שאלוניידה|כתר

SUFA theOUEEN

New member
עונההה

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותן שאלות? אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות?לענות אתה אוהב להתקלח?מאוד! איזה שמפו אתה משתמש?ממ קרליין 10 ואיזה דאודורנט? NIVEA איזה צבע המגבת שלך?ממ כל יום משו אחר מה אתה אוכל בבוקר?כלום.!! איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?שני!,שישי! למה?כי יש אימונים!! כמה סבים ו/או סבתות יש לך?3 יש לך קרובים בחו"ל?ממ לא יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?יותר גדולים ב-שנתיים איך קוראים לו/ה?שיר,יוסי איזה צבע שיער יש לך?ג'ינג'י ואיזה היית רוצה שיהיה לך?לא הייתי רוצה אחר.. כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?ברורר מי לא?! איזה סמיילי אתה הכי אוהב?צוחקק מתוק או מלוח? קשה לבחורמתוק איזה שפה הכי יפה?אישיתת אנגלית,ספרדית ואיזה הכי מכוערת?גרמנית דתי/חילוני/מסורתי וכו'?חילוני טלפון או פנים אל פנים?פנים אל פנים! איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל?נגזרתתת בעע מה המבחן האחרון שעשית?ממ השנה עוד לא עשיתיי!! וכמה קיבלת בו?? באיזה צבע הארון בחדר שלך?חום כזה..אבל בקרוב יהיה חדשש@ יש לך חדר לבד?יאסס מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?ממ בשבת! אתה בתנועת נוער?לאא איזה? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?מקפפלןן איזה חברה הפלא' שלך?מוטורולה ואיזה חברה המכשיר?סלקום באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?ורוד יש לך חיית מחמד?יאפפ אם כן- איזה?2כלבים,2 סוסים,50 דגיםם חח איך קוראים לה?לסוסה-סופה לסייחה-ביוטי לכלבה 1-נורית(מאורית) כלבה 2-צ'יפסי..ולדגיםם מי נותן? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?ממ ספר אחד! מה הדף בית שלך?ממ אתר של ההתאחדות אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?יאססס הודגש באמצעות מדגישומטיק

גולע

New member
יייייאפידו../images/Emo9.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותן שאלות? חחח כהD: אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות?מממ לענותת אתה אוהב להתקלח?כההההה איזה שמפו אתה משתמש?הוואי, ואיזה דאודורנט?הידי ספיסטיק
איזה צבע המגבת שלך?וורודה
מה אתה אוכל בבוקר?קורנפלקס או חתיכת עוגה.. איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?מממ,שבת!? למה?כי חופש, כמה סבים ו/או סבתות יש לך?2 יש לך קרובים בחו"ל?ככההההה:] יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?יאפ איך קוראים לו/ה?בר, ברילה
איזה צבע שיער יש לך?חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך?מסתפקת בו.. כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?בטטטטטטטטטטח
איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? קשה לבחור... חחח כה. איזה שפה הכי יפה?מממממ ואיזה הכי מכוערת?אני שונאת ללמוד ערבית, אבל מעצבן אותי לשמוע גרמנית. דתי/חילוני/מסורתי וכו'?חילונית טלפון או פנים אל פנים?מממ תלוי איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל?ה-כ-ו-ל. מה המבחן האחרון שעשית?פפפפפפפפפפפפפפפף, מי זוכר.. וכמה קיבלת בו?- באיזה צבע הארון בחדר שלך?לבן יש לך חדר לבד?בארור מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?מממ שבוע שעבבר.. אתה בתנועת נוער?לא איזה?--- ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?ברייילה איזה חברה הפלא' שלך?אורנג'. ואיזה חברה המכשיר?סוני אריקסון. באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?ירוק בהייייר. יש לך חיית מחמד?לא אם כן- איזה?-- איך קוראים לה?-- כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?בטח מה הדף בית שלך?קפה. אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? - יאפ

../images/Emo191.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותן שאלות?כן אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות?לענות אתה אוהב להתקלח?בערך איזה שמפו אתה משתמש?קרליין 10 ואיזה דאודורנט?לא זוכרת את השם איזה צבע המגבת שלך?כחול ושחור(חח 2 מגבות
) מה אתה אוכל בבוקר?כלום איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?שישי למה?כי אחרי זה יש שבת כמה סבים ו/או סבתות יש לך?2 סבים ו2 סבתות יש לך קרובים בחו"ל?כן דודים באנגליה ולס וגאס יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?לא איך קוראים לו/ה? איזה צבע שיער יש לך?בלונד שטני ואיזה היית רוצה שיהיה לך?כמו שיש עכשיו כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?חח לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? קשה לבחור מלוח! איזה שפה הכי יפה?ספרדית ואיזה הכי מכוערת?נורווגית
דתי/חילוני/מסורתי וכו'?חילונית טלפון או פנים אל פנים?פנים אל פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל?הכל! שונאת מטמתיקה אני כלכך גרועה בזה=/ מה המבחן האחרון שעשית?היסטוריה וכמה קיבלת בו?90
באיזה צבע הארון בחדר שלך?תכלת יש לך חדר לבד?כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?אממ לפני שבועים אתה בתנועת נוער?לא איזה?- ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?מלי איזה חברה הפלא' שלך?אורנג' ואיזה חברה המכשיר? אה? באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?כתום יש לך חיית מחמד?כן אם כן- איזה?2 כלבים ודגים איך קוראים לה?טס
(הכלב הבן) ולאסי
(הכלבה הבת) כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?חח לא מה הדף בית שלך?גוגל אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?לא ישןןן

