שאלונוש

CarmitF

New member
שאלונוש

זה או זה 1.ברכה או ים? 2.פיצה או פסטה? 3.לראות טלוויזיה או להיות במחשב? 4.אינג ויאנג או סמל פיס? 5.עט או עיפרון? 6.יסודי או תיכון? 7.אהוד בנאי או ברי סחרוף? 8.משינה או סינרגיה? 9.מוזיקה ישנה או מהחדשים? 10.שונא או אוהב ת'הורים? 11.נגד או בעד ההתנקות? 12.במבה או ביסלי? 13.בעד או נגד חנפנים? 14.אוהב פרחות או לא אוהב? 15.גיטרה או תופים? 16.פסנתר או גיטרה? 17.קלרינט או חליל צד? 18.מחברת ספירלה או רגילה? 19.מארק טווין או סמדר שיר? 20.ארתור או סדריק? 21.mtv או 24? מוסיקה-- 22.כמה דיסקים יש לך? 23.איזה זמרים אתה אוהב? 24.איזה זמרות אתה אוהב? 25.איזה להקה אתה אוהב? 26.מתי בפעם האחרונה היית בחנות דיסקים? 27.איזה דיסק קנית? 28.ואתה מרוצה? 29.רואה אמ טי וי? 30.ולסיום איזה מוסיקה אתה הכי אוהב?(לפי הסגנונות רוק מטאל ג'אז) תכונות-- 31.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בבנאדם? 32.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בך? 33.איזה תכונות אתה הכי לא אוהב בך? 34.איזה תכונות היית משנה? 35.והיית מוסיף? 36.ובחברים ( הכי טובים ) שלך-איזה תכונות אתה הכי אוהב אצלם? 37.והכי פחות? טלוויזיה 38.תוכניות טלוויזיה אהובות 39.תוכניות טלוויזיה שנואות? 40.ערוץ מוזיקה אהוב? 41.קליפ אהוב (ואל תגידו שזה לא קשור לטלוויזיה זה קשור,שם משדרים את זה) 42.שחקן אהוב. 43.ושחקנית בית ספר-- 44.מקצוע אהוב 45.מקצוע שנוא 46.מורה אהוב(והנושא שהוא מלמד) 47.מורה שנוא (והנושא שהוא מלמד) סתם דברים אהובים-- 48.צבע אהוב 49.משחק אהוב במחשב 50.אתר אהוב באינטרנט. 51.שם אהוב 52וכינוי 53.שירים אהובים מהמוזיקה הישראלית 54.שירים אהובים מהמוזיקה הלועזית 55..צבעים אהובים בבגדים. 56.ערוץ אהוב בטלוויזיה 57.חיה. 58.דמות דברים שנואים--- 59.זמרת שנואה 60.זמר 61.להקה 62.ערוץ הטלוויזיה 63.כינוי 64.צבע 68.צבע בבגדים 69.שיר של המוזיקה הישראלית 70.שיר של המוזירה הלועזית 72.דמות 73.חיה וסתם שאלות לסיום-- 74.ספר קצת על עצמך. 75.הקינוח המועדף עלייך 76.מה הצלצול בפלאפון שלך 77.שאלה אחרונה-היה כיף בשאלון?

just adiki

New member
יאיי שאלון../images/Emo9.gif

אני אענה עליו בקרווובבב~!!!!

