שאלון...

Hallucinate

New member
*שורק*

אני לא בדיוק מעריץ אותה (או כל אדם אחר, אבל אניוואי), אלא סתם מחזיק ממנה בתור אשה יפה ושחקנית לא רעה. מממ, נראה לי מבאפי, ורק בגלל שחשבתי שהיא מזכירה את חני נחמיאס.

Aspen

New member
הערצה אליה באה

בעצם יחד עם הערצה לבאפי. כשממש התחלתי להעריץ את באפי אז קראתי באינטרנט על השחקנים ועל הסידרה ומכאן זה גדל ליותר ויותר.

Hallucinate

New member
מוח של ילד בכתה ב'

א ג', לא זוכר...בכל מקרה, עשי את ההקשר.

Loves Bitch

New member
האמת ../images/Emo6.gif

אני מכורה אובססיבית לבאפי אבל מה שונאת את הדמות של שרה בסדרה החל מעונה 5 בערך, היא פשוט הפכה להיות כזאת משעממת וזה הרס לי את כל היופי שבדמות
בעונות הראשונות היא מלכה וכמובן גם התפקיד הביצ'י לחלוטין במשחקי פיתוי
גרררר

אליעד699

New member
שלי...

אני מהפרק הראשון של "באפי" שהיה משודר בערוץ 22... ראיתי את הפרק כשהייתי קטן ואני אומר "ואוו!! היא האישה הכי מדהימה שראיתי בחיים שלי הכי יפה הכי זוהרת הכי הכל" וככה ליוויתי את הסידרה עונה עונה עד העונה ה7... אחרי העונה השביעית הבנתי שהיו לה גם סרטים חוץ מאני יודע מה עשית בקיץ האחרון אז ראיתי את משחקי פיתוי ואני "ואוו!! היא הכי מדהימה הכי יפה הכי זוהרת והכי סקסית שראיתי בחיים שלי... והכי מוכשרת.." מאז אני וחבר הכי טוב שלי אובססיביים אלייה בטירוף...

smgfan

New member
מתי שיצא "אני יודע מה עשית.."

לקולנוע ב-97' וממש לפני ש"באפי" שודרה בארץ, היתה כתבה ענקית על שרה ב-7 ימים (או 7 לילות לא זוכרת חחח...) וראתי אותה וממש התרשמתי מהקריירה שלה ומהכריזמה שלה ומכל מה שהיא עברה ועוברת - דרך החיים שלה הקסימה אותי. וזהו בעצם. התחלתי לראות "באפי" בערוץ 22 מהפרק הראשון ואפילו הקלטתי!
והשאר היסטוריה
אני ממש מתגעגעת לימים ש"באפי" שודרה בערוץ 22...

westlife 4ever

New member
עונה!

אני יכולה רק לכתוב שאני אוהבת אותה כבר מהגן. ההיתי רואה את הסדרה "באפי קוטלת הערפדים" כל יום ישר איך שהייתי חוזרת מהגן. אני זוכרת ם שתמיד כשזה התחיל אמרתי לאמא שלי "בואי באפי מתחיל" ונורא אהבתי את שרה בהכל! היא היתה ממש מודל לחיקוי שלי (עד עכשיו!) אני פשוט חולה עליה.. ראיתי וד סרטים שלה ו... זהו.

סוף סוף יש לה פורום../images/Emo70.gif ותשובה../images/Emo26.gif

אויייייייייייי כל כך מגיע לה
היא אחת ה-שחקניות הכי מוכשרות ויפות שיש
ואני התחלתי להעריץ אותה מבאפי ו"אני יודע..." ואז משחקי פיתוי יצא (שזה הסרט האהוב עליי
) ומאז.. היסטוריה
היא אפילו בשאלון שלי בעמוד הבית של המשתמש שלי.. בסקר כאילו שיהיה בהצלחהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה