שאלוניידה|כתר

שאלוניידה|כתר../images/Emo106.gif

אני מאמינה שרובנו בשביתה ולפעמים משעמם ואין כבר מה לעשות..
אז חשבתי להוסיף קצת שאלונים רק לשבוע הזה...
אז מי שבא לו מוזמן לענות על השאלונים
תהנו

שאלון שיער../images/Emo68.gif

איזה סוג שיער יש לכם? עד איפה מגיע לכם השיער? יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים? מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו? כל כמה ימים אתם חופפים? אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)? עשיתם פעם צמות על כל הראש? עשיתם רסטות? אתם עושים מסכות לשיער? חימצנתם? צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')? איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור? הייתם עושים קרחת? הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)? שיער כמו של מי הייתם רוצים? מה עדיף: ג'ל או מוס? מה דעתכם על חרוזים בשיער? מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד? כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות? מורידים שיער בזרועות? מורידים שיער ברגליים? מורידים שיער באצבעות? אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער? כל כמה זמן אתם מסתפרים? כמה נחוץ לכם פורום שיער- עיצוב וטיפוח ? איך השאלון?!

חריקת

New member
שאלון שיעור יצא רשמית לדרך

איזה סוג שיער יש לכם? רגיל\חלק עד איפה מגיע לכם השיער?לא יודע שער רגיל יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים?פוני יש מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו? לא היה יפה לה אבל יפה לאחרים כל כמה ימים אתם חופפים?כל יום לפעמים גם פעמיים אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)? לא מקפיד ואם אני יקנה שלא נוסה על בעלי חיים זה אומר שעל המדף השני השמפו לא נוסה עשיתם פעם צמות על כל הראש? חחחחחח פעם לפני פול זמן עשיתם רסטות?לא אתם עושים מסכות לשיער? לא חימצנתם?כן פעם צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')? לא איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור?כל מילה הייתם עושים קרחת? חח לא הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)? לא שיער כמו של מי הייתם רוצים? של עצמי מה עדיף: ג'ל או מוס?ווקס מה דעתכם על חרוזים בשיער? איכככ מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד? כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות? אם לאדע מורידים שיער בזרועות? חחחחחח מורידים שיער ברגליים?חחחחחחחחחחח מורידים שיער באצבעות?חחחחחחחחח אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער?לא כל כמה זמן אתם מסתפרים? חודש? כמה נחוץ לכם פורום שיער- עיצוב וטיפוח ?לא נחוץ איך השאלון?! נחמד חוץ מהקיפוח בנים הזה

netapet2

New member
כיף לכם השובתים באמת ../images/Emo10.gif

איזה סוג שיער יש לכם? אממ, גלי ונפוח, לא מוגדר עד איפה מגיע לכם השיער? קצת אחרי הכתפיים יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים? היה
וארך... מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו? גועלי
כל כמה ימים אתם חופפים? אם אני בחווה ורוכבת [או מזיעה] אז בימים האלה שזה בדרך כלל כל יומיים אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)? אהא
עשיתם פעם צמות על כל הראש? כן... עשיתם רסטות? לא אתם עושים מסכות לשיער? לא חימצנתם? עשיתי פס אבל זה היה ממזמן צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')? צבעתי לכחול סיני, זה לא פריקי נכון? איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור? או צמה או גוגול הייתם עושים קרחת? אהא למרות שאין לי כל כך אומץ הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)? לא שיער כמו של מי הייתם רוצים?לא יודעת
מה עדיף: ג'ל או מוס? מוס מה דעתכם על חרוזים בשיער? לא יודעת מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד? לא אוהבת כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות? חודשיים מורידים שיער בזרועות? לא מורידים שיער ברגליים? כן מורידים שיער באצבעות? לא אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער? לא כל כמה זמן אתם מסתפרים? כרגע אני עובדת על קצוות
כמה נחוץ לכם פורום שיער- עיצוב וטיפוח ? לא נחוץ בכלל הודגש באמצעות מדגישומטיק

