שאלון

שאלון

לקוח מפורום יהודה לוי מה שיך? מאיפה אתה בארץ? בן כמה? מה אתה עושה עכשיו? מהו הזיכרון ילדות הכי רחוק שאתה זוכר? מהו הזיכרון הכי טוב שהיה לך? מהו הזיכרון הכי מצחיק? מהו הזיכרון הכי מביך? מהו הזיכרון הכי מפחיד? מהן שאיפותייך לעתיד? איזה מקצועות הגברת בבית הספר? אתה עומאני או ריאלי? ספר על חלום שחלמת השבוע? ספר בדיחה ששמעת? לאיזה מקצוע אתה רוצה לפנות בעתיד, (ואם אתה כבר במקצוע לאיזה היית פונה במקומו)? באיזו הצגה נהנת הכי הרבה? באיזה סרט הכי נהנת? הכי פחדת? הכי צחקת? איזה ספר הכי השפיע עליך? איזה מוזיקה אתה הכי אוהב? והכי נוהג לשמוע? איזו זמרת/זמר/להקה? איזו חיה אתה חושב שהיית בגלגול הקודם? מה היה הכי גורם לך להיות מאושר בשלב זה של החיים (ובכנות) כסף/אהבה/עבודה/משפחה? מה הכי חשוב לך לאחל לעצמך? בריאות/אהבה/כסף? היופי חשוב לך בד"כ? עד כמה? מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? מתי היתה האהבה הראשונה שלך? מה הרגע שהיה הכי עצוב בחייך? אם היית מקבל עכשיו איזה מאכל שאתה רוצה, מה היית רוצה? ושתיה? איזו גלידה אתה הכי אוהב? ואיזה צבע היית בוחר לבלון שלך? האם אתה מאמין באהבה ממבט ראשון? אתה מאמין בגורל? אם כן, יש מקרה שגרם לך להגביר את האמון שלך בגורל? באיזה טיול הכי נהנת בחיים שלך? מה בעיקר גרם לך להנות בטיול הזה? יש לך חבר הכי טוב? מה התכונות שאתה חושב שצריך להיות בחבר הכי טוב? מה המוטו שלך לחיים? מה העצה שהיית נותן לאחרים מנסיונך? אתה בן אדם חורפי או קיצי? בן אדם של מזגן או תנור? בן אדם של שמיכת פוף או מיטת שיזוף? מתוק או מלוח? בשרי או חלבי? המבורגר או פיצה? אם היית צריך לקחת 3 דברים ספציפים לאי בודד, מה היית לוקח? אם היית מקבל מליון שקל והיית צריך לבזבז אותו ביומיים או שלוקחים ממך אותו, על מה היית מבזבז? מה התחביבים שלך? לאן היית הכי רוצה לטוס בעולם?

hilonet14

New member
עונה... =]

מה שמך? הילה מאיפה אתה בארץ? באר שבע בן כמה? 14 מה אתה עושה עכשיו? סתם עונה על השאלון ואז לי שון כי אני עייפה =] מהו הזיכרון ילדות הכי רחוק שאתה זוכר? אני זוכרת את הטרמפולינה שלי, איך שהיא הייתה נוחה... מהו הזיכרון הכי טוב שהיה לך? ואוו שאלה שצריכה מחשבה חחח מהו הזיכרון הכי מצחיק? XD מהו הזיכרון הכי מביך? ואללה לא זוכרת.. מהו הזיכרון הכי מפחיד? כשהלכתי ברחוב "נטוש" לבד עם חברה ממש מאוחר בלילה... מהן שאיפותייך לעתיד? להצליח במה שאני יעשה איזה מקצועות הגברת בבית הספר? עדיין לא.. אבל אני רוצה להופיע אתה עומאני או ריאלי? הומאנית ספר על חלום שחלמת השבוע? בעיקר שטויות ושאני רבה עם חברה הכי טובה שלי ספר בדיחה ששמעת? יש המון.. ואני לא זוכרת כלום XD לאיזה מקצוע אתה רוצה לפנות בעתיד, (ואם אתה כבר במקצוע לאיזה היית פונה במקומו)? פסיכולוגית באיזו הצגה נהנת הכי הרבה? אני לא הולכת להצגות =] באיזה סרט הכי נהנת? כמעט בכל הסרטים שאני הולכת אני מרוצה.. חחח הכי פחדת? הצילצול הכי צחקת? ביג מאמא איזה ספר הכי השפיע עליך? גן עדן לוהט איזה מוזיקה אתה הכי אוהב? והכי נוהג לשמוע? בעיקרון הכל חוץ ממזרחי ודיכאון איזו זמרת/זמר/להקה? Robbie williams איזו חיה אתה חושב שהיית בגלגול הקודם? דולפין או נמרה מה היה הכי גורם לך להיות מאושר בשלב זה של החיים (ובכנות) כסף/אהבה/עבודה/משפחה? אהבה מה הכי חשוב לך לאחל לעצמך? בריאות/אהבה/כסף? הכל קשה לבחור בין אהסב לבריאות למרות שגם צריך כסף.. היופי חשוב לך בד"כ? עד כמה? כן חשוב אבל פחות מאופי מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? לא הייתה מתי היתה האהבה הראשונה שלך? לא הייתה מה הרגע שהיה הכי עצוב בחייך? לא זוכור לי.. אם היית מקבל עכשיו איזה מאכל שאתה רוצה, מה היית רוצה? אני לא רעבה.. אבל אם כבר.. מזמן לא אכלתי המבורגר.. חחח ושתיה? מים הכי טעים איזו גלידה אתה הכי אוהב? וניל עם עגיות ואיזה צבע היית בוחר לבלון שלך? בלונים.. שיהיה הרבה ומכל הצבעים האם אתה מאמין באהבה ממבט ראשון? לא זה הידלקות..! ====]]]]]] אתה מאמין בגורל? כן אם כן, יש מקרה שגרם לך להגביר את האמון שלך בגורל? הגורל באיזה טיול הכי נהנת בחיים שלך? הטיול זל הבת מצווה לחו''ל צרפת הולנד ובלגיה מה בעיקר גרם לך להנות בטיול הזה? הפארקים! אני חולה על פארקים! יש לך חבר הכי טוב? מה התכונות שאתה חושב שצריך להיות בחבר הכי טוב? ברור שיש! היא אמיתית ואנחנו פתוחות אחת לשנייה מה המוטו שלך לחיים? דונט ווארי בי האפי! מה העצה שהיית נותן לאחרים מנסיונך? אל תנסה להיות מי שאתה לא! תהייה אתה עצמך! {מנסיון!} אתה בן אדם חורפי או קיצי? קיצי בן אדם של מזגן או תנור? תנור חח לאמ מתקשר... בן אדם של שמיכת פוף או מיטת שיזוף? פוך מתוק או מלוח?מלוח בשרי או חלבי? בשרי המבורגר או פיצה? המבורגר אם היית צריך לקחת 3 דברים ספציפים לאי בודד, מה היית לוקח? אמפי נייד ויומן אם היית מקבל מליון שקל והיית צריך לבזבז אותו ביומיים או שלוקחים ממך אותו, על מה היית מבזבז? על הכללללללל מה התחביבים שלך? לרקוד לשיר ולרקוד לאן היית הכי רוצה לטוס בעולם? הוואי וארצות הברית