SNTQ

New member
5 ימים../images/Emo4.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותן שאלות? כן אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות אתה אוהב להתקלח? כה איזה שמפו אתה משתמש? ד"ר פישר/הוואי ואיזה דאודורנט? המ.. לא זוכרת של איזה חברה איזה צבע המגבת שלך? לבנה מה אתה אוכל בבוקר? לא אוכלת בוקר איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שלישי ושישי למה? שלישי יום סטודיו מלא ושישי כי.. לרוב יוצאים כולם ביחד כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 3 (סבא אחד עלה למעלה
) יש לך קרובים בחו"ל? אכן,בן של בנדוד של אבא (ואישתו ו3 הילדים) שנמצאים בארה"ב בשליחות ל3 שנים.. ויש עוד בת דודה של סבא וכאלה יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כה,בתדודה איך קוראים לו/ה? נעה איזה צבע שיער יש לך? בלונדיני שנוטה לג'ינג'י
ואיזה היית רוצה שיהיה לך? טיפה יותר בהיר כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? קשה לבחור מלוח,ממש לא קשה איזה שפה הכי יפה? ספרדית וצרפתית ואיזה הכי מכוערת? לא סובלת סינית וכל אלה שדומות לה דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילונית טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? הספקתי לשכוח כבר מה המבחן האחרון שעשית? המ.. בגרות במשו וכמה קיבלת בו? לא זוכרת באיזה צבע הארון בחדר שלך? עץ יש לך חדר לבד? כה מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? עם ניצן,ציוד לסוסים (
) אתה בתנועת נוער? לא איזה? -- ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? שירלי (
) ~אגב התשובה בשבילך היא שאני אנסה למצוא זמן~ איזה חברה הפלא' שלך? אורנג' ואיזה חברה המכשיר? סמסונג/סוני אריקסון (2 מכשירים) באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? לבן יש לך חיית מחמד? כה אם כן- איזה? 3 בהמות (+עומאר 4),חתולה ודגים (וכלב בהמה למשמרת) איך קוראים לה? נלך רק על החתולה.. סנואו (
) כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא מה הדף בית שלך? מקושרים אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? חח לא,אני המשוגעת היחידה של 6 וחצי לפנות בוקר

leeloosh2cute

New member
נו טוב

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותן שאלות? כן אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? גם וגם, אם יש זמן אתה אוהב להתקלח? כן איזה שמפו אתה משתמש? Michel Mercier ואיזה דאודורנט? נראה לי FA, זה משתנה חחח איזה צבע המגבת שלך? פסים / כתומה מה אתה אוכל בבוקר? שוקו!!! איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? חמישי - אופק + שיעור רכיבה למה? אופק וחווה... כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 4
יש לך קרובים בחו"ל? כל הצד של אמא שלי כמעט יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כן איך קוראים לו/ה? זאק, אריאנה, זואי, ג'ואל, וואו יש יותר מדי איזה צבע שיער יש לך? בלונדיני
ואיזה היית רוצה שיהיה לך? בלונדיני! ואני רוצה לעשות חינה שוב או צבע, אבל רק חלק מהשיער.. כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב? בתפוז?
..... במסן זה חייב להיות פרצוף יהב
מתוק או מלוח? מתוק נראה לי... לא יודעת מאוד מאוד קשה איזה שפה הכי יפה? איטלקית? ואיזה הכי מכוערת? ערבית
דתי/חילוני/מסורתי וכו'? משהו באמצע
טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? הכול עד עכשיו היה די קל....... מה המבחן האחרון שעשית? עוד שנה שעברה, לא זוכרת וכמה קיבלת בו? 100 באיזה צבע הארון בחדר שלך? לבן יש לך חדר לבד? תודה לאל שכן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? שבוע שעבר אתה בתנועת נוער? צופים
גדוד ליעד שליטה
איזה? צופים
גדוד ליעד שליטה!!!!!
ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? שי איזה חברה הפלא' שלך? סלקום
ואיזה חברה המכשיר? NOKIA באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?{סדגש{ הסדין ירוק והשמיכה תכלת עם עיגולים על הצד... או- סדין כתום ושמיכה לבנה עם פרחים גדולים בכמה צבעים.. יש לך חיית מחמד? ברור! אם כן- איזה? סוסה (זה כן נחשב
), 2 כלבות, חתול, דג, ו-2 אחים קטנים איך קוראים לה?, בל בל, קלואי וביאנקה, ג'ינג'ר, פרינסס פיונה
כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא מה הדף בית שלך? תפוז, הקומונה שלי... חברת אמיר בע"מ אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? מעין

Vintage Queen

New member
משעמם לי אני רוצה הביתההההההההההההההההההההה

אתה אוהב להתקלח? בדר"כ כן איזה שמפו אתה משתמש? הממ האד אנד שולדרס ואיזה דאודורנט? דאבבב איזה צבע המגבת שלך? יש לי הרבה מה אתה אוכל בבוקר? שייק פירות +אגוזים למניהם איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? חמײשי/שישי למה? כי יש אווירה של רוגע כזה =] כמה סבים ו/או סבתות יש לך?2 סבתות וסבא אחד מצד אמא יש לך קרובים בחו"ל?המממממ לא חושבת יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא בידיוק- שנה מתחתי איך קוראים לו/ה? דניאל/עדי איזה צבע שיער יש לך? בלוג'ינג'י- סתרוברי בלונד ואיזה היית רוצה שיהיה לך? בידיוק מה שיש לי =] כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא, פחדתי מדברים אחרים P= איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מלוח בדר"כ , ושניהם בכלל שילוב טוב
איזה שפה הכי יפה? צרפתית ואיזה הכי מכוערת? ערבית/גרמנמית דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילוני
טלפון או פנים אל פנים? תלוי בשביל מה
איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? מתמטיקה= פוייה בכלליות!! מה המבחן האחרון שעשית? הרגע- סימולציה פסיכומטרי מס 1 וכמה קיבלת בו? עוד לא ידוע באיזה צבע הארון בחדר שלך? לבן משופשף יש לך חדר לבד? כה מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? מחר P= אתה בתנועת נוער? לא ומעוחלם לא לקחתי חלק בדברים כאלו חחחח ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? המממ נראה לי מדין איזה חברה הפלא' שלך? סלקום- מוטורלה ואיזה חברה המכשיר?נו מוטורלה באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? אני חלא בבית אני לא זוכרת יש לך חיית מחמד? כהה אם כן- איזה? פינצ'ו ובלקה- כלבות, מוסמוס- סוסה, ושני תוכים מסכנים O= כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? תאמת שלא מה הדף בית שלך? high-q של הפסיכומטרי אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא אני לא בבית

