שאלון...

שאלון...

לקוח מפורום שאלונים וסקרים..תודה להם!=] שאלון נחמדד קצת ארוך.. בהצלחהה... שאלות התחלה שעת התחלה: שם: נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? אוכל אוהב נקניקיות? אוהב סטייק? בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? מה הדבר האחרון שאכלת? שומר כשרות בכללי? שומר כשרות לפסח? אוהב דג? מה המאכל האהוב עליך? בגדים מה לבשת היום? מה אתה לובש עכשיו? מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? לובשת שמלות? מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? קפוצ'ון או סווצ'רט? ספורט כדורגל או כדורסל? אתה בחוג ספורט כלשהו? יודע לשחות? שוחה הרבה בקיץ? רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? אתה רץ בדר"כ? אתה בכושר? איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? צבעים צבע אהוב: צבע שנוא: שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) מה צבע התחתונים שלך? והגרביים? מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? משקאות משקה אהוב: משקה שנוא: שותה אלכוהול? מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: ביצפר אוהב את הבצפר שלך? אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? איזה כיתה אתה? ליד מי אתה יושב? אוהב את המחנכת שלך? גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אתה מזניח את הלימודים? יש לך לוקר? תיק כבד? אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? מה השיר האהוב עליך? שירים ישראליים/לועזיים? שומע מוזיקה ב-100fm? מוריד שירים בקאזה או באימיול? קונה דיסקים או צורב? אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? יש לך דיסקמן? MP3 או iPOD? אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? יש לך קומונה? יש לך אתר? שעת סיום:

עונה לעצמי..

שאלות התחלה שעת התחלה:6:11 שם:שיר נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך?כה..לפעמיים... אוכל אוהב נקניקיות?לא ממש אוהב סטייק?לא ממש.. בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר?בשר,או פרווה..כאילו שניצל אבל לא בשרי. בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב?חלב או פרווה.. מה הדבר האחרון שאכלת?שניצל ואורז שומר כשרות בכללי?כה.. שומר כשרות לפסח?כה.. אוהב דג?נחמד..אוכלת רק נסיכה כל אחד אחר לא.. מה המאכל האהוב עליך?סלט כרוב..שניצל וספגטי.. בגדים מה לבשת היום?פיג'מה.. מה אתה לובש עכשיו?מכנס שחור וחולצה שחורה אני צריכה להתקלח ולהחליף..=] מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?יש לי המון צבעים.. מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית?חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט.. לובשת שמלות?לפעמיים.. מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה?חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג?מכנס אבל לא טרנינג טייצ' או כל דבר אחר אבל יש טרניגים לבית..=] קפוצ'ון או סווצ'רט?קפוצו'ון ספורט כדורגל או כדורסל?כדורגל אתה בחוג ספורט כלשהו?לא..אבל רוצה לאירובי.. יודע לשחות?לא ממש שוחה הרבה בקיץ?תלוי לא הרבה ממש אבל.. רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים?רוכבת הרבה..אבל לא כל יום.. אתה רץ בדר"כ?לא..רק שצריך.. אתה בכושר?לא ממש אני צריכה לחזור שוב כל יום לכושר שיהיה בצפר אני יכנס למסגרת...ואז אני ישמור.. איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום?לא'דעת.. עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית?לפעמיים... אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?גם וגם...כאילו אין לי הרבה להרזות אני רזה יחזית שוקלת בערך 43 אבל אני רוצה לשמור על זה וקצת לרדת.. צבעים צבע אהוב:כחול..ורוד.. צבע שנוא:לא יודעת.. שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק)שחור ובננה.. מה צבע התחתונים שלך?צבאי.. והגרביים?אני בלי גרביים.. מה עדיף-צבעוני או שחור לבן?צבעוני... יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?גם צבע וגם שחור לבן משקאות משקה אהוב:קולה.. משקה שנוא:שתייה עם כאלו חתיכות של הפירות.. שותה אלכוהול?לאא... מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך?לא יודעת.. מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך?הא..לא'דעת.. תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב:תפוחים,תות בננה,קולה,ספרייט,לא'דעת מה עודד... ביצפר אוהב את הבצפר שלך?כה...אפשר להגיד.. אתה ביסודי/תיכון/חטיבה?חטיבה.. איזה כיתה אתה?ח ליד מי אתה יושב?תמר חברה שלי.. אוהב את המחנכת שלך?לרוב היא פסד'ר..חוץ ממתי שהיא עצבנית.. גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות?לפעמיים... אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה:לא זוכרת ממש.. אתה מזניח את הלימודים?מ'פתאוםם אני משקיעה.. יש לך לוקר?לא.. תיק כבד?לא ממש... אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר?אינלי ואם היה לי לא נראלי שהייית שוכחת או מאחרת.. היית רוצה לעבור לבצפר אחר?לא.. באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?ליסודי..קלל כזה וכיפפ.. מוZיקה אתה שומע שיר ברקע?האלופה עכשיו אני שמה..=] מה השיר האהוב עליך?לא'דעת..כל מיני.. שירים ישראליים/לועזיים?גם וגם.. שומע מוזיקה ב-100fm?לפעמיים.. מוריד שירים בקאזה או באימיול?אימיול.. קונה דיסקים או צורב?קונה.. אתה יכול לחיות בלי מוזיקה?כן ולא... כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה?לא'דעת.. יש לך דיסקמן?כה אבל הוא לא עובד לי.. MP3 או iPOD?יש לי אמ פי ולאחותי קונים אייפוד..ולא ממש משנה לי מה.. אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך?נטוויז'ן לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה?פורום הפצפצית שלנו.. יש לך קומונה?לא.. יש לך אתר?לא.. שעת סיום:6:37..כולל זה שהייתי לפחות רבע שעה בטלפון..=]

