקט שנשאר 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:השיר של ריטה נוו "אפצע את ידי עד ישותקו לא אראה את גופך המוכר האהוב.. שאפי לא ישאף את הריח אלוהים את הריח..." 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:engle 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:טפו טפו טפו שום שיר 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:של נועה פארן אל תשחק איתי 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?רוצה לעזור ביישית קצת עצבנית שתלטנית עם רצון טוב. 67. שמות החברים הכי טובים שלך:סאיי הדר רותם ליאת רחלי מאי משי. 68. הגלידה הכי טעימה?שוקו 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?קשה להגיד כי אני לא מספרת להם... והם די לא מראות תכונות החוצה. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?וואי מה זה השאלה הזאת?מאיפה לי? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?תפוז ערוץ הילדים וואלה כיף 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?תפוז 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?linoy pal אין סיפור זה השם שלי עם ההתחלה של השם משפחה שלי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?כן..אבל הוא לא שם עליי 75. באיזה פורומים אתה?נינט טייב השיר שלנו רן דנקר ופיק אפ 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?לא משפיע... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?עיניים 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 כולל אני 3 כולנו אחיות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?לא כי הן מעצבנות אותי 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?חוזרת לישון 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?מתפללת ל ה' שהיום של מחר יהיה יותר טוב. 83. מה התחביבים שלך?לשיר לרקוד ומשחק מול המראה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?את נינט ורן דנקר ואת הטלויזיה. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?פלאפון אם פי 3 והתמונות של האנשים שאני אוהבת(מפורסמים) 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?צב... 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?את הבוקר 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?נעלי פומה 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]בוקר 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?אורז עם סלט ואבוקדו. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?הפלאפון שלי 92. מי החברים שלך בפרום?אין 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?אמ... אף פעם 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?אמ...אף פעם 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?ליפני חצי שנה. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?טפו טפו טפו מה ניהיה? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?בשיר נולד מאחורי הקלעים עם חברה שלי רחלי. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?משנה תדמית.חיצונית ופנימית 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?תאילנד או ניו יורק 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?ממש לא...הייתי מצילה את שנינו. שעת סיום השאלון:10:10