ווינגז

New member
סתם

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותן שאלות? כן אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות, אבל קוראת את התשובות של האנשים שקרובים אליי
אתה אוהב להתקלח? כן איזה שמפו אתה משתמש? משתנה ואיזה דאודורנט? כנ"ל איזה צבע המגבת שלך? כחול מה אתה אוכל בבוקר? קורנפלקס, כשאני מתעוררת בבוקר
איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? לא משנה לי, בתקופה הזו של חיי. למה? כי אין לי בית-ספר ללכת אליו, אז הכל חופש. כמה סבים ו/או סבתות יש לך? שאלה מורכבת. סבא וסבתא מצד האמא וסבא מהצד של אבא, אבל אני לא קוראת לו סבא.
יש לך קרובים בחו"ל? כן, חצי משפחה. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? בת דודה שנייה שמבוגרת ממני בכמה חודשים. איך קוראים לו/ה? לירון איזה צבע שיער יש לך? חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך? אני בסדר עם זה. כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? קשה לבחור מתוק אחרי שאוכלים מלוח, מלוח אחרי שאוכלים מתוק. איזה שפה הכי יפה? אנגלית ואיזה הכי מכוערת? גרמנית דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילונית טלפון או פנים אל פנים? תלוי עם מי ובאיזו סיטואציה איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? גיאומטריה מה המבחן האחרון שעשית? בגרות בספרות, האחרונה שלי.
וכמה קיבלת בו? ציון סופי 82, אאל"ט. באיזה צבע הארון בחדר שלך? עץ
יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? מזמן אתה בתנועת נוער? לא ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? שהגיעה אחרונה או הכי ישנה? הישנה מללי והחדשה משירלי. איזה חברה הפלא' שלך? סלקום ואיזה חברה המכשיר? Nokia באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? לבן, כרגע יש לך חיית מחמד? כן אם כן- איזה? כלב וסוסה (בלב ובנשמה, נו). איך קוראים לה? צומי ולוליטה כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כן, ברור מה הדף בית שלך? www.ok.co.il אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן, יעלי.

נאמיי=]

~בשביל שני, שדרך אגב העלתי את התמונת פווול פעמים~ שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותן שאלות? בחקלם, כה. אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות. אתה אוהב להתקלח? יאפ. איזה שמפו אתה משתמש? קרוליין. ואיזה דאודורנט? קרוליין-נושם הורוד גולה וספריי. איזה צבע המגבת שלך? ממ כרגע, חלוק לבן. מה אתה אוכל בבוקר? מממ לפעמים לא אוכלת, אבל לרוב חטיף שוגי. איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? ממ שלישי נראלי? למה? יום חפושי של המורה שלי
ושיעור פרטי:) כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 סבתות ו-2 סבים. יש לך קרובים בחו"ל?יאס. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? נופ. איך קוראים לו/ה? ------ איזה צבע שיער יש לך? חום. ואיזה היית רוצה שיהיה לך? בלונד/שחור. כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?ממ יש מצב. איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? קשה לבחור מתוק אופקורס איזה שפה הכי יפה? ספרדית/צרפתית ואיזה הכי מכוערת? ערבית/ גרמנית דתי/חילוני/מסורתי וכו'? מסורתי(?) טלפון או פנים אל פנים? ממ תלוי. איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? בעיות מה המבחן האחרון שעשית? מממ מתמטיקה- מבחן אנגלית- בוחן וכמה קיבלת בו? ממ במתמטיקה לא יודעת מבחן הקבצות. ובאנגלית גם לא יודעת- לא החזירו עדיין. באיזה צבע הארון בחדר שלך? ממ עץ מולבן וירוק. יש לך חדר לבד? יאפ מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? ממ לוזוכרת. אתה בתנועת נוער? יאפ איזה? בנ"ע (עזבו
) ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? ממ הוא לא פה, אכך או מגלווו או מעודד. איזה חברה הפלא' שלך? פלאפון ואיזה חברה המכשיר? LG באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? לבן יש לך חיית מחמד? יאס אם כן- איזה? חתולה וסוס
ועוד כמה סתם לא קשורים
איך קוראים לה? מיצי
אוהיו
כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? ממ לא מה הדף בית שלך? OK אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא

ש נ י ס

New member
אני לא ראיתי!../images/Emo3.gif

וחוצמזהההה, יש תמונות יפות יותר מהתמונה הזאתי..אלו שהיו על האוקסר בליין!!!!!!!! למרות שגם זאתי יפה

netapet2

New member
><

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותן שאלות? אהא אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות אתה אוהב להתקלח? לא יודעת בזמן האחרון לא איזה שמפו אתה משתמש? careline ואיזה דאודורנט? adidas איזה צבע המגבת שלך? זה כל פעם משתנה מה אתה אוכל בבוקר? קוראסון שוקולד XD איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? לא יודעת כבר למה? לא יודעת כבר כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבא אחד ושתי סבתות יש לך קרובים בחו"ל? כה יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? גמכן [זאת אומרת, לא] איך קוראים לו/ה? אבל אין איזה צבע שיער יש לך? חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך? חום כהה יותר כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? כן, כי הארון שלי עושה בום כל לילה איזה סמיילי אתה הכי אוהב? "><" מתוק או מלוח?לפעמים מתוק לפעמים מלוח איזה שפה הכי יפה? אין ואיזה הכי מכוערת? אין דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילוני טלפון או פנים אל פנים? טלפון איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? לרוב גיאומטריה מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקה וכמה קיבלת בו? שבוע הבא נקבל באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום בהיר יש לך חדר לבד? כה מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לא יודעת אתה בתנועת נוער? לא איזה? לא ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? נראה לי לפני חצי שעה איזה חברה הפלא' שלך? סלקום ואיזה חברה המכשיר? נוקיה באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? כחול כהה יש לך חיית מחמד? כבר לא הם עברו עם אחותי אם כן- איזה? כלבים תאכלס איך קוראים לה? טינקה וכרובי כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כה מה הדף בית שלך? גוגל אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כןןןןןןןןןן עם עמיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

