שאלון

שאלון

לאבא שלי יש סולם? מהי ההתפתחות המוזיקלית הגדולה ביותר בכל הזמנים? מנגן על משהו?על מה? מה אתה אומר על מות רבין?עכשיו כשאנחנו עברנו 10 שנים מיום מותו. איך אתה חוגג ימי הולדת? למה התחפשת בפורים האחרון? אתה נוטה לארח הרבה בביתך? כמה משוגעים החברים שלך? ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר? מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו? מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך? יש לך מצלמה דיגטלית? ספר על רגע מביך:? ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים? מה האביזר האהוב עלייך? תוכנית אחרונה שראית? אובססי לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים? איך אתה לועס סלעים? דו הוא דב לבן צפוני? יש לך אחים קטנים? אחיות? כשאומרים לך את המספר 593 מה עולה לך בראש? אתה יצירתי? מה השם הכי מוזר שנתקלת בו? היית פעם בפסטיבל? יצאת מגבולות אסיה? מה קורה אחרי המוות? איזה פלאפון יש לך? אוהב אותו? ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני? יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית? שולחים אותך להתרמות מבית הספר? איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך? מה הכי משעמם בעולם? מה השעה? איזה מידה את בחזיה? מעניין,אה? מתי יהיה שלום? מי יביא אותו? מה הסרט הכי מפחיד שראית? אתה פרנואיד? אוהב גמבה? מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך? מהי התרבות האהובה עלייך? מה צבעו של חדרך? והרהיטים,תואמים? משחק במשחקי מחשב? ובמשחקי פלייסטיישן? אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "HOT" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "YES" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? מה טיפשי? ומה מיוחד? מה יפה בעינייך? מה מושך אותך? אוהב צבע זהב? אלרגי תמידי? יודע לעצב בפוטושופ\פיינטשופ? אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה? פוחד ממקומות אפלים? יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים? מה השאלון הכי ארוך שענית עליו בטווח של השנה הזאת? ובכלל? מה המילה הכי ארוכה? באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים? תהית פעם איך נוצר העולם? הגעת למסקנה?ספר עליה:? השיר האהוב עלייך:? לומד עוד שפה? מצליח לך? המחנכת של כיתה ג':? מהו הכלי הכי מושך? הפשע הכי פשעי? המחזמר האחרון שראית:? פרח,אבק של בית קברות יפה לך? יודע מיהי קלי קלארקסון? מהי דעתך עליה? הידידים שלך לרוב חרמנים? אל תטוסי רחוק מדי? סדרה מטופשת:? פאדיחה ענקית שהייתה לך:? האם אתה יודע למה סימן זה ; באמת מועיל? אוהב קימונו? היית לובש אם היה באפשרותך? מוצא:? אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים\ספייקים\אחר[לבנים]? אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]? מי עף? הוא? היא? את\ה?
שחף