gal255

New member
עונה

שעת תחילת השאלון: 9:54 1. שם: גל 2. גיל: עוד מעט 14 3. תאריך לידה: 25.5.92. 4. כינוי: גוליק 5. תכונה טובה: שאני נאמנה 6. תכונה רעה: שאני עצלנית 7. חולשה: במבה 8. אובססיות: מוזיקה 9. פאדיחה: נפלתי על הרצפה בחוג טניס 10. כאב: נכון לעכשיו הפצע שקיבלתי מהנפילה 11. משאלה: שאני אצליח בלימודים 12. זיכרון רע: שחברה שלי חלתה בדלקת ריאות 13. זיכרון טוב: שקיבלתי 100 בערבית חח 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: העדלאידע בחולון 15. געגוע: לסבא שלי ז"ל 16. פחד: גנבים ודבורים. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: next 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: מרק עם קנידעלך 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: תפוחי אדמה. 22. שתיה מועדפת: מיץ תפוזים 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: מסטיק 25. עוגה מועדפת: שוקולד 26. צבע מועדף: שחור ולבן 27. חיה מועדפת: דוב קואלה. 28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: טניס 30. מספר מזל: אין 31. ספר: הקיץ של אביה. 32. סרט דיסני מועדף: היפה והחיה 33. סרט: סיפור אהבה בלתי נשכח. 34. שחקנ\ית: קירסטן דאנט. 35. זמר\ ת: מירי מסיקה, קלי קלארקסון וכריסטינה אגילרה. 36. סדרה מעודפת: מכושפות. 37. מקצוע אהוב: ספרות. 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה. 39. מקום בעולם: ניו יורק. 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא זכור לי כרגע 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הלכתי לסרט מדריך הטרמפיסט לגלקסיה. 42. פריט לבוש מועדף: גופיית סבא סגולה מאולד נאיבי. 43. ההמצאה של כל הזמנים: הפלאפון חח 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס 48. שקיעה או זריחה? שתיהן 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא נגד ולא בעד. 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? באמצע 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף. 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? שניהם 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: its my life של נו דאוט 60. שיר שגורם לך לבכות: dont speak של נו דאוט. 61. השיר של כל הזמנים: i dont wonna miss a thing של אירוסמית'. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: more then enyone של גווין דגרו. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לשם של מירי מסיקה. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא יודעת. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: here without you של 3 דורס דאון. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? בן אדם? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: לילך, עדי, שיר, אלמוג. 68. הגלידה הכי טעימה? וניל פצפוצים. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שהיא מפרגנת. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני הרבה זמן. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? למשחק שצריך להקליד את הabc הכי מהר. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? מכושפות, מגרש ביתי, השיר שלנו. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? סתם כינוי. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן. 75. באיזה פורומים אתה? רן דנקר 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה גורם לי לחוש רגשות אשם כשאני דוחה אותו. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים והחיוך. 78. יש לך חבר\ה? לא. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? שני אחים. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא.. כי הם קטנים וקרציות חח 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? הולכת לעשות פיפי 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מצחצחת שיניים. 83. מה התחביבים שלך? לשחק טניס, לקרוא, להפגש עם חברות, מחשב, טלוויזיה, לכתוב. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? לא הייתי לוקחת אף אחד, אני אוהבת מדי פעם להתמודד, הייתי לוקחת סירה שתוכל להחזיר אותי שימאס לי. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? משקפי שמש, פלאפון, בגדים. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? חתול בית, כי מפנקים אותם. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? הכל. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? בייביליס. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקר. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? חמין חח 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הכרית שלי. 92. מי החברים שלך בפרום? א... כל מיני שאני מדברת איתם במסנג'ר. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? שהתרמתי לאיזושהי עמותה. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אתמול ששאלו אותי אך מגיעים לרחוב.. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אמא שלי אתמול. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? כן קבורה בתנו, אחותנו, אמנו, סבתנו, במאית זוכת האוסקר גל ___ 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? הייתי רוצה להיות במיטה עם עצמי חח 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אולי הייתי מוחקת את אחד הריבים שהיו לי עם החברות שלי 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ניו יורק 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? ממש לא. שעת סיום השאלון: 10:10

