שאלוןD:

שאלוןD:

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? אתה מבשל לפעמים? איזה אוכל אתה יודע להכין? יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? מתוק או מלוח? שוקולד פרה או קליק? תפוח אדמה או גזר? קורנפלקס או ברנפלקס? מרקים או פשטידות? מאפים או מבושלים? חביתה רגילה, עין או מקושקשת? מילקי רגיל או הפוך? שתיה מה הדבר האחרון ששתית? היה טעים? אתה אוהב יין? אתה אוהב בירה? אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? ולעיתים רחוקות? גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? זה או זה: מים או מיץ? מיץ או קולה? קוקה קולה, פפסי או RC? מיץ פירות סחוט או מלאכותי? פריגת או פרימור? יין לבן או אדום? יין מתוק או יבש? בירה שחורה או לבנה? וודקה או ויסקי? מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מוגז או לא? מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? חגים איזה חג אתה הכי אוהב? למה? למה התחפשת בפורים? אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? אתה ישן בסוכה בסוכות? יש לכם סוכה בסוכות? אתה אוכל חמץ בפסח? מה אתה נוהג לעשות בשבועות? וביום העצמאות? וביום ירושלים? אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? אתה צם את יום כיפור? ואת תשעה באב? ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? לימודים מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מורה אהוב: מורה שנוא: כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? מה המבחן האחרון שעשית? היה לך טוב? כמה נראה לך שתקבל? ליד מי אתה יושב? אתה עושה שעורי בית בד"כ? המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? אתה נוהג להבריז משיעורים? מה אתה חושב(בכמה מילים) על... 1.דיאטה: 2.כדורגל: 3.רגשות: 4.כלבים: 5.תכונת הצביעות: 6.אביב גפן: 7.אנשים שהם יותר מידי טובים וישרים: 8.פרחים: 9.המושג "אושר": 10.המשחק "שש בש": זה או זה: 1.שלמה ארצי או דניאל סלומון? 2.אושר או אהבה? 3.פורומים של וואלה או של תפוז? 4.תכלת או אדום? 5.גידי גוב או ברי סחרוף? 6.מה עדיף-חכמה או טוב לב? 7.איזה דמויות אתה מעדיף בסדרות-הדמויות הטובות,או הדמויות הרעות? 8.חביתת ירק או חפיסת שוקולד פרה? 9.תקופת הילדות או הבגרות המאוחרת? 10.סלט ירקות,או סלט פירות(כששניהם במיטבם!)? שאלות כלליות: 1.ספר בקצרה על רגע מיסטי ומוזר במיוחד,שקרה לך במהלך חייך: 2.תחשוב על הדמות הכי מרשעת שראית אי פעם בסדרה או סרט.תשווה את אותה הדמות לאדם הכי רע שיצא לך לראות במהלך חייך-מי רע/ה יותר? 3.נסה לדמיין לך בראשך את שחקן הכדורסל הכי טוב שאתה יכול לדמיין.האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן? 4.איך המרגש אצלך בזמן האחרון? 5.ספר בקצרה על החלום הכי טוב שיצא לך לחלום עד היום: 6.ספר בקצרה על חלום מפחיד שחלמת: 7.האם אתה אוהב את עצמך? 8.תן 5 מאפיינים שאתה הכי אוהב בעצמך: 9.תן שניים/שלושה מאפיינים שאתה הכי פחות אוהב בעצמך? 10.תן רשימה של 10 השירים שאתה הכי אוהב בעולם(כמובן,רק אם אתה יכול להכריע מה הם 10 השירים האהובים עליך ביותר):

DarkRomance

New member
יאאא מגניב ../images/Emo185.gif

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? קוקילידה
היה טעים?מאוווווד מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? כן, קורנפלקס :) אתה נוהג לנשנש בין הארוחות?אממ... לפעמים D: אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? לא נראה לי , אני לא אוכלת ירקוד אז... אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? אני רגילה :) איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') פיצה זה הכי אחי.. DD: מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? אממ עשיתם לי חשק לפיצה... אתה מבשל לפעמים?יאפ P: איזה אוכל אתה יודע להכין? אממ הרבה דברים.. אני מכירה בראוניז מעולה P: יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? כמובן כמובן זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? לא יודעת חח שניהם
מתוק או מלוח? מתווווווק שוקולד פרה או קליק? קליק תפוח אדמה או גזר? תפוח אדמה... קורנפלקס או ברנפלקס?קורנפלקסס!! מרקים או פשטידות? תלויי איזה...
מאפים או מבושלים? מאפים D: חביתה רגילה, עין או מקושקשת? עין או מקושקשת.. אני לא אוהבת רגילה... מילקי רגיל או הפוך? רגיל.. שתיה מה הדבר האחרון ששתית? שוקו
היה טעים? ברורר! אתה אוהב יין? לאאא אתה אוהב בירה? לא אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? חח לא ולעיתים רחוקות?גם לא גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות?
לא... היית פעם בתחנה של המוביל הארצי?אמ.. לא יודעת..
זה או זה: מים או מיץ? מים... מיץ או קולה? אמממ מיץ.. קוקה קולה, פפסי או RC? פפסי מקס אני הכי אוהבת... P: מיץ פירות סחוט או מלאכותי? סחוט... פריגת או פרימור? אמ... לא יודעת >< יין לבן או אדום? אני לא אוהבת יין... יין מתוק או יבש? לא יודעת.. בירה שחורה או לבנה? שחורה וודקה או ויסקי?
מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? אוווו זה קשה.. לא יודעת.. שניהם זה המיצים היחדים שאני שותה
מיץ אפרסק או מיץ מנגו? שניהם לא... מוגז או לא? מוגז מוגז... מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? לא משנה לי >< חגים איזה חג אתה הכי אוהב? אממ....... פסח ... ו...פורים.. למה? פסח בגלל החופש ופורים כי זה חג נחמג..לא? למה התחפשת בפורים?האחרון? ל...לא יודעת.. שחכתי
אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? לא ממש... אתה ישן בסוכה בסוכות? לא... יש לכם סוכה בסוכות? לא... אתה אוכל חמץ בפסח? יאפ..! מה אתה נוהג לעשות בשבועות? אממ? וביום העצמאות? סתם לטייל.. אני לא צמה אבל.. וביום ירושלים? כלום.. הכל רגיל...
אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? נופ אתה צם את יום כיפור? לא... ואת תשעה באב? אמממ גם לא
ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? נופ נופ אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? אמ.. השנה כן.. הלווין לא אבל חגגתי עם חברים את החג מולד.. איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן?
באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? אההה חח לא יודעת, חנוכה? בגלל הסופגניות
לימודים מקצוע אהוב: אומנות והוא באמת היחיד.. מקצוע שנוא:מלאאאאאאאאאאא אבל הכי? מתמטיקה.. מורה אהוב: אה... מורה שנוא: כולם
חח... כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? בגלל העיצומים לא היה לנו מבחנים עד שחזרנו מהשביתה...רק השבוע היה לנו ועוד לא קיבלתי אותו אז אני לא יודעת P: מה המבחן האחרון שעשית? לשון
היה לך טוב? ממש לא! כמה נראה לך שתקבל? לא הרבה-זה בטוח... ליד מי אתה יושב? באנגלית: יש לנו הקבצותבאנגלית, מתמטיקה ומקצוע בחירה במדעים... להגיד את כולם? אתה עושה שעורי בית בד"כ? כשבא לי
המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? לא יודעת.. אני חדשה בכיתה
אתה נוהג להבריז משיעורים? בדר"כ לא... מה אתה חושב(בכמה מילים) על... 1.דיאטה: כשצריך.. 2.כדורגל: משעמם אחושלוק... 3.רגשות: ... 4.כלבים: הדבר הכי מתוק וחברותי ונאמן שיש! 5.תכונת הצביעות: שונאת את התכונה הזאת..! 6.אביב גפן: לא יודעת.. מוכשר... לא שאני מכירה כ"כ הרבה שירים שלו וזה... 7.אנשים שהם יותר מידי טובים וישרים: שהם אנשים טובים וישירים XD 8.פרחים: P: 9.המושג "אושר": 10.המשחק "שש בש": משעמם
זה או זה: 1.שלמה ארצי או דניאל סלומון? דניאל סלומון 2.אושר או אהבה? קשה מידי.. 3.פורומים של וואלה או של תפוז? תפוז.. אני לא מכירה את הפורומים של וואלה... 4.תכלת או אדום?תכלת... 5.גידי גוב או ברי סחרוף?גידי 6.מה עדיף-חכמה או טוב לב? טובת לב 7.איזה דמויות אתה מעדיף בסדרות-הדמויות הטובות,או הדמויות הרעות? תלוי.. 8.חביתת ירק או חפיסת שוקולד פרה? שוקולד P: 9.תקופת הילדות או הבגרות המאוחרת? 10.סלט ירקות,או סלט פירות(כששניהם במיטבם!)? לא אוכלת ירקות ופירות חח.. שאלות כלליות: 1.ספר בקצרה על רגע מיסטי ומוזר במיוחד,שקרה לך במהלך חייך:
2.תחשוב על הדמות הכי מרשעת שראית אי פעם בסדרה או סרט.תשווה את אותה הדמות לאדם הכי רע שיצא לך לראות במהלך חייך-מי רע/ה יותר? 3.נסה לדמיין לך בראשך את שחקן הכדורסל הכי טוב שאתה יכול לדמיין.האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן? 4.איך המרגש אצלך בזמן האחרון? אחלה ....
5.ספר בקצרה על החלום הכי טוב שיצא לך לחלום עד היום: 6.ספר בקצרה על חלום מפחיד שחלמת: 7.האם אתה אוהב את עצמך? אני חושבת שכן.. בטוח שלא...
ואני לא מתביישת בזה... P: 8.תן 5 מאפיינים שאתה הכי אוהב בעצמך: אני אוהבת את העיניים שלי..ואמ... אני אוהבת את האופי שלי.. 9.תן שניים/שלושה מאפיינים שאתה הכי פחות אוהב בעצמך?לא יודעת.. אני שלמה עם עצמי.. 10.תן רשימה של 10 השירים שאתה הכי אוהב בעולם(כמובן,רק אם אתה יכול להכריע מה הם 10 השירים האהובים עליך ביותר): איזה ארוך זה היה.....

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifאני כמעט בטוחה שאפחד לא קורא את זה../images/Emo6.gif

אבל בכול זאת, כי בא לי שאלון=] אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? עוגת שוקולד
היה טעים? מאודדד מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? פיתה עם משהו אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? כן אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? לא אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? אוכלת הכווולללללל
איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') פיצה והמבורגר
|המבורגר| מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? פיצה או המבורגר אתה מבשל לפעמים? מממ.... חביתה נקרא לבשל? איזה אוכל אתה יודע להכין? חביתה, רביולי... יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? כן זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? ג'אנק פוד תמידדד מתוק או מלוח? מתוק
שוקולד פרה או קליק? קליק תפוח אדמה או גזר? תפוח אדמה קורנפלקס או ברנפלקס? קורנפלקס או מה? מרקים או פשטידות? פשטידות מאפים או מבושלים? מאפים חביתה רגילה, עין או מקושקשת? מקושקשת מילקי רגיל או הפוך? לא אוהבת שתיה מה הדבר האחרון ששתית? מיץ פטל היה טעים? נראלי... אתה אוהב יין? כן אתה אוהב בירה? כן אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות?לא ולעיתים רחוקות?לא גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות?לא היית פעם בתחנה של המוביל הארצי?לא זה או זה: מים או מיץ? מיץ מיץ או קולה? קולה קוקה קולה, פפסי או RC? קוקה קולה
מיץ פירות סחוט או מלאכותי? סחוט פריגת או פרימור? פריגת יין לבן או אדום? אדום יין מתוק או יבש? יבש בירה שחורה או לבנה? שחורה וודקה או ויסקי? וודקה מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? מיץ תפוחים מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מיץ אפרסק מוגז או לא?מוגזז מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? מים רגילים מה זה משנה
חגים
איזה חג אתה הכי אוהב? פסחחח למה? יש לי יומולדת
למה התחפשת בפורים? לפיה אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? כן אתה ישן בסוכה בסוכות? לא יש לכם סוכה בסוכות? כן אתה אוכל חמץ בפסח? לא מה אתה נוהג לעשות בשבועות? לאכול גבינה
וביום העצמאות? ללכת לרוק עצמאות [אפילו שאני שונאת רוק עברי, סתם בשביל החוויה] וביום ירושלים? כלום אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? לא אתה צם את יום כיפור? כן ואת תשעה באב? לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? לא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? אממ... לא יודעת איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? מאיפה אני זוכרת באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? ראש השנה!!!1 לימודים
מקצוע אהוב: מתמטיקה, ערבית, אנגלית, מדעים
מקצוע שנוא: היסטוריה, ספרות, תנך, ספורט
מורה אהוב: המחנכת שלי [חגית], המורה לספורט [אורלי], ועוד מלאאאא [אני אוהבת ללמוד כמו ששמים
] מורה שנוא: המורה לשל"ח, המורה לספרות כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? 85 מה המבחן האחרון שעשית? אנגלית היה לך טוב? כןןן כמה נראה לך שתקבל? 85 כבר החזירו לי אותו ליד מי אתה יושב? חברה שלי נועה אתה עושה שעורי בית בד"כ? תמיד המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? לא אתה נוהג להבריז משיעורים? לא מה אתה חושב(בכמה מילים) על... 1.דיאטה: שזה התעללות 2.כדורגל: שזה לא מעניין אותי 3.רגשות: שיש לי מלאאאאאאא 4.כלבים: שהם יפים 5.תכונת הצביעות: שאני מכירה מלא אנשים שיש להם אותה 6.אביב גפן: שיש לו שם יפה 7.אנשים שהם יותר מידי טובים וישרים: אין כאלה 8.פרחים: נחמדים 9.המושג "אושר": גם נחמד 10.המשחק "שש בש": שאני קורעת אותכם!!!
זה או זה: 1.שלמה ארצי או דניאל סלומון? אפחד 2.אושר או אהבה? אושר 3.פורומים של וואלה או של תפוז? תפוזונע
4.תכלת או אדום? אדום 5.גידי גוב או ברי סחרוף? אפחד 6.מה עדיף-חכמה או טוב לב? טוב לב 7.איזה דמויות אתה מעדיף בסדרות-הדמויות הטובות,או הדמויות הרעות? תלוי מי הדמות 8.חביתת ירק או חפיסת שוקולד פרה? 9חביתת ירק .תקופת הילדות או הבגרות המאוחרת? הילדות
10.סלט ירקות,או סלט פירות(כששניהם במיטבם!)? שניהם שאלות כלליות: 1.ספר בקצרה על רגע מיסטי ומוזר במיוחד,שקרה לך במהלך חייך: אין לי כוח... 2.תחשוב על הדמות הכי מרשעת שראית אי פעם בסדרה או סרט.תשווה את אותה הדמות לאדם הכי רע שיצא לך לראות במהלך חייך-מי רע/ה יותר? מה זה השאלות האלה?!!?!?! 3.נסה לדמיין לך בראשך את שחקן הכדורסל הכי טוב שאתה יכול לדמיין.האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן? מייקל ג'ורדן הכי טוב 4.איך המרגש אצלך בזמן האחרון? סביר+- 5.ספר בקצרה על החלום הכי טוב שיצא לך לחלום עד היום: שפול אאוט בוי באים להופיע אצלי בבית 6.ספר בקצרה על חלום מפחיד שחלמת: מעדיפה לא להיזכר בזה 7.האם אתה אוהב את עצמך? לפעמים 8.תן 5 מאפיינים שאתה הכי אוהב בעצמך: חכמה, חברותית... יש לי שפתיים גדולות... יש לי גומות... לא יודעת מה עוד 9.תן שניים/שלושה מאפיינים שאתה הכי פחות אוהב בעצמך? רגישה, ומראה חיצוני [חוץ מהפנים] 10.תן רשימה של 10 השירים שאתה הכי אוהב בעולם(כמובן,רק אם אתה יכול להכריע מה הם 10 השירים האהובים עליך ביותר): *fall out boy-tnks fr th mmrs *fall out boy-dance dance *fall out boy-where is your boy *fall out boy-sugar were going dowm *fall out boy-this aint a scene *fall out boy-16 candels *fall out boy-me&you *panic at the disco-i write sins not tragedies *panic at the disco-but its better if you do *avril lavigne-sk8er boi אוי סיימתי סופסוף!!!11=]

chen010189

New member
איזו מיני-מתנה ליומולדת^_^

נו כבר אמרתי לכם שאני מתה על שאלונים אוכל מה הדבר האחרון שאכלת?לזניה פטריות היה טעים?מאוד מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר?ירק או פרוסת לחם קל עם גבינה אתה נוהג לנשנש בין הארוחות?לא אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין?כן אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל?אני לא אוהבת בשר בעיקרון אבל אני לא צמחונית כי הבשר היחיד שאני אוהבת זה נקנקיות והמבורגר אז כשיוצא אני אוכלת את זה איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו')צ'יפס ופיצה מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה?כלום אני מפוצצת אתה מבשל לפעמים?לא איזה אוכל אתה יודע להכין?סנדוויצ'ים, סלטים, מרקים ומאפים אה ואני יודעת להכין אלפחורס יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה?יש לי פירורי פרמז'ן לבישול שזה כמו צהובה בעיקרון אם שמים בטוסט זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא?ארוחה של אמא מתוק או מלוח?מלוח שוקולד פרה או קליק?שוקולד פרה תפוח אדמה או גזר?תפו"א קורנפלקס או ברנפלקס?קורנפלקס מרקים או פשטידות?פשטידות מאפים או מבושלים?מאפים חביתה רגילה, עין או מקושקשת?מקושקשת מילקי רגיל או הפוך?רגיל שתיה מה הדבר האחרון ששתית?שוקו חם היה טעים?מאוד אתה אוהב יין?כן אתה אוהב בירה?כן אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות?לא ולעיתים רחוקות?כן גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות?חחחחחח כן היית פעם בתחנה של המוביל הארצי?לא זה או זה: מים או מיץ?מים מיץ או קולה?קולה קוקה קולה, פפסי או RC?קולה מיץ פירות סחוט או מלאכותי?סחוט פריגת או פרימור?פריגת יין לבן או אדום?אדום יין מתוק או יבש?לא טעמתי אותם נראה לי בירה שחורה או לבנה?שחורה וודקה או ויסקי?וודקה מיץ תפוזים או מיץ תפוחים?תפוחים מיץ אפרסק או מיץ מנגו?מנגו מוגז או לא?כן מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים?מי עדן חגים איזה חג אתה הכי אוהב?פורים למה?תחפושות וכל זה..שמייח למה התחפשת בפורים?האחרון? סנטה קלאוסית אתה מדליק חנוכיה בחנוכה?לא תמיד אתה ישן בסוכה בסוכות?לא יש לכם סוכה בסוכות?לא אתה אוכל חמץ בפסח?כן מה אתה נוהג לעשות בשבועות?כלום אבל בגלל שהשנה התחלתי לאהוב גבינות ומאכלי גבינות יש מצב שאני אשכנע את המשפחה לעשות ארוחת חג גבינתית וביום העצמאות?לצאת לאירועים שיש וביום ירושלים?כלום אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה?לא אתה צם את יום כיפור?לא ואת תשעה באב?לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)?לא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')?סילבסטר וולנטיין כשיש עם מי
איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן?ליצן קטן שלי אולי תרקוד איתי.. באיזה חג יש את האוכל הכי טעים?ראש השנה כי עושים אצלינו כל שנה ארוחת חג רק אז ובפסח..בפסח זה מצות וכל החרא הזה אז לא לימודים[שסיימתי כבר מזמן] מקצוע אהוב:תקשורת מקצוע שנוא:מתמטיקה מורה אהוב:המורה לתקשורת מורה שנוא:המורה למתמטיקה כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך?מאיפה אני זוכרת מה המבחן האחרון שעשית?הבגרות בספרות היה לך טוב?כן כמה נראה לך שתקבל?קיבלתי 80 סופי ליד מי אתה יושב?ישבתי ליד חברה שלי אתה עושה שעורי בית בד"כ?הייתי עושה רק אם זה היה מורה שבודק או מורה שעושה בדיקות פתע המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים?יותר מדי.. אתה נוהג להבריז משיעורים?לא יכלתי עם המחנכת שהייתה לי.. מה אתה חושב(בכמה מילים) על... 1.דיאטה:דרך חיים 2.כדורגל:מה בנים מוצאים בזה 3.רגשות:פרפרים בבטן יכולים גם להציק 4.כלבים:אין לי מה להגיד על זה 5.תכונת הצביעות:בין התכונות השנואות עליי ביותר 6.אביב גפן:לא שומעת אותו 7.אנשים שהם יותר מידי טובים וישרים:מחוץ לתחום 8.פרחים:רק רקפות 9.המושג "אושר":היה חסר לי הרבה זמן 10.המשחק "שש בש":עוד משחק שאני לא אקלוט בחיים זה או זה: 1.שלמה ארצי או דניאל סלומון?דניאל 2.אושר או אהבה?אושר 3.פורומים של וואלה או של תפוז?תפוז 4.תכלת או אדום?אדום 5.גידי גוב או ברי סחרוף?ברי 6.מה עדיף-חכמה או טוב לב?אני לא יכולה להגדיר חכם מישהו שאין בו טיפה של טוב לב אז נראה לי זה תלוי אחד בשני 7.איזה דמויות אתה מעדיף בסדרות-הדמויות הטובות,או הדמויות הרעות?רעות 8.חביתת ירק או חפיסת שוקולד פרה?חביתת ירק 9.תקופת הילדות או הבגרות המאוחרת?ילדות 10.סלט ירקות,או סלט פירות(כששניהם במיטבם!)?פירות שאלות כלליות: 1.ספר בקצרה על רגע מיסטי ומוזר במיוחד,שקרה לך במהלך חייך:לא זוכרת 2.תחשוב על הדמות הכי מרשעת שראית אי פעם בסדרה או סרט.תשווה את אותה הדמות לאדם הכי רע שיצא לך לראות במהלך חייך-מי רע/ה יותר?אה..וואי לא זוכרת 3.נסה לדמיין לך בראשך את שחקן הכדורסל הכי טוב שאתה יכול לדמיין.האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן?חחחחחחחחח מזה השאלות האלה? 4.איך המרגש אצלך בזמן האחרון?סבבה 5.ספר בקצרה על החלום הכי טוב שיצא לך לחלום עד היום:וואו היו כמה שקשה לבחור בניהם..חלומות שהם ציפיות גבוהות שלי זה חלומות שאני זוכרת כל החיים 6.ספר בקצרה על חלום מפחיד שחלמת:שהיה לי תינוק והוא נפל לי מהידיים והתמונה הבאה בחלום הייתה שהוא שוכב על הרצפה ויוצא לו דם מהעיניים
7.האם אתה אוהב את עצמך?כן 8.תן 5 מאפיינים שאתה הכי אוהב בעצמך:1.תמיד אומרים שיש לי אופי מיוחד ומשהו שאי אפשר להסביר שגורם לאנשים לאהוב אותי 2.אני חושבת על אחרים לפני שאני חושבת על עצמי[שזה גם הרבה פעמים חסרון כלפיי] 3.אני שאפתנית ויודעת מה המטרות שלי בחיים ואיך להשיג אותן, אני גם מתאמצת להשיג אותן 4.אני פעילה[אבל זה התחיל רק בשנה האחרונה] 5.אני חברותית לרוב אבל קשה לי להפתח מצד שני ואני צריכה לדעת מי הבנאדם שעומד מולי 9.תן שניים/שלושה מאפיינים שאתה הכי פחות אוהב בעצמך?1.אני מתעצבנת נורא מהר וכמעט מכל שטות 2.עוד משהו שלא בא לי לפרט עליו 10.תן רשימה של 10 השירים שאתה הכי אוהב בעולם(כמובן,רק אם אתה יכול להכריע מה הם 10 השירים האהובים עליך ביותר):האמת שהתחלתי להקליד ואז פתאום קלטתי שאני מתלבטת מלא..זה באמת קשה להכריע

panci thet i

New member
DDD: יאיאי עונהה

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? פיצה O: (זה המאכל הכי אהוב עלי..ולא יוצא לי לאכול אותו הרבה^^) היה טעים?O: מאוד מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר?=\ לא אוכלת ארוחת בוקר.. אתה נוהג לנשנש בין הארוחות?לפעמים ^^" אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין?P: לע אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל?הכל XD איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') פיצההההההההההה מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה?P: שוקולד אתה מבשל לפעמים?לע איזה אוכל אתה יודע להכין?- יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה?נראלי =\ זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא?כאנק פוד..(ברור) מתוק או מלוח?מתוק ^^.. שוקולד פרה או קליק?רליר תפוח אדמה או גזר?תפוחה (-.- שונאת גזר) קורנפלקס או ברנפלקס?קורנפלקס (0.0 מה זה ברנפלקס?) מרקים או פשטידות?0.0 לא זה ולא זה מאפים או מבושלים?מאפים D: חביתה רגילה, עין או מקושקשת?עין מילקי רגיל או הפוך?רגיל (הפוך דפוק XD) שתיה מה הדבר האחרון ששתית?O: מים עם סירופ פטל היה טעים?לע..היה מגעיל אתה אוהב יין?לע אתה אוהב בירה?קצת..כשמשעמם XD אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות?לא..0.0 ולעיתים רחוקות?XD גם לא גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות?XD לא היית פעם בתחנה של המוביל הארצי?0.0 האמת היא שלא זה או זה: מים או מיץ?מים מיץ או קולה?קולהה (סגיד) קוקה קולה, פפסי או RC? קוקה.. מיץ פירות סחוט או מלאכותי?סחוט P: פריגת או פרימור?פריגת =\ יין לבן או אדום?לא זה ולא זה XD יין מתוק או יבש?כנ"ל (>.>) בירה שחורה או לבנה?0.ם כנ"ל וודקה או ויסקי?XD כנ"ל מיץ תפוזים או מיץ תפוחים?תפוזים D: (חח אבל גם תפוחים לפעמים טעים) מיץ אפרסק או מיץ מנגו?אממ....אפרסק נראלי מוגז או לא?כן מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים?עדן XD חגים איזה חג אתה הכי אוהב?פורים ^-^ למה?ככה O:..כי זה חג שמח! ויש לי יום הולדת בחג הזה למה התחפשת בפורים?XDDDD פאנקיסטית.. אתה מדליק חנוכיה בחנוכה?לע אתה ישן בסוכה בסוכות?לע יש לכם סוכה בסוכות?לע XD אתה אוכל חמץ בפסח?כע XDD מה אתה נוהג לעשות בשבועות?D: להנות עם חברות ולזרוק מים (>< רק חבל שנסטיה עזבה ;;) וביום העצמאות?=\ כלום וביום ירושלים?כלום 0.0 אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה?לעעע אתה צם את יום כיפור?לע ואת תשעה באב?0.0 מי צם? ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)?כנ"ל אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')?D: הייתי רוצה לחגוג אותם..(>< רק שאין איך..ואם מי..) איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן?0.0 לא דעת באיזה חג יש את האוכל הכי טעים?XD סילסבסטר לימודים מקצוע אהוב:0.0 אומנות?! (>< לא דעת) מקצוע שנוא:גאוגרפיה (XD מאז ומתמיד) מורה אהוב:0.0 HUH? מורה שנוא:ריטה -.- (מי אוהבת אותה? O: XD) כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך?נממ.לא זוכרת מה המבחן האחרון שעשית?גם לא XD היה לך טוב?אה? כה? כמה נראה לך שתקבל?= ליד מי אתה יושב?לבד D: אתה עושה שעורי בית בד"כ?יאפ.. המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים?לא.. (>< לצערינו) אתה נוהג להבריז משיעורים?לא 0.0 מה אתה חושב(בכמה מילים) על... (מה זה?! אסוציאציות כאילו?) 1.דיאטה: הרזיה 2.כדורגל:כיף..(חוץ מלצפות) 3.רגשות:^-^ פסיכולוג 4.כלבים:הבהב ^^..חמודים 5.תכונת הצביעות:HUH? 6.אביב גפן:דפוק ומכוער 7.אנשים שהם יותר מידי טובים וישרים:שלי >< 8.פרחים:-.- מיכל 9.המושג "אושר":החיים על פי האושר XD (אני המצאתי) 10.המשחק "שש בש":=\ אף פעם לא הבנתי אותו זה או זה: 1.שלמה ארצי או דניאל סלומון? מי זה ומי זה? 2.אושר או אהבה?O: קשה..שניהם 3.פורומים של וואלה או של תפוז?תפוז 4.תכלת או אדום?תכלת 5.גידי גוב או ברי סחרוף?מיזה ומיזה? 6.מה עדיף-חכמה או טוב לב?טוב לב (0.0 גם חכמה כעע?) 7.איזה דמויות אתה מעדיף בסדרות-הדמויות הטובות,או הדמויות הרעות?XD שניהם? (חח תלוי) 8.חביתת ירק או חפיסת שוקולד פרה?חפיסת שוקולד 9.תקופת הילדות או הבגרות המאוחרת?ילדות ^^ 10.סלט ירקות,או סלט פירות(כששניהם במיטבם!)? פיקרות ^^ שאלות כלליות: 1.ספר בקצרה על רגע מיסטי ומוזר במיוחד,שקרה לך במהלך חייך: =\ אין 2.תחשוב על הדמות הכי מרשעת שראית אי פעם בסדרה או סרט.תשווה את אותה הדמות לאדם הכי רע שיצא לך לראות במהלך חייך-מי רע/ה יותר?שניהם XD 3.נסה לדמיין לך בראשך את שחקן הכדורסל הכי טוב שאתה יכול לדמיין.האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן?מי זה? XD שמעתי עליו בשיעור אנגלית..אז מי זה?#$#@$! 4.איך המרגש אצלך בזמן האחרון?HUH? 5.ספר בקצרה על החלום הכי טוב שיצא לך לחלום עד היום:=\ אני זוכרת רק רעים 6.ספר בקצרה על חלום מפחיד שחלמת:0.0 זה יהי ערוך..בקיצור החלום הוא: שהייתי בלילה במחשב ולא הפסיקו לדפוק בדלת..ואז התעוררתי 0.0 7.האם אתה אוהב את עצמך?לע 8.תן 5 מאפיינים שאתה הכי אוהב בעצמך:לא יודעת.. 9.תן שניים/שלושה מאפיינים שאתה הכי פחות אוהב בעצמך?גם לא XD (הזולת קובעת) 10.תן רשימה של 10 השירים שאתה הכי אוהב בעולם(כמובן,רק אם אתה יכול להכריע מה הם 10 השירים האהובים עליך ביותר):לא XD

