שאלון

• פותח הנושא WG2
  • פורסם בתאריך

WG2

New member
שאלון

טוב אז ככה היי אני ויוי בת 17 מבאר7......כרגע אני נמצאת בפרויקט שבו אני אמורה להוציא לפועל פרוקייט קהילתי...ואני החלטתי להתמקד בנושא "להקות צעירות"-"נוער שוחר מוזיקה"........ככה שהכנתי שאלון לתחילת המיזם אני ממש אשמח אם תעזרו לי ותמלאו אותו,זה רק יעזור לי להתקדם ולהצליח בזה! אז בבקשה תתנו יד בעסק!!! תודה מראש אמממ....עצה ידידותית תעתיקו את השאלון תדביקו אותו ותענו עליו בכתיבת ההודעה.....או איך שאתם רוצים..... צירפתי גם את הקובץ,ולכל מיקרה המייל שלי הוא: [email protected] שוב תודה!. שאלון- שלום! אנו ויוי ודרור,משתתפים בתוכנית "קו הזינוק בנגב". השנה ניתנה לנו ההזדמנות להכין מיזם חברתי למען הקהילה שלנו כך שהחלטנו לפעול בנושא; "תמיכה בלהקות צעירות בנגב". נודה לך אם תסכים לענות על שאלון זה,כי בעזרתך נוכל לעשות שינוי ולעזור לך,לאחרים ולעצמנו. תודה מראש! אנחנו=] -מין: -כיתה: -אזור מגורים: שאלות: 1)האם אתה עוסק בתחום המוזיקה? א.הלחנה ב.כתיבה ג.נגינה ד.ריקוד -פרט: 2)כיצד למדת לנגן? א.מורה פרטי ב.חברים ג.משפחה ד.בי"ס למוזיקה ה.לבד -היית רוצה ללמוד בצורה אחרת? -האם קיימת סיבה שלמדת בדרך זו? 3)האם אתה משתתף בפעילות עירונית בתחום זה,אם כן איפה? 4)אילו מענים קיימים לנוער שוחר מוזיקה ביישוב מגורייך? א.קונסרבטוריום ב.בי"ס למוזיקה ג.מגמות בי"ס ד.מקלט שכונתי ה.קבוצות תומכות ו.מרכז לצעירים ז.חוגים ח.מתנסים ט.אחר: 5)דרג היגדים אלה לפי דרגת החשיבות שלהם לפי דעתך.( 1-לא חשוב, 5-הכי חשוב) __-באזור מגוריי מעודדים בני נוער לנגן. __-תחום המוזיקה הוא תחום יקר(מבחינה כלכלית)ולכן רק מעטים נחשפים לכך. __-המענים הקיימים באזור מגוריי אינם רגישים לכלל בני הנוער. __-בני נוער שוחרי מוזיקה אינם יודעים זה על קיומו של האחר. __-באזור מגוריי כל להקה שרוצה להופיע,מופיעה ואף מצליחה. 6)מה הם הצרכים של בני נוער שוחר מוזיקה? דרג לפי הצורך הגבוה ביותר(6) לנמוך ביותר(1). __-מקום לנגן בו אחר הצהרים(חזרות) __-שיעורים מוזלים __-השכרת כלי נגינה __-מקומות להופיע __-עידוד להקות צעירות בעזרת אנשי מקצוע. __-אחר: 7)האם אתה מכיר בני נוער אחרים שמנגנים? כן/לא אם כן אז כמה? 8)לדעתך כמה להקות צעירות קיימות באזור מגורייך? 9)האם תירצה להוסיף/לשתף דבר כלשהו לסיום? תודה רבה רבה רבה ,ויוי ודרור!