ben247

New member
עונה פעם ראשונה

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותן שאלות? בחלק מהם כן אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות?לקרוא אתה אוהב להתקלח?בטח איזה שמפו אתה משתמש?כיף הירוק ואיזה דאודורנט?axe איזה צבע המגבת שלך?כחול מה אתה אוכל בבוקר?כל פעם משהו אחר איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?כל יום למה?כי אני רוכב כמעט כל יום כמה סבים ו/או סבתות יש לך?4 יש לך קרובים בחו"ל?כן כמה דודים בארה'ב יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?כן איך קוראים לו/ה?אוראל ואבי איזה צבע שיער יש לך?חום כהה ואיזה היית רוצה שיהיה לך?אני מסתפק במה שיש לי כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?לא... איזה סמיילי אתה הכי אוהב?:) מתוק או מלוח? זה כל פעם משהו אחר כי לפעמים בא לי מתוק ולפעמים מלוח איזה שפה הכי יפה?אנגלית ואיטלקית ואיזה הכי מכוערת?רוסית דתי/חילוני/מסורתי וכו'?חילוני טלפון או פנים אל פנים?עם אני צריך להגיד משהו בפנים זה יהיה בפנים אבל לפעמים מתקשר כשאין חשק ללכת עד לאותו בן אדם איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל?לא אוהב מתמטיקה בכללי למורות שסימתי 4 יחידות מה המבחן האחרון שעשית?אזרחות אצלנו לא שובתים חלק מהמורים וכמה קיבלת בו?80 באיזה צבע הארון בחדר שלך?כחול יש לך חדר לבד?כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?אתמול אתה בתנועת נוער?לא אין לי זמן לזה איזה?- ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?ידיה שלי איזה חברה הפלא' שלך?יש לי שתיים אחד סלקום ומירס ואיזה חברה המכשיר?שניהם מוטורולה באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?כתום יש לך חיית מחמד?כן אם כן- איזה?היה חתול ואני לא אוהב זה אח שלי רצה איך קוראים לה?מיצי שם מאופיין לחתולים כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?ראיתי תסדרה מה הדף בית שלך?וואלה אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו

זהירות!../images/Emo124.gifשאלון ארוך מאוד../images/Emo13.gif

1. היי, מה שלומך? 2. ספר דבר אחד חדש: 3. וידיעה אחת ישנה: 4. הדבר שאתה בדר"כ אומר כשאתה פוגש אישיות אהובה: 5. אתה מהמנשקים? (היי!!1 *נשיקה*) 6. בן כמה אתה? 7. ומאיפה, אגב? 8. מה מספר כרטיס האשראי של ההורים? סתם, לא היית באמת חייב לענות על השאלה האחרונה. 9. מכיר את זה שאנשים מוחקים שאלות כמו "האם אי פעם פגעת בעצמך"? 10. אתה מאלה? 11. האם אי פעם פגעת בעצמך? עכשיו יש לי שאלות NEVER. כי זה מה שמתחשק. 12. מתאים לך? האםםםםםםם אי פעם... 13. נפלת מאופניים/סקייטבורד? 14. שברת עצם? 15. עשו לך סתימה בשן? 16. הובלת קבוצת כדורסל לניצחון? 17. התנשקת עם זכר? 18. ועם נקבה? (מעניין אם גם את אלה מחקת...) 19. התביישת בהורים שלך? 20. ובחברים? 21. ובעצמך? 22. קיבלת נכשל בתעודה? 23. למדת למבחן יותר מ7 שעות? 24. עבדת תמורת כסף? עכשיו מתי בפעם האחרונה, כי זה גם כיף! (סיבה ותוצאה.) מתי בפעם האחרונה... 25. התנדבת מרצונך החופשי? 26. נישקת אדם על הלחי? 27. אדם נישק לך את הצוואר? 28. אמרת לאמא: "אני אוהב אותך"? 29. שיחקת כדורגל? 30. רבת מכות? 31. ירד לך [א]דם? 32. אכלת בשר? 33. אכלת ארוחה שעיקרה היה סלט? 34. אמרת למישהו- "אני לא אוהב אותך"? 35. אתה אוהב שוקולד? 36. איזה הכי הרבה? 37. שוקו או קפה? 38. יוסי או צדקיהו? 39. סינרגיה או נינט טייב? 40. פרה או כבשה? 41. שטויות או חרוזים? 42. חישפוזית או אמבולנס? 43. זוגי או אי-זוגי? 44. כמה יחידות אתה במתמטיקה? 45. איזו כיתה אתה בכלל? 46. מעצבן אותך שכל השאלון בלשון זכר, למרות שסביר יותר שמדובר בנקבה שעונה על השאלון? אותי קצת.. 47. מהו מספר השטן? 48. מהי העונה האהובה עלייך? 49. ישנה עם דובי? 50. עד איזה גיל היה לך מוצץ? לא, לא חייבים לזכור. אני אסלח למי שלא ענה על השאלה הזאת. 51. מה מגניב בעינייך? 52. מה לא? 53. מעשנת (סיגריות, סמים, דפים מגולגלים עם נסורת של עיפרון מחודד.. לא אכפת לי מה)? 54. שותה? 55. ואלכוהול, את שותה? 56. באיזו תדירות בגדול? 57. ומתי בפעם האחרונה שתית? 58. אוקיי, מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? 59. השתכרת אי פעם? 60. כתבת פעם שאלון? 61. ענית אי פעם על שאלון שעבר את 150 השאלות? 62. אם כן, ענית על כל השאלות שם, או שגם אז מחקת? 63. חושבת שאת מכירה את עצמך טוב? 64. איפה ממוקמת נקודת החן האהובה עלייך? 65. יש לך נמשים? 66. כתמי לידה? 67. צלקת מיוחדת? 68. בא לך לשתף? 69. מה דעתך על מין אוראלי? 70. באופן כללי- בנים או בנות? 71. טלויזיה או מחשב? 72. הכנת פעם משהו מקיפולי נייר? 73. השתמשת באוכל למטרות שונות מאכילה? 74. בנית ארמון בחול? 75. גם אחד ממש מושקע עם דלי ומגרפה וכוסות ונטיפים? 76. יש לך שמץ של מושג כמה שנים לא עשיתי אחד כזה? 77. גם לך יש ריח של סיגריות באף עכשיו? 78. רוצה לבוא לכבות לאבא שלי את הסיגריה? 79. באילו פורומים את גולשת בדר"כ? 80. יש לך בלוג סודי כזה שאיש לא יודע עליו? גם לי. :O 81. מתי אכלת בפעם האחרונה? 82. מה זה היה? 83. היה טעים? 84. התקלחת היום? 85. האם אי פעם יצא לך להתקלח מעל פעמיים באותו יום? 86. עשית אי פעם פעילות גופנית סתם ככה מבלי שאף אחד לחץ עלייך? 87. נהנית? 88. ומהשאלון? 89. מי האדם האחרון שהתקשרת אליו בפלאפון? 90. ומה היה הנושא העיקרי של השיחה האחרונה? 91. דיברת פעם מעל שלוש שעות רצוף בטלפון? 92. מה המקצוע האהוב עלייך בין מקצועות ביה"ס? 93. ואיזה מקצוע נשמע לך מפתה מספיק בכדי שתנסי לעבוד בו בעתיד? 94. אגב, עבדת פעם? 95. במה? 96. את אוהבת את השפה העברית? 97. ואנגלית? 98. איזו שפה את הכי אוהבת? 99. איזו הכי לא? 100. למה?! ערבית שפה מהממת! 101. אילו שפות את מדברת בכלל? 102. היית רוצה ללמוד שפה נוספת? 103. לבנים - שיער ארוך או קצר? 104. זקן או מגולח לתפארת? 105. משקפיים- סקסי או לא? 106. שומעת עכשיו מוסיקה? 107. איזה שיר דבוק לך לראש בזמן האחרון? 108. כמה היית נותנת לGirlfriend של אבריל לאבין מ-1 עד 10? 109. ולרמיקס עם ליל' מאמא? לידיעתך, אני חושבת שאלה שני שירים גדולים. הייתי נותנת לראשון 9, ולשני 9. 110. היית רוצה לשאול אותי שאלה אחת אחרי כל השאלון הזה? אם כן, את מוזמנת. לפחות עד שהשאלון יצא מכלל שליטה ויאבד לי. 111. כותבת ביד שמאל או ימין? 112. מנגנת באיזשהו כלי נגינה? 113. אם כן, כמה שנים. 114. שמת לב שאם את לא מנגנת בשום כלי, אין לך שאלה 113? 115. אני מורחת את השאלון? 116. היית רוצה להפסיק אותו? פחח. אז תפסיקי. נו, תפסיקי. 117. אה, לא? בסדר! 118. אוהבת יותר את הים או את הבריכה? 119. ובים - המים או החול הם שעושים את הכיף? 120. אוהבת מדורות? 121. נכון שלא חייבים רק ל"ג בעומר בשביל מדורה חברתית? 122. אי פעם ישנת אצל אדם שהכרת דרך האינטרנט? 123. חושבת שאת בוכה הרבה יחסית לשאר החברים שלך? 124. איזו שעה ביום הכי יפה בעינייך? 125. אוהבת שמיים מעוננים או ריקים מעננים? 126. את קונה דיסקים מקוריים? 127. שומעת הרבה מוסיקה? 128. הידעת שהנסיך אדוארד מבקר בארץ בימים אלו ממש? (חמישי-שישי, 6-7.9.07?) אפילו ראיתיו היום, והוא אמר לי שלום בריטי. הוא נחמד. 129. מה המבחן הכי קשה שאי פעם עשית? 130. מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת במבחן? 131. מה את אומרת על הכושר שלך? 132. היית אי פעם בהופעה חייה? 133. נסעת פעם בקו אוטובוס 133? 134. באיזה קו אוטובוס את נוסעת הכי הרבה? 135. יש לך רישיון? 136. מ-1 עד 10, כמה את רעבה עכשיו? 137. מה התכנונים הכלליים לשארית היום? ברגע זה... 138. הדבר שאת הכי אוהבת לאכול: 139. הבן אדם שאת הכי רוצה לרצות: 140. המשחק שאת הכי רוצה לשחק: 141. עם מי? 142. המקום שאת הכי רוצה להיות בו: 143. הסרט שהכי מתאים לך לראות: 144. הספר שהכי מתאים לך לקרוא: 145. השיר שהכי מתאים לך לשמוע: 146. הצבע שאת הכי רוצה להשתמש בו: 147. היכולת האל-טבעית הכי נחשקת מבחינתך: 148. עם מי את מדברת? 149. על מה את חושבת ממש עכשיו? 150. מה החשק הכי חזק שלך? היה כיף?!