עונה../images/Emo13.gif ../images/Emo14.gif

מה שמך? חן.
מאיפה אתה בארץ? ירושלים.
בן כמה? 11.
מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון ושומעת שירים של קרן פלס.
מהו הזיכרון ילדות הכי רחוק שאתה זוכר? אמ, קצת מביך אותי לכתוב את זה, אבל בוא נגיד שזה מגיל 4.
מהו הזיכרון הכי טוב שהיה לך? לא יודעת.
מהו הזיכרון הכי מצחיק? וואי... יש מלא
.
מהו הזיכרון הכי מביך?
.
מהו הזיכרון הכי מפחיד? שראיתי את סבא שלי ז"ל, בבית החולים... שהיה לו סרטן. זה תמיד ישאיר לי טראומה.
מהן שאיפותייך לעתיד? להגיע לחטיבה?
איזה מקצועות הגברת בבית הספר? אין.
אתה עומאני או ריאלי? לא יודעת.
ספר על חלום שחלמת השבוע? לא חלמתי השבוע, או לפחות אני לא זוכרת מה חלמתי.
ספר בדיחה ששמעת? 2 בלונדיניות נתקעות במעלית, בלונדינית אחת צועקת "הצילו!" השנייה אומרת לה "בואי נצעק ביחד" אז הן צועקות "ביחד!"... לא רע
.
לאיזה מקצוע אתה רוצה לפנות בעתיד, (ואם אתה כבר במקצוע לאיזה היית פונה במקומו)? למשהו בתקשורת.
באיזו הצגה נהנת הכי הרבה? "הלהקה" בינתיים.
באיזה סרט הכי נהנת? לא יודעת.
הכי פחדת? אפקט הפרפר.
הכי צחקת? קליק, יש לה ביצים.
איזה ספר הכי השפיע עליך? לא יודעת, יש הרבה.
איזה מוזיקה אתה הכי אוהב? והכי נוהג לשמוע? אני אוהבת הכל חוץ מדיכאון... לא יודעת מה הכי הרבה.
איזו זמרת/זמר/להקה? קרן, הראל, בלאק אייד פיז.
איזו חיה אתה חושב שהיית בגלגול הקודם? נמלה?
מה היה הכי גורם לך להיות מאושר בשלב זה של החיים (ובכנות) כסף/אהבה/עבודה/משפחה? אהבה
.
מה הכי חשוב לך לאחל לעצמך? בריאות/אהבה/כסף? כרגע בריאות.
היופי חשוב לך בד"כ? עד כמה? די חשוב, נגיד מ1 עד 10 6.
מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? לא הייתה.
מתי היתה האהבה הראשונה שלך? עוד לא הגיעה.
מה הרגע שהיה הכי עצוב בחייך? יש מלא רגעים, לא יודעת מה הכי עצוב.
אם היית מקבל עכשיו איזה מאכל שאתה רוצה, מה היית רוצה? על האש
.
ושתיה? קולה מספיק לי.
איזו גלידה אתה הכי אוהב? וניל עוגיות.
ואיזה צבע היית בוחר לבלון שלך? תכלת?
האם אתה מאמין באהבה ממבט ראשון? קצת.
אתה מאמין בגורל? לפעמים.
אם כן, יש מקרה שגרם לך להגביר את האמון שלך בגורל? כן.
באיזה טיול הכי נהנת בחיים שלך? יש המון...
מה בעיקר גרם לך להנות בטיול הזה? ....
יש לך חבר הכי טוב? מה התכונות שאתה חושב שצריך להיות בחבר הכי טוב? ברור שיש לי, צריכה להיות אמינות וכנות, ומישהו שאפשר להתעייץ איתו ולצחוק איתו ו... להעביר ת'זמן.
מה המוטו שלך לחיים? אין לי.
מה העצה שהיית נותן לאחרים מנסיונך? כנ"ל.
אתה בן אדם חורפי או קיצי? תלוי במצב רוח.
בן אדם של מזגן או תנור? מזגן.
בן אדם של שמיכת פוף או מיטת שיזוף? שמיכת פוך, אף פעם לא הייתי במיטת שיזוף
.
מתוק או מלוח? שניהם.
בשרי או חלבי? תלוי.
המבורגר או פיצה? פיצה.
אם היית צריך לקחת 3 דברים ספציפים לאי בודד, מה היית לוקח? את המשפחה, קרם הגנה ומטוס כדי לחזור
.
אם היית מקבל מיליון שקל והיית צריך לבזבז אותו ביומיים או שלוקחים ממך אותו, על מה היית מבזבז? על כל מה שהתחשק לי באותו רגע.
מה התחביבים שלך? לרקוד, לנגן על גיטרה, לראות טלוויזיה, לשמוע מוסיקה וכמובן להיות במחשב.
לאן היית הכי רוצה לטוס בעולם? אני אחשוב על זה ואודיע לך
. הודגש באמצעות מדגישומטיק

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

מה שמך
נועה מאיפה אתה בארץ
רחובות בן כמה
16 עוד מעט מה אתה עושה עכשיו
עונה על השאלון? מהו הזיכרון ילדות הכי רחוק שאתה זוכר
אממ וואו יש הרבה!! בגיל 3 הייתי בגן של מישהי בבית כמו פעוטון כזה... והיה לה כמו נחום תקום גדול כזה ותמיד הייתי אוהבת לקפוץ עליו מהו הזיכרון הכי טוב שהיה לך
בת מצווה שלי... מהו הזיכרון הכי מצחיק
אמממ יש המון חח אבל לא עולה לי משהו עכשיו מהו הזיכרון הכי מביך
נפלתי מול כל הכיתה באמצע השיעור מהו הזיכרון הכי מפחיד
לא זוכרת מהן שאיפותייך לעתיד
לנגן ממש מקצועי באורגנית, לעבוד במקצוע שאני גם אהנה בו וגם ארוויח טוב חח ולהצליח בבגרויות! איזה מקצועות הגברת בבית הספר
מחשבים וקולנוע אתה הומני או ריאלי
אמממ הומני! ספר על חלום שחלמת השבוע
שהיה מפגש פורום עם שירלי לילו והיו ממש קצת אנשים וזה היה במקום מאוד מוזר והרגשתי ממש תקועה. ספר בדיחה ששמעת
אני אספר בדיחה קצרה.. איך יודעים אם מחשב הוא מחשב של בלונדינית? רואים טיפקס על המסך.. חהחהחה לאיזה מקצוע אתה רוצה לפנות בעתיד, (ואם אתה כבר במקצוע לאיזה היית פונה במקומו)
משהו שקשור לקולנוע-אחורי המצלמה באיזו הצגה נהנת הכי הרבה
הלהקה באיזה סרט הכי נהנת
יעד סופי הכי פחדת
השדים של אמילי הכי צחקת
חותנת בהפרעה איזה ספר הכי השפיע עליך
לא נראלי שיש ספר שממש השפיע עליי איזה מוזיקה אתה הכי אוהב
והכי נוהג לשמוע
ישראלית, רוק קל ואוונסנס איזו זמרת/זמר/להקה
עברי לידר, אוונסנס, נינט, הראל סקעת, שירלי לילו איזו חיה אתה חושב שהיית בגלגול הקודם
אנאערף... מה היה הכי גורם לך להיות מאושר בשלב זה של החיים (ובכנות) כסף/אהבה/עבודה/משפחה
הצלחה בלימודים ואהבה מה הכי חשוב לך לאחל לעצמך
בריאות/אהבה/כסף
בריאות היופי חשוב לך בד"כ
עד כמה
הוא חשוב... אבל לא יותר מדי... מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך
לא היתה מתי היתה האהבה הראשונה שלך
בכיתה ה'. אבל זה לא היה הדדי מה הרגע שהיה הכי עצוב בחייך
לא יודעת אם היית מקבל עכשיו איזה מאכל שאתה רוצה, מה היית רוצה
פרוזן יוגורט
ושתיה
דיאט ספרייט איזו גלידה אתה הכי אוהב
וניל עוגיות ואיזה צבע היית בוחר לבלון שלך
ורוד האם אתה מאמין באהבה ממבט ראשון
לא ממש אתה מאמין בגורל
כן אם כן, יש מקרה שגרם לך להגביר את האמון שלך בגורל
אמממ לא שזכור לי באיזה טיול הכי נהנת בחיים שלך
טיול השנתי שנה שעברה מה בעיקר גרם לך להנות בטיול הזה
חברות, מסלולים, צחוקים.. יש לך חבר הכי טוב
מה התכונות שאתה חושב שצריך להיות בחבר הכי טוב
אממ כן. וואי לא עולות לי עכשיו תכונות:| אבל בעיקרון צריכות להיות התכונות הכי טובות שאתם מכירים! מה המוטו שלך לחיים
חייך והעולם יחייך אלייך מה העצה שהיית נותן לאחרים מנסיונך
יש הרבה עצות... אתה בן אדם חורפי או קיצי
קיצי בן אדם של מזגן או תנור
מזגן בן אדם של שמיכת פוף או מיטת שיזוף
גם וגם מתוק או מלוח
מתוק בשרי או חלבי
אממ שניהם! המבורגר או פיצה
פיצה אם היית צריך לקחת 3 דברים ספציפים לאי בודד, מה היית לוקח
סירה, מחשב נייד ומזון אם היית מקבל מליון שקל והיית צריך לבזבז אותו ביומיים או שלוקחים ממך אותו, על מה היית מבזבז
הייתי מביאה חלק להורים שלי כדי לעבור לבית חדש+כל הדברים שנחוצים לבית, בגדים ותורמת חלק מה התחביבים שלך
מוזיקה, קריאה, בילוי עם חברות/משפחה, טלויזיה, אוכל, מחשב לאן היית הכי רוצה לטוס בעולם
הולנד

•HadaS•

New member
.... ...... ....

