שאלון

כנרת 2002

New member
שאלון

שלום, אני עושה עבודה ובמסגרת העבודה אני צריכה כמה שיותר אנשים שימלאו את השאלון הזה. תודה לכל מי שעונה. פרטים אישים: מין :זכר/נקבה גיל: ___ ישוב:______ 1)"לעולם לא יהיה שלום עם הערבים." האם אתה מסכים עם האמירה? כן/לא 2)האם לדעתך כל הערבים תומכים בטרור? כן/לא 3)האם אין הבדל בין ערביי ישראל לערבים פלסטינים, ביחס שלהם ליהודים. כן/לא 4)האם תהיה מוכן להיפגש עם ערבי פלסטיני (במסגרת יוזמה של ביה"ס/ תנועת נוער/מקום עבודה)? כן/לא 5)האם תהיה מוכן להיפגש עם ערבי ישראלי? כן/לא 6)האם יש הבדל בין ערבים ובין בני עמים אחרים, כבני אדם? כן/לא 7)האם לדעתך רוב ערבי ישראל תומכים בפלסטינים? כן/לא 8)האם לדעתך יש לשפר את היחס לערבים בארצנו? כן/לא 9)האם תהיה מוכן לגור בשכנות עם ערבי ישראלי? כן/לא 10)"כל הערבים אותו דבר". מה דעתך על האמירה הזו?

בבקשה אחותי

מין:כל הזמן גיל: 15 וחצי ישוב:אילת א)כן ב)מממ....רובם ג)יש ערבי ישראל שהם נוצרים...שלא עושים בעיות ויש ת´מוסלמים שעושים בעיות ד)בחיים לא! ה)כן למה לא ו)כן ז)כן ח)לא,צריכים להאכיל אותם בקש רעיל אם אפשר ט)לא י)רוב הערבים אותו דבר!

DreamS_HunteR

New member
"מין: כל הזמן" ידפוק!!!!!!!

אתה גם לא יודע למה מתכוונים או שאתה עושה את עצמך טיפש? (עדי..) מין = זכר או נקבה???? Male or Female ?!?!?!?

תיזהר בלשונך ילדון....

אני יודע למה התכוונו יא טמבאל! רואים שאתה מרמה בדמקה-אוכל מאחורה

Alinush182*

New member
הנה תשובותיי כנרת.....

נקבה גיל 13 ישוב אילת 1)לא 2)לא 3)לא 4)כן 5)כן 6)לא 7)לא 8)כן 9)לא 10)האמירה מכלילה את כל הערבים ולא כל הערבים חארות, בכל עם יש טובים ורעים, לכן אני ממש לא מסכימה עם האמירה הנ"ל. וזהו..... ביי ביי ובהצלחה בעבודה......

dolphina

New member
תשובותי:)

נקבה גאה:) 17 וחצי מפלורידה(זה לא ישוב:)) 1)מסכימה מאודדדד הם בני זונות שלא מסכימים לשום הסכם וגם אם יהיה שלום זה יהיה שטויות בתחת ונקבל הרבה פיגועים כי הם נגד השלוםץ 2) כל המוסלמים תומכים:) 3) אין הבדל הרי כבר ראינו שערבי ישראלי וערבי פלסטיני מסוגלים לעשות פיגועים משמעו שאין הבדל בכלללללללל 4) אני מוכנה להפגש איתם ולהגיד להם מה אני חושבת ושבכניסה יהיה גלאי מתכות 5) כן בשמחה נגיד גם לו כמה דברים:) 6) ערבים נחשבים בני אדם אבל הם לא בן אדם לא מסוגל לעשות מה שהם עושים 7) רובם תומכים אפילו אם יגידו לך שלא הם תומכים!!!!! 8) לדעתי יש לשפר וניסינו לשפר ולא ניתן לשפר צריך לסגור אותם ולא לתת להם אוכל ועבודות בארצינו 9) לא אחרי שראינו שהם מסוגלים לעשות פיגועים אני נמנעת מלגור בשכונה איתם 10) לדעתי אמירה חכמה הם אומרים בארה"ב שהם נגד כל הטרור ובלה בלה אבל הם אומרים את זה רק בשביל לא לקבל איזו דקירה מאמריקאי:)

התשובות שלי ../images/Emo13.gif

מין: נקבה גיל: 15 ישוב: אילת מסכימה אם האמירה לא כן כן לא כן כן לא לא אני מסכימה אם האמירה1

havlaz

New member
תשובות שלי ../images/Emo104.gif

מין: זכר גיל 15 ישוב: אילת 1) כן (כאשר הם יקבלו שכל) 2) כן 3) כן 4) כן 5) כן 6) כן 7) כן 8) לא 9) לא 10) נכונה והערה לשאלה, בלי להעליב, הוא *דפוק* השאלות האלה הם לא מסוג השאלות שאפשר לזרוק עם כמה אפשרויות נהוג לזרוק מדד 1 עד 5 ולבחור עד כמה ההערה נכונה מדד קבוע - 1 - כן, 2 בערך ... 4 אולי, 5 בכלל לא ואז שאלה: כל הערבים תומכים בטרור ואז אפשר לתת את מידת התשובה כי להגיד שכולם, קשה, אך לדעתי כ99 אחוז מהם כן אז במקרה שלי הייתי בוחר 2

DreamS_HunteR

New member
תשובות אחותי תשובות!

מין: זכר גיל: 14.4 ישוב: אילת 1. לא וכן, למה? קשה לתת אמונה בערבים... 2. לא 3. כן 4. לא 5. לא 6. כן 7. כן 8. לא 9. לא 10. דעתי? כל הערבים אותו דבר, יש להם את אותה דת, כמעט כולם תומכים באותו נושא שיעלה, כולם אותו דבר (הערבים). מקווה שעזרתי.

למעלה