מאשה

New member
עונה...

שעת התחלה:18:23 שם:מאשה נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך?לא אוכל אוהב נקניקיות?כן אוהב סטייק?לא בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר?אוכל חלבי ובשרי זה לא האוכל היחיד בעולם!אני מגוונת מדי פעם בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב?^ מה הדבר האחרון שאכלת?שניצל עם פתיתים שומר כשרות בכללי?כן שומר כשרות לפסח?כן ברור! אוהב דג?לא!!!!!!!! מה המאכל האהוב עליך?שניצל בגדים מה לבשת היום?חולצה לבנה ומכנס אדום מה אתה לובש עכשיו?^ מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?אמממ..נראה לי לבן וכל הגוונים שך כחול מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית?חצאית חגיגית עם חולצת טי שירט פשוטה לובשת שמלות?לא,חוץ מפורים(אם התחפושת היא משהו עם שמלה) מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה?חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג?טרנינג..יש לי רק ג'ינס אחד בארון כי אני לא סובלת ג'ינסים קפוצ'ון או סווצ'רט?סווצ'רט ספורט כדורגל או כדורסל?כדורסל אתה בחוג ספורט כלשהו?לא יודע לשחות?ברור שוחה הרבה בקיץ?יאפ! רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים?סרוקות כמה חודשים.. אתה רץ בדר"כ?בשיעור ספורט,אבל גם אם אני צריכה להגיע דחוף לאנשהו...אז אני רצה אתה בכושר?אפשר להגיד שלא..לא סובלת כושר איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום?אמממ...הולכת,קופצת,רוקדת עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית?התעמלות יומית כן אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?כן,כדי לשמור על כושר וגם כדי לרזות צבעים צבע אהוב:ירוק,סגול,כחול,כתום ולבן צבע שנוא:אפור,חום שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק)ורוד ושחור מה צבע התחתונים שלך?יש לי המון צבעים..אבל חוץ מזה..למה שזה יעניין מישהו? והגרביים?^ מה עדיף-צבעוני או שחור לבן?צבעוני יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?יש לי גם וגם משקאות משקה אהוב:אמ..מיץ מנגו,ותות בננה משקה שנוא:פאנטה שותה אלכוהול?לא!!!!!!אני בת 11! מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך?אממ..מיץ רימונים מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך?ירוק תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב:אמ....קולה,מים,שוקו,ספרייט וזהו נראה לי ביצפר אוהב את הבצפר שלך?כן אתה ביסודי/תיגון/חטיבה?תיגון??זה משהו חדש?ואני ביסודי איזה כיתה אתה?ה ליד מי אתה יושב?ספיר אוהב את המחנכת שלך?לא!!!!! גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות?מה היא עושה?אומרת?אממ...כן אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה:אנחנו לא בשוק פה,אני מחכה,אני את הבגרות שלי עשיתי! אתה מזניח את הלימודים?לא יש לך לוקר?כן תיק כבד?כןןןןןן! אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר?אני לא מאחרת לשיעור,ואני גם לא שוכחת את הספרים שם היית רוצה לעבור לבצפר אחר?לא באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?תיכון,לסיים כמה שיותר את הלימודים מוZיקה אתה שומע שיר ברקע?באיזה רקע? מה השיר האהוב עליך?יש המון!!!אם אני אגיד אותם עכשיו אז זה יתפוס איזה 10 עמודים בפורום שירים ישראליים/לועזיים?לועזי שולט! שומע מוזיקה ב-100fm?כן מוריד שירים בקאזה או באימיול?קאזה קונה דיסקים או צורב?קונה!אני שומרת על זכויות יוצרים? אתה יכול לחיות בלי מוזיקה?לא! כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה?שניה יש לך דיסקמן?כן mp3 או ipod?יש לי mp3 אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך?הפורום של אגם לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה?אגם,הבלאק איד פיז יש לך קומונה?לא יש לך אתר?כן,על אגם www.agamami.girlz.co.il שעת סיום:18:53