מה שיך? הדס מאיפה אתה בארץ? באר שבע בן כמה? אני בת \=... 13 וחצי מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון המעעפן הזה חוחווו DD: מהו הזיכרון ילדות הכי רחוק שאתה זוכר? אני זוכרת הרבה מהו הזיכרון הכי טוב שהיה לך? אמממ הזיכרונות האלהה עם אהובבי הם הכי טובים.. מהו הזיכרון הכי מצחיק? חחח כל הזיכרונות עם השיכעונות שלי ושל חברות שליי.. הכי מצצחיקים שיש :) מהו הזיכרון הכי מביך? חחחח יש כמה מהו הזיכרון הכי מפחיד? חחח גם היו כמה וכמהה XDD מהן שאיפותייך לעתיד? להיות מאושרת מאושרת ומאושרת. ולהתחתן ולהקים משפוחחה PPP: איזה מקצועות הגברת בבית הספר? מה? אתה עומאני או ריאלי? חחח מזזזההה? ספר על חלום שחלמת השבוע? חלמתי שאני ומאיה קורן (רותם מהשמינייה) נפגשות באוטובוס ואמרתי לה שזאת אני שמדברת איתה באייסי והלכנו ביחד לחברה שלה והייננו חברות מזה טובות חחחחח.. ובאמת נאי מדברת איתה באייסי... ספר בדיחה ששמעת? איש אחד הלךך הלך נפל לבור הלך להביא סולם.. חהחה :X לאיזה מקצוע אתה רוצה לפנות בעתיד, (ואם אתה כבר במקצוע לאיזה היית פונה במקומו)? אממ אני רוצה להיות שחקקנניית! באיזו הצגה נהנת הכי הרבה? הופעה של פלוריסיינטה נחשבב.? אואוו שורה 1 על הפרקטט כולם עשו לי שללוםםם וראו מעולהה חח באיזה סרט הכי נהנת? הטיסההה! עם החברות שלי הייתי ואנחנו כל הסרט מנסות לגלות מי חטף את הילדהה ומה קרה ומה יקרהה ואנשים מאחורה מתחרפנים מאיתנו.. אה וגם עשינו שמה פאדיחותתתתת חח הכי פחדת? אמאממממ לא זוכרת הכי צחקת? איזה ספר הכי השפיע עליך? לא קוראת ספרים \: איזה מוזיקה אתה הכי אוהב? והכי נוהג לשמוע? ישראללי איזו זמרת/זמר/להקה? אין משו מיוחד מועדף איזו חיה אתה חושב שהיית בגלגול הקודם? אנעררףף.. אבל בדקתי ואמרו שהייתי צייד DD: מה היה הכי גורם לך להיות מאושר בשלב זה של החיים (ובכנות) כסף/אהבה/עבודה/משפחה? אהבה מה הכי חשוב לך לאחל לעצמך? בריאות/אהבה/כסף? בריאות אהבה וכסף. היופי חשוב לך בד"כ? עד כמה? בעיניי היופי לא כזה חשובב, האופי יותר חשוב מהאופי, אבל בשביל אחרים היופי זה הכל לצערי \= מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? מתי היתה האהבה הראשונה שלך? מה הרגע שהיה הכי עצוב בחייך? היו לי הרבה רגעים כאלה אם היית מקבל עכשיו איזה מאכל שאתה רוצה, מה היית רוצה? מלאווחחחח ושתיה? תות בבננה איזו גלידה אתה הכי אוהב? וניל ושוקו .. רגיל במיוחד! ואיזה צבע היית בוחר לבלון שלך? ורדרד DD: האם אתה מאמין באהבה ממבט ראשון? לללאאא וגם לא על הידלקות ! אתה מאמין בגורל? כן אם כן, יש מקרה שגרם לך להגביר את האמון שלך בגורל? אי אפשר להסביר זה קשה באיזה טיול הכי נהנת בחיים שלך? טיול שורשים - שנה שעברה - כיתה ז' מה בעיקר גרם לך להנות בטיול הזה? הצחוקייםםם יש לך חבר הכי טוב? מה התכונות שאתה חושב שצריך להיות בחבר הכי טוב? ישלי חברה הכי טובהה ואי אפשר לקבוע מה יהיה בה או לא כשאת מתחברת עם מישו את לא מחפשת את התכונות שלוו DD: מה המוטו שלך לחיים? מה העצה שהיית נותן לאחרים מנסיונך? לא משנה מה יגידו לכם, שימו זין ותמשיכו בשלכםם! וזהו! אהאההה עוד משו--- תנו חיוך, החיים יפים! אואוווו מגניבה אני אתה בן אדם חורפי או קיצי? חורפית בן אדם של מזגן או תנור? מזגן בן אדם של שמיכת פוף או מיטת שיזוף? אווו שניהם מתוק או מלוח? שניהההם בשרי או חלבי? אממממ בשרי המבורגר או פיצה? המבורגרר אם היית צריך לקחת 3 דברים ספציפים לאי בודד, מה היית לוקח? את החברות שלי, את אהובי ואת הכלבה שללי אם היית מקבל מליון שקל והיית צריך לבזבז אותו ביומיים או שלוקחים ממך אותו, על מה היית מבזבז? אנעררף הייתי מסתובבת במקומות לראות מה אני אוהבת, ונותנת רבע לצדקה ורבע להורים שליי וזזההו מה התחביבים שלך? אני שונאת תשאלה החופרת הזאת אז עזבו תתיי לאן היית הכי רוצה לטוס בעולם? ניו יורקק

Yaaraus

New member
עונהנהנהנה

מה שמך? יערה מאיפה אתה בארץ? באר שבע בן כמה? 14 וחצי מה אתה עושה עכשיו? לא משהו מיוחד מהו הזיכרון ילדות הכי רחוק שאתה זוכר? לא יודעת.... מהו הזיכרון הכי טוב שהיה לך? כשראיתי היום את הילד היפה הזה מהו הזיכרון הכי מצחיק? "רד לעשרים!" "למי אני ארד עכשיו עשרים דקות?" (סיפור ארוך רצח עזבו X: מהו הזיכרון הכי מביך? אין מהו הזיכרון הכי מפחיד? אין (?!) מהן שאיפותייך לעתיד? להיות שחקנית איזה מקצועות הגברת בבית הספר? אני שנה הבאה רק מגבירה אתה עומאני או ריאלי? אע?! ספר על חלום שחלמת השבוע? אין חלום ספציפי ספר בדיחה ששמעת? איש הלך הלך פופ שניצל לאיזה מקצוע אתה רוצה לפנות בעתיד, (ואם אתה כבר במקצוע לאיזה היית פונה במקומו)? למשחק באיזו הצגה נהנת הכי הרבה? אנטיגונה באיזה סרט הכי נהנת? שישי הפוך הכי פחדת? שתיקת הכבשים הכי צחקת? לא יודעת יש מלא..... איזה ספר הכי השפיע עליך? איזה מוזיקה אתה הכי אוהב? והכי נוהג לשמוע? מטאל או פופ איזו זמרת/זמר/להקה? מטאליקה איזו חיה אתה חושב שהיית בגלגול הקודם? לא יודעת נמיה?! חחחח מה היה הכי גורם לך להיות מאושר בשלב זה של החיים (ובכנות) כסף/אהבה/עבודה/משפחה? אהבה מה הכי חשוב לך לאחל לעצמך? בריאות/אהבה/כסף? בריאות היופי חשוב לך בד"כ? עד כמה? כן דיי חשוב מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? עוד לא התנשקתי *מסמיק* מתי היתה האהבה הראשונה שלך? שנה שעברה מה הרגע שהיה הכי עצוב בחייך? לא יודעת.... אם היית מקבל עכשיו איזה מאכל שאתה רוצה, מה היית רוצה? צ'יס בורגר ושתיה? מים איזו גלידה אתה הכי אוהב? בננה ואיזה צבע היית בוחר לבלון שלך? שחור האם אתה מאמין באהבה ממבט ראשון? כן אתה מאמין בגורל? כן אם כן, יש מקרה שגרם לך להגביר את האמון שלך בגורל? כן באיזה טיול הכי נהנת בחיים שלך? שנה שעברה בטיול השנתי מה בעיקר גרם לך להנות בטיול הזה? שצחקתי עד שכמעט נפלתי מהצוק ואז בן החזיק אותי *מאוהב* יש לך חבר הכי טוב? מה התכונות שאתה חושב שצריך להיות בחבר הכי טוב? נאמנות ודיסקרטיות מה המוטו שלך לחיים? חיוך קו עקום שמיישר הכל מה העצה שהיית נותן לאחרים מנסיונך? אין אתה בן אדם חורפי או קיצי? חורפי בן אדם של מזגן או תנור? מזגן בן אדם של שמיכת פוף או מיטת שיזוף? שמיכת פוף מתוק או מלוח? מתוק בשרי או חלבי? חלבי המבורגר או פיצה? פיצה
אם היית צריך לקחת 3 דברים ספציפים לאי בודד, מה היית לוקח? מחשב ,טלויזיה ,ממיר של הוט (אני מכורה לטלויזיה אם היית מקבל מליון שקל והיית צריך לבזבז אותו ביומיים או שלוקחים ממך אותו, על מה היית מבזבז? קניות דירה חדשה + רהיטים ואם היה נשאר אז למשפחה מה התחביבים שלך? סימס שאלונים צחוקים מחשב וטלויזיה לאן היית הכי רוצה לטוס בעולם? נוי יורק

baril

New member
עונה ../images/Emo13.gif

מה שימך?אריאל מאיפה אתה בארץ?הרצליה בן כמה?13 וחצי מה אתה עושה עכשיו? נממ סתם באייסיקיו ובמסנג'ר שומעת מוזיקה ועונה על השאלון
מהו הזיכרון ילדות הכי רחוק שאתה זוכר?יומולדת 7 מהו הזיכרון הכי טוב שהיה לך?נמ לאיודעת מהו הזיכרון הכי מצחיק?הנפילה של חברה שלי. אלוהים זה היה הדבר הכי מצחיק שהיה בחיים שלי מהו הזיכרון הכי מביך?ממ לא ניראלי שיש אחד כזה מהו הזיכרון הכי מפחיד?שסבא נפטר
מהן שאיפותייך לעתיד?להיות פסיכולוגית ולהצליח בחיים איזה מקצועות הגברת בבית הספר?ספורט. יענו אני במגמת כדורסל אם זה נחשב.
אתה עומאני או ריאלי? ריאלית ספר על חלום שחלמת השבוע? דברים הזווים לגמרי
איןלי מושג איך לכתוב אותם חחחחח ספר בדיחה ששמעת?ילד אדום הולך ברחוב אז שואלים אותו: ילד למה אתה אדום ? אז הוא אומר - אני לא ילד אני תות.
זאת בדיחה למצב כפית אבל אני כל הזמן צוחקת ממנה לאיזה מקצוע אתה רוצה לפנות בעתיד, (ואם אתה כבר במקצוע לאיזה היית פונה במקומו)?פסיכולוגית באיזו הצגה נהנת הכי הרבה?אנה פרנק. פשוט מדהים
באיזה סרט הכי נהנת?גריז D: אמנם לא בקולנוע אבל אין על הסרט הזה הכי פחדת?הטינה. סרטי אימה שולטים
הכי צחקת?סאות'פארק, ברוס הגדול מכולם איזה ספר הכי השפיע עליך?לא חושבת שהיה אחד כזה איזה מוזיקה אתה הכי אוהב? והכי נוהג לשמוע?רוק, והסגנון של הביטל'ס איזו זמרת/זמר/להקה?ביטל'ס, סימפל פלאן איזו חיה אתה חושב שהיית בגלגול הקודם?ממממ איןלי מושג .
מה היה הכי גורם לך להיות מאושר בשלב זה של החיים (ובכנות) כסף/אהבה/עבודה/משפחה?אהבה. מה הכי חשוב לך לאחל לעצמך? בריאות/אהבה/כסף?הכל
|Tהבה|
היופי חשוב לך בד"כ? עד כמה?כן, 30% וכל מי שאומר שהיופי לא חשוב טועה כי בת'כלס ברור שיופי חשוב מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך?לא הייתה
מתי היתה האהבה הראשונה שלך?בכיתה ד' מה הרגע שהיה הכי עצוב בחייך?שסבא נפטר
אם היית מקבל עכשיו איזה מאכל שאתה רוצה, מה היית רוצה?גלידה טעימהההההההההההה ושתיה?שוקו חם עם קצפת כמו אתמול אעעאעאע
איזו גלידה אתה הכי אוהב?וניל
ואיזה צבע היית בוחר לבלון שלך?תכלת האם אתה מאמין באהבה ממבט ראשון?לא אתה מאמין בגורל?כה אם כן, יש מקרה שגרם לך להגביר את האמון שלך בגורל?נמ לא באיזה טיול הכי נהנת בחיים שלך?טיול שנתי של ז' מה בעיקר גרם לך להנות בטיול הזה?הלילה D: יש לך חבר הכי טוב? מה התכונות שאתה חושב שצריך להיות בחבר הכי טוב?כן. נאמן לא משקר והכי חשוב אומר תמיד את האמת גם אם היא קשה מה המוטו שלך לחיים?חיה את הרגע מה העצה שהיית נותן לאחרים מנסיונך?לא לשקר אפעם כי זה רק גורם לנזק.
אתה בן אדם חורפי או קיצי?חורפי
בן אדם של מזגן או תנור?תנור בן אדם של שמיכת פוף או מיטת שיזוף?שמיכת פוף
מתוק או מלוח?מתוק בשרי או חלבי?חלבי המבורגר או פיצה?פיצה אם היית צריך לקחת 3 דברים ספציפים לאי בודד, מה היית לוקח?שונאת ת'שאלה הזאתת !@#$
אם היית מקבל מליון שקל והיית צריך לבזבז אותו ביומיים או שלוקחים ממך אותו, על מה היית מבזבז?גם את זאת
מה התחביבים שלך? לאן היית הכי רוצה לטוס בעולם?ניו יורק הודגש באמצעות מדגישומטיק

d r o r y

New member
עונה בכייף:

מה שיך?דרורייייי מאיפה אתה בארץ?איזור השרון בן כמה?24 מה אתה עושה עכשיו?כיום אני עובד במן משרה חלקית כזו והתחלתי שבוע שעבר גם ללמוד קורס מקצועי.כמובן שבנוסף לכך אני מנסה להעביר לי את הזמן בכייף ובהנאה,לעשות דברים שאני אוהב,כמו יצירה,טיולים,האזנה למוזיקה,האזנה לרדיו(זה רק בלילה),קצת טלוויזיה,מחשב,הליכות ארוכות,בילויים,חברים. מהו הזיכרון ילדות הכי רחוק שאתה זוכר?אמממממ...........נראה לי שכל מיני קטעים כאלו מגיל 3-4.שאני ברחוב עם ההורים שלי והם שרים לי שירים,שחוגגים לי יומולדת 4 בגן,ואולי עוד כמה. מהו הזיכרון הכי טוב שהיה לך?יש בהחלט כמה וכמה.אני לא יכול לציין לכם רגעים ספציפיים,אבל אני יכול לציין תקופות מסויימות או דברים מסויימים שעברתי בחיי שעשו לי טוב.כמו למשל ההצגה שהייתי עושה עם אחי,הקבוצה שהערצתי,כל מיני בילויים/חוויות שהיו לי עם חברים שלי שהכרתי מהצבא,בילויים שביליתי ככה סתם לבד ופינקתי את עצמי בהם-שאלו כבר דברים שהם לא רק זכרון שלי,אלא גם הווה,כי אני ממשיך לעשות אותם ולחוות אותם כל הזמן(וכמובן שגם להנות מהם). מהו הזיכרון הכי מצחיק?יש כמה וכמה קטעים מצחיקים שאני לא שוכח אותם,כמו כל מיני דברים מצחיקים שפלטתי או ששמעתי מאנשים אחרים. מהו הזיכרון הכי מביך?גם כן לא חסר.כל מיני קטעים שבהם בויישתי בכל מיני צורות מול אנשים,או אפילו מול אדם אחד. מהו הזיכרון הכי מפחיד?היו גם,אבל אני צריך זמן להזכר. מהן שאיפותייך לעתיד?להיות מאושר ובריא. איזה מקצועות הגברת בבית הספר?מה זאת אומרת? אתה עומאני או ריאלי? הומאני ספר על חלום שחלמת השבוע?חלום שחוזר על עצמו כבר אינסוף פעמים,שאני נמצא באיזה לונה-פארק וכל המתקנים שם מוזרים ביותר,דפוקים ולא תקינים כאלה.והאווירה שם ממש כודרת כזאת. ספר בדיחה ששמעת?כשנולדתי מזמן אז הייתי קטן לאיזה מקצוע אתה רוצה לפנות בעתיד, (ואם אתה כבר במקצוע לאיזה היית פונה במקומו)?עוד קשה לי לדעת.עכשיו אני פונה לתחום הגרפיקה,ואם אני אגלה כשרון בתחום הזה אז אולי אעשה בזה קריירה.ואם לא,אז נראה כבר.אולי משהו בתחום האומנות. באיזו הצגה נהנת הכי הרבה?בא לגן. באיזה סרט הכי נהנת?הייתי מציין שלושה:מלך הסלים,לוחמיי הצללים,ואיש הנצח 2. הכי פחדת?שליחות קטלנית 2,הצעקה הכי צחקת?אני חושב שבסרט סתום את הפה הכי צחקתי. איזה ספר הכי השפיע עליך?השפיע?מלך הסלים,ואיש הנצח 2. איזה מוזיקה אתה הכי אוהב? והכי נוהג לשמוע?יש כאן מנצחת אחת גדולה וברורה:מוזיקה ישראלית. איזו זמרת/זמר/להקה?יש ממש המון,אבל אתן באמת את אלו שהכי הכי: להקות:אתניקס,כוורת,משינה,גזוז,החלונות הגבוהים,מוניקה סקס,אבטיפוס זמרים:אריק איינשטיין,מאיר בנאי,אביב גפן,דני סנדרסון,גידי גוב,יגאל בשן,ברי סחרוף זמרות:דנה ברגר,גלי עטרי,יהודית רביץ,ג'וזי כץ איזו חיה אתה חושב שהיית בגלגול הקודם?אין לי על מה להתבסס בכדי לענות על זה מה היה הכי גורם לך להיות מאושר בשלב זה של החיים (ובכנות) כסף/אהבה/עבודה/משפחה?קשה לי לתרגם את זה לאיזו נקודה ספציפית,פשוט להמשיך להרגיש כמו עכשיו! מה הכי חשוב לך לאחל לעצמך? בריאות/אהבה/כסף?אושר ובריאות היופי חשוב לך בד"כ? עד כמה?אצלי הוא חשוב לי במידה בינונית.כלאמר,חשוב לי להראות סביר,אך לא חשוב לי להראות מעבר לזה.לעומת זאת,בבת זוג,חשוב לי שהיא תיראה יפה לטעמי.לא חייב שתהיה מדהימה,אבל שתהיה משיכה כלפיה,אבל עדיין אין לי מישהי כך שזה לא רלוונטי לעכשיו. מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך?לא היתה מתי היתה האהבה הראשונה שלך?נראה לי שבכיתה א'.אחת שלמדה איתי בכיתה. מה הרגע שהיה הכי עצוב בחייך? אם היית מקבל עכשיו איזה מאכל שאתה רוצה, מה היית רוצה?עכשיו ממש?משהו מתוק.יכול להיות עוגה מסויימת,עוגיות,בלינצ'ס מתוק,שוקולד. ושתיה?עכשיו היה מתאים לי הכי הרבה או קולה,או איזה מיץ תפוזים/אשכוליות טבעי איזו גלידה אתה הכי אוהב?יש כמה:גלידת קרנבל שיש בבורגראנץ' עם הוניל והעוגיות/פקאן,וגלידה שיש בגלידריה על כל סוגיי טעמיה,בעיקר וניל,מוקה,קצפת,עוגיות,בננה. ואיזה צבע היית בוחר לבלון שלך?אין לי בלונים האם אתה מאמין באהבה ממבט ראשון?כן ולא אתה מאמין בגורל?כן ולא אם כן, יש מקרה שגרם לך להגביר את האמון שלך בגורל?לא נראה לי באיזה טיול הכי נהנת בחיים שלך?היה איזה טיול שנתי אחד או אפילו שניים שנהנתי בהם.אחד מהם היה בתור שומר דווקא.כלאמר,טיול שבו הייתי מאבטח יחד עם עוד כמה חבר'ה.אבטחנו טיול שנתי של כיתה ט'.היתה חוויה נהדרת! מה בעיקר גרם לך להנות בטיול הזה?האווירה,הפעילויות,האוכל יש לך חבר הכי טוב? מה התכונות שאתה חושב שצריך להיות בחבר הכי טוב?יש לי כיום שניים שהייתי מגדיר כהכי טובים.חשוב שחבר טוב יהיה אכפתי כלפיך,יעריך ויכבד אותך(שזה כולל הכל:את מי שאתה,את דבריך,את דיעותיך,את רצונותיך,ועוד),ושיהיה כזה בעל ראש דומה לשלך(כלאמר,קו מחשבה דומה וטעם דומה לשלך,לפחות בכמה דברים) ושיהיה לכם נושאיי שיחה מה המוטו שלך לחיים?קשה לי לבחור אחד.אבל בעקרון,אני חושב שאדם צריך לעשות כל מה שגורם לו לאושר כל עוד זה לא הורס לסביבה שלו,ולא לוותר על החלומות שלו,על השאיפות שלו ועל האמת שלו לעולם. מה העצה שהיית נותן לאחרים מנסיונך?מה שרשמתי למעלה נראה לי אתה בן אדם חורפי או קיצי?באמצע כזה בן אדם של מזגן או תנור?מזגן בן אדם של שמיכת פוף או מיטת שיזוף?משהו באמצע מתוק או מלוח?לפעמים זה ולפעמים זה. בשרי או חלבי?רוב הזמן חלבי המבורגר או פיצה?רוב הזמן פיצה אם היית צריך לקחת 3 דברים ספציפים לאי בודד, מה היית לוקח?קשה לי להגיד אם היית מקבל מליון שקל והיית צריך לבזבז אותו ביומיים או שלוקחים ממך אותו, על מה היית מבזבז?גם קשה לי להגיד מה התחביבים שלך?מוזיקה שאני אוהב,טיולים באיזורים שאני אוהב,בילויים(לבד או עם חברים),לשבת במקומות שקטים כאלה שעושים לי טוב,שיחות נפש עם חברים פנים אל פנים או בטלפון,כתיבת שירים וסיפורים,מחשבות טובות,קצת מחשב,קצת רדיו,ארוחות טובות. לאן היית הכי רוצה לטוס בעולם?להשאר בישראל.

nastiush

New member
עונהה =]

מה שמך? אליסון מאיפה אתה בארץ? ראשל"צ בן כמה? 13 מה אתה עושה עכשיו? מתכתבת ובפורום =] מהו הזיכרון ילדות הכי רחוק שאתה זוכר? הגן =/ מהו הזיכרון הכי טוב שהיה לך? שהתקבלתי לאודישן משחק
מהו הזיכרון הכי מצחיק? היו מלאא מהו הזיכרון הכי מביך? .... מהו הזיכרון הכי מפחיד? שראיתי הצלצול 2
מהן שאיפותייך לעתיד? שחקנית, רקדנית איזה מקצועות הגברת בבית הספר? אנגלית ומתמטיקה חעחעע אתה עומאני או ריאלי? ריאלי ספר על חלום שחלמת השבוע? ספר- ניצבים של גלילה רון-פדר-עמית ספר בדיחה ששמעת? ... לאיזה מקצוע אתה רוצה לפנות בעתיד, (ואם אתה כבר במקצוע לאיזה היית פונה במקומו)? זמרת חח באיזו הצגה נהנת הכי הרבה?בקרקס שבחו"ל באיזה סרט הכי נהנת? נרניה הכי פחדת? הצלצול 2 הכי צחקת? לא זוכרת את השם איזה ספר הכי השפיע עליך? "סודות נעורים" חיחיי
איזה מוזיקה אתה הכי אוהב? והכי נוהג לשמוע? ג'אז ופופ איזו זמרת/זמר/להקה? כל מיני איזו חיה אתה חושב שהיית בגלגול הקודם? ארנבת מה היה הכי גורם לך להיות מאושר בשלב זה של החיים (ובכנות) כסף/אהבה/עבודה/משפחה? משפחה ואהבה מה הכי חשוב לך לאחל לעצמך? בריאות/אהבה/כסף? בריאות ואהבה (מה הקטע של מי שאוהב רק ת'כסף?!?!) היופי חשוב לך בד"כ? עד כמה? לא הרבה מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? לא הייתה חח מתי היתה האהבה הראשונה שלך? בגיל 5 מה הרגע שהיה הכי עצוב בחייך? כשנפרדתי מקרובי המשפחה ל-5 שנים אם היית מקבל עכשיו איזה מאכל שאתה רוצה, מה היית רוצה? לא רוצה כלום.. חח שבעה.. בעצם = גלידה "סניקרס"
ושתיה? כלוםםם.. איזו גלידה אתה הכי אוהב? סניקרס וקינדר ואיזה צבע היית בוחר לבלון שלך? לבלון??? אממ.. ירוק?? האם אתה מאמין באהבה ממבט ראשון? כן אבל לא נראה לי שיש דבר כזה אתה מאמין בגורל?ברור!! אם כן, יש מקרה שגרם לך להגביר את האמון שלך בגורל?----היו הרבה! באיזה טיול הכי נהנת בחיים שלך? בטיול לירושלים כל הלילה בלי לישון ולמחרת חזרנו ב-8 בבוקר ולישווווווון מה בעיקר גרם לך להנות בטיול הזה? ההליכה והיופי חח יש לך חבר הכי טוב? מה התכונות שאתה חושב שצריך להיות בחבר הכי טוב? כנות, ידידות, חברות אמיתי, בלי קנאה וקמצנות מה המוטו שלך לחיים? "תן חיוך, הכללל לטובה" (ויש לי את כל ההוכחות) מה העצה שהיית נותן לאחרים מנסיונך? "אל תוותר, תמשיך לנסות ולהשיג כל מה שתרצה!" אתה בן אדם חורפי או קיצי? סתוי בן אדם של מזגן או תנור? מזגן בן אדם של שמיכת פוף או מיטת שיזוף? שמיכות פוף מתוק או מלוח? מתוק בשרי או חלבי? שניהם המבורגר או פיצה? פיצה אם היית צריך לקחת 3 דברים ספציפים לאי בודד, מה היית לוקח? יומן אישי, פלאפון, ותיק עם כל הדברים שאני צריכה
אם היית מקבל מליון שקל והיית צריך לבזבז אותו ביומיים או שלוקחים ממך אותו, על מה היית מבזבז?מיקרוגל.. סתם..! נראה לכם?? אין לי מושג האמת..
מה התחביבים שלך? דרמה ותיאטרון (שאני ממש אוהבת את זה מגיל מאוד צעיר), טניס, וריקוד (ומכיתה א' אני רוקדת
) לאן היית הכי רוצה לטוס בעולם? לאיטליה, ארגנטינה ואמריקה =~)
אליסונו'ש