LordHorse

New member
שיער../images/Emo69.gif

איזה סוג שיער יש לכם? חלק גלי משהו. עד איפה מגיע לכם השיער? כרגע,שני ס"מ בערך לפני התחת.XD יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים? היה לי שהייתי בת חמש או משהו,והיה לי ממש מכוער. מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו? התלהבו יותר מדי. כל כמה ימים אתם חופפים? כמעט כל יום. אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)? הייתי,עד שפינוק התחילו,אבל אז כבר לא הייתה דרך חזרה
עשיתם פעם צמות על כל הראש? יאפ. עשיתם רסטות? לא. אתם עושים מסכות לשיער? לא. חימצנתם? ארבעה פסים,לפני טריליון שנה. צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')? לא. איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור? בעיקר קוקו,דיי הרבה גולגול,ומעט פזור. הייתם עושים קרחת? תלוי כמה היו משלמים לי. הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)? איכ,לא. שיער כמו של מי הייתם רוצים? המדריכה שלי, למען האמת.XD מה עדיף: ג'ל או מוס? מוס, זה שאני אשתמש אי פעם. מה דעתכם על חרוזים בשיער? חביב. מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד? מוזר. כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות? משתדלת שאף פעם,אפילו שזה אמור להיות בריא.כי הם א-ף פ-ע-ם לא גוזרים ר-ק קצוות. מורידים שיער בזרועות? לא. מורידים שיער ברגליים? מן הסתם. מורידים שיער באצבעות? איזה?XD אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער? לא. כל כמה זמן אתם מסתפרים? כל כמה שנים טובות,וגם זה לא בטוח. כמה נחוץ לכם פורום שיער- עיצוב וטיפוח? לא כל כך. איך השאלון?! אחלה.

../images/Emo10.gif

איזה סוג שיער יש לכם?כל יום הוא משהו אחר
אבבל גלי כזה. עד איפה מגיע לכם השיער?לא ארוך
לא מזמן הסתפרתי.. יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים?לא ולא מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו?תלוי למי . . . כל כמה ימים אתם חופפים?יום כן יום לא אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)?לא
עשיתם פעם צמות על כל הראש?למען האמת לא עשיתם רסטות?לאא אתם עושים מסכות לשיער?שקונים חימצנתם?לא [= צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')?בפורים איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור?אממ הכל [[= הייתם עושים קרחת?לאא הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)?אם זה מתאים לי אז למה לא? שיער כמו של מי הייתם רוצים?אמממ מה עדיף: ג'ל או מוס?מוס מה דעתכם על חרוזים בשיער?ילדותי מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד?לא אוהבת כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות?לא גוזרתת קצוות . מורידים שיער בזרועות?לא מורידים שיער ברגליים?כן מורידים שיער באצבעות?לא חחח אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער?לא כל כמה זמן אתם מסתפרים?מתי שבא ליי אבל בערך פעם בשנה ומשו חח.. כמה נחוץ לכם פורום שיער- עיצוב וטיפוח ?לא נחוץ איך השאלון?! נחמדד הודגש באמצעות מדגישומטיק

=]

איזה סוג שיער יש לכם?חלק עד איפה מגיע לכם השיער?איזה 20 סנטימטר אחרי הכתפיים יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים?לא ולא מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו?סתם התלהבו כל כמה ימים אתם חופפים?כל יום אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)?יאפ עשיתם פעם צמות על כל הראש?לא עשיתם רסטות?לא אתם עושים מסכות לשיער?לא חימצנתם?לא צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')?לא איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור?פזור או קוקו הייתם עושים קרחת?ממש לא הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)?לא שיער כמו של מי הייתם רוצים?אני אוהבת את שלי
מה עדיף: ג'ל או מוס?מוס מה דעתכם על חרוזים בשיער?נחמד מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד?מכוער כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות?כל שנה חחח אין לי קצוות שרופות מורידים שיער בזרועות?לא מורידים שיער ברגליים?כן מורידים שיער באצבעות?לא אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער?לא כל כמה זמן אתם מסתפרים?מתי שצריך אין זמן מסויים כמה נחוץ לכם פורום שיער- עיצוב וטיפוח ?לא נחוץ איך השאלון?!