../images/Emo205.gif

שעת התחלה: 19:00 שם: רעות
נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? כע
אוכל אוהב נקניקיות? כע
אוהב סטייק? לע
בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בשר:]]ופרווה:] בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלב
מה הדבר האחרון שאכלת? קוסקוס:]] שומר כשרות בכללי? כע
שומר כשרות לפסח? כע
אוהב דג? כע
מה המאכל האהוב עליך? על האש
בגדים מה לבשת היום? חולצה, מכנס וחצאית
מה אתה לובש עכשיו? חולצה, מכנס וחצאית
מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? ורוד
מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית?
לא יודעת
לובשת שמלות? לע
מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה=] מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? מכנס טרנינג:]] קפוצ'ון או סווצ'רט? סווצ'רט
ספורט כדורגל או כדורסל? כדורסל
אתה בחוג ספורט כלשהו? לע
יודע לשחות? כעעעעע=] שוחה הרבה בקיץ? כעעעעע=] רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? אתה רץ בדר"כ? סתם זרוקות במחסן כבר כמה שנים אתה בכושר? לע ממש
איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? אוכלת
עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לע
אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? אני לא עושה כושר
צבעים צבע אהוב: וורוד, כחול, תכלת וסגול
צבע שנוא: אדוםםםםם
שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק)ורוד וסגול
מה צבע התחתונים שלך? שחור
והגרביים? אין עלי גרביים עכשיו
מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? צבעוני:]] יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? אנלי מדפסת
משקאות משקה אהוב: תות בננה - פריגת
משקה שנוא: אפרסקים,מנגו וכאלה
שותה אלכוהול? לע מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? אמממ,ל'דעת.. מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? צבע של פיפי
תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: קולה, מים, מיץ תפוזים, ספרייט, תות בננה, תות בננה
ביצפר אוהב את הבצפר שלך? לעעעעעעעעע
אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? חטיבה
איזה כיתה אתה? ח'6 ליד מי אתה יושב? אופיר הקטנה:]] אוהב את המחנכת שלך? לע
גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? כעעעעע:]] אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: שרי, תכניסי את הספר שלך לתיק, שקט כבר, כמה פעמים אפשר להגיד ש-ק-ט
אתה מזניח את הלימודים? לע יש לך לוקר? כע תיק כבד? לפעמים... אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר?כע
היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לע
באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? תיכון
בא לי כבר לסיים
מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? לע מה השיר האהוב עליך? שירים של פלוריסיינטה - עונה 1, שירי מימון, ועוד.. שירים ישראליים/לועזיים? ישראליים
שומע מוזיקה ב-100fm? לע מוריד שירים בקאזה או באימיול? אפח'ד קונה דיסקים או צורב? אפח'ד
אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לע כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? שנה יש לך דיסקמן? לע MP3 או iPOD? אממ, לא'דעת אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? פורום אהבה מעבר לפינה
לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? אמ"ל:]] יש לך קומונה? לע יש לך אתר? לע
שעת סיום: 19:12