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

מה שמך? סתיו מאיפה אתה בארץ? ראשון לציון בן כמה? 14 מה אתה עושה עכשיו? שומעת מוזיקה מהו הזיכרון ילדות הכי רחוק שאתה זוכר? לא זוכרת מהו הזיכרון הכי טוב שהיה לך? אישי מהו הזיכרון הכי מצחיק? שדיברנו על "להתכונן לערבית" שזה סוג של צופן. מהו הזיכרון הכי מביך? לא זכור לי. מהו הזיכרון הכי מפחיד? הומ. מהן שאיפותייך לעתיד? אין לי איזה מקצועות הגברת בבית הספר? אני בחטיבה. אתה עומאני או ריאלי? לא אומרים הומני? ספר על חלום שחלמת השבוע? לא זוכרת חלומות ספר בדיחה ששמעת? לא שמעתי בדיחות השבוע. לאיזה מקצוע אתה רוצה לפנות בעתיד, (ואם אתה כבר במקצוע לאיזה היית פונה במקומו)? >< באיזו הצגה נהנת הכי הרבה? אני בקושי הולכת להצגות באיזה סרט הכי נהנת? בשודדי הקאריביים 2 הכי פחדת? בקיל ביל הכי צחקת? שודדי הקאריביים 2. איזה ספר הכי השפיע עליך? הרוזן ממונטה כריסטו איזה מוזיקה אתה הכי אוהב? והכי נוהג לשמוע? לא יודעת. איזו זמרת/זמר/להקה?placebo, red hot, והמון פעמים את השיר voices. איזו חיה אתה חושב שהיית בגלגול הקודם? אני לא מאמינה בזה מה היה הכי גורם לך להיות מאושר בשלב זה של החיים (ובכנות) כסף/אהבה/עבודה/משפחה? אהבה. זה כבר גורם לי לאושרP: מה הכי חשוב לך לאחל לעצמך? בריאות/אהבה/כסף? בריאות ואהבה היופי חשוב לך בד"כ? עד כמה? אני אסתדר עם אסתטיקה מינימלית מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? בכיתה ז' מתי היתה האהבה הראשונה שלך? בכיתה ה' מה הרגע שהיה הכי עצוב בחייך? לא זוכרת, אולי שברון לב. אם היית מקבל עכשיו איזה מאכל שאתה רוצה, מה היית רוצה? פרוזן יוגורט. ושתיה? לא יודעת איזו גלידה אתה הכי אוהב? וניל אוריאוז ואיזה צבע היית בוחר לבלון שלך? סגול האם אתה מאמין באהבה ממבט ראשון? לא אתה מאמין בגורל? לא אם כן, יש מקרה שגרם לך להגביר את האמון שלך בגורל? באיזה טיול הכי נהנת בחיים שלך? אי אפשר ממש לקרוא לזה טיול, אבל הטיסה לטורקיה בחופש עם המשפחה מה בעיקר גרם לך להנות בטיול הזה? זה גרם לי להבין המון דברים, ןגם זמן איכות עם המשפחה המורחבת, שאני בקושי רואה אותם פעמיים בשנה. יש לך חבר הכי טוב? מה התכונות שאתה חושב שצריך להיות בחבר הכי טוב? שידאג, שיקשיב, שיהיה שם כשצריך. מה המוטו שלך לחיים? אין לי מוטו. מה העצה שהיית נותן לאחרים מנסיונך? נצלו כל רגע, לכו לפי התחושות שלכם, חיו בהווה ולא בעתיד. אתה בן אדם חורפי או קיצי? אביבי. בן אדם של מזגן או תנור? אני בן אדם של מאוורר. בן אדם של שמיכת פוף או מיטת שיזוף? פוך!!! שמיכת פוך!! לא לוקחים פוף ותוקעים אותו לתוך שמיכה!. וכן, אני בן אדם של שמיכות פוך. מתוק או מלוח? מתוק בשרי או חלבי? פרווה המבורגר או פיצה? פיצה אם היית צריך לקחת 3 דברים ספציפים לאי בודד, מה היית לוקח? מייקי, דיסקמן (עם דיסקים כמובן) ורמקולים. אם היית מקבל מליון שקל והיית צריך לבזבז אותו ביומיים או שלוקחים ממך אותו, על מה היית מבזבז? הייתי קונה דיסקים ונרות, וכל מני דברים שישמשו אותי. מה התחביבים שלך? לצייר, לכתוב, לשמוע מוזיקה, לבהות בנרות. לאן היית הכי רוצה לטוס בעולם? איטליה, אגליה

=]

מה שמך? עדי מאיפה אתה בארץ? רחובות בן כמה? 17 וחצי... ואני בת =] מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון ושומעת מוזיקה מהו הזיכרון ילדות הכי רחוק שאתה זוכר? אמממממ גיל 3... מהו הזיכרון הכי טוב שהיה לך? יש המון מהו הזיכרון הכי מצחיק? גם יש המון אנל'א זוכרת.. המון קטעים מבצפר מהו הזיכרון הכי מביך? חחחח עזבו מהו הזיכרון הכי מפחיד? פעם איזה אחד קצת רדף אחריי חח לא נכנס לזה מהן שאיפותייך לעתיד? להיות מאושרת ומצליחה בחיים ולסיים בצפרררררררררר איזה מקצועות הגברת בבית הספר? סוציולוגיה פסיכולוגיה וג"ג אתה עומאני או ריאלי? הומני ספר על חלום שחלמת השבוע? אמממ לא זוכרת ספר בדיחה ששמעת? איש אחד הלך הלך הלך הלך נפל =] חח סתםםםםםם לא זוכרת לאיזה מקצוע אתה רוצה לפנות בעתיד, (ואם אתה כבר במקצוע לאיזה היית פונה במקומו)? שחקנית נראלי אולי יש מצב=] או אדריכלית באיזו הצגה נהנת הכי הרבה? אמממממממ במחזמחר מרילו באיזה סרט הכי נהנת? מת לצעוק... ועוד כמה =] הכי פחדת? הצלצלול=] הכי צחקת? הצלצול חחחחחחחחח איזה ספר הכי השפיע עליך? אמממ לא זוכרת איזה מוזיקה אתה הכי אוהב? והכי נוהג לשמוע? ישראלי איזו זמרת/זמר/להקה? עמיר בניון, הראל סקעת.. ועוד ועוד אני שומעת הכל =] איזו חיה אתה חושב שהיית בגלגול הקודם? חילזון? חחחחחחחחחחחחחחחחח מה היה הכי גורם לך להיות מאושר בשלב זה של החיים (ובכנות) כסף/אהבה/עבודה/משפחה? חבריםםם=] מה הכי חשוב לך לאחל לעצמך? בריאות/אהבה/כסף? אהבה היופי חשוב לך בד"כ? עד כמה? חשוב שיהיה כיף להסתכל חח מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? אממ מתי היתה האהבה הראשונה שלך? מה הרגע שהיה הכי עצוב בחייך? אם היית מקבל עכשיו איזה מאכל שאתה רוצה, מה היית רוצה? שוקולדדדדד ושתיה? שוקו=]= חחחחח איזו גלידה אתה הכי אוהב? וניל עוגיות ואיזה צבע היית בוחר לבלון שלך? ירוק האם אתה מאמין באהבה ממבט ראשון ? כן אתה מאמין בגורל? לא אם כן, יש מקרה שגרם לך להגביר את האמון שלך בגורל? באיזה טיול הכי נהנת בחיים שלך? המסע לפולין.. נשמע מוזר נהנתי אבל מסובך להסביר היה מדהים!! מה בעיקר גרם לך להנות בטיול הזה? היה מסע חשוב משמעותי למדתי המון ממנו יש לך חבר הכי טוב? מה התכונות שאתה חושב שצריך להיות בחבר הכי טוב? תומך אוהב מצחיקקק מה המוטו שלך לחיים? לנצל ת'רגע כי חיים רק פעם אחת!! מה העצה שהיית נותן לאחרים מנסיונך? לחיותת ת'חייםםםםם חח אתה בן אדם חורפי או קיצי? אמממממממ סתווי חחח סתםם אין לי מושג מזה השאלה הזו?!! בן אדם של מזגן או תנור? מאווררר חחח סתם מזגן מזגן בן אדם של שמיכת פוף או מיטת שיזוף? שמיכההההההההה מתוק או מלוח? מתוק בשרי או חלבי? חלבי המבורגר או פיצה? פיצהה אם היית צריך לקחת 3 דברים ספציפים לאי בודד, מה היית לוקח? חבר מוזיקה ושק שינה אם היית מקבל מליון שקל והיית צריך לבזבז אותו ביומיים או שלוקחים ממך אותו, על מה היית מבזבז? בגדים ומתנות לאנשים ונתרום חלק מה התחביבים שלך? משחקקקק לאן היית הכי רוצה לטוס בעולם? ארה"בבבבבבבב

