שאלון... :]

1danidin11

New member
שאלון... :]

חיות מחמד: אחים: צבע שיער: אורך שיער: צבעת פעם את השיער? באיזה צבע? : תחביבים: מוזיקה: להקה: איזה שפות אתה מדבר? אוהב ספורט? איפה נולדת? אתה בן אדם של לילה או של יום? יש לך גשר? יש לך משקפיים/עדשות מגע? מה תרצה להיות כשתהיה גדול? איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? ממה אתה הכי פוחד? מאמינה באהבה וירטואלית: אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? למה אתה הכי מתנגד? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? מאמינה באהבה ממבט ראשון? מה הדבר שעושה אותך מאושרת? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? החיים טובים לדעתך? דברים אהובים מאכל: שתיה: המקום האהוב לחופשה: טעם גלידה אהוב: פרי אהוב: מכונית: שיעור: חג: היום הכי אהוב בשבוע: צבע: מגזין: שם לבת: שם לבן: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה: אתר אהוב: חיה אהובה: מילה אהובה: נעליים: תחנת רדיו: ההופעה הכי טובה שראית: תוספת לפיצה: ארץ: עיר: מקום אהוב: ריח: רעש: טעם: רגש: מספר: ספר: ב24 שעות אחרונות צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו: הרגשת טיפש: האם אי פעם... נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? שתית אלכוהול? שיחקת מונופול? ראית טיטאניק? ביקרת בארץ אחרת? צבעת בספר צביעה? טסת? שטת? נסעת ברכבת? שיחקת בברביות? דיברת בשיעור? פגשת סלבריטי? זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? קפה או תה? שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? חתולים או כלבים? אוכל או ממתקים? קרמבו וניל או מוקה? חורף או קיץ? שלי: חיות מחמד: אין צבע שיער: חום אורך שיער: ארוךך צבעת פעם את השיער?לא באיזה צבע? : לאאא תחביבים: לשמוע מוסיקה מוזיקה: הכל להקה: גיים בויז :p איזה שפות אתה מדבר?עברית/אנגלית/ערבית/ספרדית/רוסית אוהב ספורט?לפעמים איפה נולדת? לוס אנג'לס אתה בן אדם של לילה או של יום?פעם ככה פעם ככה יש לך גשר?לאאאאאא יש לך משקפיים/עדשות מגע?לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא יודעת איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? שהכרתי את יפתי :) מה הדבר הכי חשוב לך? הרבה דברים ממה אתה הכי פוחד? אמממ... מאמינה באהבה וירטואלית: לאא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?לא יודעת למה אתה הכי מתנגד? רוע אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית?יפתי:p פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? אולי מה הדבר שעושה אותך מאושרת? לשמוע את הלילה יעבור או דברים מוזרים אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא,כל אחד באמונתו יחייה ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך?אולי החיים טובים לדעתך? כןןןן דברים אהובים מאכל: פיצה שתיה: ברד המקום האהוב לחופשה:פריז טעם גלידה אהוב: פרוזן יוגורטטט פרי אהוב: תות מכונית: מאזדה 3 חחח שיעור: מתמטיקה חג: חנוכה היום הכי אהוב בשבוע:רביעי צבע: כחול מגזין: פנאי + שם לבת: דנדי שם לבן: ערן קבוצת ספורט אהובה:לא יודעת חודש אהוב: דצמבר ספורטאי/ת אהוב: שחר פאר שחקנית אהובה: קמרון דיאז שחקן אהוב: . מתיו מקונוהי תוכנית אהובה בטלוויזיה: מרחק נגיעה אתר אהוב: הפורום של יפתי חח :p חיה אהובה: כלב מילה אהובה: מגניב נעליים: אדידססססססססססססססססססססססססס תחנת רדיו: 99 אסקייפ ההופעה הכי טובה שראית:7 הופעות של הגיים בויז תוספת לפיצה: פטריות ארץ:צרפת עיר: פריז מקום אהוב:לוס אנג'לס ריח: פולו ירוק חח... רעש: לא אוהבת רעשים! טעם: מתוק רגש: מספר: ספר: ב24 שעות אחרונות צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו:כן הרגשת טיפש: אולי האם אי פעם... נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?כן שתית אלכוהול? כן שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? כן (מלאא פעמים....) ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת?כן שיחקת בברביות?כן דיברת בשיעור? כן פגשת סלבריטי?כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית?פרטית קפה או תה?קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות?בקלות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? ממתקים קרמבו וניל או מוקה?איככ קרמבו:/ חורף או קיץ? קיץ