עונההההההההה

שם:שירנכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? כן אוכל: אוהב נקניקיות? כן בעצם זה תלוי איזה סוג אבל בעיקרון כן
אוהב סטייק?לאאאאא
בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר?בשר בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב?לפעמים בשר לפעמים חלבב מה הדבר האחרון שאכלת?ביסלי שומר כשרות בכללי?כן שומר כשרות לפסח?כן אוהב דג?לאאאא
מה המאכל האהוב עליך? פסטהה
בגדים מה לבשת היום?אממ לא יצאתי מהבית אז אני עם פיג'מה עם שתי חולצות של הצופים מה אתה לובש עכשיו?חחחחחח אני עדיין עם הפיג'מה ושתי חולצות של הצופים
מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?ורודד!! מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? חחחחחחחח חצאית חגיגית עםם... לובשת שמלות?לפעמים אבל כמעט ולא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? אממ מה יש לי בארון והכי מתאים לי לבגדיםם אבל אני מתה על גופיות מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? גם וגםם קפוצ'ון או סווצ'רט?סווצ'רט ספורט כדורגל או כדורסל?כדורסללללללללללללללל!!! אתה בחוג ספורט כלשהו?עזבתי הייתי 4 שנים בכדורסל יודע לשחות?לשחות ולטבוע
לא כל כךך חחחחחח ניזכרתי שבטיול היינו צריכים למלות טופסס כאילו ההורים היו צריכים למלות אז היה דאלה אם הילד יודע לשחות אז אמא שלי כתבה"לא" ואז היה "האם הינך מאשר לבינך להשתתף בשחייה לילית? אז אמא שלי כתבה "כן"
חחחח היא לא רצתה שאני יהיה לבד וזה לא שאני לא יודעת בכלל אני יודעת בערךךךך שוחה הרבה בקיץ?כןןן
רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? אני נוסעת עליהם אבל לא הרבהה שאני רוצה לעשות ספורט אתה רץ בדר"כ?לאאאאאאאאאאאאאאא!! אמאלההה אני שונאת לרוץץ אני ממש לא טובה בזה אני אוהבת לרוץ רק במשחקי כדורסלל!! אתה בכושר?כן אבל לא בריצהה איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? אממ הליכהה למרות שקצת הפסקתיי ואני הולכת בבית בגלגלונים וכל שניה עמידת ידיים עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית?התעמלות יומית-הליכה אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? כדי להרזות!! אבל כשיו שאני חושבת על זהה זה גם חשוב לשמור על כושרר צבעים צבע אהוב:ורוד צבע שנוא:אפור שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) ורוד ולבן מה צבע התחתונים שלך?של סקצ'רס כאלהה אממ בצד אחד ורוד בצד אחד אדום ולמעלה את הפס הזה הורוד שכתוב סקצ'רס כאילו את הפס הזה של הבוקסרים והגרביים?אני יחפההה מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? צבעוני אבל גם שחור לבן סבבה יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?יש צבעע משקאות משקה אהוב:מים ודיאט קולה משקה שנוא:איכסס יש מלאאא חוץ מדיאט קולה מים ותה אני שונאת את כל המשקאותת שותה אלכוהול? לאאאא זה ממש דוחההה יש לזה טעם מר מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך?לא יודעתת מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך?לא יודעתת תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: מים דיאט קולה תה וזהוו!! ביצפר אוהב את הבצפר שלך?יחסית לבצפרר כןן!! אתה ביסודי/תיגון/חטיבה?חטיבה איזה כיתה אתה?ז' ליד מי אתה יושב? ליד אלמוג פוקס המעפן!! אוהב את המחנכת שלך? חחחחחחחח כן היא המורה הכי משוגעת והכי מצחיקה בבצפר גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? לאאא!! היא בכלל לא רצינית היא אומרת הכל בצחוק והיא מזדהה עם התלמידים כל הזמןןן נגיד אתה בא אליה"רונית קיבלתי 96 בהסטוריה" אז היא אמרה לי"מההה?? איך אפשר לקבל 96 איך אפשר לזכור כל כך הרבה חומר במקצוע המפגר הזה?!?!?!?!?" אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה:היא לאא!!! אתה מזניח את הלימודים?לאא!! יש לך לוקר? כן תיק כבד?לא אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? וואיייייייי בדיוק אנייי חחחחחחחחח תמיד לפניי מבחנים אני שוכחת את החוברות ותמיד אני יוצאת באמצעע השיעור להביא את הציודד תמידדדדדדד!! היית רוצה לעבור לבצפר אחר?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!! באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? חטיבה! מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? לא מה השיר האהוב עליך?אממ פרח השכונות שירים ישראליים/לועזיים?ישראלים שומע מוזיקה ב-100fm?כמעט ולאא אם כבר אז את - ביקוז אוף יו מוריד שירים בקאזה או באימיול?באימיול ולפעמיםם בדר"כ חברה שלי מורידה לי קונה דיסקים או צורב? חחחחחחח לא קונה ולא צורבב אתה יכול לחיות בלי מוזיקה?לא יודעתתתתתת כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה?לא יודעת יש לך דיסקמן?כן אבל הוא לא פועל MP3 או iPOD: אמ פי 3 אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך?סתם איזה אתר מעפן לא יודעתת לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה?לפורום של אגםםם
יש לך קומונה?כןןןןןן!!!!! יש לך אתר? כןן 2!!!