עונה

לקוח מפורום יהודה לוי מה שיך?טל מאיפה אתה בארץ?צפון בן כמה?14 מה אתה עושה עכשיו? מחשב מהו הזיכרון ילדות הכי רחוק שאתה זוכר?שהייתי בתוך כיור ענק מהו הזיכרון הכי טוב שהיה לך?לא יודעת מהו הזיכרון הכי מצחיק?לא יודעת מהו הזיכרון הכי מביך? לא יודעת מהו הזיכרון הכי מפחיד? לא יודעת מהן שאיפותייך לעתיד?להיות רופאה. איזה מקצועות הגברת בבית הספר?לא הגברתי עדין אתה עומאני או ריאלי? עומאני ספר על חלום שחלמת השבוע? אממ..שהייתי בצופים ונחתכה לי הרגל :\ ספר בדיחה ששמעת?לא שמעתי לאיזה מקצוע אתה רוצה לפנות בעתיד, (ואם אתה כבר במקצוע לאיזה היית פונה במקומו)?רפואה באיזו הצגה נהנת הכי הרבה?בבצפר שלי.."שתיקה" באיזה סרט הכי נהנת?מלא הכי פחדת?אפחד הכי צחקת?מת לצעוק 3 איזה ספר הכי השפיע עליך? איזה מוזיקה אתה הכי אוהב? והכי נוהג לשמוע?רוק ישראלי..או משו לועזי איזו זמרת/זמר/להקה?משינה.מוניקה סקס.עברי לידר.סינרגיה איזו חיה אתה חושב שהיית בגלגול הקודם?כלב מה היה הכי גורם לך להיות מאושר בשלב זה של החיים (ובכנות) כסף/אהבה/עבודה/משפחה?אהבה מה הכי חשוב לך לאחל לעצמך? בריאות/אהבה/כסף?אהבה וכסף ובריאות חח היופי חשוב לך בד"כ? עד כמה?מאוד מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך?בלג בעומר מתי היתה האהבה הראשונה שלך?לא הייתה מה הרגע שהיה הכי עצוב בחייך? אם היית מקבל עכשיו איזה מאכל שאתה רוצה, מה היית רוצה?שוקולד ושתיה?לא אכפת לי איזו גלידה אתה הכי אוהב?ריבת חלב.ותות בלי חתיכות חמוץ כזה ואיזה צבע היית בוחר לבלון שלך?שחור חח האם אתה מאמין באהבה ממבט ראשון?לא אתה מאמין בגורל? אם כן, יש מקרה שגרם לך להגביר את האמון שלך בגורל? באיזה טיול הכי נהנת בחיים שלך? מה בעיקר גרם לך להנות בטיול הזה? יש לך חבר הכי טוב? מה התכונות שאתה חושב שצריך להיות בחבר הכי טוב?לא מה המוטו שלך לחיים? מה העצה שהיית נותן לאחרים מנסיונך? אתה בן אדם חורפי או קיצי?חורפי בן אדם של מזגן או תנור?מזגן בן אדם של שמיכת פוף או מיטת שיזוף?פוך מתוק או מלוח?מתוק בשרי או חלבי?חלבי המבורגר או פיצה?פיצה אם היית צריך לקחת 3 דברים ספציפים לאי בודד, מה היית לוקח? כסף מחשב ספרים אם היית מקבל מליון שקל והיית צריך לבזבז אותו ביומיים או שלוקחים ממך אותו, על מה היית מבזבז? בגדים מצלמה דיגיטלית גיטרה חשמלית מה התחביבים שלך?כתיבה..מחשב..חברים..טלויזיה לאן היית הכי רוצה לטוס בעולם?ארהב

דנטל

New member
שמי

מה שיך? דנה מאיפה אתה בארץ? תל אביב בן כמה? 33 מה אתה עושה עכשיו? גולשת מהו הזיכרון ילדות הכי רחוק שאתה זוכר? הדודים של אמא שלי מביאים לי וחברים בגן מיץ מהו הזיכרון הכי טוב שהיה לך? יש כמה מהו הזיכרון הכי מצחיק? לקראת סוף הסרט "מעבר ליער" אני והחבר הכי טוב כמעט מתים מהפופקורן מהו הזיכרון הכי מביך? לרוב אני שוכחת דברים כאלה, כרגע זוכרת ואשמור לעצמי מהו הזיכרון הכי מפחיד? דברים מסתוריים למיניהם מהן שאיפותייך לעתיד? להשאר אותו דבר איזה מקצועות הגברת בבית הספר? ספרות אתה עומאני או ריאלי? אם כבר הומני, ואני ריאלית ספר על חלום שחלמת השבוע? לא זוכרת כבר ספר בדיחה ששמעת? לא זוכרת לאיזה מקצוע אתה רוצה לפנות בעתיד, (ואם אתה כבר במקצוע לאיזה היית פונה במקומו)? טוב לי בתור כתבנית באיזו הצגה נהנת הכי הרבה? דוד של ירון כפכפי, זה ישן ומהמם באיזה סרט הכי נהנת? שודדי הקריביים הכי פחדת? לא רואה סרטים מפחידים, אז ממה שראיתי מיזרי היה בלתי נסבל הכי צחקת? לקראת הסוף במעבר ליער איזה ספר הכי השפיע עליך? המאהב של א.ב. יהושע איזה מוזיקה אתה הכי אוהב? והכי נוהג לשמוע? היפ הופ איזו זמרת/זמר/להקה? סאבלימינל איזו חיה אתה חושב שהיית בגלגול הקודם? חתול מה היה הכי גורם לך להיות מאושר בשלב זה של החיים (ובכנות) כסף/אהבה/עבודה/משפחה? כסף מה הכי חשוב לך לאחל לעצמך? בריאות/אהבה/כסף? כסף היופי חשוב לך בד"כ? עד כמה? לא מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? עם לשון בגיל 13.5, בלי לשון מתישהו ביסודי מתי היתה האהבה הראשונה שלך? בגיל 13 מה הרגע שהיה הכי עצוב בחייך? כשאבא שלי מת בטח אם היית מקבל עכשיו איזה מאכל שאתה רוצה, מה היית רוצה? סטייק לבן ושתיה? רד בול איזו גלידה אתה הכי אוהב? קמפרי אשכוליות ואיזה צבע היית בוחר לבלון שלך? אדום האם אתה מאמין באהבה ממבט ראשון? לא אתה מאמין בגורל? לא אם כן, יש מקרה שגרם לך להגביר את האמון שלך בגורל? לא באיזה טיול הכי נהנת בחיים שלך? קוס עם החבר הכי טוב מה בעיקר גרם לך להנות בטיול הזה? שכיף שם, במיוחד עם החבר הכי טוב שלי יש לך חבר הכי טוב? מה התכונות שאתה חושב שצריך להיות בחבר הכי טוב? שיהיה בראש שלי, נאמן, אני בראש מעייניו מה המוטו שלך לחיים? לרדוף אחרי האושר מה העצה שהיית נותן לאחרים מנסיונך? חיה את היום, כי אולי לא תחיה את מחר אתה בן אדם חורפי או קיצי? קיצי בן אדם של מזגן או תנור? תנור בן אדם של שמיכת פוף או מיטת שיזוף? פוך מתוק או מלוח? מלוח בשרי או חלבי? בשרי המבורגר או פיצה? פיצה אם היית צריך לקחת 3 דברים ספציפים לאי בודד, מה היית לוקח? חברים, אוכל, מחשב אם היית מקבל מליון שקל והיית צריך לבזבז אותו ביומיים או שלוקחים ממך אותו, על מה היית מבזבז? מחסלת את המשכנתא, מחזירה חוב לאמא שלי, קונה פורשה, סוגרת את המינוס בבנק, מזמינה את כל החברים למסעדה, מחליפה תריסים בסלון, תורמת לאגודה של חתולים, ואת מה שנשאר נותנת לאמא שלי על חשבון כספים שהיא שילמה במהלך השנים כשעזרה לי כלכלית. מה התחביבים שלך? בילויים, סקרים, תרתי משמע, לפנק חתולים לאן היית הכי רוצה לטוס בעולם? כמה מדינות באירופה

