שאלונון קטן וחביב

breezerlemon

New member
שאלונון קטן וחביב

שיר השבוע: שיר של אינפקציה השבוע: עכשיו במדיה פלייר: איך היה פורים? שמחים? אז מה עושה לכם שמח? תיכנון לסופ"ש: אסוציאציה של פיל: (אם ככה כותבים אסוציאציה XD] סופ"ש חביב לכולם..P:

צכילה

New member
../images/Emo60.gif כמה זמן לא היה כזה, יאיי.

שיר השבוע: דינוזאור פגש ברחוב את אמבה, הם התאחדו. (השפעה מביבי סיטר על ילדינוזאור). שיר של אינפקציה השבוע: זכוכיות על הלשון. עכשיו במדיה פלייר: אה?!@. איך היה פורים? כיפ, הבארבי אוהב אותי P:. שמחים? --- אז מה עושה לכם שמח? --- תיכנון לסופ"ש: באלי לגור ביער עשוי מגומי, בדרכים אולי ללכת לישון בחור. אסוציאציה של פיל: (אם ככה כותבים אסוציאציה XD]: אוכל. סופ"ש חביב לכולם..P יאיאא.

תשובות

שיר השבוע: becoming insane שיר של אינפקציה השבוע: את האמת כבר מלא זמן לא שמעתי שיר של אינפקציה עכשיו במדיה פלייר: שום דבר איך היה פורים? שמח ומבדח שמחים? עד הגג אז מה עושה לכם שמח? ניצחון של בית"ר תיכנון לסופ"ש: גביע עולמי בסייף, (אם מישהו יודע בכלל מה זה) אסוציאציה של פיל: (אם ככה כותבים אסוציאציה XD] דמבו

כי הם נלחמים במין חרבות מוזרות כאלו

ועוד עם חוקים.. מה זה פה, הארץ התיכונה?

hkatsman

New member
הנה

שיר השבוע:Spirit of freedom-Billy reid שיר של אינפקציה השבוע: שלי עכשיו במדיה פלייר: rebel banned גם של ספיריט אוף פרידום.... אל תשאלו, התחלתי לשמוע מוזיקה איריתXD איך היה פורים? היה כיף שמחים? לא אז מה עושה לכם שמח? וודקה תיכנון לסופ"ש: למות משעמום אסוציאציה של פיל: (אם ככה כותבים אסוציאציה XD] אפור

סופ"ש?

שיר השבוע: Incubus - Megalomaniac שיר של אינפקציה השבוע: בקבוק עלי. עכשיו במדיה פלייר: רק WINAMP!!! ואיזה משהו של אנסיפרום.. איך היה פורים? מגניב! שמחים? אהא:) אז מה עושה לכם שמח? ההופעה של INCUBUS אתמול!!!!!!!! יאללה איזה אדיר היה!!! תיכנון לסופ"ש: משפחה, פאב, וחברה שלי. אסוציאציה של פיל: (אם ככה כותבים אסוציאציה XD] שטו? סופ"ש חביב לכולם..P:

breezerlemon

New member
עכשיו אני P:

שיר השבוע:System of a Down - She's Like Heroin שיר של אינפקציה השבוע: אין ספציפי זה בא בתקופות..:O עכשיו במדיה פלייר:יותר נכון בראש שלי..RHCP - Cant Stop איך היה פורים? עמוס ביותר.! שמחים? בדוגרי? לא אבל כרגע כן אז מה עושה לכם שמח? ים וכפכפים..בריזר ונרגילה ושאחרים מאושרים! תיכנון לסופ"ש: שבת שכבה אסוציאציה של פיל: (אם ככה כותבים אסוציאציה XD] טפיל..חח סופ"ש חביב לכולם..P:

grony1

New member
אני מקווה שיום אחד תסלח לי..

אבל אני בורחת פה מלימודי מתמטיקה.....אני לא יכולה יותר :] אז.... אני משערת שאני אענה גם? שיר השבוע:ואו....המממ...I want you- elvis costello שיר של אינפקציה השבוע:אמממ....תבדקו שורה הבאה? עכשיו במדיה פלייר:האמת....בקבוק עלי. באמ'שי! עשיתי שאפל....וזה מה שמנגן. באמת. איך היה פורים?תחפושת שנונה מדי.....אופס? שמחים?האמת...מתמטיקה מבאס. חוץ מזה- כמובן. [?] אז מה עושה לכם שמח? זה שיום שישי כבר לא צריך ללמוד למתמטיקה? [אני מנסה לברוח אבל זה לא עובד!] תיכנון לסופ"ש:הו....ללמוד? אסוציאציה של פיל: (אם ככה כותבים אסוציאציה XD]אמממ...דביל?

l i o r a n g e

New member
שטרלהלה

שיר השבוע: היום שלנו שיר השבוע של אינפקציה:היום שלנו עכשיו במדיה פלאייר:while my guitar gently weeps-the beatles איך היה פורים? חביב שמחים? כמעט. אז מה עושה לכם שמח? לא להתפתח. תכנון לסופ"ש:שינה והופעה של שון לנון. אסוציאציה של פיל:(כן, ככה כותבים אסוציאציה) אממ.. נועה. סופ"ש חביב גם לך.

omeriz

New member
תשובונון קטן ומגניב

שיר השבוע: שיר הנושא של הסדרה "נישואים פלוס" שיר השבוע של אינפקציה: מסעדות דגים עכשיו במדיה פלייר: שיר הפתיחה של מוש השור איך היה פורים: רגיל שמחים: תמיד.... מה יעשה לי שמח: אם עידן(הביתריסט) יהיה אלוף העולם בסייף......סתם.....אם יגרשו את גידאמק מהארץ ויורידו את ביתר ליגה....סתם....אם הפועל פ"ת תיקח אליפות.....סתם....אם אני יוכל לחזור בזמן לתקופה שאינפקציה היו מתחפשים בהופעות. תיכנון לסופ"ש: בטלה אסוציאציה של פיל: וקרנף.

heaven is here

New member
../images/Emo3.gif

איך התגעגעתי להכנס לפורום ולראות הודעות חדשות
שיר השבוע: סינרגיה-תראי זה אני שיר של אינפקציה השבוע: נקרופיל עכשיו במדיה פלייר: מסיבת כיתה איך היה פורים? שמח שמחים? ככה אז מה עושה לכם שמח? הרבה דברים.. תיכנון לסופ"ש: בתקווה שיהיה שמח.לפגוש אנשים. אסוציאציה של פיל: (אם ככה כותבים אסוציאציה XD] פיל קולינס? שבוע טוב

B a m b o o k

New member
למרות שזה היה מזמן../images/Emo3.gif

שיר השבוע:יוני בלוך-תפוזים שיר של אינפקציה השבוע:שלי עכשיו במדיה פלייר:כלום
איך היה פורים?נ-פ-ל-א שמחים?מאוד
אז מה עושה לכם שמח? חברים תיכנון לסופ"ש: במוצ"ש יוני בלוך
אסוציאציה של פיל: (אם ככה כותבים אסוציאציה XD] פו הדוב

למעלה