../images/Emo110.gif

שם: מיכל נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? קצת:p אוכל *מדלגת על החלק הזה* בגדים מה לבשת היום? הממממ ג'ינס וז'קט תכלת
ומתחת חולצה ורודה
מה אתה לובש עכשיו? פיג'מה מה:p מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? כחול מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? לאדעת
לובשת שמלות? לא:p מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? בקיץ גופיות.. מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? הממממממ לאדעת קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'ון ספורט כדורגל או כדורסל? שומדבר אתה בחוג ספורט כלשהו? לע:p יודע לשחות? כה שוחה הרבה בקיץ? כה רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? לא רוכבת
אתה רץ בדר"כ? בשיעורי ספורט?
אתה בכושר? לא
איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? כפיפות בטן
עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? הממ..? אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? כדי להרזות
במיוחד אחרי מה שאביחי ויעל אמרו לי
אבל גם לפני זה.. צבעים צבע אהוב: כחול צבע שנוא: כתום שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) בדיוק מה שרשמתם
כחול וירוק..:] מה צבע התחתונים שלך? המממממממ סגול בבהיר
אתם בטוחים שאתם צריכים את המידע הזה?
והגרביים? אני בלי:p מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? תלוי במה
יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? יש צבע אבל אני שונאת תמדפסת שלי משקאות משקה אהוב: קולהההההההההההה
משקה שנוא: ספרייט:p שותה אלכוהול? לא
איזה ילדה טובה אני ראיתם?:] מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? לאדעת מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? חחחחחחחחחחחחח המממממממממ כל מיני
תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: לא כולל?
כמעט כלום:p ביצפר אוהב את הבצפר שלך? ביחס לבצפר הוא אחלה... אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? חטיבה איזה כיתה אתה? ח ליד מי אתה יושב? חברה אוהב את המחנכת שלך? כה גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? כה לפעמים אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: הממממממממ "הגרון שלי גם ככה כואב ובאתי אז אל תגרמו לי לצעוק" [כל המורות אומרות את זה...] ואממממממ לא עולה לי עוד משפט. אתה מזניח את הלימודים? לא יש לך לוקר? כה תיק כבד? כה אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? חח לפעמים.. לא רציני ככ.. היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? יסודי מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? לא מה השיר האהוב עליך? my immortal שירים ישראליים/לועזיים? ישראליים בהרבה.. [כה כה למרות זה^] שומע מוזיקה ב-100fm? לא מוריד שירים בקאזה או באימיול? מורידים לי:p קונה דיסקים או צורב? גם וגם
תלוי:]] אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? הממממממממממ 3 ימים בערך... יש לך דיסקמן? כן MP3 או iPOD? לאחותי יש MP4
לא לי..:] אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? תפוז לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? כאן ואמ"ל יש לך קומונה? כן:] יש לך אתר? לא