1Shir

New member
תשובות

מה שמך? שיר מאיפה אתה בארץ? הרצליה בן כמה? 24 מה אתה עושה עכשיו? עונה איזה מקצועות הגברת בבית הספר? תקשורת, סוציולוגיה, ספרות אתה הומאני או ריאלי? מהתשובה הקודמת זה אמור להיות ברור ספר על חלום שחלמת השבוע? חלמתי על גורי אלפי!! מוזר באיזו הצגה נהנת הכי הרבה? חתונה מאוחרת באיזה סרט הכי נהנת? לא רק בלונדינית איזה ספר הכי השפיע עליך? יש אלוהים, מלאך או שטן איזה מוזיקה אתה הכי אוהב? והכי נוהג לשמוע? רוק רך איזו זמרת/זמר/להקה? מקסימיליאן הקר איזו חיה אתה חושב שהיית בגלגול הקודם? חתול מה היה הכי גורם לך להיות מאושר בשלב זה של החיים (ובכנות) כסף/אהבה/עבודה/משפחה? אהבה ברור מה הכי חשוב לך לאחל לעצמך? בריאות/אהבה/כסף? אהבה היופי חשוב לך בד"כ? עד כמה? לא מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? 18 מתי היתה האהבה הראשונה שלך? 15 אם היית מקבל עכשיו איזה מאכל שאתה רוצה, מה היית רוצה? שזיף ושתיה? תה איזו גלידה אתה הכי אוהב? תות בננה ואיזה צבע היית בוחר לבלון שלך? ורוד האם אתה מאמין באהבה ממבט ראשון? כן אתה מאמין בגורל? כן אם כן, יש מקרה שגרם לך להגביר את האמון שלך בגורל? לא אחד יחיד ספציפי באיזה טיול הכי נהנת בחיים שלך? טורקיה מה בעיקר גרם לך להנות בטיול הזה? חח האוכל והאווירה יש לך חבר הכי טוב? מה התכונות שאתה חושב שצריך להיות בחבר הכי טוב? נאמנות ואהבה מה המוטו שלך לחיים? מה שמטריד אותי לא צריך להטריד אותי מה העצה שהיית נותן לאחרים מנסיונך? זאת שלמעלה אתה בן אדם חורפי או קיצי? קיצי בן אדם של מזגן או תנור? תנור בן אדם של שמיכת פוך או מיטת שיזוף? שמיכה מתוק או מלוח? מלוח בשרי או חלבי? חלבי המבורגר או פיצה? פיצה אם היית צריך לקחת 3 דברים ספציפים לאי בודד, מה היית לוקח? מוזיקה, בנאדם, תה אם היית מקבל מליון שקל והיית צריך לבזבז אותו ביומיים או שלוקחים ממך אותו, על מה היית מבזבז? קונה בית ואוטו מה התחביבים שלך? מוזיקה, טלויזיה, חברים, לטייל, לאכול, לקרוא לאן היית הכי רוצה לטוס בעולם? ניו יורק

G i r l i s h

New member
משעמם לי אש:|

חברות שלי נרדמו לי במיטה ואני נתקעתי בלי מקום לישון בו =[ מה שיך? לא משנה :] מאיפה אתה בארץ? עמק יזרעאל בן כמה?14.5 מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון הדבילי הזה ושומעת מוזיקה.. מהו הזיכרון ילדות הכי רחוק שאתה זוכר? ממממ יומולדת 3 או 4 מהו הזיכרון הכי טוב שהיה לך? כל חופש פסח של שנה שעברה, אם יום ספציפי אז היומולדת ה=מ=ו=ש=ל=מ=ת שהייתה לי שנה שעברה :] מהו הזיכרון הכי מצחיק? לא יודעת אם הכי מצחיק אבל סתם נזכרתי בזה..חברים שלי היו אצלי והחלטנו לעשות סדנת צחוק - לא הלך , והיינו בקטע שאנטי וזה חחח אז חברה שלי הלכה לעשות יוגה על המדרכה והכלב שלי בא אליה מאחורה ליקק אותה והיא דפקה וואחד צרחהההההההההה ורצה משם חחחח מהו הזיכרון הכי מביך? עשיתי עם השפתיים לחברה שלי: "אם את יודעת שאני אוהבת אותו אז למה את מתחילה איתו?!" וילד אחד ראה את זה בהשתקפות של החלון וצעק את זה והבנאדם שמדובר עליו שמע :S מהו הזיכרון הכי מפחיד? . מהן שאיפותייך לעתיד? להיות מאושרת:] כמו עכשיו ויותר איזה מקצועות הגברת בבית הספר? עוד לא הגברתי אבל אני רוצה תקשורת ופסיכו-סוציו אתה עומאני או ריאלי? הומנית ספר על חלום שחלמת השבוע? וואי אני כל כך אבל כל כך לא זוכרת.. ספר בדיחה ששמעת? ^ לאיזה מקצוע אתה רוצה לפנות בעתיד, (ואם אתה כבר במקצוע לאיזה היית פונה במקומו)? לא יודעת יש עוד זמן:] באיזו הצגה נהנת הכי הרבה? אני לא ממש הולכת להצגות, :/ באיזה סרט הכי נהנת? לא זוכרת .. ממש נהנתי בפוסידון.. הכי פחדת? בית השעווה חחחחחחח שלא תעיזו לצחוק עליי..ראינו בבית ריק של חברה והשכנים התקשרו להתלונן על הצרחות :] הכי צחקת? מת לדייט, לא בגלל הסרט אלא כי התחלנו לריב עם כמה ערסים מעכו והיה כל כך מצחייק .. :) איזה ספר הכי השפיע עליך? איזה מוזיקה אתה הכי אוהב? והכי נוהג לשמוע? רוק ישראלי איזו זמרת/זמר/להקה? עברי לידר משינה איפה הילד כנסיית השכל אביתר בנאי שייגעצ ירמי קפלן בוטן מתוק בקרקס וכו' וכו' איזו חיה אתה חושב שהיית בגלגול הקודם? חחחחחחחחח בדיוק שאלו אותי את זה היום :]] מה היה הכי גורם לך להיות מאושר בשלב זה של החיים (ובכנות) כסף/אהבה/עבודה/משפחה? כסף.. אהבה זה סתם מתכון לכאב,, עבודה אני לא צריכה,, במשפחה הכל טוב... מה הכי חשוב לך לאחל לעצמך? בריאות/אהבה/כסף? בריאות היופי חשוב לך בד"כ? עד כמה? בין בני זוג חייבת להיות משיכה אז זה די חשוב .. מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? עוד לא הייתה מתי היתה האהבה הראשונה שלך? עוד לא הייתה מה הרגע שהיה הכי עצוב בחייך? ואוו אממ.. לילה אחד לפני 3 ומשהו שנים שפשוט כל הלילה בכיתי ולא הבנתי למה אני קיימת בכלל .. כל כך רציתי למות פשוט בכיתי לילה שלם :/ אני זוכרת ששאלתי את אמא שלי למה בראו אותי אם אני רק סובלת ואין לי סיבה לחיות בכלל והיא הסתכלה עלי ובכתה ולא ענתה :/ אם היית מקבל עכשיו איזה מאכל שאתה רוצה, מה היית רוצה? לא רעבה .. ושתיה? וואי קולה בקשהההה.. איזו גלידה אתה הכי אוהב? עוגיות =] ואיזה צבע היית בוחר לבלון שלך? אדוםםםםםם גדול בוהק יפהפה האם אתה מאמין באהבה ממבט ראשון? יכול להיות , לא יודעת .. אתה מאמין בגורל? כן אם כן, יש מקרה שגרם לך להגביר את האמון שלך בגורל? פשוט מאמינה.. באיזה טיול הכי נהנת בחיים שלך? וואי אממ.. טיול לכרמל היה באמתתתת מעולה.. מה בעיקר גרם לך להנות בטיול הזה? ירד גשם מטורףף והיינו מלאים בבוץ צרודים תחת והיה פשוט כייפ ומצחיק :] יש לך חבר הכי טוב? מה התכונות שאתה חושב שצריך להיות בחבר הכי טוב? יש לי הרבה חברים טובים .. הכי חשוב לי שיקבלו אותי כמו שאני כי אני באמת בנאדם קשה .. קשה איתי אני פוגעת המון ובלי סיבה , מי שמכיר אותי באמת יודע שלא באמת התכוונתי ומבליג.. מה המוטו שלך לחיים? אושר זה להבין את היתרונות, לראות שהמצב יכול להיות הרבה יותר גרוע.. לא יודעת איך להסביר מה העצה שהיית נותן לאחרים מנסיונך? דיכאון לא יוביל אותכם לשום מקום אתה בן אדם חורפי או קיצי? חורפיייייייייייייייי בן אדם של מזגן או תנור? מזגן בן אדם של שמיכת פוף או מיטת שיזוף? פוך מתוק או מלוח? מלוח נראלי בשרי או חלבי? בשריD: המבורגר או פיצה? פיצה אם היית צריך לקחת 3 דברים ספציפים לאי בודד, מה היית לוקח? לא יודעת .. :| אם היית מקבל מליון שקל והיית צריך לבזבז אותו ביומיים או שלוקחים ממך אותו, על מה היית מבזבז? לא יודעתת מה התחביבים שלך? DSכךףיגכד לאן היית הכי רוצה לטוס בעולם?גכעגיגכ

למעלה