inbal287

New member
הנה לך../images/Emo13.gif

-מין: נקבה -כיתה: י"ב -אזור מגורים: ירושלים שאלות: 1)האם אתה עוסק בתחום המוזיקה? א.הלחנה ב.כתיבה ג.נגינה ד.ריקוד -פרט: א+ב+ג+ד... עסקתי בכולם. רקדתי בלט וקצת ג'אז, למדתי לנגן על חליל צד, לימדתי את עצמי לנגן על גיטרה ופסנתר, כתבתי כמה וכמה שירים והלחנתי את חלקם. 2)כיצד למדת לנגן? א.מורה פרטי ב.חברים ג.משפחה ד.בי"ס למוזיקה ה.לבד -היית רוצה ללמוד בצורה אחרת? הייתי מעדיפה שבבית הספר שלי תהיה מגמה מוסיקלית ושבכלל יותר יפתחו את עניין המוזיקה ולא יתייחסו אל זה פחות בחשיבות בגלל שזה לא מקצוב מדעי. -האם קיימת סיבה שלמדת בדרך זו? לא סיבה מיוחדת. כי פשוט זה מה שהתאים לי. 3)האם אתה משתתף בפעילות עירונית בתחום זה,אם כן איפה? אכן, אני חלק מהמקהלה הייצוגית החדשה של ירושלים 4)אילו מענים קיימים לנוער שוחר מוזיקה ביישוב מגורייך? א.קונסרבטוריום ב.בי"ס למוזיקה ג.מגמות בי"ס ד.מקלט שכונתי ה.קבוצות תומכות ו.מרכז לצעירים ז.חוגים ח.מתנסים ט.אחר: אמנם קיימים כמה גורמים שאחראים על תחום המוזיקה, אבל אף אחד מהם לא ברמה גבוה במיוחד או שהוא פשוט לא נגיש מספיק. 5)דרג היגדים אלה לפי דרגת החשיבות שלהם לפי דעתך.( 1-לא חשוב, 5-הכי חשוב) __-באזור מגוריי מעודדים בני נוער לנגן. 1 __-תחום המוזיקה הוא תחום יקר(מבחינה כלכלית)ולכן רק מעטים נחשפים לכך. 4 __-המענים הקיימים באזור מגוריי אינם רגישים לכלל בני הנוער. 5 __-בני נוער שוחרי מוזיקה אינם יודעים זה על קיומו של האחר. 4 __-באזור מגוריי כל להקה שרוצה להופיע,מופיעה ואף מצליחה. 1 6)מה הם הצרכים של בני נוער שוחר מוזיקה? דרג לפי הצורך הגבוה ביותר(6) לנמוך ביותר(1). __-מקום לנגן בו אחר הצהרים(חזרות) 6 __-שיעורים מוזלים 2 __-השכרת כלי נגינה 3 __-מקומות להופיע 4 __-עידוד להקות צעירות בעזרת אנשי מקצוע 5 __-אחר: 7)האם אתה מכיר בני נוער אחרים שמנגנים? כן/לא כן אם כן אז כמה? אין לי הערכה מספרית 8)לדעתך כמה להקות צעירות קיימות באזור מגורייך? המ. שאלה טובה. אני מניחה שבירושלים יש כמה עשרות. 9)האם תירצה להוסיף/לשתף דבר כלשהו לסיום? נופ, תודה.

A N I g M A

New member
יאללה.

כי אני יודעת מה זה להעביר מלא שאלונים;[ -מין:נקבה -כיתה: אני חיילת
-אזור מגורים: ירושלים שאלות: 1)האם אתה עוסק בתחום המוזיקה? א.הלחנה ב.כתיבה ג.נגינה ד.ריקוד -פרט: כתיבה, נגינה (ממש קצת) ובעיקר שירה. 2)כיצד למדת לנגן? א.מורה פרטי ב.חברים ג.משפחה ד.בי"ס למוזיקה ה.לבד -היית רוצה ללמוד בצורה אחרת? -האם קיימת סיבה שלמדת בדרך זו? למדתי לבד ואז עם מורה. למדתי בעצמי כי חשבתי שאני יכולה, ואז הסתבכתי קצת, אז עברתי למורה. 3)האם אתה משתתף בפעילות עירונית בתחום זה,אם כן איפה? לא. 4)אילו מענים קיימים לנוער שוחר מוזיקה ביישוב מגורייך? א.קונסרבטוריום ב.בי"ס למוזיקה ג.מגמות בי"ס ד.מקלט שכונתי ה.קבוצות תומכות ו.מרכז לצעירים ז.חוגים ח.מתנסים ט.אחר: יש קונסרבטוריון, אקדמיה למוזיקה, מגמות בי"ס וחוגים. 5)דרג היגדים אלה לפי דרגת החשיבות שלהם לפי דעתך.( 1-לא חשוב, 5-הכי חשוב) - אולי אתן מכתוונות לנכון ולא נכון? _4_-באזור מגוריי מעודדים בני נוער לנגן. _2_-תחום המוזיקה הוא תחום יקר(מבחינה כלכלית)ולכן רק מעטים נחשפים לכך. _2_-המענים הקיימים באזור מגוריי אינם רגישים לכלל בני הנוער. _1_-בני נוער שוחרי מוזיקה אינם יודעים זה על קיומו של האחר. _3_-באזור מגוריי כל להקה שרוצה להופיע,מופיעה ואף מצליחה. 6)מה הם הצרכים של בני נוער שוחר מוזיקה? דרג לפי הצורך הגבוה ביותר(6) לנמוך ביותר(1). _4_-מקום לנגן בו אחר הצהרים(חזרות) _3_-שיעורים מוזלים _2_-השכרת כלי נגינה _5_-מקומות להופיע _3_-עידוד להקות צעירות בעזרת אנשי מקצוע. __-אחר: 7)האם אתה מכיר בני נוער אחרים שמנגנים? כן/לא אם כן אז כמה? כן, אני לא סופרת. הרבה. 8)לדעתך כמה להקות צעירות קיימות באזור מגורייך? ממש להקות, עם שירים מוכנים? המון. יותר מ-30. 9)האם תירצה להוסיף/לשתף דבר כלשהו לסיום? כן. בהצלחה