זיוו2

New member
עונההה ../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

שעת התחלה:23:43 שם:זיווש נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? כןן חחחח
אוכל אוהב נקניקיות? אממ כהה לא הכי... אוהב סטייק? כהה יאמיי
בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בשר בדר"כ
בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? אממ פרווה חחח או חלב כי אני אוכלת גבינה או משהו
מה הדבר האחרון שאכלת? לחמניהה עם חומוסס שומר כשרות בכללי? כהה בטחח
שומר כשרות לפסח? כןןןןןןן
אוהב דג? לא בעעעעע מה המאכל האהוב עליך? ספגטיי יאמיי
בגדים מה לבשת היום? אממ טרנינג
מה אתה לובש עכשיו? טרנינג חחח
מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? ורוד לבן ותכלת יש לי מכל הצבעעים כמעט באותה המידה מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? חצאית חגיגית עם חולצה חגיגית חחחח
לובשת שמלות? לאא
לפעמים לים
מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? גופיות אני אוהבתת
בקיץ כמעט רק גופיות חוץ מהחולצות בצפרר
מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינסס בארור
קפוצ'ון או סווצ'רט? גם וגםם
ספורט כדורגל או כדורסל? כדורגלל בארורר אתה בחוג ספורט כלשהו? אני רוקדתת נחשב? יודע לשחות? בטחחח חחח
שוחה הרבה בקיץ? כןןן עושה ברכות בשביל הכושר
רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? הם סתם זרוקות במחסןן חחח אולי יום יבוא ואחותי תסע עליהם חח
אתה רץ בדר"כ? אממ לפעמים כשצריך חח אתה בכושר? כהה
איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? כפיפות בטן שכיבות שמיחה רוקדת קופצתת חחחחח כל מינייי עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? אני עושה כפיפות בטן הרבה זה עושה שרירים בבטן
אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? גםםם וגםם אבל בעיקר כדי להרזות
צבעים צבע אהוב:כתום וורוד ותכלת וירוק חחח יש הרבהה צבע שנוא: סגול שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) ורוד וירוק או חום כתום
מה צבע התחתונים שלך?לבןן
והגרביים? אני יחפה חחחח
מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? תלוי במהה
יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? צבעע חח
משקאות משקה אהוב: קולה דיאט וענביםם משקה שנוא: אמממ אשכוליות בעע שותה אלכוהול? לעע חחח
מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? מיץ עגבניות בעעע
מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? אממממ לא זוכרתת תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: אממ מיץ ירוק הזה מנטה, תפוזים, קולה רגילה, מיץ תות כזה אדום ומיםםםםםםם ביצפר אוהב את הבצפר שלך? אממ כן
אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? חטיבהה
איזה כיתה אתה? ח' ליד מי אתה יושב? לידד נמר חחח לא תבינו אוהב את המחנכת שלך? אממ כן לפעמים אבל היא מעצבנת קצת
גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? כןן חח איזה מורה לא אומרתת
אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: הצלצול הוא בשבילי חחחח בחיים לא נתקלתי במקרה של כיתה מופרעת כזאת אתה מזניח את הלימודים? לעעע
יש לך לוקר? לאא אין לנו בבצפר בבכל
תיק כבד? כןןן לפעמייםם אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? אין לי לוקר ולא הייתי רוצה לעבור בצפררר.... באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?תיכוןן מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? לאא כרגעע מה השיר האהוב עליך? trep up שירים ישראליים/לועזיים? גם וגםם שומע מוזיקה ב-100fm? כןן לפעמיםםם
מוריד שירים בקאזה או באימיול? קאזזהה קונה דיסקים או צורב? בעיקר צורבת חח
אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לעעעע כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? לא הרבהה בכללל יש לך דיסקמן? כןן MP3 או iPOD? גם וגם
אתרים,פורומים וקומונות: אגם אמ"ל הדס מורנווו מה אתר הבית שלך?ואללהה לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? אגם והדס ואמ"ל יש לך קומונה? לאא יש לך אתר? אני שותפה במנהלים של הפורום של הדס שעת סיום: 23:58 אבל דיברתי תוך כדיי עם חברה באייסיקיו

עונה...

שעת התחלה: 01:00 שם: שרית נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך?
אוכל אוהב נקניקיות? ממ.. כן.. נראלי אוהב סטייק? לא כ"כ בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? מה?? בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלב.. :/ שוקווו
מה הדבר האחרון שאכלת? אמ.. בורקס נראלי שומר כשרות בכללי? בטח! שומר כשרות לפסח? כן אוהב דג? תלוי... מה המאכל האהוב עליך? צ'יפס
בגדים מה לבשת היום? אממ לא זוכרת מה אתה לובש עכשיו? טרנינג מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? כל הצבעים.. חגיגה =] מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? מהההה? לובשת שמלות? לא.. מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? שניהם קפוצ'ון או סווצ'רט? אממ.. ספורט כדורגל או כדורסל? כדורגל אתה בחוג ספורט כלשהו? לא יודע לשחות? כן שוחה הרבה בקיץ? אממ כשהולכים לים/ בריכה רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? לא רוכבת :/ אתה רץ בדר"כ? חח מה? אתה בכושר? נראלי איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? הולכת לבי"ס? עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? לפעמים.. לכיף.. צבעים צבע אהוב: כחול/סגול צבע שנוא: אממ צהוב? שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) שחור ולבן? חח מה צבע התחתונים שלך?
והגרביים? לבנות.. מקושקשות כאלה.. מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? מממ תלוי למה יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? יש... משקאות משקה אהוב: תפוזים..
משקה שנוא: אממ...... תפוחים שותה אלכוהול? לעע מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? לא זוכרת.. אבל יש מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? חחח לא יודעת תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: קולה, מים ולא יודעת מה עוד ביצפר אוהב את הבצפר שלך? בערך אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? תיכון איזה כיתה אתה? י"א ליד מי אתה יושב? סיון..
חח סתם אוהב את המחנכת שלך? כן! גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? חחח לפעמים.. יש כאלה שלא? אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: יש מלאא אתה מזניח את הלימודים? לא יש לך לוקר? ממ.. כן תיק כבד? לא כ"כ אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? חח לא היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? יסודי
מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? כן מה השיר האהוב עליך? משתנה.. שירים ישראליים/לועזיים? ישראליים שומע מוזיקה ב-100fm? לא מוריד שירים בקאזה או באימיול? אממ.... קונה דיסקים או צורב? ^^^ אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? אנעארף יש לך דיסקמן? כן MP3 או iPOD?
אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? אממ.. סוד
לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? עמרי, יוסי, אגם, אמ"ל ושי.. ו...
יש לך קומונה? לא יש לך אתר? חח לא שעת סיום: 01:06 תודה על השאלון! היה נחמד