עונה לעצמי

לאבא שלי יש סולם?- כן מהי ההתפתחות המוזיקלית הגדולה ביותר בכל הזמנים?- הרגע שבו יצא הדיסק הראשון של קטנטנות חח מנגן על משהו?על מה?- קצת חלילית וקצת פסנתר מה אתה אומר על מות רבין?עכשיו כשאנחנו עברנו 10 שנים מיום מותו.- עצוב איך אתה חוגג ימי הולדת?- ביום שבת יש לי יומולדת אז ביום שישי אני הולכת עם כמה חברות לבית קפה וביום שבת עם מלא חברים ללונא פארק למה התחפשת בפורים האחרון? לבבות כאלה אתה נוטה לארח הרבה בביתך? לא.. כמה משוגעים החברים שלך? אני הכי משוגעת ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר? עוד לא... מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו?ממ.. מאיפה לי מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך?ילדה אחת מהשכבה שלי יש לך מצלמה דיגטלית? כן אבל נשברה לי... ספר על רגע מביך:? היו הרבה אבל אני לא זוכרת.. ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים? ממש לא.. מה האביזר האהוב עלייך?יש 3 הטלויזיה המחשב והפלאפון תוכנית אחרונה שראית?עכשיו אני רואה.. ארתור אובססי לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים? לא איך אתה לועס סלעים?בזהירות דו הוא דב לבן צפוני?לא... שרים דו הוא דב אוליי דובה יש לך אחים קטנים?כן אחיות?אחות אחת כשאומרים לך את המספר 593 מה עולה לך בראש? הרבה אתה יצירתי? רוב הזמן מה השם הכי מוזר שנתקלת בו? מממ.. גואדלופה היית פעם בפסטיבל? כן יצאת מגבולות אסיה? כן מה קורה אחרי המוות? גלגול נשמות איזה פלאפון יש לך? V3 אוהב אותו? כן ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני? לא... אבל ננשכתי ע"י האוגר שהיה לי יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית? לא בדקתי שולחים אותך להתרמות מבית הספר?שלחו מהחטיבה.. מהתיכון לא שולחים איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך? סגול זוהר עם נגיעות של ירוק זרחני מה הכי משעמם בעולם?לשבת בחדר ובלי שום דבר לעשות מה השעה? 2:27 איזה מידה את בחזיה? לא יודעת מעניין,אה? מאודד מתי יהיה שלום? אף פעם מי יביא אותו? בקצב הזה גם אף אחד מה הסרט הכי מפחיד שראית?הצילצול אתה פרנואיד? לא אוהב גמבה? איככככ מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך? אנחנו לא עושים ארוחת שישי מהי התרבות האהובה עלייך? הישראלית מה צבעו של חדרך? שמנת והרהיטים,תואמים? לא משחק במשחקי מחשב? לא ובמשחקי פלייסטיישן? לא אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "HOT" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? לשדר את השיר שלנו, ראש גדול וזומזום אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "YES" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? להוסיף VOD מה טיפשי?שערוץ הילדים משדר שידורים חוזרים של כל התוכניות הדביליות שלו אבל של קטנטנות לא
ומה מיוחד? קטנטנותתת!! מה יפה בעינייך? אאוחניה חחח מה מושך אותך? כל דבר שקשור לארגנטינה אוהב צבע זהב? תלוי במה אלרגי תמידי? לא ... רק בעונות מעבר יודע לעצב בפוטושופ\פיינטשופ? כן אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה? אוייייי בחילהה פוחד ממקומות אפלים? כן יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים? חבל על הזמן איזו פחדנית אני מה השאלון הכי ארוך שענית עליו בטווח של השנה הזאת?לא זה זה בטוח.... ובכלל? מה בכלל? מה המילה הכי ארוכה?לא יודעת באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים? קוקוריקו חחחחחחח גם ו וגם ק תהית פעם איך נוצר העולם? כן הגעת למסקנה?ספר עליה:? לא השיר האהוב עלייך:? כל השירים של הסדרות של כריס לומד עוד שפה? אנגלית בגרות יש ברירה? מצליח לך? לא יודעת המחנכת של כיתה ג':? גלית חחח מהו הכלי הכי מושך? אני לא בקטע של כלים הפשע הכי פשעי? רצח המחזמר האחרון שראית:? מממ... פלוריסיינטה.. מזמן...אהה!! בעצם לא מזמן ראיתי של הצוות בידור של הבצפר חחחח פרח,אבק של בית קברות יפה לך? לא חושבת... יודע מיהי קלי קלארקסון? הזוכה של אמריקן איידול מהי דעתך עליה?אין לי דעה עליה הידידים שלך לרוב חרמנים? זה בטוח... אל תטוסי רחוק מדי? אטוס לאן שבא לי סדרה מטופשת: דרגון בול Z פאדיחה ענקית שהייתה לך:? לא זוכרת האם אתה יודע למה סימן זה ; באמת מועיל? בשביל לעשות פרצוף קורץ חחח
אוהב קימונו? לא היית לובש אם היה באפשרותך? אוליי בפורים אבל גם לא בטוח... מוצא:? לא אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים\ספייקים\אחר[לבנים]? אחר... בסגנון מה שיש לאגוסטין ולפיט אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]? שיער ארוך וחלק מי עף? ציפור הוא?:-\ היא?:-\ את\ה?:-\