סינטטית

New member
נו, גם ככה אין לי מה לעשות ../images/Emo3.gif

חיות מחמד: אין אחים: אחות גדולה צבע שיער: חום אורך שיער: לא קצר מידי ולא ארוך מידי צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : תחביבים: לשמוע מוזיקה, לנגן, לישון, לפגוש חברים, הופעות מוזיקה: רוק בעיקר, ישראלי.. להקה: סינרגיה
איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית אוהב ספורט? לא איפה נולדת? בבי"ח אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה יש לך גשר? היה פעם יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? הרבה דברים איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? יש הרבה ימים כאלו, קשה לבחור... אבל הסופ"ש הזה שהיה נגיד היה ממש נחמד! מה הדבר הכי חשוב לך? אהבה ממה אתה הכי פוחד? אסונות טבע מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב למה אתה הכי מתנגד? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? טוב לי איתי פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא, אי אפשר להתאהב במישהו רק מלראות אותו, אפשר אולי להדלק עליו ואח"כ להכיר ולהתאהב... מה הדבר שעושה אותך מאושרת? אהבה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא, אני לא אצליח. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אולי החיים טובים לדעתך? תלוי איזה תקופה, כרגע טוב דברים אהובים מאכל: פיצה שתיה: קולה המקום האהוב לחופשה: צפון הארץ טעם גלידה אהוב: עוגיות פרי אהוב: שסק מכונית: שיעור: מחשבים חג: פסח היום הכי אהוב בשבוע: שבת צבע: כחול מגזין: המ שם לבת: אור
שם לבן: רועי קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: יולי ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . גיא אריאלי תוכנית אהובה בטלוויזיה: מועדון לילה אתר אהוב: תפוז חיה אהובה: צ'ינצ'ילה מילה אהובה: סינרגיה נעליים: אולסטאר תחנת רדיו: גלגלגלגלצ ההופעה הכי טובה שראית: סינרגיה תוספת לפיצה: כלום ארץ:אין כמו ישראל עיר: ת"א מקום אהוב: המ ריח: במבה רעש: מוזיקה טובה טעם: במבה רגש: אהבה מספר: 2 ספר: ב24 שעות אחרונות צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הרגשת טיפש: לא האם אי פעם... נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן שתית אלכוהול? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת? כן שיחקת בברביות? כן דיברת בשיעור? כן פגשת סלבריטי? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? תלוי קפה או תה?תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקחת בקלות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? ממתקים קרמבו וניל או מוקה? מוקה חורף או קיץ? חורף הודגש באמצעות מדגישומטיק

amir haddad

New member
תשובות שלי:]