עונה../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

משיעמום לא מתים, נכון?
שעת תחילת השאלון: 12:39 1. שם: סמדר 2. גיל: 13 וחצי 3. תאריך לידה: 6/5 4. כינוי: סמדי, סמדי-נחמדי [חברה שלי
] סמדרושרוני\סמדנקר [כשמבקשים ממני טובות
] 5. תכונה טובה: אני לא אוהבת לפגוע באנשים, זה קשה לי..
[זה תכונה?] 6. תכונה רעה: עצבנית מידי [ואני לא מרוקאית....] 7. חולשה: יעלי
אם מבקשים ממני משהו, ואומרים משהו טוב על יעלי - גם אם זה לקפוץ מהגג זה יתבצע
8. אובססיות: אין לי.. 9. פאדיחה: היו המון
10. כאב: אממ? 11. משאלה: לפגוש שוב את יעל שרוני
12. זיכרון רע: יש המון, במיוחד זה שמיליון בנות מנסות לרצוח את רן.. 13. זיכרון טוב: הפגישה שלי עם יעלי, והפגישה שלי עם רן.. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אין לי ממש.. 15. געגוע: ליעלי
[כמעט כל התשובות פה זה יעלי
] 16. פחד: מהרבה דברים.. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את השיר של שירי מימון באירווזיון.. חח טחנו אותו
18. קמיע [אם יש]: אין לי 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: פיצה, ספגטי וקולה.. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: חומוס, טחינה, גבינות לבנות.. 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: לא מתה על קינוחים.. 24. ממתק מועדף: ^^ 25. עוגה מועדפת: שונאת עוגות
26. צבע מועדף: שחור, כחול ירוק וסגול 27. חיה מועדפת: כלבים 28. חיית מחמד [אם יש]: אין, היו ומתו
29. ספורט מועדף: אממ, נגיד כדורגל.. [
] 30. מספר מזל: מנועה מלהגיד
31. ספר: 'מכשפה' של סיליה ריס, והארי פוטר החדש. 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות 33. סרט: 'אהבה קולומביאנית' ו-'ימים של אהבה' עד הסוף שהרס הכל. 34. שחקנ\ית: יעל שרוני
35. זמר\ ת: נינט, אנסטסיה, אשלי סימפסון ואפרת גוש 36. סדרה מעודפת: השיר שלנו ומשחק החיים 37. מקצוע אהוב: ספרות ואנגלית 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה, מדע, תנ"ך.. 39. מקום בעולם: ת"א..
40. המעשה הכי נועז שעשית: --- 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: --- 42. פריט לבוש מועדף: יש הרבה..
43. ההמצאה של כל הזמנים: ההורים של יעל באיזה לילה בנובמסר מחליטים שבא להם עוד ילדה
סתם, לא.. אממ לא יודעת. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא.. 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? אני חושבת שכן.. 47. גלידה- בכוס או בוופל? בוופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? תלוי. 50. ג'ינס או סתם מכנס? גם וגם 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית, חח 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה-יה-יה, יפייפיה-יה-יה, אוהבת דשא לא צריכה שום מטריה-יה-יה
53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישוןןן 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: אממ, אין
ניראלי.. 60. שיר שגורם לך לבכות: 'הלילה' של נינט ואושרי, ו-'ימים של אהבה' של מאיה בוסקילה.. מי שלא ראה את הסוף של הסרט לא יבין
61. השיר של כל הזמנים: סינדרלה רוקפלה 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: your song של סר אלטון ג'ון 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: "אם זה טוב ואם זה ע אין כבר דרך חזרה
" סתם, לא
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: ????????????????? 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: לא חושבת שיש אחד כזה
66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? לא יודעת.. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: - - - - - 68. הגלידה הכי טעימה? וניל 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שומרת סודות.. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? כיתה ד' 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? http://www.paperdollheaven.com תכנסו לזה
זה גדולללל 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? קוראת? יש המון. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 'חולה על יעל שרוני' - כי אני ממש אוהבת את יעלי כבר כמעט שלוש שנים [מה-18/02/03] ובחרתי משהו שיתאים..
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? ברור! 75. באיזה פורומים אתה? הש"ש, סקרים ושאלונים... וכאן. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה מעצבן. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78. יש לך חבר\ה? כן 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 0 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? --------- 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? שותה 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מצחצחת שיניים 83. מה התחביבים שלך? יעלי?
84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את יעל שרוני
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? MP3 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? נמרה, נגיד
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? לילה 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? את יעל
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] לא אוהבת.. חח 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? אממ, לא חשוב 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? ההקדשה של יעלי, החתימה של רן והעט שיעל חתמה לי איתו
92. מי החברים שלך בפרום? באיזה פורום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? מזמן 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? שלשום
96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "כאן קבורה שחקנית דגולה, שעד יומה האחרון שיחקה בסרטים, תוכניות והצגות מצליחות - ואהבה את יעל שרוני אהבת נפש.."
97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? בברזיל עם 5 כושים
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אוי, המון. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אממ, ת"א. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? בחיים לא ! הייתי מעיפה אותו משם ונהרגת בעצמי. שעת סיום השאלון: 12:50 לקח הרבה זמן

דינדש

New member
אני!!!