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifדו הוא כן

דוב לבן צפוני!!
את לא מכירה את השיר?
דו הוא דוב לבן צפוני רה הוא רע מיוחד מי דופק בחלוני? פה ילדה יפה אחת סול אומרים לה את הכל לה אומרים לה אהובה סי סלחי נא חביבה דו אוהב אותך נורא רה רה רה ואז זה ממשיך "דו מי מי, מי סול סול..." זה מה שקורה כשעושים מחוייבות אישית במועדונית

לאאאא זה ככההה../images/Emo70.gif

מהמחזמר הראשון שהיה לפני מלא שניםםםם דו הוא דוב אוליי דובה רה הוא ריח של עוגות מי כל מי שבסביבה פה שפה יפה מאוד סול הוא דג במצולה לה הוא שיר ללא מילה סי הוא סי החגיגה ומשם חוזרים לדו

יש שתי גרסאות../images/Emo70.gif

הגירסה ששירן שמה זה התרגום של השיר לעברית ומה שאת שמת זה מהמחזמר

sap131

New member
למי שיש.....

למי שיש את הקטע מקטנטנות 2006 שכולם ביחד רוקדים את השיר של הסרט תיכונסטים משהו...(לא כל כך זוכרת את השם...משהו עם תיכוניסטים) אז אני ישמח שישלח לי אני יודעת שהם רקדו הרבה פעמים אבל אני מתכוונת לקטע שפטרדו וולה סוף סוף השלימו והם רקדו כזה ביחד שכל הילדים מסביב...למי שיש את הקטע הזה או אתר שיש בו את הסרטון אני מאוד ישמח שישלח לי...תודה רבה רבה על היחס!!!

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifגררר../images/Emo46.gif

עניתי כמעט על הכל ואז המחשב הדפוק שלי החליט שהוא יוצא מהפורום!

britr

New member
עונה

מהי ההתפתחות .....? הביטלס כמובן! מנגן על משהו? לצערי לא מות רבין, עצוב מאוד אבל הוא עשה המון טעויות. חוגגת ימי הולדת עם חברות. הולכים למופע או לסרט. לא התחפשתי, עברתי את הגיל. אין דבר אטרקטיבי לנוער. יש לי מצלמה דיגטלית +וידאו אני מאוד אוהבת לצלם. רגע מביך- זה שאני עדיין רואה קטנטנות. תוכנית האחרונה שראיתי היא הפיגמות אין לי אחים קטנים זהו נגמרה לי הסבלנות כמה שאלות שתיהיה בריאה!

Norma Jean

New member
לגבי קטנטנות זה באמת טיפה מביך אבל...

זה נחמד.XD ותחפושות לדעתי זה כייף בכל גיל.אני רואה אנשים בני 30 מתחפשים.זה סתם שטויות אין לזה גיל.

sap131

New member
תמונות של מריאנה וקנדלה

אני יודעת שעשיתם הרבה שירשורים של קנדלה ומריאנה ושמתם תמונות מהממות של שניהם אבל למי שיש עוד תמונות של קנדלה ומריאנה בבקשה שיעשה להם שירשורים....אני הייתי עושה גם שירשורים אלב פשוט כל התמונות שיש לי על המחשב זה מהפורום חוץ משלושה תמונות של קנדלה שאני יעלה לפורום עכשיו!!....תודה!