חיות מחמד: תוכי אהבה חח אחים:אחת בת 13 צבע שיער: שטני עם פסים אורך שיער: בנוני צבעת פעם את השיער? רק פסים באיזה צבע? : בלונדיני-פסים תחביבים: לבלות,ים,ארומה חח,לשמוע מוזיקה,מחשב,טלויזיה מוזיקה: אוהבת את הכל חוץ מרוק,ומוזיקה מזרחית דיכאונית להקה: הלהקה של עמירוש שלי :) איזה שפות אתה מדבר? מתה לדעת צרפתית אבל בנתיים עיברית ואנגלית קצת אוהב ספורט? תלוי איזה,מכון כושר כן:) איפה נולדת? פתח תקווה אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה חח כמו יפתי יש לך גשר?לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא אבל בא לי עדשות כחולות מה תרצה להיות כשתהיה גדול? משהו עם צילום וגראפיקה במחשב איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? ההכרות עם עמיר ,בעיקרון חיים שלמים לפני אז לא יודעת אין משהו מיוחד כל כך מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה שלי,עמיר,חברות טובות ממה אתה הכי פוחד? המוות מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב למה אתה הכי מתנגד? לסיגריות,סמים ,לערסים וערבים חח אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? עמיר חח אולי גם יפתי או כל אחד אחר העיקר לא אני פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן אבל ת'אמת זה התחיל דרך טלויזיה .. מאמינה באהבה ממבט ראשון? מאוד מה הדבר שעושה אותך מאושרת? אנשים שאוהבים אותי...:) אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ממש לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? נתתי לא ממש הלך,אבל גם לא שופטת אנשים החיים טובים לדעתך? בשבילי ת'אמת אני מרגישה שאני מפספסת פה ושם דברים דברים אהובים מאכל: המבוגר וצ'יפס שתיה: תפוזים,נסתי,קולה המקום האהוב לחופשה: אי בודד חח סתם,כל מקום שיש בו שקט ונוף יפה ואולי איפה שהו שם בחו'ל טעם גלידה אהוב: שקולד ,וניל פרי אהוב: תפוז מכונית: מסדה כחולה שיעור: היסטוריה חג: פורים היום הכי אהוב בשבוע: שישי-לא לומדים צבע: כחול מגזין: פנאי פלוס,מעריב לנוער,ראש 1 חח אני מאלו שיש להם הכל והבכמויות מכל סוג שם לבת: ליטל,אלדי,מלודי.. שם לבן: יפה שלי חח על שם יפתי:) קבוצת ספורט אהובה: אין.. חודש אהוב: אפריל ספורטאי/ת אהוב: אין מישהו מיוחד שחקנית אהובה: מאיה דגן,אניה שחקן אהוב: . אושרי כהן תוכנית אהובה בטלוויזיה: השיר שלנו,מסודרים,וכל תוכניות ההומור למינהם אתר אהוב: עמיר,יפתי,אתרי מוזיקה,כל מיני שחקנים ויש מלא חיה אהובה: כלב:) מילה אהובה: מאוהבת בך חח נעליים: נמאס לי שכולם אוהבים אולסטאר,אז אני לא :)אני בעד נעל של פומה או נייק תחנת רדיו: כל מיני ההופעה הכי טובה שראית: עמירי:) תוספת לפיצה: פטריות ארץ:ישראל עיר: אילת מקום אהוב:ארומה והתיירות של אילת חחח לבילויים בלבד ריח: וניל-קוקוס רעש: הרעש של השקט:) טעם: שוקולד רגש: אהבה מספר:? ספר: לא אוהבת לקרוא ב24 שעות אחרונות צחקת: תמיד:) גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו:כן הרגשת טיפש:אולי האם אי פעם... נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן שתית אלכוהול? טיפה שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? בטח:) חולה על הסרט הזה מסוגלת לראות אותו רצוף כל היום בלי להשתעמם ביקרת בארץ אחרת? לא לצערי.. צבעת בספר צביעה? כן:)הייתי אלופה בזה חח טסת? כן:) אוהבת טיסות שטת?כן נסעת ברכבת?כן שיחקת בברביות?שיחקתי בברביות בזכר,חח משום מה מאז שאני זוכרת את עצמי הייתי נמשכת למשחקים של בנים במקום של בנות....... דיברת בשיעור?ברור .. פגשת סלבריטי? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מועדון קפה או תה?קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שואף שואף אני ממש ביקורתית לעצמי בדברים האלו חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה?מוקה חורף או קיץ? אני מתה על חורף אבל קיץ עושה לי הכי טוב מבחינה בריאותית כי אני רגישה לקור

למעלה