CarmitF

New member
lנושאl

זה או זה 1.ברכה או ים? ים 2.פיצה או פסטה?איך אפשר לבחור בכלל?!?!!? 3.לראות טלוויזיה או להיות במחשב?מחשב 4.אינג ויאנג או סמל פיס?כלום 5.עט או עיפרון?עט 6.יסודי או תיכון?תיכון 7.אהוד בנאי או ברי סחרוף? 8.משינה או סינרגיה? 9.מוזיקה ישנה או מהחדשים? גם וגם 10.שונא או אוהב ת'הורים?אוהבת 11.נגד או בעד ההתנקות?אין דעה 12.במבה או ביסלי?במבה. לא אוהבת ביסלי 13.בעד או נגד חנפנים? נגד 14.אוהב פרחות או לא אוהב?לא אוהבת 15.גיטרה או תופים?גיטרה 16.פסנתר או גיטרה?לא יודעת 17.קלרינט או חליל צד?חח 18.מחברת ספירלה או רגילה?ספירלה 19.מארק טווין או סמדר שיר? כלום 20.ארתור או סדריק?ארתור 21.mtv או 24?MTV מוסיקה-- 22.כמה דיסקים יש לך? יש לי במחשב 23.איזה זמרים אתה אוהב? אין מישהו מסויים 24.איזה זמרות אתה אוהב?כנל 25.איזה להקה אתה אוהב?ביטלס 26.מתי בפעם האחרונה היית בחנות דיסקים?מזמן 27.איזה דיסק קנית?לא קניתי 28.ואתה מרוצה? 29.רואה אמ טי וי?כן 30.ולסיום איזה מוסיקה אתה הכי אוהב?(לפי הסגנונות רוק מטאל ג'אז) שיהיה יפה. תכונות-- 31.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בבנאדם?שיהיו אמיתיים 32.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בך? אחראית 33.איזה תכונות אתה הכי לא אוהב בך? 34.איזה תכונות היית משנה? 35.והיית מוסיף? 36.ובחברים ( הכי טובים ) שלך-איזה תכונות אתה הכי אוהב אצלם? 37.והכי פחות? טלוויזיה 38.תוכניות טלוויזיה אהובות: חברים,איך פגשתי את אמא,גיבורים,ניו אמסטרדם,סמנתה מי,היועצת,מגרש ביתי,עקרות בית נואשות,נמלטים,גוסיפ גירל,הישרדות,האנטומיה של גריי,ג'י לנו,סטרדיי נייט לייב.... 39.תוכניות טלוויזיה שנואות? 40.ערוץ מוזיקה אהוב?MCM,MTV 41.קליפ אהוב: http://www.youtube.com/watch?v=9U77bsDnC4w 42.שחקן אהוב: ריאן ריינולדס 43.ושחקנית: ג'ניפר אניסטון,כריסטינה אפלגייט בית ספר-- 44.מקצוע אהוב: פסיכולוגיה 45.מקצוע שנוא: היסטוריה 46.מורה אהוב(והנושא שהוא מלמד): ליאתוש-ספרות 47.מורה שנוא (והנושא שהוא מלמד):רונית-אנגלית סתם דברים אהובים-- 48.צבע אהוב:כחול,ירוק, לבן 49.משחק אהוב במחשב: סימס 2 חח ו-collapse 50.אתר אהוב באינטרנט: פה 51.שם אהוב:ירין,רואי,יובל 52וכינוי: שמירס. "שימון וטמבה" חחחחחח 53.שירים אהובים מהמוזיקה הישראלית: 54.שירים אהובים מהמוזיקה הלועזית: כולם יפהפיים 55..צבעים אהובים בבגדים:לבן 56.ערוץ אהוב בטלוויזיה:יס סטארז 1 57.חיה: כלב,סוס,פינגווין 58.דמות: הד ממלך האריות וסימבה חח. אוו ופטריק חח דברים שנואים--- 59.זמרת שנואה: 60.זמר: 61.להקה: טוקיו הוטל 62.ערוץ הטלוויזיה: ערוץ 78 ביס 63.כינוי: 64.צבע: כתום,צהוב 68.צבע בבגדים:^^ 69.שיר של המוזיקה הישראלית: 70.שיר של המוזירה הלועזית: 72.דמות: סקאר 73.חיה: יצורים מעופפים (נשמע כמו שם של סדרה) וסתם שאלות לסיום-- 74.ספר קצת על עצמך: היי. 75.הקינוח המועדף עלייך: סופלה עם מלאמלא קצפת מעל 76.מה הצלצול בפלאפון שלך: kanye west-homecming ולשיחת וידאו: mondotek-alive 77.שאלה אחרונה-היה כיף בשאלון? נחמד+