עונה מנדודי שינה ../images/Emo3.gif

לאבא שלי יש סולם? כן אבל הוא לא משתמש בו. מהי ההתפתחות המוזיקלית הגדולה ביותר בכל הזמנים? כל שיר של קטנטנות. מנגן על משהו?על מה? ניסיתי על אורגן אבל לא היה לי כוח להתמיד. מה אתה אומר על מות רבין?עכשיו כשאנחנו עברנו 10 שנים מיום מותו. זה לא ממש עניין אותי פעם אז למה שזה יעניין אותי עכשיו? איך אתה חוגג ימי הולדת? אממ... לא חוגגת. למה התחפשת בפורים האחרון? לכלום. אבל בשנה שעברה התחפשתי עם המדים של קטנטנות
אתה נוטה לארח הרבה בביתך? לא אוהבת אנשים. כמה משוגעים החברים שלך? לא משוגעים. ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר? לא, אבל תרנגולת ניקרה אותי על הרגל. מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו? עברית בבקשה. מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך? גיל ריבה. יש לך מצלמה דיגטלית? יש. ספר על רגע מביך:? הוצאתי מישהו מהארון בטעות. ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים? הם ברוגז בכלל. מה האביזר האהוב עלייך? 4 הקלסרים העבים שלי של קטנטנות עם כל חארטה קטנה מהעיתון שגזרתי ותייקתי. תוכנית אחרונה שראית? הפרקים האחרונים של העונה החמישית של קטנטנות (שאגב, הזכירו לי את השואה. מעון הצללים=גטו וורשה, הסחבות שהם לבשו, המכות והשומרים, והמספרים כמובן. לא פלא שלא שידרו אותו שוב חחחחחחחחחחחחח) אובססי לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים? איכס. לא אוהבת חיות. איך אתה לועס סלעים? עם חלב. דו הוא דב לבן צפוני? דו זה דו אולי מתרומם. יש לך אחים קטנים? יש. אחיות? היו. כשאומרים לך את המספר 593 מה עולה לך בראש? כלום. אתה יצירתי? קצת. מה השם הכי מוזר שנתקלת בו? אלחנן. היית פעם בפסטיבל? לא. יצאת מגבולות אסיה? לא. מה קורה אחרי המוות? תולעים אוכלים אותך. איזה פלאפון יש לך? מאיפה לי? סלקום אפור-שחור. אוהב אותו? זה רק פלא... ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני? לא נכנסת למערות. יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית? לא אבל יש לי תמונה עם דודו זר. שולחים אותך להתרמות מבית הספר? גם כששלחו תמיד הייתי לוקחת לעצמי כמה שקלים. איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך? שחור בטוח לא... מה הכי משעמם בעולם? בצפר. מה השעה? 3 בלילה... איזה מידה את בחזיה? צריך ציצים בשביל חזיה. מעניין,אה? לא. מתי יהיה שלום? לא יהיה. מי יביא אותו? אף אחד. מה הסרט הכי מפחיד שראית? לא היה כזה. אתה פרנואיד? כן. אוהב גמבה? כן. מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך?כלום. טוב לישון בבטן ריקה. מהי התרבות האהובה עלייך? מה זה???.... מה צבעו של חדרך? לבן-צהוב. והרהיטים,תואמים? אין כסף להתאמות פה. משחק במשחקי מחשב? לא. ובמשחקי פלייסטיישן? לא. אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "HOT" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? שיוסיפו את כל העונות של קטנטנות ל - v.o.d. אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "YES" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? שיוסיפו את כל העונות של קטנטנות ל - v.o.d. מה טיפשי? בפרק האחרון של קטנטנות 2006 ראו את המכונת שלג מציצה בצד והשחקנים עלק משחקים אותה שהשלג יורד מהשמיים בזמן שרואים שמשפריצים אותו מהצד. ומה מיוחד? השיר Igual A Los Demas. מה יפה בעינייך? לכלוך/סנטיאגו. עשה חשק לפדופיליה בעונות הראשונות... מה מושך אותך? פקונדו אראנה. אוהב צבע זהב? לא. אלרגי תמידי? לא. יודע לעצב בפוטושופ\פיינטשופ? בצייר. אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה? לא הבנתי. פוחד ממקומות אפלים? מאוד. יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים? לפעמים. מה השאלון הכי ארוך שענית עליו בטווח של השנה הזאת? לא עניתי לשום שאלון חוץ מזה. ובכלל? לא עניתי לשום שאלון חוץ מזה. מה המילה הכי ארוכה? סופרקליפרג'ליסטיקאקסיפאלידושי. באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים? וו. תהית פעם איך נוצר העולם? לא. הגעת למסקנה?ספר עליה:? לא. השיר האהוב עלייך:? תקופה ארוכה אהבתי את Todo Todo. לומד עוד שפה? לא מצליחה. מצליח לך? לא מצליחה. המחנכת של כיתה ג':? שנאתי אותה. מהו הכלי הכי מושך? רגל של כיסא. הפשע הכי פשעי? שריטת דיסקים. המחזמר האחרון שראית:? המחזמר היחידי שראיתי זה היה של קטנטנות הישראלי. מתי זה היה? 2003? פרח,אבק של בית קברות יפה לך? השאלות שלך לא ברורות. יודע מיהי קלי קלארקסון? כן אבל היא סתם. מהי דעתך עליה? כן אבל היא סתם. הידידים שלך לרוב חרמנים? גם אני חרמנית. אל תטוסי רחוק מדי? אין לאן. סדרה מטופשת:? תשוקות אפילו שהיא התחילה להזכיר את קטנטנות... פאדיחה ענקית שהייתה לך:? לא חסר... האם אתה יודע למה סימן זה ; באמת מועיל? אני לא יודעת בשביל מה זה אפילו... אוהב קימונו? מה זה!? היית לובש אם היה באפשרותך? ???.... מוצא:????????????????...... אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים\ספייקים\אחר[לבנים]? בלונדיני ארוך חלק. אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]? בלונדיני ארוך חלק. מי עף? אני מחדר לובי ל - 98 יום. הוא? מי הוא? היא? מי היא? את\ה? מה אני? טוב, זה היה השאלון הכי דפוק שראיתי. חצי מהשאלות בכלל לא ברורות... לילה טוב.