SUFA theOUEEN

New member
תלתללל--

איזה סוג שיער יש לכם?מתולתל עד איפה מגיע לכם השיער?ממחצי גב יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים?ישש מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו?הכלל יפה להה.. כל כמה ימים אתם חופפים?כל יום אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)?ממ בערך עשיתם פעם צמות על כל הראש?ברורר לא רק פעם אחת עשיתם רסטות?חח לא אתם עושים מסכות לשיער?ממ כה חימצנתם?לאא צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')?ממשש לא איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור?ממ פזורר הייתם עושים קרחת?בחיים לאא!! הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)?לא שיער כמו של מי הייתם רוצים?כמוו שליי!!חח אבל לפעמיםם בא לי חלקק מה עדיף: ג'ל או מוס?ברורר שמוס מה דעתכם על חרוזים בשיער?ילדותיי! מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד?מכוער! כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות?ממ פעםם ב חציי שנה משו כזה מורידים שיער בזרועות?יאפפ מורידים שיער ברגליים?יאפפ מורידים שיער באצבעות?מהה??לא אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער?לא שמעתיי.. כל כמה זמן אתם מסתפרים?חציי שנה ומעלה.. כמה נחוץ לכם פורום שיער- עיצוב וטיפוח ?לא נחוץ בכלל איך השאלון?!נייסס הודגש באמצעות מדגישומטיק

ווינגז

New member
Gimme head with hair, Long beautiful hair ../images/Emo12.gif

איזה סוג שיער יש לכם? רגיל/יבש, חלק עד גלי
עד איפה מגיע לכם השיער? אמצע הגב, כרגע יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים? לא, לא כרגע. מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו? לא יודעת
כל כמה ימים אתם חופפים? כל יומיים. אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)? כן עשיתם פעם צמות על כל הראש? כן עשיתם רסטות? לא אתם עושים מסכות לשיער? לא חימצנתם? לא צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')? פס אחד באדום, בכיתה ט'. איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור? פזור/קוקו/צמה הייתם עושים קרחת? לא הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)? לא שיער כמו של מי הייתם רוצים? יעלי
מה עדיף: ג'ל או מוס? לא אוהבת מה דעתכם על חרוזים בשיער?
מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד? מי שמתאים לו כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות? בתדירות נמוכה מידי, לצערי. מורידים שיער בזרועות? לא מורידים שיער ברגליים? כן מורידים שיער באצבעות? לא אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער? לא כל כמה זמן אתם מסתפרים? פעם בהמון זמן
כמה נחוץ לכם פורום שיער- עיצוב וטיפוח ? לא יודעת איך השאלון?! נחמד

ToryMaster

New member
סגול - חציל.

איזה סוג שיער יש לכם? צבוע רגיל, חלק כזה.
עד איפה מגיע לכם השיער? בערך לקו החזייה מאחורה, אבל מדורג מקדימה.
יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים? יש לי קצת פוני שזקוק לעיצוב מחודש.
מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו? דווקא התאים לה.
כל כמה ימים אתם חופפים? כל פעם שאני מתקלחת, גם אם אני מתקלחת יותר מפעם ביום.
אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)? לא ממש, אני משתמשת בעיקרון במה שיש בבית, אחותי בוחרת את הלא מנוסים בכל מקרה.
עשיתם פעם צמות על כל הראש? כן, אחד המגניבים.
עשיתם רסטות? לא.
אתם עושים מסכות לשיער? לא.
חימצנתם? כן.
צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')? אדום אש נחשב?
איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור? פזור או אסוף מהיר כזה כדי שלא יכנס לאוכל.
הייתם עושים קרחת? אמ יש מצב, למה לא.
הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)? לא, אלא אם אני באמת אחשוב שזה יפה.
שיער כמו של מי הייתם רוצים? יש לי חברה שגדלתי איתה, שיש לה שיער שחור, ארוך ממש, ויש לה כמות ממש גדולה ממנו. תמדי רציתי כזה.
מה עדיף: ג'ל או מוס? מוס.
מה דעתכם על חרוזים בשיער? למה לא.
מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד? אני בעד
כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות? בערך פעם בשנתיים, כשאני הולכת להסתפר.
מורידים שיער בזרועות? לא
מורידים שיער ברגליים? בקיץ, בחורף צריך חימום
.
מורידים שיער באצבעות? אצבעות?
אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער? לא.
כל כמה זמן אתם מסתפרים? כל שנתיים בערך, נדמה לי.
כמה נחוץ לכם פורום שיער- עיצוב וטיפוח ? לא נחוץ.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ocean zd