חריקת

New member
ארוך? חח יותר מדי

1. היי, מה שלומך? הכל דבש 2. ספר דבר אחד חדש: נולד לי בן 3. וידיעה אחת ישנה: אני שקרן 4. הדבר שאתה בדר"כ אומר כשאתה פוגש אישיות אהובה: הי מה קורה אישיותי האהובה 5. אתה מהמנשקים? (היי!!1 *נשיקה*) אחד הטובים אם קבלות 6. בן כמה אתה?כמעט 16 זאת אומרת עוד כמה חודשים 7. ומאיפה, אגב? קרית אתאתאתא 8. מה מספר כרטיס האשראי של ההורים? חחחחחח סתם, לא היית באמת חייב לענות על השאלה האחרונה. 9. מכיר את זה שאנשים מוחקים שאלות כמו "האם אי פעם פגעת בעצמך"? אה 10. אתה מאלה? לא? 11. האם אי פעם פגעת בעצמך? לא עכשיו יש לי שאלות NEVER. כי זה מה שמתחשק. 12. מתאים לך? האםםםםםםם אי פעם... 13. נפלת מאופניים/סקייטבורד?חח כה 14. שברת עצם? לא 15. עשו לך סתימה בשן? לא שזוכר 16. הובלת קבוצת כדורסל לניצחון? מלא פעמים 17. התנשקת עם זכר? לא לא לא 18. ועם נקבה? כן (מעניין אם גם את אלה מחקת...) 19. התביישת בהורים שלך? לא 20. ובחברים? בכמה חח 21. ובעצמך? לא 22. קיבלת נכשל בתעודה? פעם כן 23. למדת למבחן יותר מ7 שעות? לא 24. עבדת תמורת כסף? לא עכשיו מתי בפעם האחרונה, כי זה גם כיף! (סיבה ותוצאה.) מתי בפעם האחרונה... 25. התנדבת מרצונך החופשי? לא שזכור לי 26. נישקת אדם על הלחי? כן יעני שלום 27. אדם נישק לך את הצוואר? אדם לא אדמית כן 28. אמרת לאמא: "אני אוהב אותך"? מלא 29. שיחקת כדורגל? מלא 30. רבת מכות? חחח מזמן 31. ירד לך [א]דם? כם זאת אומרת לא 32. אכלת בשר? חח ןכ 33. אכלת ארוחה שעיקרה היה סלט? ארומה?!?! 34. אמרת למישהו- "אני לא אוהב אותך"? חח מלא 35. אתה אוהב שוקולד? כן 36. איזה הכי הרבה? לבן 37. שוקו או קפה? נס 38. יוסי או צדקיהו? אהה 39. סינרגיה או נינט טייב? אפחד 40. פרה או כבשה? חח פרה 41. שטויות או חרוזים? שטויות 42. חישפוזית או אמבולנס? אמבולנס 43. זוגי או אי-זוגי? אי זוגי 44. כמה יחידות אתה במתמטיקה?4 שנה הבאה משלים 5 45. איזו כיתה אתה בכלל? י 46. מעצבן אותך שכל השאלון בלשון זכר, למרות שסביר יותר שמדובר בנקבה שעונה על השאלון? אותי קצת.. 47. מהו מספר השטן? 666 48. מהי העונה האהובה עלייך? חורף אחחח 49. ישנה עם דובי? ישן,, ולא 50. עד איזה גיל היה לך מוצץ? לא יודע לא, לא חייבים לזכור. אני אסלח למי שלא ענה על השאלה הזאת. 51. מה מגניב בעינייך? לאדע 52. מה לא? לאדע 53. מעשנת (סיגריות, סמים, דפים מגולגלים עם נסורת של עיפרון מחודד.. לא אכפת לי מה)? חחח ענק 54. שותה? כן 55. ואלכוהול, את שותה? אז מה הכוונה שותה מלמעלה.? 56. באיזו תדירות בגדול? סתם שיש חברים 57. ומתי בפעם האחרונה שתית? אתמול ללאלאל שלשום שיט בעצם יום שישי 58. אוקיי, מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? שישישישש 59. השתכרת אי פעם? לא 60. כתבת פעם שאלון? כן 61. ענית אי פעם על שאלון שעבר את 150 השאלות? לא 62. אם כן, ענית על כל השאלות שם, או שגם אז מחקת? ל דע 63. חושבת שאת מכירה את עצמך טוב? כן 64. איפה ממוקמת נקודת החן האהובה עלייך? שונא 65. יש לך נמשים? לא 66. כתמי לידה?לא 67. צלקת מיוחדת?לא 68. בא לך לשתף?לא 69. מה דעתך על מין אוראלי? נמחק 70. באופן כללי- בנים או בנות? נות 71. טלויזיה או מחשב? טלוויזיה 72. הכנת פעם משהו מקיפולי נייר? כן ברווז חח 73. השתמשת באוכל למטרות שונות מאכילה? לא 74. בנית ארמון בחול? לא 75. גם אחד ממש מושקע עם דלי ומגרפה וכוסות ונטיפים? לא 76. יש לך שמץ של מושג כמה שנים לא עשיתי אחד כזה? כן בערך 5 77. גם לך יש ריח של סיגריות באף עכשיו? חחחחחח 78. רוצה לבוא לכבות לאבא שלי את הסיגריה? חח 79. באילו פורומים את גולשת בדר"כ? רוכבים צעירים 80. יש לך בלוג סודי כזה שאיש לא יודע עליו? לא גם לי. :O 81. מתי אכלת בפעם האחרונה? שעה 