שאלון

Mayuchkita

New member
שאלון

הדבר שאני הכי אוהבת בבראד ? \ עיניים \ אף \ שפתיים \ גוף \ או כל משהו אחר שתרצו .. איזה סרט של בראד הכי הכי אהבתן, ספרו בקצרה על הסרט.. ולמה.. איך תראו את זהרה בעוד כמה שנים, דוגמנית? שחקנית? רקדנית? זמרת? או כל משהו אחר שתרצו.. איך תראו את מדוקס בעוד כמה שנים, גולש? שחקן? דוגמן? או רכבן אופנועים מקצוען
ספרו בהרחבה .. חג סוכות שמח לכולן !

עונה ../images/Emo98.gif

הדבר שאני הכי אוהבת בבראד ? אמממ הכל
אבל אני יודעת שזו תשובה מעצבנת, אז השפתיים (ובעיקר התחתונה, שהיא כמו מיטת מים
)
איזה סרט של בראד הכי הכי אהבתן, ספרו בקצרה על הסרט.. ולמה- "מועדון קרב", אני יודעת שלא ראית אותו- איזה בזבוז! לכי תראי עכשיו... אני מניחה שכבר ראית סצינה אלימה או שתיים בחייך
את פשוט לא תהיי אותו בנאדם אחרי הסרט- אני לא צוחקת
איך תראו את זהרה בעוד כמה שנים- בעוד כמה שנים היא בטח תהיה ילדה נורא עשירה שלומדת בבי"ס
בעתיד הרחוק אי אפשר לדעת, כי אין לה את הגנים של ההורים שלה- אז זה יהיה ניסוי מדעי מעניין
אם מישהי תהיה שם שחקנית, זו כנראה שיילֹה
איך תראו את מדוקס בעוד כמה שנים- כנראה שחקן כדורגל, בינתיים הוא לומד מבקס

Shiri from the block

Active member
אוו אני אני הדבר שאני הכי אוהבת בבראד ? \ עיניים \ אף \ שפתיים \ גוף \ או כל משהו אחר שתרצו .. נשבעת לכן שהכל. בגלל זה אני קוראת לו הדבר הכי מושלם שקיים בעולם../images/Emo99.gif איזה סרט של בראד הכי הכי אהבתן, ספרו בקצרה על הסרט.. ולמה.. ראיון עם הערפד../images/Emo99.gif לא יודעת למה, זה פשוט ככה.. זה הסרט הראשון שלו שראיתי וממש אהבתי אותו אז זה נשאר../images/Emo9.gif איך תראו את זהרה בעוד כמה שנים, דוגמנית? שחקנית? רקדנית? זמרת? או כל משהו אחר שתרצו.. חח וואי, שאלה קשה.. נראה לי שדוגמנית? או אולי גם שחקנית. איך תראו את מדוקס בעוד כמה שנים, גולש? שחקן? דוגמן? או רכבן אופנועים מקצוען, חחח רכבן אופנועים מקצוען הכי מתאים../images/Emo6.gif או גם גולש ספרו בהרחבה ..

למעלה