פלורי2

New member
אניאניאני

שעת התחלה: 10:51 שם: נילי נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? כן
אוכל אוהב נקניקיות? כן
אוהב סטייק? כן
מה הדבר האחרון שאכלת? על האש שומר כשרות בכללי? כן. שומר כשרות לפסח? כן. אוהב דג? כן. מה המאכל האהוב עליך? יש הרבה. בגדים מה לבשת היום? חולצה ורודה וטרינינג כחול. מה אתה לובש עכשיו? אותו דבר.. רק קמתי! מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? כחול. מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית. לובשת שמלות? לא. מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה. מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינס
קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'ון. ספורט כדורגל או כדורסל? כדורגל אתה בחוג ספורט כלשהו? לא. יודע לשחות? כן. שוחה הרבה בקיץ? כן. רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? רוכבת רוכבת
אתה רץ בדר"כ? כן. המון. אתה בכושר? אפשר להגיד שכן. איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? סיבוב הליכה. ריצה ואופניים. עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לא. אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? להרזות
למרות שאני כבר רזה.. צבעים צבע אהוב: כחול, שחור. צבע שנוא: ורוד[תלוי איזה גוון] שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) ורוד ושחור. מה צבע התחתונים שלך? ירוק
והגרביים? אין לי גרביים כרגע. מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? צבעוני. יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? יש צבע. משקאות משקה אהוב: מנגו שוקו וקוקה קולה
משקה שנוא: מים
|בלעכסבלעכס| שותה אלכוהול? לא:|. מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? אממ.. תפוחים
מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? אין לי מושג.. תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: אפרסק, ספרייט. ביצפר אוהב את הבצפר שלך? כן. אתה ביסודי/תיכון/חטיבה? מסיימת יסודי. איזה כיתה אתה? ו'. ליד מי אתה יושב? ליד בן[חבר לשעבר].. וליד החלון
אוהב את המחנכת שלך? כן. גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? לא. אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה:
אתה מזניח את הלימודים? לא. אף פעם לא. יש לך לוקר? אני רוצה לוקר בשנה הבאה
תיק כבד? לא. האמת, לפעמים:). אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר?
היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא. בכלל לא. באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? תיכון
מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? לא. מה השיר האהוב עליך? יש מלאאא. שירים ישראליים/לועזיים? לועזיים. שומע מוזיקה ב-100fm? כן. מוריד שירים בקאזה או באימיול? קאזה
קונה דיסקים או צורב? צורבת. אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לאאא. כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? שעה. שעתיים. יש לך דיסקמן? כן. אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך?תפוז
לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? משחקי סימס וסים סיטי, אגם רודברג ואהבה מעבר לפינה. יש לך קומונה? לא. יש לך אתר? היו לי המוןןן שעת סיום: 11:06[נו עם הפסקות כי כמה זמן עליתי למעלה לכמה דקות]

עונהה

שעת התחלה:10:58 שם:עדו נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך?כן אוכל אוהב נקניקיות?כן אוהב סטייק?כןןןןןןןן בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר?תלוי בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב?תלוי מה הדבר האחרון שאכלת?סנוויץ גבינה צהובה שומר כשרות בכללי?לא שומר כשרות לפסח?לא אוהב דג?רק גפילטה פיש מה המאכל האהוב עליך?המבורגר בגדים מה לבשת היום?ג'ינס וחולצה אדומה קצרה מה אתה לובש עכשיו?כנ"ל מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?אדום עולה ושחור מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? לובשת שמלות? מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה?חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג?ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט?סווצ'רט ספורט כדורגל או כדורסל?כדורגל אתה בחוג ספורט כלשהו?לא יודע לשחות?ברור שוחה הרבה בקיץ?לא רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים?רוכב המון אתה רץ בדר"כ?לא אתה בכושר?כן איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום?אופניים,כדורגל כדורסל עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית?לא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?גם וגם צבעים צבע אהוב:אדום צבע שנוא:צהוב שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק)אדום וכתום מה צבע התחתונים שלך?כחול והגרביים?חום מה עדיף-צבעוני או שחור לבן?צבעוני יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?יש צבעוני משקאות משקה אהוב:קולה משקה שנוא:קפה שותה אלכוהול?לא מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך?לא זוכר מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך?לא זוכר תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב:לא יודע ביצפר אוהב את הבצפר שלך?לאאאאאאאא אתה ביסודי/תיגון/חטיבה?תיכון איזה כיתה אתה?יא ליד מי אתה יושב?ילד מהכיתה חח שהיה איתי ביסודי אוהב את המחנכת שלך?לא גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות?כן אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה:לא זוכר אתה מזניח את הלימודים?לא יש לך לוקר?לא תיק כבד?כן אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר?לא באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?כמו שאני מוZיקה אתה שומע שיר ברקע?כן מה השיר האהוב עליך?השקא שנשאר שירים ישראליים/לועזיים?גם וגם שומע מוזיקה ב-100fm?לפעמם מוריד שירים בקאזה או באימיול?אימיול קונה דיסקים או צורב?גם וגם אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה?לא הרבה יש לך דיסקמן?כן MP3 או iPOD? אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך?וואלה לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה?שירי מימון הדס מורנו ודיימנדז יש לך קומונה?בבניה יש לך אתר?בבניה שעת סיום:11:03

