שאלונון!!!!

urimz5

New member
שאלונון!!!!../images/Emo8.gif

1.מי יותר שווה ליאור בדוס או דודי מליץ? 2.איזה סלב [לא בהכרח סלב] הייתם רוצים שיצא עם מאיה? לא לענות "מי שמאיה אוהבת" אלא מישו שאתם בוחרים. הבהרה: השאלונון נובע משיעמום בלבד,ואין ליוצריו כוונה לצאת עם אחד הגברים הנבחרים...

עעונה D:

1.מי יותר שווה ליאור בדוס או דודי מליץ? דודי מליץ .. לדעתי . 2.איזה סלב [לא בהכרח סלב] הייתם רוצים שיצא עם מאיה? נאאמ לאדעת אין לי שמץ אולי בנדוד שלי אבל הוא יותר קטן ממנה בצבא D: אבל חתיך

nitzangro2

New member
עונה לאורי חמודי

1.מי יותר שווה ליאור בדוס או דודי מליץ?שניהם קופים........... 2.איזה סלב [לא בהכרח סלב] הייתם רוצים שיצא עם מאיה?אפחד.. אפחד.. שלא יסבול חהחהחה סתאםםם.. אממממ.... מתאים לה הזה של פליבויי.. כי הוא זקן ועשיר והיא צכה אחד כזה[[:

sonioosh

New member
עונה

.מי יותר שווה ליאור בדוס או דודי מליץ? דודי מליץ ברורר 2.איזה סלב [לא בהכרח סלב] הייתם רוצים שיצא עם מאיה? אפאחד! חחח שתיהיה רק שלנוווו! חחח

עונהה:)

1.מי יותר שווה ליאור בדוס או דודי מליץ? אני חושבת שאין מה להשוות.. כי דודי הוא דוגמן וליאור לא.. אבל לדעתי דודי יותר שווה.. למרות שגם ליאור מאוד חמוד.. 2.איזה סלב[לא בהכרח סלב]הייתם רוצים שיצא עם מאיה? אני הייתי רוצה שהיא תצא עם בן דוד שלי שדרך אגב מורן אייזנשטיין שהיא מבין החברות הכי טובות של מאיה{ניראה לי} הייתה דלוקה עליו טילים אבל הוא דחה אותה..זה לא בגלל שהוא בן דוד שלי גם פשוט ניראה לי שהם מאוד מתאימים הוא בחורמה זה חתיך ויפה.. הוא גם שר יפה הוא אוהב לבלות כמו מאיה.. אז ניראה לי שהם מתאימים אה וניראה לי שהוא יותר קטן ממנה ניראה לי או שהוא בגילה לא יודעת.. אבל שמאיה תצא עם מי שהיא אוהבת ושרק יהיה לה בהצלחה.. באמת!

עניתיי:)

1.מה זאת אומרת מי יותר שווה מבחינת יופי או אופי??אם מבחינת חיצוניות אז שניהם לא הטעם שלי....ולפי הסגנון את דודי לא כל כך אהבתי ואת ליאור אני מכירה והוא נשמהההההה אז אותו אני מעדיפה:) 2.איזה סלבב אממממ אולי אמיר פיי גוטמן אני חולהההה עליו והם חמודים כאלה ביחד:)לא..? ואורי לגביי השיעמום שלךך הלוואי ולי היה חצי מהשיעמום שלך חחחח אין לי זמן בשביל להגיד שמשעמם לי לצערי

urimz5

New member
ניצן תספרי לנו את האמת

נכון ליטל ישנה כל היום בבית ומידי פעם היא כותבת שהיא עסוקה??

nitzangro2

New member
ת'אמת.. באמת שהיא כל החייםםםם לומדתת!!!!

אפילו אם אין לה מבחןן היא לומדתתתת!! מחר יש לליטלוש בגרות באנגלית... אז אני רוצה שכווווווווווווווולם יאחלו לה בהצלחחהה!!! יאללה come on.. תתחילו.. אני ראשונה: ליטלושששששששששששששש מאי ביוטיפול סיססס.... שיהייה לך בהצלחההההההההההההההההההה אני בטוחה שתצליחי כי את הכי חכמה בעולםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!! לוב יווווווווווו קיס&הג

ליטלושששש

שיהיה לך בהצלחהה בבגרות... חחח יש לך מזל אני מה זה לא טובה באנגלית חחח מקווה שתצליחיי...[= ב=ה=צ=ל=ח=ה

למעלה