שעת תחילת השאלון: 17:15 1. שם: דניאל 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 14.1.1991 4. כינוי: דינדש, דינדוש, דנדוש, יחזקאל 5. תכונה טובה: חברותית 6. תכונה רעה: ביישנית לאללה 7. חולשה: לשוקולד 8. אובססיות: מוזיקה, המשפחה שלי והחברות שלי 9. פאדיחה: הלכתי עם כתם ענק בתחת ולא שמתי לב... 10. כאב: כיווץ שרירים מרוב ששיחקתי עם אחותי 11. משאלה: להצליח בלימודים 12. זיכרון רע: המורה שלי לתנ"ך בכיתה ז' 13. זיכרון טוב: קיבלתי 100 במבחן בטכנולוגיה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כשחברה שלי באה לישון אצלי, עשינו צחוקים כל הלילה (זה היה בפורים) ובבוקר התחפשנו והלכנו לבצפר (כיתה א') ביחד 15. געגוע: לחברה שלי יולי שעזבה 16. פחד: מדבורים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: מילים רעות על הכוכבים שאני אוהבת! 18. קמיע [אם יש]: צמיד אדום על יד ימין 19. החג האהוב עליך: חנוכה 20. אוכל מועדף: תפוח אדמה ועוף בתנור 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: גפילטע פיש 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: שוקולד קיט קט 25. עוגה מועדפת: גבינה עם פירורים 26. צבע מועדף: תכלת 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: כלב פקינז בשם שוקי 29. ספורט מועדף: ריקוד 30. מספר מזל: 7 31. ספר: יומני הנסיכה 32. סרט דיסני מועדף: יומני הנסיכה 2 33. סרט: בקול גדול 34. שחקנ\ית: הילארי דאף ויעל שרוני 35. זמר\ ת: נינה והילארי דאף 36. סדרה מעודפת: פלוריסיינטה 37. מקצוע אהוב: של"ח 38. מקצוע שנוא: תנ"ך והסטוריה 39. מקום בעולם: ארה"ב 40. המעשה הכי נועז שעשית: גזרתי את השיער עד לגובה של האוזניים 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: --- 42. פריט לבוש מועדף: חולצה 43. ההמצאה של כל הזמנים: המכונית והמטוס 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורףףףףףףףףף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס... וופל מרגיז 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? טרנינג 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכנית מאוד! 52. מלפפון או עגבניה? ?? שניהם 53. קור או חום? קורררר 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל! איכסה שוקו! 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה... הכפתורים תמיד מעצבנים אותי 59. שיר שגורם לך לצחוק: השיר של שלישיית מה קשור "תתנו לו צ'אנס" 60. שיר שגורם לך לבכות: אמא 61. השיר של כל הזמנים: כל שירי הילדים 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: לא יודעת כרגע... 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: עוד סיפור אחד של אהבה 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא יודעת 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: הרקדן האוטומטי 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? גבוהה, ידידותית וביישנית 67. שמות החברים הכי טובים שלך: ליאת, נועם, בר, שירי, שירלי, עדי. 68. הגלידה הכי טעימה? פררו רושה 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? קופצנית ומצחיקה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכרת... 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? טיפו 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? נינה ורן דנקר בתפוז 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? דינדושין- חברה שלי המציאה, דינדש- אחותי קוראת לי ככה 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לדעתי לא 75. באיזה פורומים אתה? נינה ורן דנקר בתפוז 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה לא קרה לי אף-פעם 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? חיוך ועיניים 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחות אחת 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא נראה לי, כי היא שונה ממני לגמרי 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מתלבשת 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מצחצחת שיניים 83. מה התחביבים שלך? אינטרנט, טלוויזיה, פלייסטיישן ושטיח מרקד 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? אבא שלי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? כסף, מסרק וmp3 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? כלב 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? משחק ריקודים לפלייסטיישן 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? עוף בתנור ותפוחי אדמה בתנור ולקינוח גלידת פררו רושר ענקית 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? המחשב שלי 92. מי החברים שלך בפרום? כל האנשים שהגיעו מפורום נינה 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? שלשום 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? היום בבוקר 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? עכשיו 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא יודעת... 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?עם כל החברות שלי במסיבה ענקית 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? משפרת את הציונים בבצפר 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לונדון 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא שעת סיום השאלון: 17:45

