שאלון

כנרת 2002

New member
שאלון

שלום, אני עושה עבודה ובמסגרת העבודה אני צריכה כמה שיותר אנשים שימלאו את השאלון הזה. תודה לכל מי שעונה. פרטים אישים: מין :זכר/נקבה גיל: ___ ישוב:______ 1)"לעולם לא יהיה שלום עם הערבים." האם אתה מסכים עם האמירה? כן/לא 2)האם לדעתך כל הערבים תומכים בטרור? כן/לא 3)האם אין הבדל בין ערביי ישראל לערבים פלסטינים, ביחס שלהם ליהודים. כן/לא 4)האם תהיה מוכן להיפגש עם ערבי פלסטיני (במסגרת יוזמה של ביה"ס/ תנועת נוער/מקום עבודה)? כן/לא 5)האם תהיה מוכן להיפגש עם ערבי ישראלי? כן/לא 6)האם יש הבדל בין ערבים ובין בני עמים אחרים, כבני אדם? כן/לא 7)האם לדעתך רוב ערבי ישראל תומכים בפלסטינים? כן/לא 8)האם לדעתך יש לשפר את היחס לערבים בארצנו? כן/לא 9)האם תהיה מוכן לגור בשכנות עם ערבי ישראלי? כן/לא 10)"כל הערבים אותו דבר". מה דעתך על האמירה הזו?

תשובה

מין: נקבה גיל: 14 ישוב: חולון 1.לא...כלומר לעולם זאת מילה גדולה מידיי.. 2.לא 3.לא..כלומר בטח שיש הבדל.. 4.כן..מספיק לי שהוא יהיה מוכן זה כבר יתן לי כבוד כלפיו 5.כן. כנל תשובה 4 6.לא..לפחות כבני אדם לא 7.כן..למרות שאני לא בטוחה בכלל. 8.לא. כלומר להשאיר אותו אותו דבר.. 9.אממם..אני חושבת שלא..כלומר תכלס לא..עם כל הכבוד. 10.דעתי על אמירה זאת שהיא לא נכונה בכלל! לא כל אמא שמחה שהבן שלה מתאבד באיזה פיגוע..שתדעו..חוצמזה שיש להורים שלי מלא חברים ערבים ונחנו גם הולכים למסעדות ערביות וקונים מהם. מקווה שעזרתי יעל

תשובה ../images/Emo132.gif

זכר חולון לא לא לא כן כן לא כן כן כן לא נכונה אבל צריכים להרוג את כולם לא משנה עם הם ערבים או לא!!!!

תשובות........

1)לא 2)לא 3)לא 4)כן, כל עוד אני בטעות לא אתפוצץ.... 5)כן , אבל בתנאי כמו שכתוב מעל.. 6)לא 7)לא יודעת, נימנעת.. 8)כן... אם אתם לא רוצים להמשיך להתפוצץ... 9)כן, כל עוד יש הבטחה שאני אמשיך להתקיים... 10)לא מסכימה איתה ! ~~שירעעעעעעע~

tofy

New member
תשובות

נקבה 15 חולון 1.לא 2.לא 3.לא 4.כן 5.כן 6.לא 7.לא 8.כן 9.כן 10.ממש לא

למעלה