simba only me

New member
פרקים של קטנטנות

איפה את רואה פרקים של קטנטנות מהעונה החמישית???

simba only me

New member
אה ועוד דבר

גם אני הייתי מציעה להוט שים את העונות הראשונות בvod כל כך בא לי לראות אותם..

simba only me

New member
עונה!!

לאבא שלי יש סולם
כן, אלי כתבו את השיר..... מהי ההתפתחות המוזיקלית הגדולה ביותר בכל הזמנים
ביטלס מנגן על משהו
על מה
גיטרה וחליל מה אתה אומר על מות רבין
עכשיו כשאנחנו עברנו 10 שנים מיום מותו.חבל, יכלנו להרווח הרבה מהאיש איך אתה חוגג ימי הולדת
מסיבה עם חברים משפחה למה התחפשת בפורים האחרון
עם עוד 3 בנות לאחת פרה עיורת אחת פרה קדושה אחת פרה משוגעת ואני פרת משה רבינו אתה נוטה לארח הרבה בביתך
לפעמים כמה משוגעים החברים שלך
יותר מידי ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר
לא ואתה ?? מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו
טלויזיה +מחשב מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך
מיסטר בין יש לך מצלמה דיגטלית
אישי לא אבל משפחתית (של כל המשפחה ) כן ספר על רגע מביך:
אני לא זוכרת אבל היה הרבה ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים
לא וטוב שכך מה האביזר האהוב עלייך
כל מיני אביזרים ובניהם המסטיק תוכנית אחרונה שראית
היום?? משחק החיים בערוץ 10 אובססי לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים
לא שראיתי כאלה אבל זה בטח יהיה מצחיק איך אתה לועס סלעים
בזהירות שלא התקע בגרון דו הוא דב לבן צפוני לא הוא דוב אולי דובה יש לך אחים קטנים
כן שניים אחיות
אחת וגם זה יותר מידי כשאומרים לך את המספר 593 מה עולה לך בראש
כול מיני דברים אתה יצירתי
כן אני אוהבת לצייר לפסל ועוד מה השם הכי מוזר שנתקלת בו
הוא לא מוזר והילדה ממש חמודה אבל הוא לא נפוץ , גאות היית פעם בפסטיבל
כן יצאת מגבולות אסיה
כן הייתי בהולנד ובארצות הברית מה קורה אחרי המוות
אני לא יודעת עוד לא מתתי (חס וחלילה,טפו טפו טפו) איזה פלאפון יש לך
לא אבל בקרוב מאוד אוהב אותו
- ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני
ברור מי לא?!? סתם לא יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית
נראה לך אני בקושי צמה ביום כיפור.. שולחים אותך להתרמות מבית הספר
שולחים אבל אני לא תמיד פנויה כדי שהוכל ללכת איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך
רגליים?!!? אדום? מה הכי משעמם בעולם
הסרט נערות החלומות (חרא סרט אל תלכו אתם תרדמו) או שיעור של"ח מה השעה
16:23 מעניין,אה
השאלון? ברור מתי יהיה שלום
כשנוכל ללכת בשלוב בלבנון עירק סוריה (לא שמשהו רוצה אבל..) מי יביא אותו
ברור שאני מה הסרט הכי מפחיד שראית