82. מה זה היה? טוסט 83. היה טעים? כן 84. התקלחת היום? כן שהיתעוררתי 85. האם אי פעם יצא לך להתקלח מעל פעמיים באותו יום? כל יום 86. עשית אי פעם פעילות גופנית סתם ככה מבלי שאף אחד לחץ עלייך? כן מלא 87. נהנית? כן 88. ומהשאלון? נגיד ש 89. מי האדם האחרון שהתקשרת אליו בפלאפון? שני 90. ומה היה הנושא העיקרי של השיחה האחרונה? סתם מה עושים היום 91. דיברת פעם מעל שלוש שעות רצוף בטלפון? לא 92. מה המקצוע האהוב עלייך בין מקצועות ביה"ס? ספורט אבל כי אני לא משתתף יושב בצד 93. ואיזה מקצוע נשמע לך מפתה מספיק בכדי שתנסי לעבוד בו בעתיד? אלדע 94. אגב, עבדת פעם? לא 95. במה? 96. את אוהבת את השפה העברית? אליעזר בן יהודה גאון 97. ואנגלית? מאוד 98. איזו שפה את הכי אוהבת? אנג עיב 99. איזו הכי לא? גרמנית יה יה 100. למה?! ערבית שפה מהממת! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 101. אילו שפות את מדברת בכלל? אנג עיב 102. היית רוצה ללמוד שפה נוספת? לא 103. לבנים - שיער ארוך או קצר? רגיל 104. זקן או מגולח לתפארת? מגולח 105. משקפיים- סקסי או לא? מגעיל אני אישית מרכיב רק באורווה אבל במשך היום אם עדשות יה יה יה 106. שומעת עכשיו מוסיקה? לא 107. איזה שיר דבוק לך לראש בזמן האחרון? לא זוכר 108. כמה היית נותנת לGirlfriend של אבריל לאבין מ-1 עד 10? 11 109. ולרמיקס עם ליל' מאמא? לאדע לידיעתך, אני חושבת שאלה שני שירים גדולים. הייתי נותנת לראשון 9, ולשני 9. 110. היית רוצה לשאול אותי שאלה אחת אחרי כל השאלון הזה?כן אם כן, את מוזמנת. לפחות עד שהשאלון יצא מכלל שליטה ויאבד לי. 111. כותבת ביד שמאל או ימין?ימין 112. מנגנת באיזשהו כלי נגינה? גיטרה 113. אם כן, כמה שנים. סתם חובבני כזה 114. שמת לב שאם את לא מנגנת בשום כלי, אין לך שאלה 113? חחח 115. אני מורחת את השאלון? כן 116. היית רוצה להפסיק אותו?כן פחח. אז תפסיקי. נו, תפסיקי. 117. אה, לא? בסדר! 118. אוהבת יותר את הים או את הבריכה? ים 119. ובים - המים או החול הם שעושים את הכיף? החול מי נכנס למים 120. אוהבת מדורות? כן 121. נכון שלא חייבים רק ל"ג בעומר בשביל מדורה חברתית? חח 122. אי פעם ישנת אצל אדם שהכרת דרך האינטרנט? חלילה 123. חושבת שאת בוכה הרבה יחסית לשאר החברים שלך? לא 124. איזו שעה ביום הכי יפה בעינייך? הערב 125. אוהבת שמיים מעוננים או ריקים מעננים? מעוננים 126. את קונה דיסקים מקוריים? לא 127. שומעת הרבה מוסיקה?קצת 128. הידעת שהנסיך אדוארד מבקר בארץ בימים אלו ממש? (חמישי-שישי, 6-7.9.07?) מי זה? אפילו ראיתיו היום, והוא אמר לי שלום בריטי. הוא נחמד. 129. מה המבחן הכי קשה שאי פעם עשית? לא זוכר 130. מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת במבחן? נכשל 131. מה את אומרת על הכושר שלך? כושר שיא 132. היית אי פעם בהופעה חייה? כן 133. נסעת פעם בקו אוטובוס 133? לא 134. באיזה קו אוטובוס את נוסעת הכי הרבה? לא זוכר 135. יש לך רישיון? שבוע הבא מתחיל על מיול 136. מ-1 עד 10, כמה את רעבה עכשיו? הרבה 137. מה התכנונים הכלליים לשארית היום? שני אוורוה לצאת בערב אם חברים ולראות את שנישנינ ברגע זה... 138. הדבר שאת הכי אוהבת לאכול: טוסט 139. הבן אדם שאת הכי רוצה לרצות: 140. המשחק שאת הכי רוצה לשחק: משחקים אישיים ררר 141. עם מי? שניזזז 142. המקום שאת הכי רוצה להיות בו: בבית של חבר סתם צחוקים איתו 143. הסרט שהכי מתאים לך לראות: לאדע 144. הספר שהכי מתאים לך לקרוא: חחח לא דע 145. השיר שהכי מתאים לך לשמוע: משהו שלוו ורגוע 146. הצבע שאת הכי רוצה להשתמש בו:אדום 147. היכולת האל-טבעית הכי נחשקת מבחינתך: חח 148. עם מי את מדברת? עם עצמי 149. על מה את חושבת ממש עכשיו? סורי אבל על שני 150. מה החשק הכי חזק שלך? לאדע היה כיף?! מאוד