RayoDeLuz

New member
להללה

זה או זה 1.ברכה או ים? ברכה. איכסה ים
2.פיצה או פסטה? פיצה
3.לראות טלוויזיה או להיות במחשב? גם וגם 4.אינג ויאנג או סמל פיס? סמל פיס למרות שאין לי מושג מי הם
5.עט או עיפרון? עיפרון 6.יסודי או תיכון? תיכון 7.אהוד בנאי או ברי סחרוף? בנאי 8.משינה או סינרגיה? אף אחד 9.מוזיקה ישנה או מהחדשים? ישנה 10.שונא או אוהב ת'הורים? שונאת
11.נגד או בעד ההתנקות? נגד 12.במבה או ביסלי? ביסלי 13.בעד או נגד חנפנים? נגד 14.אוהב פרחות או לא אוהב? לא אוהבת 15.גיטרה או תופים? גיטרה 16.פסנתר או גיטרה? פסנתר! 17.קלרינט או חליל צד? חליל 18.מחברת ספירלה או רגילה? רגילה (מחברת זה כ"כ ישןןן) 19.מארק טווין או סמדר שיר? סמדר 20.ארתור או סדריק? ארתור 21.mtv או 24? MTV מוסיקה-- 22.כמה דיסקים יש לך? הרבה 23.איזה זמרים אתה אוהב? הראל סקעת 24.איזה זמרות אתה אוהב?שירי מימון, הילארי דאף, ונסה הדג'נס, אשלי טיסדל 25.איזה להקה אתה אוהב? ארה וואי 26.מתי בפעם האחרונה היית בחנות דיסקים? אני כל הזמן שמה
27.איזה דיסק קנית? לא זוכרת 28.ואתה מרוצה? בטח 29.רואה אמ טי וי? לא 30.ולסיום איזה מוסיקה אתה הכי אוהב?(לפי הסגנונות רוק מטאל ג'אז) רוק תכונות-- 31.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בבנאדם? כנות הערכה 32.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בך? נדיבה 33.איזה תכונות אתה הכי לא אוהב בך? עקשנית>< 34.איזה תכונות היית משנה? אף תכונה 35.והיית מוסיף?אף תכונה 36.ובחברים ( הכי טובים ) שלך-איזה תכונות אתה הכי אוהב אצלם? כל אחד ואחד שונה 37.והכי פחות? כנ"ל טלוויזיה 38.תוכניות טלוויזיה אהובות או.סי וימי חיינו וחברים ורוקדים עם כוכבים וגוסיפ גירל 39.תוכניות טלוויזיה שנואות? כל מיני שאתם לא מכירים 40.ערוץ מוזיקה אהוב? 24>< הקנדי.. 41.קליפ אהוב (ואל תגידו שזה לא קשור לטלוויזיה זה קשור,שם משדרים את זה) STRANGER של הילארי 42.שחקן אהוב.יש הרבה 43.ושחקנית יש הרבה בית ספר-- 44.מקצוע אהוב צילום וספרדית 45.מקצוע שנוא אנגלית וגיאוגרפיה 46.מורה אהוב(והנושא שהוא מלמד) המורה לספרדית והמורה לצילום והמורה לבישול 47.מורה שנוא (והנושא שהוא מלמד)המורה לאנגלית סתם דברים אהובים-- 48.צבע אהוב כחול 49.משחק אהוב במחשב אין 50.אתר אהוב באינטרנט. תפוז>< 51.שם אהוב קרן 52וכינוי קרנושית 53.שירים אהובים מהמוזיקה הישראלית כל השירים של שירי מימון והראל סקעת 54.שירים אהובים מהמוזיקה הלועזית כל השירים של הילארי וונסה ואשלי 55..צבעים אהובים בבגדים. ורוד>< 56.ערוץ אהוב בטלוויזיה 2... זה הערוץ שבו אפשר לבדוק מה יש בכל הערוץ ואני והמשפחה שלי כל הזמן מעבירים לערוץ הזה
57.חיה. כלב 58.דמות אין דברים שנואים--- 59.זמרת שנואה איימי ווינהאוס 60.זמר אמינם 61.להקה מיי קמיקל רומנס 62.ערוץ הטלוויזיה 7 כי הוא בצרפתית>< 63.כינוי אין 64.צבע חום 68.צבע בבגדים חום 69.שיר של המוזיקה הישראלית שירים של אייל גולן 70.שיר של המוזירה הלועזית שירים של מיי כמיקל רומנס ואיימי ווינהאוס 72.דמות אין 73.חיה אין וסתם שאלות לסיום-- 74.ספר קצת על עצמך. קוראים לי קרן ואני עוד שבועיים בת 18. 75.הקינוח המועדף עלייך עוגת גבינה ותותים 76.מה הצלצול בפלאפון שלך הוא רוטט לא מצלצל 77.שאלה אחרונה-היה כיף בשאלון? לא