אני לא אוהבת סרטי אימה אתה פרנואיד
לא ואתה? אוהב גמבה
ברור יש משהו שלא? מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך
סלט וביצה מהי התרבות האהובה עלייך
אני לךא בטוחה אני לא מכירה את כולם מה צבעו של חדרך
כתום והרהיטים,תואמים
חום עץ וכחול וכן הם די תואמים משחק במשחקי מחשב
תרנגולות 3 ובמשחקי פלייסטיישן
דרגון בול Z אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "HOT" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע
לשדר קטנטנות מהעונה החמישית שוב ... ולשדר השיר שלנו אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "YES" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע
לשדר קטנטנות מהעונה החמישית שוב...לשדר האלופה והשמיניה מה טיפשי
להתאבד ומה מיוחד
לא יודעת הרבה דברים מה יפה בעינייך
אהבה טבע המון דברים יפים בעולם מה מושך אותך
בבנים?? אני יודעת שפתיים ענייים אוהב צבע זהב
תלוי בדר"כ לא אלרגי תמידי
לא יודע לעצב בפוטושופ\פיינטשופ
קצת אני לא מומחית אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה
ציפורן החסידה? מה זה? פוחד ממקומות אפלים
קצת אבל כיף להיות שם יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים
אני לא רואה סירטי אימה אני לא אוהבת מה השאלון הכי ארוך שענית עליו בטווח של השנה הזאת
זה!! ועדיין לא סיימתי ובכלל
אני כמעט לא עונה לשאלונים מה המילה הכי ארוכה
אני לא יודעת עוד לא סיימתי לקרוא אותה באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים
אנא ארף סטטיסטיקה תהית פעם איך נוצר העולם
בטח הגעת למסקנה
ספר עליה
לא השיר האהוב עלייך
אין שיר סויים אבל היה תקופה ששמעתים 30 פעם בערך את השיר רק עוד קיץ אחד לומד עוד שפה
שתים ערבית ואנגלית מצליח לך
בערך המחנכת של כיתה ג':
בלהה מהו הכלי הכי מושך
לא יודעת הפשע הכי פשעי
שלא משדרים שוב את העונות החמישית עד פינת אור שוב רצח ואונס המחזמר האחרון שראית:
נראלי המורדים פרח,אבק של בית קברות יפה לך
זה בית קברות מה כבר יכולה להיות יפה? יודע מיהי קלי קלארקסון
מי לי מכיר מהי דעתך עליה
זמרת הידידים שלך לרוב חרמנים
לא אל תטוסי רחוק מדי
למה לא זה כיף לטוס סדרה מטופשת:
הסדרות שהאחים הקאנים של רואים והבניהם יובל המבולבל פאדיחה ענקית שהייתה לך:
קרה הרבה שאני כבר לא זוכרת האם אתה יודע למה סימן זה ; באמת מועיל
לא ואתם? אוהב קימונו
מה זה? היית לובש אם היה באפשרותך
מה זה? מוצא:
יווני פולני רומני ועירקי אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים\ספייקים\אחר[לבנים]
תלוי אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]
תלוי מי עף
הציפור הוא
חיתך היא
חמודה את\ה
מה איתי

למעלה