New member
יאלהה..

איזה סוג שיער יש לכם?גלי ארוךךךך עד איפה מגיע לכם השיער?קצת לפני הטוסקע... יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים?לא.. מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו?לא כל כמה ימים אתם חופפים?יוםכןיוםלא אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)?מממ... לא. ואני כועסת על עצמי בגלל זה עשיתם פעם צמות על כל הראש?כההה חח עשיתם רסטות?אחת אתם עושים מסכות לשיער?כן חימצנתם?כן חחח לפני 3 שנים צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')?לא איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור?פזור צמה וגולגול הייתם עושים קרחת?בחיים לא הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)?לא שיער כמו של מי הייתם רוצים?סתיו שישה חחח מה עדיף: ג'ל או מוס?מוס מה דעתכם על חרוזים בשיער?יפה חח מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד?איכ כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות?4 חודשים מורידים שיער בזרועות?לא מורידים שיער ברגליים?כן מורידים שיער באצבעות?לא אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער?כן כל כמה זמן אתם מסתפרים?מלא כמה נחוץ לכם פורום שיער- עיצוב וטיפוח ?לא נחוץ

סנטיאגווו../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif

איזה סוג שיער יש לכם? גלי- מתולתל עד איפה מגיע לכם השיער? ממ קצת מעל הפופיק. יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים? ממ היה, פוני בובה אבל עכשיו הוא כבר עוקף את העיניים ואני לא רוצה לקצר שוב. מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו? היה לה נחמד אבל כאילו למה לקרוא לפוני ככה?
כל כמה ימים אתם חופפים? כל יום. אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)? יאפ עשיתם פעם צמות על כל הראש? כאאא
עשיתם רסטות? לא אתם עושים מסכות לשיער? לא חימצנתם? לא=[[ צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')? ספריי נקרא?
איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור?קוקו גבוה. הייתם עושים קרחת? לאאא הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)? לא. שיער כמו של מי הייתם רוצים? כמו של מאיה
מה עדיף: ג'ל או מוס? קרם. מה דעתכם על חרוזים בשיער? חמוד מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד? יאפה=] כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות? ממ בעיקרון הייתי מסתפרת פווולל אני מתה על זה, אבל עכשיו אני מאריכה, אז עד ליומולדת הבא אני לא מסתפרת! מורידים שיער בזרועות? נופ. מורידים שיער ברגליים? יאפ. מורידים שיער באצבעות? נופ. אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער? לא כל כמה זמן אתם מסתפרים? ^^ כמה נחוץ לכם פורום שיער- עיצוב וטיפוח ? לא נחוץ. איך השאלון?! מגניב

The Bitter End

New member
יה בייבה.

