שאלון-

noam273

New member
שאלון-

כדי שיהיה קצת אקשן,נו. [לקוח מפורום סקרים ושאלונים, אני יודעת, אני לא מקוריתXD] מה או מה- מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80? מה כחול יותר בננה או חרצית? מה גבוה יותר עמק או ים? מה משולש יותר ריבוע או מלבן? מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט? על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני? שאלות פתוחות - מה ההבדל בין ברווז? כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית? מי המציא את האספרגוס? למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן? לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה? איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים? 3> נעמיקה.

noam273

New member
עונה לעצמי../images/Emo179.gif../images/Emo60.gif

מה או מה מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80? ברוער שגבר, איכס,זקנים. מה כחול יותר בננה או חרצית? המחשב שלי! הוא כחול! מה גבוה יותר עמק או ים? עמקי הים. מה משולש יותר ריבוע או מלבן? ריבוע מלבני? [שיט זה לא עובד פה.] מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט?משה המוכר בקיוסק ממול. על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני? על הטוסיק. שאלות פתוחות מה ההבדל בין ברווז? בין! כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית? תאמת, שלבנון צעקו ברשמקול כמו שיש לאנטיזכאן "ארהב שווה לי למגבת!!!!" ואז ארהב התחילה לצעוק להם : " לבנון הם בעצם כובעים של פומה!!!!!!!!!!!!!!!איכסה,פומה!!!!!" ואז הם שלחו פצצת אטום ואז מלחמת העולם השלישית פרצה. מי המציא את האספרגוס? הממציא, אספר גוס. למה משמש הגלגל הרביעי של התלת-אופן? למישמיש. לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה? שירי מימון. איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים? בודקים בשעון לייקדה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

itoosh2

New member
עונה... שיהיה מעניין...

מה או מה- מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80? גבר מה כחול יותר בננה או חרצית? חרצית מה גבוה יותר עמק או ים? עמק מה משולש יותר ריבוע או מלבן? ריבוע מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט? בטהובן על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני? על הזה עם הבשר שאלות פתוחות - מה ההבדל בין ברווז? שהוא עושה גה גה כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית? בעזרת מקלות דוקים מי המציא את האספרגוס? רבקה למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן? למנוע ממך ליפול לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה? לזכר המאהב שלו, גילה. איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים? מסתכלים על הכוכבים...

BolraK

New member
עונה...

מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80? גבר... מה כחול יותר בננה או חרצית? בננה מה גבוה יותר עמק או ים?עמק מה משולש יותר ריבוע או מלבן?אני עדיין מתלבט מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט?בטהובן על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני?על שני הצדדים....ככה אם הפרוסה נופלת יש לה איזון והיא תיפול בדיוק על הקשה. שאלות פתוחות - מה ההבדל בין ברווז?ממממ...שברוווז זה עוף ופרה זאת חייה? כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית?שכחתי
מי המציא את האספרגוס?מי שהמציא את כל הירקות למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן?גלגל רזרבי לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה?לזכר דון קורלאונה איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים?בודקים בשעון שמש. הודגש באמצעות מדגישומטיק

חחחחחח

אישה יותר זקנה בננה יותר כחולה ים יותר גבוה משולש יותר מרובע מוצרט צייר טוב יותר מורחים חמאה על ימין ואז מקפלים שימרח גם על שמאל :) מה ההבדל בין ברווז?? לא יודעת... מי המציא את האספרגוס?? אספרגו ארגוס הגלגל הרביעי משמש להגיד לבחורה "אחותי את לא יכולה להיות גלגל רביעי"?? לא יודעת השעה 5 כשלילה "הלווו מי הדליק את האור??"

hagarshtar

New member
עונה חחח../images/Emo118.gif

מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80?גבר מה כחול יותר בננה או חרצית?בננה מה גבוה יותר עמק או ים?עמק מה משולש יותר ריבוע או מלבן?מלבן מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט?בטהובן על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני?השמאלי שאלות פתוחות - מה ההבדל בין ברווז?שלברווז יש מוח כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית?שמישהו יקר על מישהו מיץ אורנג'דה מי המציא את האספרגוס?אני!!!!!!!!! למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן?כדי שאם יהיה פנצ'ר יהיה עם מה להחליף לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה?לזכר דוד משה? איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים?מסתכלים אחוצה

noam273

New member
אני

מעריצה אותך, ימישהי שהמציאה את האספרגוס. אספרגוסססססססססססססססססס.

למעלה