itoosh2

New member
בבקשה../images/Emo13.gif

-מין:זכר -כיתה:י' -אזור מגורים:רעננה שאלות: 1)האם אתה עוסק בתחום המוזיקה? א.הלחנה ב.כתיבה ג.נגינה -פרט: אני עוסק בכתיבה, הלחנה, נגינה ושירה... אבל ריקוד לא. 2)כיצד למדת לנגן? א.מורה פרטי -היית רוצה ללמוד בצורה אחרת? אני חושב שזאת הדרך הטובה ביותר -האם קיימת סיבה שלמדת בדרך זו? כי זה הכי מקדם, ביחוד בבסיס 3)האם אתה משתתף בפעילות עירונית בתחום זה,אם כן איפה? אני מנגן בהרכבים במרכז המוזיקה ברעננה ובלהקה 4)אילו מענים קיימים לנוער שוחר מוזיקה ביישוב מגורייך? א.קונסרבטוריום ג.מגמות בי"ס ה.קבוצות תומכות ז.חוגים ט.אחר: יוזמות פרטיות של נוער... 5)דרג היגדים אלה לפי דרגת החשיבות שלהם לפי דעתך.( 1-לא חשוב, 5-הכי חשוב) _4_-באזור מגוריי מעודדים בני נוער לנגן. _3_-תחום המוזיקה הוא תחום יקר(מבחינה כלכלית)ולכן רק מעטים נחשפים לכך. _3_-המענים הקיימים באזור מגוריי אינם רגישים לכלל בני הנוער. _2_-בני נוער שוחרי מוזיקה אינם יודעים זה על קיומו של האחר. _3_-באזור מגוריי כל להקה שרוצה להופיע,מופיעה ואף מצליחה. 6)מה הם הצרכים של בני נוער שוחר מוזיקה? דרג לפי הצורך הגבוה ביותר(6) לנמוך ביותר(1). _5_-מקום לנגן בו אחר הצהרים(חזרות) _2_-שיעורים מוזלים _2_-השכרת כלי נגינה _4_-מקומות להופיע _3_-עידוד להקות צעירות בעזרת אנשי מקצוע. 7)האם אתה מכיר בני נוער אחרים שמנגנים? כן אם כן אז כמה? לא מעט... 8)לדעתך כמה להקות צעירות קיימות באזור מגורייך? דיי הרבה... ממש רציניות יש בערך 10 9)האם תירצה להוסיף/לשתף דבר כלשהו לסיום? ברעננה עסקי המוזיקה דווקא סבבה... תודה רבה רבה רבה ,ויוי ודרור! על לא דבר

Double U

New member
../images/Emo45.gifעונה:

-מין: זכר -כיתה: י' -אזור מגורים: השרון שאלות: 1)האם אתה עוסק בתחום המוזיקה? א.הלחנה ב.כתיבה ג.נגינה ד.ריקוד -פרט: נגינה על אורגנית 5 שנים בתקופת היסודי, מנגן זו שנה רביעית על סקסופון 2)כיצד למדת לנגן? א.מורה פרטי ב.חברים ג.משפחה ד.בי"ס למוזיקה ה.לבד -היית רוצה ללמוד בצורה אחרת? לא, אני מרוצה מהדרך שבה אני לומד (קונסרבטוריון) -האם קיימת סיבה שלמדת בדרך זו? העדפתי ללמוד במקום שאני יודע שהוא אמין. 3)האם אתה משתתף בפעילות עירונית בתחום זה,אם כן איפה? מלבד שיעור פעם בשבוע, אני פעיל בקבוצה שמעודדת נוער ליצור ולנגן בתחום המוסיקה בתחום ההיפהופ, רוק, ג'אז, קלאסי וכמו כן גם הפקת אירועים מוסיקליים בנושאים אלו. 4)אילו מענים קיימים לנוער שוחר מוזיקה ביישוב מגורייך? א.קונסרבטוריום ב.בי"ס למוזיקה ג.מגמות בי"ס ד.מקלט שכונתי ה.קבוצות תומכות ו.מרכז לצעירים ז.חוגים ח.מתנסים ט.אחר: 5)דרג היגדים אלה לפי דרגת החשיבות שלהם לפי דעתך.( 1-לא חשוב, 5-הכי חשוב) 5-באזור מגוריי מעודדים בני נוער לנגן. 1 -תחום המוזיקה הוא תחום יקר(מבחינה כלכלית)ולכן רק מעטים נחשפים לכך. 2-המענים הקיימים באזור מגוריי אינם רגישים לכלל בני הנוער. 3-בני נוער שוחרי מוזיקה אינם יודעים זה על קיומו של האחר. 1-באזור מגוריי כל להקה שרוצה להופיע,מופיעה ואף מצליחה. 6)מה הם הצרכים של בני נוער שוחר מוזיקה? דרג לפי הצורך הגבוה ביותר(6) לנמוך ביותר(1). 5-מקום לנגן בו אחר הצהרים(חזרות) 5-שיעורים מוזלים 5-השכרת כלי נגינה 5-מקומות להופיע 5-עידוד להקות צעירות בעזרת אנשי מקצוע. __-אחר: 7)האם אתה מכיר בני נוער אחרים שמנגנים? כן/לא אם כן אז כמה? כמה עשרות, לשמחתי. 8)לדעתך כמה להקות צעירות קיימות באזור מגורייך? אני לא מכיר מספיק כדי להעריך.

Yoko Nakajima

New member
^_^ עונה עונה..

-מין: נקבה -כיתה: י"א -אזור מגורים: מרכז שאלות: 1)האם אתה עוסק בתחום המוזיקה? א.הלחנה ב.כתיבה ג.נגינה ד.ריקוד -פרט: בכל ארבעת התחומים- הלחנה- בעיקר לקלידים, לפעמים גם אני משלבת גיטרה כתיבה- כותבת די הרבה, לא יכולה בלי לכתוב נגינה- קלידים, חלילית, וקצת גיטרה ריקוד- ריקוד זה חלק מהחיים, וזו הדרך היחידה בה אני באה במגע עם סוגי מוסיקה אחרים ונהנית מזה.. רוקדת היפ הופ בעיקר והכי אוהבת את זה בעולם, אבל גם סבבה עם ז'אנרים כמו מזרחית (אבל רק לרקוד!! לשמוע להנאתי מזרחית זה לא קורה >< ) 2)כיצד למדת לנגן? א.מורה פרטי ב.חברים ג.משפחה ד.בי"ס למוזיקה ה.לבד חלק עם מורה פרטית, חלק חברים, וחלק לבד -היית רוצה ללמוד בצורה אחרת? בכל דרך שיש, תמיד אשמח ללמוד מוסיקה -האם קיימת סיבה שלמדת בדרך זו? ממ לא ממש.. ככה יצא 3)האם אתה משתתף בפעילות עירונית בתחום זה,אם כן איפה? עירונית?.. ממ לאדעת מה הכוונה בדיוק עירוני.. בכל אופן, אני רוקדת בלהקה של החוג שלי, זה נחשב? o_O 4)אילו מענים קיימים לנוער שוחר מוזיקה ביישוב מגורייך? א.קונסרבטוריום ב.בי"ס למוזיקה ג.מגמות בי"ס ד.מקלט שכונתי ה.קבוצות תומכות ו.מרכז לצעירים ז.חוגים ח.מתנסים ט.אחר: עד כמה שאני יודעת... מגמות בי"ס (אולם לא בבית הספר שלי) וחוגים 5)דרג היגדים אלה לפי דרגת החשיבות שלהם לפי דעתך.( 1-לא חשוב, 5-הכי חשוב) נראה לי שהכוונה הייתה לנכון-לא נכון.... בהנחה שזה ככה: 2__-באזור מגוריי מעודדים בני נוער לנגן. 2__-תחום המוזיקה הוא תחום יקר(מבחינה כלכלית)ולכן רק מעטים נחשפים לכך. 2__-המענים הקיימים באזור מגוריי אינם רגישים לכלל בני הנוער. 2__-בני נוער שוחרי מוזיקה אינם יודעים זה על קיומו של האחר. 2__-באזור מגוריי כל להקה שרוצה להופיע,מופיעה ואף מצליחה. 6)מה הם הצרכים של בני נוער שוחר מוזיקה? דרג לפי הצורך הגבוה ביותר(6) לנמוך ביותר(1). 6__-מקום לנגן בו אחר הצהרים(חזרות) 3__-שיעורים מוזלים 1__-השכרת כלי נגינה 4__-מקומות להופיע 5 __-עידוד להקות צעירות בעזרת אנשי מקצוע. __-אחר: 7)האם אתה מכיר בני נוער אחרים שמנגנים? כן/לא -כן אם כן אז כמה? בסביבה הקרובה שלי אני מכירה כמה עשרות בני נוער... 8)לדעתך כמה להקות צעירות קיימות באזור מגורייך? כמה עשרות 9)האם תירצה להוסיף/לשתף דבר כלשהו לסיום? בטח! - אנשים, make music not war.. :D ועכשיו רציני =) מוסיקה זו דרך חיים, עולם ומלואו, וייטב לנו אם נלמד להכיר את העולם הזה כל אחד מאיתנו, כל אחד בדרכו החוויתית שלו =]