איזה סוג שיער יש לכם? מתולתל. עד איפה מגיע לכם השיער? כרגע? טיפונת אחרי הכתפיים. יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים? אין. הייתי עושה. מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו? סתם התלהבו. כל כמה ימים אתם חופפים? כל יום. אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)? רק דברים שלא נוסו על בע"ח. עשיתם פעם צמות על כל הראש? כן. זה מכוער. על כל אחד. עשיתם רסטות? סוגשל. אתם עושים מסכות לשיער? לא. חימצנתם? כמה פסים כדי לצבוע עליהם. צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')? פסים. איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גולגול או פזור? גולגול או שתי צמות או פזור. הייתם עושים קרחת? לא. הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)? לא. שיער כמו של מי הייתם רוצים? אני מרוצה משלי. מה עדיף: ג'ל או מוס? איו. מה דעתכם על חרוזים בשיער? מאוד ניינטיז. מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד? זה בסדר. כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות? כל חצי שנה. מורידים שיער בזרועות? לא, איכס. מורידים שיער ברגליים? כמובן. מורידים שיער באצבעות? לא. אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער? לא. כל כמה זמן אתם מסתפרים? כל חצי שנה. כמה נחוץ לכם פורום שיער- עיצוב וטיפוח ? לא ממש. איך השאלון?! מפגר+, אבל אני אוהבת לדבר על השיער שלי.

XDarkwolFX

New member
עונהD:../images/Emo187.gif

איזה סוג שיער יש לכם?עבה גלי,חום וצבוע בקצוות לאדום וסגול.. עד איפה מגיע לכם השיער?קצת מתחת לכתף.. יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים?לא מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו?היה יפה לה.. כל כמה ימים אתם חופפים?כל יומיים אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)?לא ממש..
עשיתם פעם צמות על כל הראש?כן עשיתם רסטות?לא אתם עושים מסכות לשיער?לא,למרות שאמא שלי קנתה חימצנתם?כן צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')?כןן
סגול ואדום כרגע יש לי בקצוות,בכיתה ו' צבעתי לכל מיני צבעים ביחד.. איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור?פזור הייתם עושים קרחת?לאXD הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)?ממש לא שיער כמו של מי הייתם רוצים?סמארה מורגן מהצלצולD: מה עדיף: ג'ל או מוס?ג'ל מה דעתכם על חרוזים בשיער?ככה.. מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד?מדהים
כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות?לא גוזרת קצוות,אם כבר אז מסתפרת.. מורידים שיער בזרועות?לא מורידה בידיים מורידים שיער ברגליים?חודש בערך,תלוי בקצב הצמיחה של השיער מורידים שיער באצבעות?לא מורידה באצבעות אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער?לא
כל כמה זמן אתם מסתפרים?אין זמן קבוע כמה נחוץ לכם פורום שיער- עיצוב וטיפוח ?לא יודעת.. איך השאלון?!אחלה..

SNTQ

New member
גם לי בא..

איזה סוג שיער יש לכם? יום חלק יום גלי,איך שבא לו עד איפה מגיע לכם השיער? אמצע גב (מדורג אבל) יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים? לא מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו? היה לה יפה אבל התלהבו מזה יותר מדי כל כמה ימים אתם חופפים? כל יום אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)? כן עשיתם פעם צמות על כל הראש? אכן אכן,ואני מתה לעשות שוב עשיתם רסטות? מלאכותיות,היה ממש יפה אתם עושים מסכות לשיער? כן,יום כן יום לא חימצנתם? חחח 2 פסים ממש קטנים,דווקא היה יפה צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')? פסים אדומים נראה לי היה הכי פריקי שלי איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור? כל פעם משו אחר הייתם עושים קרחת? בשום מחיר שבעולם לא הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)? לא שיער כמו של מי הייתם רוצים? המ.. חברה בשם נופר מה עדיף: ג'ל או מוס? מוס מה דעתכם על חרוזים בשיער? נחמד כשיש צמות,אבל גם לא בהגזמה:] מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד? תלוי איזה צבע כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות? כל פעם שאני מסתפרת מורידים שיער בזרועות? ידיים כן מורידים שיער ברגליים? כן מורידים שיער באצבעות?
אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער? לא כל כמה זמן אתם מסתפרים? פעם בשנה,מנסה לדחות את זה כמה שיותר כמה נחוץ לכם פורום שיער- עיצוב וטיפוח ? לא נחוץ בכלל איך השאלון?! אחלה:]