fat lip

New member
שאלון!!!!!!!!111 |פוצחתבריקודצ'רליסטוןקלאסי|

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? שוקולד. D: היה טעים? מי ההומו שחושב ששוקולד זה לא טעים. מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? כלום אני לא יכולה בא לי להקיא אם אני אוכלת בבוקר אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? ובזמן הארוחות אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? טחחחחחחחחחחחחחחח אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? אוהבת בשר איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') אבאא.ג'אנק פוד 3>. הכל. מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? ג'אנק פוד. ג'יז תודה שעשית לי חשק.
אתה מבשל לפעמים? טחחחחחחחחחחחחחח איזה אוכל אתה יודע להכין? בקושי למזוג מים אני יודעת יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? צריך להיות זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? ג'אנק. עם כל הכבוד לאמא שלי. מתוק או מלוח? מלוח שוקולד פרה או קליק?קליק תפוח אדמה או גזר? תפוח אדמה קורנפלקס או ברנפלקס? קורנפלקס [ברנפלקס = ?] מרקים או פשטידות? מרקים מאפים או מבושלים? מאפים חביתה רגילה, עין או מקושקשת? מקושקשת\רגילה לא משנה מילקי רגיל או הפוך? הפוך שתיה מה הדבר האחרון ששתית? קולההההההה |רוקס| היה טעים? טילים. אתה אוהב יין? תירושXDDDDD כל שאר היינות כאלה מרים וזה מעצבן אתה אוהב בירה? כה אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? לא חחחח ולעיתים רחוקות? אפעם לא בדיוק השתכרתי. גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? טחחחחחחחח היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? אה... זה או זה: מים או מיץ? מים מיץ או קולה? קולה קוקה קולה, פפסי או RC? פפסי מיץ פירות סחוט או מלאכותי? מלאכותי XDDD. פריגת או פרימור? פריגת יין לבן או אדום? אע יין מתוק או יבש? שיהיה מתוק בירה שחורה או לבנה? שניהם וודקה או ויסקי? לא ניסיתי מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוחיםםםםםםם33333333> מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מנגוו מוגז או לא? שיהיה מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? מי עדן XD חגים איזה חג אתה הכי אוהב? פסח למה? חוופששששש למה התחפשת בפורים? חחחחחחחחחחח פדיחות. אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? שיוצא אתה ישן בסוכה בסוכות? טחחחחחחחח יש לכם סוכה בסוכות? לא נראה ליXDD אתה אוכל חמץ בפסח? שיוצא לי מה אתה נוהג לעשות בשבועות? לאכול בורקס? וביום העצמאות? רוק עצמאות וביום ירושלים? ג'יז. לצאת לרחובות לחגוג. אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? ר"ה זה ראש השנה? אתה צם את יום כיפור? כן ואת תשעה באב? לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? צומים לא? אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? לא...הלוואי!! איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? ג'ינגל בל ג'ינגל בל ג'ינגל אול דה וויי באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? פוריםם. אוזן המן. לימודים מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: כל השאר מורה אהוב: חחחחחחחחחחחחח. מורה שנוא:כולם -_- כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? 0 במתמטיקה! בבוחן!! החהחהחחהחהחה. מה המבחן האחרון שעשית? בהיסטוריה היום היה לך טוב? מקווה כמה נראה לך שתקבל? 80 ליד מי אתה יושב? חברה שלי שאאאאאני אתה עושה שעורי בית בד"כ? לא חחחח המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? כן >_> אתה נוהג להבריז משיעורים? כן. אין שבוע שאני לא מבריזה משלושה לפחות.. ~מצקצקת בלשוני~ הנוער של היום מה אתה חושב(בכמה מילים) על... 1.דיאטה: אה...יש אנשים שצריכים.. 2.כדורגל: משעמם 3.רגשות: אני לא יכולה לשמור בבטן את כולם 4.כלבים: אומייגאד. החולשה שלי. 5.תכונת הצביעות: שונאתתתתתתתתתתתתתת צבועים 6.אביב גפן: מחרררר מחררר תמיד נשאר מחר.. איך אני אוהבת תשיר הזה 7.אנשים שהם יותר מידי טובים וישרים: goody two shoes 8.פרחים: ... זה.גם סוג של צמחים.. 9.המושג "אושר": לא משהו שכל כך מוכר לי. לצערי, כן? 10.המשחק "שש בש": ניסיתי. באמת שניסיתי. לא הולך. זה או זה: 1.שלמה ארצי או דניאל סלומון? דניאל סלומון נראה לי 2.אושר או אהבה? אהבה=אושר=אהבה=אושר=אהבה=אושר=אמאשך 3.פורומים של וואלה או של תפוז? תפוז. סססס. 4.תכלת או אדום? אדום. שונאת תכלת. 5.גידי גוב או ברי סחרוף? XDD ברי סחרוף 6.מה עדיף-חכמה או טוב לב? טוב לב 7.איזה דמויות אתה מעדיף בסדרות-הדמויות הטובות,או הדמויות הרעות? דה באד ביצ'ז 8.חביתת ירק או חפיסת שוקולד פרה? שוקולדדדדדדד. 9.תקופת הילדות או הבגרות המאוחרת?
10.סלט ירקות,או סלט פירות(כששניהם במיטבם!)? ירקות שאלות כלליות: 1.ספר בקצרה על רגע מיסטי ומוזר במיוחד,שקרה לך במהלך חייך: שאני חולמת על דברים ואז הם מתגשמים וקראפ 2.תחשוב על הדמות הכי מרשעת שראית אי פעם בסדרה או סרט.תשווה את אותה הדמות לאדם הכי רע שיצא לך לראות במהלך חייך-מי רע/ה יותר? אנלא מכירה אנשים רשעים כל כך XD. 3.נסה לדמיין לך בראשך את שחקן הכדורסל הכי טוב שאתה יכול לדמיין.האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן? כנראה. חשבתי על אנתוני פארקר לול 4.איך המרגש אצלך בזמן האחרון? זין כזה. 5.ספר בקצרה על החלום הכי טוב שיצא לך לחלום עד היום: חחחחחחחחחחחחחחחח. טסתי לפרוג'קט רבולושן ופגשתי את ג'רארד ווי ואדם לזארה במטוס. XDD 6.ספר בקצרה על חלום מפחיד שחלמת: שהייתי בת 6.. חלמתי שחוטפים אותי 7.האם אתה אוהב את עצמך? אההה. מנסה. אין לי גוף אחר. 8.תן 5 מאפיינים שאתה הכי אוהב בעצמך: הומ. אני אוהבת להיות רעה לפעמים. אני אוהבת להיות תוקפנית. אני אוהבת לעמוד על שלי. אני אוהבת להיות נאמנה למי שאני אוהבת [מי שלא יהיה]. ואני אוהבת שאני מוזיקלית. 9.תן שניים/שלושה מאפיינים שאתה הכי פחות אוהב בעצמך? אני גאוותנית. הכל מסיח את דעתי. אני סומכת מהר מדי על אנשים. [למרות שבזמן האחרון..כבר לא כל כך..] 10.תן רשימה של 10 השירים שאתה הכי אוהב בעולם(כמובן,רק אם אתה יכול להכריע מה הם 10 השירים האהובים עליך ביותר): in too deep pieces fat lip underclass hero desert song cute without the e good riddance disenchanted the hell song don´t tell me that it´s over חח.עכשיו קלטתי ש-70% מהשירים של סאם 41.