pretty woman 1

New member
עונההה../images/Emo140.gif

שעת תחילת השאלון:22:00 1. שם:לינור
2. גיל:15 3. תאריך לידה:15.12.1990 4. כינוי:לינוריי 5. תכונה טובה:ביישנית 6. תכונה רעה:פחדנית
7. חולשה:חיילים 8. אובססיות:רן דנקר
9. פאדיחה:יש המוןןן 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע:לא זכור לי כרגע 13. זיכרון טוב:יום שבת היה הכי כיףף בעולם אני לא ישכח את זה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:בגן חיות התנפל עליי קוף
15. געגוע:עדיאל שלי אני מתגעגעת אליו רצח הוא בצבאאא
16. פחד:לאבד את עדיאל שלי ולמות!!
17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:שמשקרים לי אוףף אני שונאת את זה 18. קמיע [אם יש]:עדיאל הוא הקמע שלי חיחיחי 19. החג האהוב עליך:חנוכה כי נולדתי בחג הזה
20. אוכל מועדף:פנקייק 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:אמממ אפונה
22. שתיה מועדפת:ספרייט 23. קינוח מועדף:גלידה
24. ממתק מועדף:שוקולד לבן 25. עוגה מועדפת:עוגת שוקולד 26. צבע מועדף:אדום ולבן 27. חיה מועדפת:כלב
28. חיית מחמד [אם יש]:כלב בשם פאפי מתה עליו 29. ספורט מועדף:טניסס 30. מספר מזל:5 חמסה
31. ספר:יומני הנסיכה 32. סרט דיסני מועדף:מל האריות 33. סרט:סיפור סינדרלה ובקול גדול 34. שחקנ\ית:הילארי דאף,נינט טייב 35. זמר\ ת:קלי קלארסון,הילארי דאף,אבריל לאווין,נינט טייב 36. סדרה מעודפת:כנגד כל הסיכויים,אהבת נעורים,מגרש ביתי 37. מקצוע אהוב:היסטוריה 38. מקצוע שנוא:מתמטיקה
39. מקום בעולם:פריז 40. המעשה הכי נועז שעשית:לא זכור לי... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:גם לא... 42. פריט לבוש מועדף:ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים:המחשב והטלוויזה 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:אביב
45. את\ה מאמינ\ה בגורל?כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?ברוררר 47. גלידה- בכוס או בוופל?בכוס 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה?עגבניה 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישוןןןן איזה כיףף 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?שונאת קרמבו 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה ברור 59. שיר שגורם לך לצחוק:אין לי 60. שיר שגורם לך לבכות:ביקוס אוף יו-קלי קלארסון 61. השיר של כל הזמנים:טיטאניק 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:אשמור את ליבי-גיים בויז 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:התנשאי לי-רן דנקר 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:שיר של רן או קלי קלארסון לא משנה איזה 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:אממ 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?סבבה חחח 67. שמות החברים הכי טובים שלך:נופית שירז לירז עינב תהילה 68. הגלידה הכי טעימה?ריבת חלב יאמייי 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?אמיתית 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?מזמןן 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?וואלה 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?רן דנקר,גיים בויז,קלי קלארסון,הילארי דאף 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?תראו ואין סיפור 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?יש ממש יש 75. באיזה פורומים אתה?מה שרשמתי למעלה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?בבכי 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?עניים 78. יש לך חבר\ה?כן
79. כמה אחים ואחיות יש לך?3 אחים 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?לא ממש לא 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?מצחצחת שיניים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?מכוונת את השעון מעורר 83. מה התחביבים שלך?לישון בעיקר 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?עדאיל שלי וזהו 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?פאלפון קרם לשיער ותיק עם בגדים כמובן חחח 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?דולפין 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?הערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?מצלמה דיגיטלית 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]: ערב 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?פנקייק עם סירופ שוקולד קצפת ומעל כדור גלידה וניל וריבת חלב 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?הפאלפון 92. מי החברים שלך בפרום?אמממ 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?לא זכור לי אולי בחופש הגדול 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?היום נתתי 2 שקל לעני חיחיח 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?יום שבת 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?לינור+עדיאל 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?עם עדיאל כמובן לא משנה לי איפה העיקר איתווו
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?ה\לא הייתי מסכימה למישהו שהרס לי הכל בחיים 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?פריז 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?לא מה אני יעשה בלעדיו בחיים שלי שעת סיום השאלון:22:23

