שאלון :]

Self Reliable

New member
שאלון :]

שם: גיל: עיר מגורים: כיתה: מסן/אייסי: עונה אהובה: טיילור או מריסה: תוכניות אהובות נוספות: תמונה [שלכם או סתם תמונה נחמדה]: ימטוב ^^

hadi13

New member
אניי

שם:הדר גיל:13.7 כיתה:ח' מסן/אייסי:במסרים
עונה אהובה:שניה או רביעית אבל אי אפשר לבחור כל העונות מדהימות טיילור או מריסה:טיילור אולי בגללשהיא הצטרפה רק העונה אבל גם מריסה מדהימה פשוט יותר מידיי טרגית תוכניות אהובות נוספות:לא מדהימה,גיבורים,פרוייקט מסלולוכל מיני תכניות של MTV למיניהם:לגונה ביץ',the hills תמונה [שלכם או סתם תמונה נחמדה]:סתם תמונה נחמדה

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gifעונה../images/Emo103.gif

שם: ליאור גיל: 15 עיר מגורים: מרכז כיתה: ט' מסן/אייסי: [email protected] עונה אהובה: 3 טיילור או מריסה: מריסה
תוכניות אהובות נוספות: גיבורים,מגרש ביתי, בנות גילמור ועוד תמונה [שלכם או סתם תמונה נחמדה]: ימטוב ^^

sukrazit

New member
עונה..

שם: סיון גיל: 15 עיר מגורים: מודיעין כיתה: ט' מסן/אייסי: [email protected] עונה אהובה: אמ..שנייה.. טיילור או מריסה: אלה שתי דמויות שונות לגמרי אי אפשר לבחור. תוכניות אהובות נוספות: טירוף בבית, 8 כללים פשוטים. תמונה [שלכם או סתם תמונה נחמדה]: אינלי כוח להוסיף חח ימטוב ^^

West Doll

New member
עונה^^

שם: חן. גיל: עוד חודש 18. עיר מגורים: יהוד. כיתה: י"ב. מסן/אייסי: [email protected] עונה אהובה: ממ העונה הרביעית בהחלט מפתיעה לטובה
אבל גם עונה ראשונה נחמדה
טיילור או מריסה: טיילור
אף פעם לא אהבתי ממש את מריסה, יותר מדי מתוסבכת לטעמי... תוכניות אהובות נוספות: פריזן ברייק, מגרש ביתי, סמולוויל, הירוז ועוד מלא
תמונה [שלכם או סתם תמונה נחמדה]: סתם תמונה

מזה סתם תמונה זה ונטי שלי הוא אף פעם לא סתם ת

תמונה זה תסם תמונה מהממת אולי חחחח

AVriL AddiCt

New member
שלי../images/Emo13.gif

שם: שרונה גיל: 20 עיר מגורים: רמלה כיתה: מסן/אייסי:[email protected] עונה אהובה: 4 טיילור או מריסה: מריסה תוכניות אהובות נוספות: מגרש ביתי
תמונה [שלכם או סתם תמונה נחמדה]:

AVriL AddiCt

New member
אה ואני אוהבת גם סמולוויל,על טבעי

ובטח יש עוד שאני לא זוכרת...

Mor Bitton

New member
../images/Emo3.gif

למי שלא יודע,ניהלתי כאן פעם עם הניק DreamsDoComingTrue
שם: מור גיל: 16 וחודש וחצי
עיר מגורים: חולון כיתה: י' עונה אהובה: 3 טיילור או מריסה: מריסה
תוכניות אהובות נוספות: בנות גילמור,8 כללים פשוטים,הופ ופיית',גיבורים,אקסטרים מייקאובר
,מטבחי הגיהנום,השיר שלנו,My Super Sweet Sixteen,Pimp My Ride.

למעלה