אני לא בדיוק מעריץ אותה (או כל אדם אחר, אבל אניוואי), אלא סתם מחזיק ממנה בתור אשה יפה ושחקנית לא רעה. מממ, נראה לי מבאפי, ורק בגלל שחשבתי שהיא מזכירה את חני נחמיאס.
אני מהפרק הראשון של "באפי" שהיה משודר בערוץ 22... ראיתי את הפרק כשהייתי קטן ואני אומר "ואוו!! היא האישה הכי מדהימה שראיתי בחיים שלי הכי יפה הכי זוהרת הכי הכל" וככה ליוויתי את הסידרה עונה עונה עד העונה ה7... אחרי העונה השביעית הבנתי שהיו לה גם סרטים חוץ מאני יודע מה עשית בקיץ האחרון אז ראיתי את משחקי פיתוי ואני "ואוו!! היא הכי מדהימה הכי יפה הכי זוהרת והכי סקסית שראיתי בחיים שלי... והכי מוכשרת.." מאז אני וחבר הכי טוב שלי אובססיביים אלייה בטירוף...
לקולנוע ב-97' וממש לפני ש"באפי" שודרה בארץ, היתה כתבה ענקית על שרה ב-7 ימים (או 7 לילות לא זוכרת חחח...) וראתי אותה וממש התרשמתי מהקריירה שלה ומהכריזמה שלה ומכל מה שהיא עברה ועוברת - דרך החיים שלה הקסימה אותי. וזהו בעצם. התחלתי לראות "באפי" בערוץ 22 מהפרק הראשון ואפילו הקלטתי!
אני יכולה רק לכתוב שאני אוהבת אותה כבר מהגן. ההיתי רואה את הסדרה "באפי קוטלת הערפדים" כל יום ישר איך שהייתי חוזרת מהגן. אני זוכרת ם שתמיד כשזה התחיל אמרתי לאמא שלי "בואי באפי מתחיל" ונורא אהבתי את שרה בהכל! היא היתה ממש מודל לחיקוי שלי (עד עכשיו!) אני פשוט חולה עליה.. ראיתי וד סרטים שלה ו... זהו.