Meytar 888

New member
עונהה../images/Emo9.gif

שעת תחילת השאלון:16:25 1. שם: מיתר חנוכה 2. גיל: 13 3. תאריך לידה: 9.9.1992 4. כינוי:Meytar 888 5. תכונה טובה:מצחיקה
6. תכונה רעה:מתעצבנת מהר מאוד 7. חולשה: שמעליבים אותי 8. אובססיות: לריקודים 9. פאדיחה: היה לי לא מזמן יום חרא ובאמצע השיעור התחלתי לבכות סתם וברחתי מהכיתה
10. כאב:אמממ 11. משאלה: לפגוש את רןןןן 12. זיכרון רע: ..... 13. זיכרון טוב: מסיבה שעשיתי לא מזמן..היה מה זה מאגניבבב
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:אמממ 15. געגוע: לכלב שלי
16. פחד: מוות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "זה לא את זה אני" פשוט משפט מעצבןן 18. קמיע [אם יש]: שרשרת 19. החג האהוב עליך: פורים 20. אוכל מועדף: ספגטי 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: כבד:=/ איכסס 22. שתיה מועדפת: קולה
23. קינוח מועדף: שוקולד 24. ממתק מועדף: שוקולד...חחח 25. עוגה מועדפת:שוקולד... 26. צבע מועדף: שוקולד..חח סתםם כתוםם 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: ריקוד...(זה נקרא ספוט לא?) 30. מספר מזל: 8
31. ספר: לא קוראת ספרים
32. סרט דיסני מועדף: במבי 33. סרט: כל סרטי הארי פוטר 34. שחקנ\ית: רנצו'ק כאילו דהההה 35. זמר\ ת: נינט 36. סדרה מעודפת: השיר שלנו,ראש גדול 37. מקצוע אהוב: מדעים 38. מקצוע שנוא: אזרחות והיסטוריה 39. מקום בעולם: הוואי 40. המעשה הכי נועז שעשית: אמרתי למישו שאני אוהבת אותו 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:אמרתי למישו שאני אוהבת אותו...חח באמת
זה היה טיפשי מאוד
42. פריט לבוש מועדף: גינ'ס 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן
46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? יס יס יס
47. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? גינ'ס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? אממ..תלוי מתי 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון חמוץ
53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישוןן 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? לא זה ולא זה..לא אוהבת
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: הוא שר מהלב..(מה קשור) 60. שיר שגורם לך לבכות: "רב חובל" זה של טקסי זיכרון בדרך כלל 61. השיר של כל הזמנים: "מיכאל"..מאחד מהפסטיגלים 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: "יש בי עוד כוח" 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אלוהים גדול
עד החתונה שלי יהיו עוד פוווווווווול שירים
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:----- 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:אמממ... 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? חמודה?
חח מאיפה לי?!?! 67. שמות החברים הכי טובים שלך: לירון,נגה,נוי,מור,מורן 68. הגלידה הכי טעימה? וניל 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אכפתיות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לא יודעת 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? רן דנקר חחח 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? השיר שלנו,פסטיגל גיבורי על,ראש גדול,רן דנקר
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?Meytar 888 השם שלי באנגלית והמספר מזל 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן... 75. באיזה פורומים אתה?לא שאלת את זה כברר?? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? רע...אני הרגשתי את זה משני הצדדים
לצערי 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? האופי 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח ואחות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? אממ נראה לי שכן..הם חמודים
81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? שואלת את עצמי למה זה מגיע לי 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? אומרת לילה טוב? 83. מה התחביבים שלך? לרקוד,לשיר ,לצייר ולבלות עם חברים 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את המשפחה שלי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? תמונות של חברים טובים,פלאפון וזהו.. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? פרפר נראה לי 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? צהריים 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? כלב 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] חח ארוחת לילה
סתאאאם...ערב 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?---- 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? השרשרת מזל שלי 92. מי החברים שלך בפרום? אין לי חברים
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? פרויקט התרמה למשפחות נזקקות 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? ^^^^^^ 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לא מזמן... 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "אוהבים אותך תמיד" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם ____________ במקום רומנטי...חחח 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא יודעת... 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? הוואי 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? כן...נראה לי שעת סיום השאלון:16:54

netapet2

New member
עונעונה

שעת תחילת השאלון:22:07 1. שם:נטע 2. גיל:12 וחצי+ 3. תאריך לידה:18.5.93 4. כינוי:מלפלפון חמוץ (המבין יבין) 5. תכונה טובה:אממ... אני אוהבת לעזור לאנשים ? 6. תכונה רעה: אני מתעצבנת בקלות :) 7. חולשה:לא יודעת 8. אובססיות:לסוסים? 9. פאדיחה:אממ לא זכור לי 10. כאב:בריאות רררר :(:( 11. משאלה:חיים! 12. זיכרון רע: לא מספרת 13. זיכרון טוב: לא מספרת 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: חח אני עוד ילדה... אבל אין לי 15. געגוע: ... 16. פחד: עכבישים, יתושים, ג'וקים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אני אוהב אותך אבל כשקר 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: אין 20. אוכל מועדף: ספגטי? 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:אממ צדפות וכד' חוץ מדגים 22. שתיה מועדפת: מיץ תפוזים 23. קינוח מועדף: עוגת גבינה 24. ממתק מועדף: אממ אין 25. עוגה מועדפת: גבינה 26. צבע מועדף: הכל חוץ מורוד ואדום 27. חיה מועדפת: כלב וסוס 28. חיית מחמד [אם יש]: כלבה 29. ספורט מועדף: רכיבה על סוסים 30. מספר מזל: 8 31. ספר: אמממ יש הרבה :) 32. סרט דיסני מועדף: לא יודעת מלך האריות?! 33. סרט: זוג משמיים ונרניה 34. שחקנ\ית: נינט אם היא נקראת שחקנית 35. זמר\ ת: נינט :) ומירי מסיקה 36. סדרה מעודפת: השיר שלנו 37. מקצוע אהוב: ספורט\ ספרות...(המבין יבין) 38. מקצוע שנוא: תנ"ך 39. מקום בעולם: לא יודעת 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא יודעת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא יודעת 42. פריט לבוש מועדף: טרנינג :) 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב ? 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ] : אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לאלאלאללאלאל לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא יודעת 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזניתתתתתתתת 52. מלפפון או עגבניה? מלפלפון חמוץ (המבין יבין) 53. קור או חום? חום וקור :) 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תותתתתתתתתתתתתתתתתתת 58. חולצה מכופתרת או רגילה? מכופתרת 59. שיר שגורם לך לצחוק: ולך מה זה עושה 60. שיר שגורם לך לבכות: פרח נתתי לנורית 61. השיר של כל הזמנים: שיר לשירה 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אין 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:שיר לשירה 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: שיר לשירה 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: אין 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?הא?! 67. שמות החברים הכי טובים שלך: קרן, עמית ושירה 68. הגלידה הכי טעימה? וניל נוגאט 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שהן נאמנות, וטובות, ושמחות, ונחמדות, ותמיד איתי! 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא יודעת 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? הרבה 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? לא יודעת הרבה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75. באיזה פורומים אתה? שאלתםםםםםם 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא יודעת 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78. יש לך חבר\ה? לא
ניחומים
79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח ואחות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא יודעת הם גדולים ממני ב-10 ו-7 שנה! 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? ישנה חזרה חח 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?מצחצחת שיניים או קוראת ספר 83. מה התחביבים שלך? רכיבה על סוסים מחשב טלוויזיה וכד' 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את בנדוד שלי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? MP3 את המוח שלי ותיק 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? כלב :) כי הוא עם בני אדם 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? עוד כלב\ה... 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] לא יודעת 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? פייייייי 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? היומן שלי 92. מי החברים שלך בפרום? אין :-S 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? הא?1 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אמממממממ לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? כל יום 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא יודעת 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? חח אצל סבתא שלי... עם בנדוד שלי :) 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? כל החיים 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? מעמקי הים 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? כןןןן שעת סיום השאלון: 22:20

למעלה