just adiki

New member
עניתי../images/Emo178.gif:

.ברכה או ים? ים
2.פיצה או פסטה?אוי! דנט. אלה שני המאכלים האהובים עליי!! פיצה
[זה פשוט מה שבא לי עליו עכשיו יותר
] 3.לראות טלוויזיה או להיות במחשב?מחשב 4.אינג ויאנג או סמל פיס?אינג ויאנג 5.עט או עיפרון?עט 6.יסודי או תיכון?תיכון
כ"כ!!!! 7.אהוד בנאי או ברי סחרוף?בני סחרוף 8.משינה או סינרגיה?משינה 9.מוזיקה ישנה או מהחדשים?ישנה
10.שונא או אוהב ת'הורים?אוהבת
11.נגד או בעד ההתנקות?בעד 12.במבה או ביסלי?במבה 13.בעד או נגד חנפנים?ממ.. תלוי חח.. בכללי נגד 14.אוהב פרחות או לא אוהב?הן מצחיקות לפעמים
אבל בדר"כ לא
15.גיטרה או תופים?גיטרה 16.פסנתר או גיטרה?גיטרה 17.קלרינט או חליל צד?חלילי צד 18.מחברת ספירלה או רגילה?ספירלה 19.מארק טווין או סמדר שיר?מארק טווין 20.ארתור או סדריק?ארתור!!!!!!!!!!!
21.mtv או 24?24 מוסיקה-- 22.כמה דיסקים יש לך?מחשבת בערך-12 נראה לי... בטוח שכחתי משהו. 23.איזה זמרים אתה אוהב?בון ג'ובי אההההההההההההההההההה
24.איזה זמרות אתה אוהב?הוהו. הלנה פפריזו
, קרולה, שירי מימון, ירדנה ארזי.. זה מה שעולה לי עכשיו 25.איזה להקה אתה אוהב?ג'ון בון ג'ובי
חח.. אין משהו מיוחד 26.מתי בפעם האחרונה היית בחנות דיסקים?ממ.. לפני חודש חח.. 27.איזה דיסק קנית?החדש של שירי מימון. אבל אחרי זה הייתי שוב ולא קניתי דיסק
28.ואתה מרוצה?מאוד
29.רואה אמ טי וי?לפעמים... 30.ולסיום איזה מוסיקה אתה הכי אוהב?(לפי הסגנונות רוק מטאל ג'אז):מה עם הפופ? טוב. מבין ה-3 אז רוק. אבל לא כבד. תכונות-- 31.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בבנאדם?יושר, שמחת חיים, ללכת עם האמת הפנימית, אדם שעוזר לאחר. 32.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בך?נקסט... 33.איזה תכונות אתה הכי לא אוהב בך?יש לי נטייה להתעצבן מהר. אם משהו לא מעניין אותי אז זה סופי ואני לא אעשה את המקסימום כדי להצליח בו אלא את המינימום [זה משגע אותי אבל אני לא מצליחה לעבוד על זה
]. 34.איזה תכונות היית משנה?שהייתי יותר שלווה 35.והיית מוסיף?ביטחון 36.ובחברים ( הכי טובים ) שלך-איזה תכונות אתה הכי אוהב אצלם?טוב לב, שמחת חיים, תמימות. 37.והכי פחות?תשומת לב, פסימיות, אוור טוב לב
, אי היכולת לקבל דעה של אחרים-לחשוב שאתה תמיד צודק. טלוויזיה 38.תוכניות טלוויזיה אהובות?"בובות"
אני לא מאמינה שנגמר!!!!!. "חברים"