leeloosh2cute

New member
../images/Emo13.gifזאת לי (belledjeour)../images/Emo13.gif

אני אצל עמית, המחשב הדפוק שלי לא נותן לי להכנס לשום פורום ואין לי מושג למה
בתהליכי פתירה! איזה סוג שיער יש לכם? תלתלים עד איפה מגיע לכם השיער? קצת מעל התחת יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים?
מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו? לדעתי סתם התלהבו
כל כמה ימים אתם חופפים? יום כן יום לא בחורף, בקיץ כמעט כל יום אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)? חח כבר לא עשיתם פעם צמות על כל הראש? כן
עשיתם רסטות? לא, אבל השיער שלי הגיע למשהו מאוד קרוב במחנק
אתם עושים מסכות לשיער? וואו המון זמן לא עשיתי באמת חימצנתם? לא צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')? אני רוצה... בהתלבטויות! איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור? לרוב פזור או "קוקו שקר", איך שלא הייתם עושים קרחת?
לא לא. הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)? *אהמ רוני
* לא. שיער כמו של מי הייתם רוצים? שלי! מה עדיף: ג'ל או מוס? מוס מה דעתכם על חרוזים בשיער? עברנט את הגיל
מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד? זה מה שאני רוצה לעשות! באדום או ורוד או כחול או משהו כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות? לא קבוע, כשצריך מורידים שיער בזרועות? *שוב, אהמ רוני* לא. מורידים שיער ברגליים? ברור מורידים שיער באצבעות?
אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער?|סדגדש| חחח לא כל כמה זמן אתם מסתפרים? כשבא לי או צריך כמה נחוץ לכם פורום שיער- עיצוב וטיפוח ? לא מאוד... איך השאלון?! היה אותו כבר
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Vintage Queen

New member
משעמם לייי

איזה סוג שיער יש לכם? חלקק , אבל עם קצת נפח עד איפה מגיע לכם השיער? קצת אחרי הכתפיים- לא ארוך יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים? לא גאד NEVER AGAIN מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו? אה הא,\ נורא מעניין כל כמה ימים אתם חופפים? 2 אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)? הממ אם אני יודעת מראש אז אני חלא קונה, אבל אני לא מחפשת על כל אריזה עשיתם פעם צמות על כל הראש? כן עשיתם רסטות? לאאאא איכסה אתם עושים מסכות לשיער? לא חימצנתם? לא צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')? רק קצוות לאדום איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור? פזור ואם חם אז קוקו/גולגול הייתם עושים קרחת? בבחיים לא הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)? לא שיער כמו של מי הייתם רוצים? כמו שלי =] מה עדיף: ג'ל או מוס? לאט שמתי מעולם אפאחד מהם... מה דעתכם על חרוזים בשיער? ילדותי והכל מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד? כנ"ל כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות? כשהשיער צועק הצילו ונראה כמו קש מורידים שיער בזרועות? חח בזרועות!? מה אני תמנון\? מורידים שיער ברגליים?לההה מורידים שיער באצבעות? בטח, פעמיים בשבוע אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער? חוץ מוויטמין רוטס HR לא כל כמה זמן אתם מסתפרים? מתי שדמתחשק כמה נחוץ לכם פורום שיער- עיצוב וטיפוח ? לייק א פיין אין דה אס P=

