שאלון!!

שאלון!!

מי הילדה שהכי התחברת אליה בפורום? מי הילדה הכי מצחיקה בפורום? מי הילדה הכי שרוטה בפורום? מי הילדה שמציפה בפורום הכי הרבה הודעות? מי הילדה הכי חמודה בפורום? ואסור לכן לכתוב שאתן נגיד בילדה הכי חמודה חחחח זה לא שאני באה לפגוע במישהי או משהו זה בא משיעמום! תענו מסקרן אותי לדעת חיחיחיחיחי וסליחה על השירשור החדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תשובות...=))

*הילדה עם הכינוי: אדם יוסף החיים שלי..(את... חחח לא שמתי לב שזאת את שלחת את השאלון) *הילדה עם הכינו: ברוש הבובעע=) *לא דעת.. *כולן מציפות זה לא משנה ככה הכי כיף פה... *כון כאן חמודות ומתוקות...=))

עונההה...

1.ממ...כולן אין מישי מיוחדת..אוהבת את כולכן!! 2.שרינווש :)) 3.אנייי חעחעחע..סתם שרוטה עליכןן.. 4.לא דעת..זה תלוי כל פעם מישי אחרת.. 5.כולן באמת חמודותתת!!

תשובות..

1.סנדרה=אדם יוסף החיים שלי.. 2.ברוש הבובע.. 3.סנדרה..וברושש 4.יש מלאאאאאאאא 5.אממ לדעתי כולכן חמודות!

עונההה

מי הילדה שהכי התחברת אליה בפורום? כולם חמודותתת אבל הכי התחברתי לטלוש וברוש וסנדרוש אבל באמת לכולם חולה עלים
מי הילדה הכי מצחיקה בפורום? אממ אין לי מושג
מי הילדה הכי שרוטה בפורום? חחח כל מי שמטורפת על הגיים בויז <וזה כולל אותי
> חח סתם מי הילדה שמציפה בפורום הכי הרבה הודעות? אממ אין לי מושג .. מי הילדה הכי חמודה בפורום? כולםםםםםםם

rotem rispecttt

New member
אוקעע... עונהה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מי הילדה שהכי התחברת אליה בפורום? שרין... וברוש המאמיי.. מי הילדה הכי מצחיקה בפורום? אממ... אני
חח סתאםם... לא'דעתת מי הילדה הכי שרוטה בפורום? אמממ... כל מי שמעריצה חחחח... כולנו שרוטותת
מי הילדה שמציפה בפורום הכי הרבה הודעות? לא אניי.. חחחח מי הילדה הכי חמודה בפורום? א=נ=י.. סתאםם... כולןן

עונהה

1-אממ סנדרושש חיימשלי שרינוש מור(מן הסתם היא חברה טובה שלי חחח) 2-סנדרה 3-אמממ כולם שרוטות כולל אותי חחח 4-כולן מציפות!!

עונה../images/Emo13.gif

1.מי הילדה שהכי התחברת אליה בפורום??אורנית
[טלנובלה בדם!] 2.מי הילדה הכי מצחיקה בפורום??אורנית ומלודי.. 3.מי הילדה הכי שרוטה בפורום??כולן שרוטות אצלינו!אין אחת שהיא מושלמת חעחע..
4.מי הילדה שמציפה את הפורום בהודעות??ממ..כולם
5.מי הילדה הכי חמודע בפורום??אמ..בלי לפגוע..אורנית!!!!חולעלייך יאפה שלי
חעחע..לא להעלב בנות..נכון שאני חמודע??
עזבו היום חזרתי מסובבת מהבצפרר!!

תשובותתת

מי הילדה שהכי התחברת אליה בפורום? לכולם.. ואם לא אז לרוב.. מי הילדה הכי מצחיקה בפורום? כולם פה מצחיקולות מי הילדה הכי שרוטה בפורום? ברו'ש ואורניתו'ש.. במובן הטוב של המילה.. חחחחח מי הילדה שמציפה בפורום הכי הרבה הודעות? לא יודעת מי הילדה הכי חמודה בפורום? כולםםםםםםםםםם

למעלה