שאלון

hadaroshh

New member
שאלון

שאלון רק על דודו טסה..
השיר האהוב: השיר הכי פחות אהוב: הכי עצוב
: הכי משמח
: הכי עמוק (לפי דעתכם) : הכי מתחבר אליו (מבחינת תוכן) : הדיסק הכי טוב: לסיום שורה מאיזה שיר שאתם רוצים:

RTur

New member
עונה:

השיר האהוב: נכון לעכשיו - נסיכים וסוסים, לולה, ימים צבעוניים השיר הכי פחות אהוב: אממ.. אני שר? חחח הכי עצוב : לאט מעט הכי משמח : ימים צבעוניים הכי עמוק (לפי דעתכם) : אבוא אלייך הכי מתחבר אליו (מבחינת תוכן) : אבוא אלייך הדיסק הכי טוב: בדיוק בזמן לסיום שורה מאיזה שיר שאתם רוצים: "גברת מזרחי, את כל הזמן בוכה.." (לא יודע למה, נדבק לי ממש בשניה שבאתי לענות על זה..)

hadaroshh

New member
עונה

השיר האהוב: זוזי השיר הכי פחות אהוב: פוצי הכי עצוב : גברת מזרחי הכי משמח : ימים צבעוניים הכי עמוק (לפי דעתכם) : גברת מזרחי הכי מתחבר אליו (מבחינת תוכן) : אני רץ הדיסק הכי טוב:בדיוק בזמן (ברור!) לסיום שורה מאיזה שיר שאתם רוצים:"תסתכלו איך כל יום יש לו צבע אחר ואני משתנה בכל יום שעובר"

hadaroshh

New member
וכנראה טעיתי בשיר הכי פחות

אהוב שלך יותר טוב
(סתם סתם..=P)

באבושקה

New member
גמני עונה..:

השיר האהוב:בעיקר "בדיוק בזמן" השיר הכי פחות אהוב:בשיא הכנות אין... הכי עצוב:בדיוק בזמן...הוא יודע לרגש אותי... וסליחה על הפלצנות... הכי משמח:שכחתי לאהוב וזוזי הכי עמוק (לפי דעתכם):ימים צבעוניים הכי מתחבר אליו(מבחינת תוכן):כך ברא אותך הטבע הדיסק הכי טוב:יותר ברור לסיום שורה מאיזה שיר שאתם רוצים: יותר ממשפט...: "לא היה בי כוח לקבל אותך, לסלוח והכעס שבנינו הפריד לא מצאתי דרך ואהבתי רק בערך מאבד אותך היום, לתמיד לתמיד".....

למעלה