טרנסקסואליות כמחלת נפש - תגובה
נפלתם על ראשכם? אני לא מאמינה שאנשים חושבים שזאת מחלת נפש...אני למשל בתור טרנסקסואלית לא מאמינה שזה מחלה נפשית מפני שלמשל "תונועת הידיים" ופונקציות רגילות של אישה מעוברות אוטומטית אליי - אני לא עושה את זה כי אני סתם מתלהבת,אני עושה את זה אוטומטית - איך תסביר את זה? ואיך תסביר את זה שרוב הטרנסקסואלים גודלים עם משיכה מינית לבנים - זה מפני שטרנסקסואל זה בן אדם שבאמת כל המוח שלו השתנה - גם למשל,איזה דוקטורים הוכיחו ש"זהות מינית" באמת קיימת במוח - ואיך? אז ככה, המורה לביולוגיה שלי סיפרה על זה ואין שום סיבה שהיא תשקר, אז ככה, נולד ילד בן לזוג הורים וכנראה הפין שלו התנבן אז היו חייבים להוריד אותו אז פשוט הפכו אותו ל"בת" ,ניסו להרגיל אותו לשמלות,ברביות וכל הדברים של בנות - אבל משום מה זה לא הצליח,כשהוא הגיע לגיל ההתבגרות הוא נכנס לדכאון - ואחרי זה שינה את המין שלו לבן חזרה וזה לפני שהיה בתת מודע שלו שהוא אמור להיות בן כשהוא היה ילד ועוד לא עשו לו טיפול הורמונלי וכו'. לסיכום, זה התעללות באדם כי אנשים בורים חושבים שבאמת זיהוי מיני זה לא משהו שנולדים איתו אלה מקבלים מהחברה - למשל אני - כמה שאני עושה דברים יותר גבריים אני שונאת את עצמי....פשוט שונאת את עצמי - אני רוצה להיות נורמלית אבל אני לא יכולה לתאר את עצמי בתור גבר...וגם הגוף שלי הושפע מהטרנסקסואליות - למשל,יש לי ידיים מאוד קטנות כמו של בת למרות שההורמונים שלי התחילו בגיל 10 ככה , ואני בת 15 , והיד שלי קופי אבל קופי כמו של אמא שלי,ושל אחותי, לאבא שלי יש ידיים עם אצבעות קצרות וציפורניים בעיצוב מזעזע - כמו שאמור להיות לבן. גם עשו בדיקות ומצאו שכל טרנסקסואל בעצם מאודדד מצליח בלימודים - כי בהתחלה השכל שלו כמו של בן אבל אחרי זה עובר תהליך ואז בעצם יש לו את האינטלגנציה גם של האבא וגם של האמא - וכך יש לו 30 נקודות אינטלגנציה יותר מאדם רגיל - למשל דנה אינטרנשיונל,רצתה להיות עורכת דין אם לא זמרת , והיו לה ציונים מעולים. טרנסקסואליות זאת לא מחלת נפש - פשוט המוח זה חלק שונה והגוף זה חלק שונה - זאת הסיבה שטרנסקסואליות קיימת. אם יש לכם הערות כלשהן,תגידו,שאני אוכל לענות