גם אני רוצה! [!] ../images/Emo8.gif

-מין: נקבה -כיתה: ט' -אזור מגורים: קריות שאלות: 1)האם אתה עוסק בתחום המוזיקה? א.הלחנה ב.כתיבה ג.נגינה ד.ריקוד -פרט: אני מנגנת על גיטרה כבר שנתיים וחצי בערך. לפני 4 חודשים קניתי חשמלית:) גם למדתי 6 שנים בערך פסנתר אבל קצת נטשתי אותו בזמן האחרון): ואני רוצה לחזור לנגן עליו. אני גם מלחינה שירים [לא עם המילים שלי כי לא ממש הולך לי בלכתוב שירים><]. 2)כיצד למדת לנגן? א.מורה פרטי ב.חברים ג.משפחה ד.בי"ס למוזיקה ה.לבד -היית רוצה ללמוד בצורה אחרת? אממ אני דווקא חושבת שזה טוב שלמדתי לבד:] אבל עכשיו כשאני חושבת על זה, חסרה לי טכניקה...ואת זה אפשר ללמוד רק עם מורה. אז זה די חבל... -האם קיימת סיבה שלמדת בדרך זו?אממ כן. זה מראה לי בדיוק מה אני יכולה לעשות ומה לא [והופתעתי לגלות שאני יכולה הרבה.] )האם אתה משתתף בפעילות עירונית בתחום זה,אם כן איפה? כרגע לא. אני מחפשת נורא משהו באיזור שלי. מצאתי קבוצה כזאת של גיטריסטים שמנגנים ביחד בקונסרבטוריון...אני צריכה לראות מה זה בדיוק. 4)אילו מענים קיימים לנוער שוחר מוזיקה ביישוב מגורייך? א.קונסרבטוריום ב.בי"ס למוזיקה ג.מגמות בי"ס ד.מקלט שכונתי ה.קבוצות תומכות ו.מרכז לצעירים ז.חוגים ח.מתנסים ט.אחר: *זה מה שאני, בכל מקרה, יודעת עליו. אולי יש עוד, אין לי מושג. 5)דרג היגדים אלה לפי דרגת החשיבות שלהם לפי דעתך.( 1-לא חשוב, 5-הכי חשוב) __3-באזור מגוריי מעודדים בני נוער לנגן. __2-תחום המוזיקה הוא תחום יקר(מבחינה כלכלית)ולכן רק מעטים נחשפים לכך. __4-המענים הקיימים באזור מגוריי אינם רגישים לכלל בני הנוער. __5-בני נוער שוחרי מוזיקה אינם יודעים זה על קיומו של האחר. __1-באזור מגוריי כל להקה שרוצה להופיע,מופיעה ואף מצליחה. 6)מה הם הצרכים של בני נוער שוחר מוזיקה? דרג לפי הצורך הגבוה ביותר(6) לנמוך ביותר(1). __6-מקום לנגן בו אחר הצהרים(חזרות) __2-שיעורים מוזלים __3-השכרת כלי נגינה __4-מקומות להופיע __5-עידוד להקות צעירות בעזרת אנשי מקצוע. __-אחר: 7)האם אתה מכיר בני נוער אחרים שמנגנים? כן/לא אם כן אז כמה? אממ בערך 10. 8)לדעתך כמה להקות צעירות קיימות באזור מגורייך? אני לא יודעת בדיוק. אני מעריכה ש-5 , אולי. 9)האם תירצה להוסיף/לשתף דבר כלשהו לסיום? אין לי משהו מיוחד:]

למעלה