NoAmItA ChAn

New member
יש!

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? במבה XD (פינוקי!) היה טעים? מאוד :) מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? קורנפלקס עם חלב
אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? כל מיני. אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? אהא. אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? לא אוכלת הכל. איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') פיצה X3 מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? פיצה *_____* אתה מבשל לפעמים? אהא. איזה אוכל אתה יודע להכין? עוגות, עוגיות, חביתה XD; יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? .. כמובן! זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? אמא. מתוק או מלוח? מתוק X3 שוקולד פרה או קליק? קליק *___* תפוח אדמה או גזר? גזר. קורנפלקס או ברנפלקס? לבריאות. מרקים או פשטידות? גם וגם. מאפים או מבושלים? מאפים. חביתה רגילה, עין או מקושקשת? מקושקשת עם גבינה צהובה. מילקי רגיל או הפוך? איו. שתיה מה הדבר האחרון ששתית? מים. היה טעים? מאוד. אתה אוהב יין? לא. אתה אוהב בירה? לא. אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? לא. ולעיתים רחוקות? לא. גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? אהא. היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? לא. זה או זה: מים או מיץ? מים. מיץ או קולה? מיץ. קוקה קולה, פפסי או RC? שונאת גזים. מיץ פירות סחוט או מלאכותי? סחוט. פריגת או פרימור? פרימור. יין לבן או אדום? איו. יין מתוק או יבש? איכ. בירה שחורה או לבנה? פיכ. וודקה או ויסקי? *הקאה* מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוזים. מיץ אפרסק או מיץ מנגו? *מקיאה את התפוזים* מוגז או לא? לא! מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? ברז מסוננים. חגים איזה חג אתה הכי אוהב? פורים. למה? .. כי זה פורים. למה התחפשת בפורים? דמות אנימה. אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? אהא. אתה ישן בסוכה בסוכות? נופ. יש לכם סוכה בסוכות? אין מקום. אתה אוכל חמץ בפסח? לא זוכרת XD; מה אתה נוהג לעשות בשבועות? לאכול הרבה מוצרי חלב (AKA עוגות). וביום העצמאות? בבית, רואה את הזיקוקים מהמרפסת. וביום ירושלים? כלום. אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? הא? עברית. אתה צם את יום כיפור? לא יכולה "לצום את". עברית. ואת תשעה באב? לא. ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? לא. אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? לא יודעת. באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? שבועות. לימודים מקצוע אהוב: הכל. מקצוע שנוא: כלום. מורה אהוב: הכל. מורה שנוא: כלום. כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? 90. מה המבחן האחרון שעשית? אנגלית. היה לך טוב? 90. כמה נראה לך שתקבל? 90. ליד מי אתה יושב? ילדה. אתה עושה שעורי בית בד"כ? כן. המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? שאלון חופר. אתה נוהג להבריז משיעורים? לא. מה אתה חושב(בכמה מילים) על... 1.דיאטה: יופי. 2.כדורגל: אחלה. 3.רגשות: מעולה. 4.כלבים: חמודים. 5.תכונת הצביעות: שיהיה להם בכיף. 6.אביב גפן: איכ. 7.אנשים שהם יותר מידי טובים וישרים: כמוני? אחלה. 8.פרחים: יופי. 9.המושג "אושר": כן. 10.המשחק "שש בש": היום. זה או זה: 1.שלמה ארצי או דניאל סלומון? כלום. 2.אושר או אהבה? גם וגם. 3.פורומים של וואלה או של תפוז? תפוז (יש לוואלה פורומים?) 4.תכלת או אדום? לא יודעת. 5.גידי גוב או ברי סחרוף? סחרוןף. 6.מה עדיף-חכמה או טוב לב? טוב לב. 7.איזה דמויות אתה מעדיף בסדרות-הדמויות הטובות,או הדמויות הרעות? טובות. למרות שהכל אחלה. 8.חביתת ירק או חפיסת שוקולד פרה? פרה. 9.תקופת הילדות או הבגרות המאוחרת? הכל. 10.סלט ירקות,או סלט פירות(כששניהם במיטבם!)? שניהם אחלה. שאלות כלליות: 1.ספר בקצרה על רגע מיסטי ומוזר במיוחד,שקרה לך במהלך חייך: חלמתי שקיבלתי 105 במבחן בערבית וזה קרה. 2.תחשוב על הדמות הכי מרשעת שראית אי פעם בסדרה או סרט.תשווה את אותה הדמות לאדם הכי רע שיצא לך לראות במהלך חייך-מי רע/ה יותר? לא יודעת. תעזבו אותי! 3.נסה לדמיין לך בראשך את שחקן הכדורסל הכי טוב שאתה יכול לדמיין.האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן? לא יודעתתתתתתתתתתתתתתתת. 4.איך המרגש אצלך בזמן האחרון? מרגש? 5.ספר בקצרה על החלום הכי טוב שיצא לך לחלום עד היום: שראיתי את אלוהים. 6.ספר בקצרה על חלום מפחיד שחלמת: לא יודעת. 7.האם אתה אוהב את עצמך? כן. 8.תן 5 מאפיינים שאתה הכי אוהב בעצמך: טוב לב, חוכמה, יושר, אוהבת לעזור ואוהבת. 9.תן שניים/שלושה מאפיינים שאתה הכי פחות אוהב בעצמך? פחדנית, חסרת סבלנות ומתעצבנת מהר. כמו עכשיו. 10.תן רשימה של 10 השירים שאתה הכי אוהב בעולם(כמובן,רק אם אתה יכול להכריע מה הם 10 השירים האהובים עליך ביותר): 1. Im not ok - MCR 2. famous last words - MCR (מכאן לא לפי הסדר) 3. I write sins not tragedies. 4. thnks fr th mmrs - FOB ועוד כמה.

mcfly danna

New member
עונה....ממש משעמם לי...