eynav16

New member
עונה..

שעת התחלה:14:28 שם:עינב נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך?לפעמים אוהב נקניקיות?לא ממש אוהב סטייק?תלוי איזה חח בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר?הכל.. בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב?בד"כ ארוחה קלה שזה גבינות וכאלה.. מה הדבר האחרון שאכלת?ארוחת צהרים.. שומר כשרות בכללי?לא שומר כשרות לפסח?לא אוהב דג?כן מה המאכל האהוב עליך?תפו"א מה לבשת היום?בגדי ספורט.. מה אתה לובש עכשיו?סתם פיגמה כזאת לבית
מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?שחור נידמה לי מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית?חצאית חגיגים עם חולצה רגילה לובשת שמלות?לא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה?גופיה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג?טרניג או מכנס שהוא לא גינס קפוצ'ון או סווצ'רט?לא יודעת כדורגל או כדורסל?כדורסל אתה בחוג ספורט כלשהו?כן, ספינינג יודע לשחות?כן שוחה הרבה בקיץ?לא רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים?גנבו לי את האופניים כי השארתי אותם ליד הכלבו בקיבוץ שלנו ולא היה לי כוח לקחת איזה חודש...אבל רוכבת פה כאילו ספינינג בחדר כושר.. אתה רץ בדר"כ?היום דווקא רצתי...אבל לא אתה בכושר?כן בערך איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום?ספינינג ובחדר כושר והכל עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית?3 פעמים בשבוע אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?גם וגם צבע אהוב:הכל צבע שנוא:אמ...חום נגיד שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק)...ורוד זוהר ושחור
סתם כי קניתי אתמול מכנס וחולצה ורוד שחור מה צבע התחתונים שלך?היה לבן ובכביסה הפך לצהוב..
והגרביים?אני עם כפכפים מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? צבעוני יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?יש במקרה משקה אהוב:קולה משקה שנוא:פפסי שותה אלכוהול?לא בעצם התחלתי קצת לעשות שטויות.. מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך?אמ... לאיודעת... מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך?אממממ..... לא יודעת...שום דבר לא מוזר תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב:גוארנה, מץ תפוזים, מים, מיצים אחרים של פירות וכאלה, נווו איך קוראים לזה...הכתום הזה...ובעיקרון כמעט הכל... אוהב את הבצפר שלך? לא שאלה טובה...לא כרגע... אתה ביסודי/תיגון/חטיבה?תיכון איזה כיתה אתה?י"א ליד מי אתה יושב?ליד עצמי... זה כיסאות כמו באוניברסיטה... אוהב את המחנכת שלך?אין לי מחנכת.. גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות?-- אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה:----- אתה מזניח את הלימודים?שלמדתי כן.. יש לך לוקר?לא תיק כבד?כן אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר?לא היית רוצה לעבור לבצפר אחר?לא באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?לסיים את הכל עם בגרויות...
אתה שומע שיר ברקע?כן רשת ג' מה השיר האהוב עליך?"אור" של שרית חדד שירים ישראליים/לועזיים?ישראליים שומע מוזיקה ב-100fm?לא מוריד שירים בקאזה או באימיול?אם היה לי אז כן! קונה דיסקים או צורב?קונה... אתה יכול לחיות בלי מוזיקה?אמ.... כן ולא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה?לא יודעת יש לך דיסקמן?כן MP3 או iPOD? אמ פי 3 מה אתר הבית שלך?וואלה לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה?שרית חדד.. יש לך קומונה?כן יש לך אתר?לא שעת סיום:14:39

למעלה