שאלונות.

שאלונות.../images/Emo8.gif

מי מהבנות הכי מצליחה ובאמת נחשבת לסלבריטאית באמריקה? נניח אצלנו מהעונה הראשונה מלא הצליחו... הכי הרבה ליאת בלו, שהיא גם כתבת, דוגמנית, שחקנית ליאת בן רשי שעושה הרבה מסלולים ופרסומות ויקטוריה שמקבלת פרסומים בעיתונאות האופנה בחול ובארץ.. ואנג'ל שהפכה לכתבת אז מי שם "עושה את זה" ובגדול ושומרת על עקביות בתעשיה? אפשר דוגמאות? ומי מהזוכות / מקום 2 הכי לא הצליחה?

NP16

New member
יש הרבה שעושות את זה..מולי סו מאד מצליחה.

בשאר אני לא כלכך מבין,אבל הבנתי שניקול עשתה קוטור שזה באמת נדיר, ושנאימה לא הכי הצליחה יחסית לזוכה. ואווה הצליחה בטירוף!
היה לה סדרה עליה גם.

דווקא אווה? אותה לא ממש אהבתי

לוידע למה כי היא מקסימה ויש לה אחלה אישיות אבל אני לא מתחבר לסוג יופי הזה שיער קצר האף קיצר לא אהבתי תמראה שלה ממש.

NP16

New member
אז אתה יודע למה,אתה לא מתחבר לסוג יופי

אבל כן,דווקא היא,כי היא מלכת העולם
לא הפתיע אותי לשניה ההצלחה שלה

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo45.gif

מראה שגם עם 1.70 אפשר להצליח בגדול. פשוט מלכה. הייתי אומר קייט מוס,אבל זו סתם הגזמת יתר [הייתה מתה בראסמי]
נו בגלל הגובה וזה

ואני חשבתי שאני גבוה (1.68) חח סתם תכלס

גובה כבר ממש לא הכי קובע כי זה לא משנה. אפשר שיהיו לך פנים מדהימות וגוף 90-60-90 םשוט בגרסה מקווצת! לא להפלות את הנמוכים!!!! אבל אין על דניאל- גם גובה גם יופי אני מתאהב בבחורה הזאת מפרק לפרק מתמונה לתמונה בסוף היא תהיה הכי אהובה עליי חח !

NP16

New member
זה לא הוא מפלה,זה עולם האופנה.

גובה ועוד איך קובע, אווה היא נדירה גם אם אתה לא רואה את זה. לרוב זה מאד בעיה,אפילו עם פנים מדהימות. בכלל פנים זה לא דבר שהכי קובע במסלול,ואולי אפילו בכלל לא.

כן רק שמסלול זה דבר אחד קטן

בתוך עולם של קמפיינים וכו' כי זה כבר מזמן לא לעלות על המסלול ולדגמן דא זה להיות פרזנטורים של חברה "הפני של.." וכאלה ושם גובה לא קובע.

NP16

New member
בטח שכן. ושהיא צריכה לייצג,כשהיא הפנים של,

היא לא עושה איזה תצוגה? גובה זה משנה,ולא אני קבעתי. מסלול זה ממש לא דבר קטן,וגם את זה לא אני קבעתי. עזוב,אתה תשמע רק לעצמך אבל יש לך הרבה ללמוד על העולם הזה:)

Nataly B

New member
אני (כנראה יחידה) אהבתי נורא את נאימה!

היא פשוט מדהימה לדעתי :)

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif יש הרבה שמצליחות

שאנון,יואנה,אווה,יהיה,ניקול,מולי סו,ג'ואני ^^ אי אפשר להצביע על אחת שהכי הצליחה,לא יודע בדיוק.

Manga136

New member
אלה שמצליחות... ../images/Emo142.gif

כבר אמרו לך כמה...
גם שמעתי שקיילן ודניאל מצליחות.
וגם ג'זלין וקארי די מצליחות.

למעלה