Vintage Queen

New member
משעמם לייי

איזה סוג שיער יש לכם? חלקק , אבל עם קצת נפח עד איפה מגיע לכם השיער? קצת אחרי הכתפיים- לא ארוך יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים? לא גאד NEVER AGAIN מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו? אה הא,\ נורא מעניין כל כמה ימים אתם חופפים? 2 אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)? הממ אם אני יודעת מראש אז אני חלא קונה, אבל אני לא מחפשת על כל אריזה עשיתם פעם צמות על כל הראש? כן עשיתם רסטות? לאאאא איכסה אתם עושים מסכות לשיער? לא חימצנתם? לא צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')? רק קצוות לאדום איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור? פזור ואם חם אז קוקו/גולגול הייתם עושים קרחת? בבחיים לא הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)? לא שיער כמו של מי הייתם רוצים? כמו שלי =] מה עדיף: ג'ל או מוס? לאט שמתי מעולם אפאחד מהם... מה דעתכם על חרוזים בשיער? ילדותי והכל מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד? כנ"ל כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות? כשהשיער צועק הצילו ונראה כמו קש מורידים שיער בזרועות? חח בזרועות!? מה אני תמנון\? מורידים שיער ברגליים?לההה מורידים שיער באצבעות? בטח, פעמיים בשבוע אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער? חוץ מוויטמין רוטס HR לא כל כמה זמן אתם מסתפרים? מתי שדמתחשק כמה נחוץ לכם פורום שיער- עיצוב וטיפוח ? לייק א פיין אין דה אס P=

גולע

New member
אינילי מה לרשווווווום../images/Emo3.gif

איזה סוג שיער יש לכם?מתולתל עד איפה מגיע לכם השיער?אמצע הגב. יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים?מממ אין פוני, ואם היה לי שער חלק אז כה
מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו?היה יפה כל כמה ימים אתם חופפים?כול מקלחת. אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)?יאפ עשיתם פעם צמות על כל הראש?כה עשיתם רסטות?לא אתם עושים מסכות לשיער?לא חימצנתם?לא צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')?לא איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור?פזור או קוקו הייתם עושים קרחת?לא הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)?לא, עושה מה שבא לי.. שיער כמו של מי הייתם רוצים?ממ חברה טובה, חח שערר חלק-חלק. מה עדיף: ג'ל או מוס?שום דבר. מה דעתכם על חרוזים בשיער?נחמד. מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד?נחמד. כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות?כול כמה זמן שצריך. מורידים שיער בזרועות?לא מורידים שיער ברגליים?כה מורידים שיער באצבעות?לא אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער?לאלא.. כל כמה זמן אתם מסתפרים?כול כמה זמן שצריך, כמה נחוץ לכם פורום שיער- עיצוב וטיפוח ?לא נחוץ
איך השאלון?!נחמד

Ss H A D A S sS

New member
אוקייי שמשעמם אז משעמם...../images/Emo3.gif

איזה סוג שיער יש לכם?חלק טיפ טיפה גלי... עד איפה מגיע לכם השיער?קת אחרי הכתפיים...(הסתפרתי לפני חודש ככה) יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים?יש לי פוני... מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו?סתם התלהבו זה היה דפוק! כל כמה ימים אתם חופפים?כל יום לפחות פעם אחת
אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)?לא יודעת הד אנד שולדרס נוסו?! עשיתם פעם צמות על כל הראש?כן יצא מכואאאר~! עשיתם רסטות?לאאא! אתם עושים מסכות לשיער?לא... חימצנתם?לא. צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')?בפורים נחשב? איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור?הרוב פזור לפעמים קוקו או גולגול וישנה עם צמה... הייתם עושים קרחת?לא! הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)?לא אני עשיתי את הפוני כחלק ממדורג.. שיער כמו של מי הייתם רוצים?אממ... לא יודעת יותר מיוחד פחות רגיל... מה עדיף: ג'ל או מוס?לא ניסיתי בשבילי זה קרם שיער... מה דעתכם על חרוזים בשיער?תלוי איזה אבל אני אוהבת... מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד?נאאא! כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות?ארבעה חודשים.. מתעצלת
מורידים שיער בזרועות?לא.. מורידים שיער ברגליים?כן מורידים שיער באצבעות?לא אין לי
אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער?לא כל כמה זמן אתם מסתפרים?חצי שנה. כמה נחוץ לכם פורום שיער- עיצוב וטיפוח ?לא נחוץ. איך השאלון?!

למעלה