ו-"הישרדות"
אמיהההה!! 39.תוכניות טלוויזיה שנואות?אויש יש כ"כ הרבה שאני אפילו לא מסתכלת עליהם. הראשונה שעולה לי זה של "מה קשור". 40.ערוץ מוזיקה אהוב?24 41.קליפ אהוב (ואל תגידו שזה לא קשור לטלוויזיה זה קשור,שם משדרים את זה):של "חברים"
42.שחקן אהוב:ממ.. יש כמה שהם ממש טובים. אורנלדו בלום כי הוא ממש חתיך
. 43.ושחקנית:ג'ניפר אניסטון כמובן
בית ספר-- 44.מקצוע אהוב:אנגלית
45.מקצוע שנוא:מתמטיקה
46.מורה אהוב(והנושא שהוא מלמד):המורה לאנגלית מכתה י' עד יא'
love of my life
47.מורה שנוא (והנושא שהוא מלמד):המורה למתמטיקה ופיזיקה מהחטיבה! סתם דברים אהובים-- 48.צבע אהוב:אדום! 49.משחק אהוב במחשב:כ"כ עברתי את השלב הזה... אם ניזכר בעבר אז אלדין
או שהיה את הארנב הזה! ודייב! יההההה איך בא לי!! 50.אתר אהוב באינטרנט:תפוז ו-facebook חח.. זה בערך מה שאני שאני על המחשב
51.שם אהוב:יובל
52וכינוי:עדיקי
53.שירים אהובים מהמוזיקה הישראלית:באלכס. קשה. כל השירים של ירדנה ארזי חח.. מלא שירים של שירי מימון נוו וואי יש המון.. כל השירים העבריים הישנים, "עטור מצחך","פנים את מול פנים","שיר פרידה","דרך ארוכה","האהבה שלי היא לא האהבה שלו"... לא יודעת יש המון. 54.שירים אהובים מהמוזיקה הלועזית:פככ.. פה גם זה מלא. "always" של בון ג'ובי,"heven is a place on earth","totall eclips of the heart","'wherever you will go","hoe deep is your love","if that's what it takes","die for you","the light in our soul","amazed" חחח... בקיצור-המון! 55..צבעים אהובים בבגדים:דום, כחול, ורוד, ירוק, שחור.. ממ.. הכל! 56.ערוץ אהוב בטלוויזיה:ערוץ 3 וביפ
. 57.חיה:כלב או סוס או דולפין
. 58.דמות:רייצ'ל חח... דברים שנואים--- 59.זמרת שנואה:לא עולה לי 60.זמר:יש איזה אחד לא זוכרת את השם. פורטיס נראה לי... 61.להקה:אין 62.ערוץ הטלוויזיה:בכל ערוץ תוכל למצוא משהו טוב. אבל עקרון על תקן שנאה זה ערוץ 2. 63.כינוי:לא יודעת 64.צבע:צהוב 68.צבע בבגדים:צהוב
זה עושה אותי חיוורת... 69.שיר של המוזיקה הישראלית:לא יודעת 70.שיר של המוזירה הלועזית:לא יודעת 72.דמות:לא יודעת 73.חיה:תנין חח וסתם שאלות לסיום-- 74.ספר קצת על עצמך:אחרי כל השאלון הארוך הזה, מזה אין לי כח
... 75.הקינוח המועדף עלייך:לא משנה, כל קינוח זה טוב. 76.מה הצלצול בפלאפון שלך:סתם משהו רגיל... 77.שאלה אחרונה-היה כיף בשאלון?כן

למעלה