מה הדבר האחרון שאכלת? שוקולד מכורה.. היה טעים? ברור!!! זה שוקולד!! מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? קורנפלקס חום..XDDD קוראים לזה ברנפלקס, יעני בוקר וקורנפלקס. מחוכם הא?! אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? זה כאילו מנסה לבדוק עד כמה אתה שמן?! בסדר! אני גודזילה, קינג קונג הוא אצבעונית לעומתי..בסדר?! לא סתם, אני אוכלת איזה משהו קטן.. אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? מ-1-10 הייתי אומרת ש-3 מצבי נהדר. אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? אוכלת הכל + ריבית והצמדה.. איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') אני חולה על פיצות, אבל הפסקתי לאכול אותן. לונורא, נסתפק בשלל שוקלדים.. מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? שוקולד לבן עם עוגיות.די אני מגרה את עצמי! אתה מבשל לפעמים? ביצת עין! שהופכת לביצת תלת-עיניים איזה אוכל אתה יודע להכין?פסטות (קפואות כשרק מחממים) ואפילו פעם הכנתי עוגה וזרקתי את כולה לפח כי לבונזו של הכלבה שלי היה טעם יותר טעים. יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? למה? רוצה? ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? אין על האוכל של אמא! מתוק או מלוח?מתוק מעודן עם מליחות פיקנטית.. (מה?!) שוקולד פרה או קליק?אי אפשר את שניהם? תעשו לי 1+1 תפוח אדמה או גזר? גזר קורנפלקס או ברנפלקס?אני אבחר בברנפלקס. מרקים או פשטידות?תלוי איזה. לרוב אני אבחר בפשטידות. מאפים או מבושלים?מאפים שמבשלים אותם קצת. מחוכם הא? חביתה רגילה, עין או מקושקשת?עין! מילקי רגיל או הפוך?אני גמככה מערבבת... מה הדבר האחרון ששתית?תה אפרסק-שזיף-פסיפלורה טעים לאללה. אתה אוהב יין? אני ד' ואני מכורה לשוקולדים ומשקאות חריפים. אתה אוהב בירה?אני לא הולכת לכתוב את זה שוב.זה גמככה קשה לי.. אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות?מתי שיוצא, זה יוצא לעיתים קרובות רחוקות גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? לא. היית פעם בתחנה של המוביל הארצי?אבא שלי עובד במקורות, אז כן. מים או מיץ? מים בטעם מיץ! מיץ או קולה?קולה! ללא ספק קוקה קולה, פפסי או RC? RC מיץ פירות סחוט או מלאכותי?סחוט פריגת או פרימור? "פרימור, פרימור, אני שותה פרימור, פרימור, פרימור, כולם שותים פרימור!" יין לבן או אדום?יין ורוד!XD יין מתוק או יבש?מתוק. בירה שחורה או לבנה?לבנה וודקה או ויסקי?וודקה מיץ תפוזים או מיץ תפוחים?תפוחים מיץ אפרסק או מיץ מנגו?אפרסק מוגז או לא?מוגז.. מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים?וואי, קראתי מים של נזקקיםXDD מי ברז אני חושבת איזה חג אתה הכי אוהב?פסח למה?כי אוכלים מצה עם שוקולד, יש חופש ארוך וזה אוטוטו סוף שנה למה התחפשת בפורים?יסמין מאלאדין אתה מדליק חנוכיה בחנוכה?לצד כל מזמורי "הנרות הללו שאנו מדליקים" אתה ישן בסוכה בסוכות?אין לנו סוכה.. אתה אוכל חמץ בפסח?לא מה אתה נוהג לעשות בשבועות?לאכול בננה יבשה..XDDDאיך הכל קשור לאוכל?! וביום העצמאות?שותה אלכוהול להנאתי, מנשנת דגלים. וביום ירושלים?כלום..מה עושים ביום הזה? אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה?כן, בשניהם! אתה צם את יום כיפור?כן, בלי כלום.. ואת תשעה באב?לא, כי זה תאריך מאוד קרוב ליומולדת שלי.. ואת שאר הצומות?יש כאלה? אתה חוגג גם חגים נוצריים? סילבסטר נחשב? כי רק אותו.. איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן?שנאתי את כולם...שונאת שירי חגים.. באיזה חג יש את האוכל הכי טעים?שבועות! מתה על פירות יבשים.. מקצוע אהוב:אנגלית, ספורט מקצוע שנוא:כל השאר.בייחוד מתמטיקקה.. מורה אהוב:~אהמאמאשליאהמ~ , לא סתם, אני אוהבת את המורה לתנ"ך מורה שנוא:המורה לפיזיקה, מתמטיקה, ביולוגיה ...יש הרבה.. כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך?100, חרשנית שכמותי.. מה המבחן האחרון שעשית? בהיסטוריה, אצל אהמאמאשליאהמ , אולי נציץ לה בבחינות כשהיא לא תסתכל.. כמה נראה לך שתקבל?לא פחות מ-80, אני די אופטימית כי בכל זאת, זאת אמא שלי. ליד מי אתה יושב?זה משתנה. כל פעם ליד מישהו אחר. אתה עושה שעורי בית בד"כ?כן, פשוט בתקופה הזאת אין לי כח לכלום! המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים?מאז שהמנהלת ה*&^$ באה, עושים מזה סופר ביג דיל אם אחרת ב-3 דקות.. אתה נוהג להבריז משיעורים?לא, אבל אני נאבקת למען אחרים..|סדג 1.דיאטה: אני צריכה לעשות אותה.. 2.כדורגל: אחלה משחק 3.רגשות: למה לבנים אין אותה? 4.כלבים: כפרעליהם! 5.תכונת הצביעות: להשמיד מהעולם! בעזרת סופר פיג! 6.אביב גפן: אחלה שירים, לא ממש זמר טוב, הרס לנינט את הדיסק..? 7.אנשים שהם יותר מידי טובים וישרים: ~אהמ אני אהמ~ 8.פרחים: פרחים כאילו הזכר של הפרחה? XD לא סתם, עם ריח טוב? 9.המושג "אושר": אין דבר כזה. עליתי על זה מזמן.. 10.המשחק "שש בש": מכורה. זה או זה: 1.שלמה ארצי או דניאל סלומון? דניאל 2.אושר או אהבה?אהבה, פתאום היא מתפרצת 3.פורומים של וואלה או של תפוז?יש לוואלה פורומים? 4.תכלת או אדום?אדום 5.גידי גוב או ברי סחרוף? ברי 6.מה עדיף-חכמה או טוב לב? טוב לב 7.איזה דמויות אתה מעדיף בסדרות-הדמויות הטובות,או הדמויות הרעות? הרעות 8.חביתת ירק או חפיסת שוקולד פרה? שוקולד! 9.תקופת הילדות או הבגרות המאוחרת? ילדות 10.סלט ירקות,או סלט פירות(כששניהם במיטבם!)? פירות 1.ספר בקצרה על רגע מיסטי ומוזר במיוחד,שקרה לך במהלך חייך: הלכתי בלילה ליד הגנים ואני שומעת אותי בתור ילדה בת 5 רצה וצוחקת ומתגלשת על המגלשה. זה היה ממש מוזר.. 2.תחשוב על הדמות הכי מרשעת שראית אי פעם בסדרה או סרט.תשווה את אותה הדמות לאדם הכי רע שיצא לך לראות במהלך חייך-מי רע/ה יותר? הדמות שבמציאות. כי כזה בנאדם לא הייתי מאחלת לאויבי לפגוש. 3.נסה לדמיין לך בראשך את שחקן הכדורסל הכי טוב שאתה יכול לדמיין.האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן? XDD חשבתי על מייקל ג'ורדן.. 4.איך המרגש אצלך בזמן האחרון? לא משו, אני צופה לאופטימיות מתגברת לקראת סופשבוע 5.ספר בקצרה על החלום הכי טוב שיצא לך לחלום עד היום: ~אין לי כח לחפור~ אז הכי מצחיק? חלמתי שרואים רק את הידיים שלי ואני מורחת ריבה ולחם מתנגן לי באמצע "תותים!" 6.ספר בקצרה על חלום מפחיד שחלמת: שהשואה באה לפה. תקראו לי רגישה.. 7.האם אתה אוהב את עצמך? לא 8.תן 5 מאפיינים שאתה הכי אוהב בעצמך: מצחיקה, חכמה, תורמת לחברה, חמודה (כשרוצה) , רגישה 9.תן שניים/שלושה מאפיינים שאתה הכי פחות אוהב בעצמך? רגישה יותר מדי, מעצבנת 10.תן רשימה של 10 השירים שאתה הכי אוהב בעולם(כמובן,רק אם אתה יכול להכריע מה הם 10 השירים האהובים עליך ביותר): לא מסוגלת..

^^

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? צהריים ... <: היה טעים? אהא^^ מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? סנדוויץ'
אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? חחח לפעמים : D אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? יחסית
אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? הכל
איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') האאמ הכל כמעט : D מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? רק אכלתי .. | : אתה מבשל לפעמים? לא,! אני גרועה בלבשל XD איזה אוכל אתה יודע להכין? ביצה P: יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה?ניראלי [: זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? גם וגם :] מתוק או מלוח? מתוווווק <: שוקולד פרה או קליק? גם וגם. תפוח אדמה או גזר? גם וגם. קורנפלקס או ברנפלקס? עדיף ברנפלקס, אבל שניהם [: מרקים או פשטידות?מרקיייים ! % מאפים או מבושלים? גם וגם חביתה רגילה, עין או מקושקשת? מקושקשתD: מילקי רגיל או הפוך? רגיל P: שתיה מה הדבר האחרון ששתית? מיים D = היה טעים? יאפ P: אתה אוהב יין? קצת .... אתה אוהב בירה? קצת ... אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? לא ;; D ולעיתים רחוקות? חחחחחחחחח גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? לא . |: היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? הא?! זה או זה: מים או מיץ? גם וגם :] ~ מיץ או קולה? מיץ P: קוקה קולה, פפסי או RC? קוקה. מיץ פירות סחוט או מלאכותי? סחוט
פריגת או פרימור? לאמשנה:] יין לבן או אדום? האאאאמ לאדעת. יין מתוק או יבש? לאדעת O: בירה שחורה או לבנה? " וודקה או ויסקי? " מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפווווזים
מיץ אפרסק או מיץ מנגו? אפרסק [= מוגז או לא? עדיף לא.. מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? עדן. חגים איזה חג אתה הכי אוהב? כל חג <: למה? D: למה התחפשת בפורים? האאמ לא זוכרת XD אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? יאפ ^^ אתה ישן בסוכה בסוכות? לא P: יש לכם סוכה בסוכות? כן. אתה אוכל חמץ בפסח? לא. מה אתה נוהג לעשות בשבועות? כלמינ[: וביום העצמאות? " וביום ירושלים? " אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? לא אתה צם את יום כיפור? כן ואת תשעה באב? לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? לא. אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? לא. איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? - באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? - לימודים מקצוע אהוב: - מקצוע שנוא: - מורה אהוב: - מורה שנוא: - כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? האמ 100 D: מה המבחן האחרון שעשית? ניראלי ערבית XP היה לך טוב? יאפ. כמה נראה לך שתקבל? לאדעת ליד מי אתה יושב? כל פעם ליד מישו אחר : D אתה עושה שעורי בית בד"כ?
המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? לא... אתה נוהג להבריז משיעורים? לא *מלאך* מה אתה חושב(בכמה מילים) על... 1.דיאטה: תלוי למי 2.כדורגל: אחלהD: 3.רגשות: גם :p 4.כלבים:
5.תכונת הצביעות: ?! 6.אביב גפן: נחמד... 7.אנשים שהם יותר מידי טובים וישרים: - 8.פרחים: אחלה. 9.המושג "אושר": .... 10.המשחק "שש בש": לאדעת. זה או זה: 1.שלמה ארצי או דניאל סלומון? אפחד : D 2.אושר או אהבה? אושר[: 3.פורומים של וואלה או של תפוז? תפוווווווווז
4.תכלת או אדום? גם וגם 5.גידי גוב או ברי סחרוף? אפחד :p 6.מה עדיף-חכמה או טוב לב? האאאאמ שניהם XD 7.איזה דמויות אתה מעדיף בסדרות-הדמויות הטוב ות,או הדמויות הרעות? אפחד P: 8.חביתת ירק או חפיסת שוקולד פרה? שוווווווקולד
9.תקופת הילדות או הבגרות המאוחרת? האאמ באמצע P: 10.סלט ירקות,או סלט פירות(כששניהם במיטבם!)? פירות3> שאלות כלליות: 1.ספר בקצרה על רגע מיסטי ומוזר במיוחד,שקרה לך במהלך חייך:
2.תחשוב על הדמות הכי מרשעת שראית אי פעם בסדרה או סרט.תשווה את אותה הדמות לאדם הכי רע שיצא לך לראות במהלך חייך-מי רע/ה יותר?
3.נסה לדמיין לך בראשך את שחקן הכדורסל הכי טוב שאתה יכול לדמיין.האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן? 4.איך המרגש אצלך בזמן האחרון?
5.ספר בקצרה על החלום הכי טוב שיצא לך לחלום עד היום:
6.ספר בקצרה על חלום מפחיד שחלמת:
7.האם אתה אוהב את עצמך? לא ממש ... 8.תן 5 מאפיינים שאתה הכי אוהב בעצמך: ההמממ לאיודעת עכשיו XD 9.תן שניים/שלושה מאפיינים שאתה הכי פחות אוהב בעצמך? - 10.תן רשימה של 10 השירים שאתה הכי אוהב בעולם(כמובן,רק אם אתה יכול להכריע מה הם 10 השירים האהובים עליך ביותר): אין לי כוח XP

למעלה