SUFA theOUEEN

New member
חח כי ממש משמםם

1. היי, מה שלומך?מצויין! 2. ספר דבר אחד חדש:ממ לא לפה! 3. וידיעה אחת ישנה:נממ 4. הדבר שאתה בדר"כ אומר כשאתה פוגש אישיות אהובה:חח לא שמתי לב האמת 5. אתה מהמנשקים? (היי!!1 *נשיקה*)ממ תלוי מיי 6. בן כמה אתה?עוד שבועייםם 15 7. ומאיפה, אגב?מושב פתחיה 8. מה מספר כרטיס האשראי של ההורים?מאיפה לי? סתם, לא היית באמת חייב לענות על השאלה האחרונה. 9. מכיר את זה שאנשים מוחקים שאלות כמו "האם אי פעם פגעת בעצמך"?ממ כן! 10. אתה מאלה?לא יודעתת 11. האם אי פעם פגעת בעצמך?חח אולי עכשיו יש לי שאלות NEVER. כי זה מה שמתחשק. 12. מתאים לך?אולעי האםםםםםםם אי פעם... 13. נפלת מאופניים/סקייטבורד?אונפניים מלא..סקייטבורד?מי נסע 14. שברת עצם?לא 15. עשו לך סתימה בשן?לא 16. הובלת קבוצת כדורסל לניצחון?לא 17. התנשקת עם זכר?כן 18. ועם נקבה?לא (מעניין אם גם את אלה מחקת...) 19. התביישת בהורים שלך?ממ לא 20. ובחברים?יכול להיות! 21. ובעצמך?ממ אולי! 22. קיבלת נכשל בתעודה?פעם אחת 23. למדת למבחן יותר מ7 שעות?כןןן 24. עבדת תמורת כסף?בטח עכשיו מתי בפעם האחרונה, כי זה גם כיף! (סיבה ותוצאה.) מתי בפעם האחרונה... 25. התנדבת מרצונך החופשי?ממ השנה 26. נישקת אדם על הלחי?אתמול 27. אדם נישק לך את הצוואר?? 28. אמרת לאמא: "אני אוהב אותך"?מממלא זוכרת חח 29. שיחקת כדורגל?יום שבת בערב 30. רבת מכות?עם אחיי..כל יום 31. ירד לך [א]דם? 32. אכלת בשר?הלפני שעה 33. אכלת ארוחה שעיקרה היה סלט? 34. אמרת למישהו- "אני לא אוהב אותך"?חח לעמית הרבה 35. אתה אוהב שוקולד?ברוררר 36. איזה הכי הרבה?ממ לבן עם עגיות 37. שוקו או קפה?קפה 38. יוסי או צדקיהו?יוסי 39. סינרגיה או נינט טייב?נינט 40. פרה או כבשה?כבשה 41. שטויות או חרוזים?חרוזים! 42. חישפוזית או אמבולנס?אמבולנס 43. זוגי או אי-זוגי?זוגי 44. כמה יחידות אתה במתמטיקה?4 45. איזו כיתה אתה בכלל?י' 46. מעצבן אותך שכל השאלון בלשון זכר, למרות שסביר יותר שמדובר בנקבה שעונה על השאלון?לא אותי קצת.. 47. מהו מספר השטן?ממ.. 48. מהי העונה האהובה עלייך?ממ קיץ 49. ישנה עם דובי?כבר לא חח 50. עד איזה גיל היה לך מוצץ?שנה וחודשיים לא, לא חייבים לזכור. אני אסלח למי שלא ענה על השאלה הזאת. 51. מה מגניב בעינייך?מממ 52. מה לא?לצבוע תשיערר 53. מעשנת (סיגריות, סמים, דפים מגולגלים עם נסורת של עיפרון מחודד.. לא אכפת לי מה)?לאא 54. שותה??? 55. ואלכוהול, את שותה?ממ באירועיים קצתת 56. באיזו תדירות בגדול?לאא 57. ומתי בפעם האחרונה שתית??? 58. אוקיי, מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול?בסוכות 59. השתכרת אי פעם?לא 60. כתבת פעם שאלון?לא 61. ענית אי פעם על שאלון שעבר את 150 השאלות?ממש לאא 62. אם כן, ענית על כל השאלות שם, או שגם אז מחקת?לא עניתי ככה שלא מחקתי 63. חושבת שאת מכירה את עצמך טוב?ממ נראלי 64. איפה ממוקמת נקודת החן האהובה עלייך?בצוואר! 65. יש לך נמשים?היו.. 66. כתמי לידה?3 67. צלקת מיוחדת?לא 68. בא לך לשתף? 69. מה דעתך על מין אוראלי?? 70. באופן כללי- בנים או בנות?בנים 71. טלויזיה או מחשב?שניהם 72. הכנת פעם משהו מקיפולי נייר?יאסס 73. השתמשת באוכל למטרות שונות מאכילה?חח אולי 74. בנית ארמון בחול?בטחח עד עכשיו 75. גם אחד ממש מושקע עם דלי ומגרפה וכוסות ונטיפים?אופקורס 76. יש לך שמץ של מושג כמה שנים לא עשיתי אחד כזה?ממ לא 77. גם לך יש ריח של סיגריות באף עכשיו?לא 78. רוצה לבוא לכבות לאבא שלי את הסיגריה?לא 79. באילו פורומים את גולשת בדר"כ?פהה.. 80. יש לך בלוג סודי כזה שאיש לא יודע עליו?ממ לא שידוע לי גם לי. :O 81. מתי אכלת בפעם האחרונה?לפני שעה צהריי\ם 82. מה זה היה?פתיתים 83. היה טעים?כןן..אם אני הכנתי כמובןן חח 84. התקלחת היום?בבוקר 85. האם אי פעם יצא לך להתקלח מעל פעמיים באותו יום?ממ לפעמים 86. עשית אי פעם פעילות גופנית סתם ככה מבלי שאף אחד לחץ עלייך?כל יום! 87. נהנית?בטחח 88. ומהשאלון? 89. מי האדם האחרון שהתקשרת אליו בפלאפון?יפית 90. ומה היה הנושא העיקרי של השיחה האחרונה?ממ אתמול 91. דיברת פעם מעל שלוש שעות רצוף בטלפון?לא 92. מה המקצוע האהוב עלייך בין מקצועות ביה"ס?ספורט,גרפיקה 93. ואיזה מקצוע נשמע לך מפתה מספיק בכדי שתנסי לעבוד בו בעתיד?גרפיקה. 94. אגב, עבדת פעם?כן 95. במה?בחווה בקייטנות,עם ילדיםם במעון 96. את אוהבת את השפה העברית?כמובן! 97. ואנגלית?כן! 98. איזו שפה את הכי אוהבת?ספרדיתת,אנגלית

SUFA theOUEEN

New member
המשך..

99. איזו הכי לא?גרמניתת,רוסית 100. למה?! ערבית שפה מהממת!ידוע 101. אילו שפות את מדברת בכלל?ספרדית קצת,אנגלית,עברית 102. היית רוצה ללמוד שפה נוספת?בטחח 103. לבנים - שיער ארוך או קצר?קצר 104. זקן או מגולח לתפארת?מגולח תפארת 105. משקפיים- סקסי או לא?כהה! 106. שומעת עכשיו מוסיקה?כן 107. איזה שיר דבוק לך לראש בזמן האחרון?ביוטיפולל גירלל-ממכר 108. כמה היית נותנת לGirlfriend של אבריל לאבין מ-1 עד 10?7 109. ולרמיקס עם ליל' מאמא?חחח לא דעתת לידיעתך, אני חושבת שאלה שני שירים גדולים. הייתי נותנת לראשון 9, ולשני 9. 110. היית רוצה לשאול אותי שאלה אחת אחרי כל השאלון הזה?|סדגשממ לא אם כן, את מוזמנת. לפחות עד שהשאלון יצא מכלל שליטה ויאבד לי. 111. כותבת ביד שמאל או ימין?ימין 112. מנגנת באיזשהו כלי נגינה?לא 113. אם כן, כמה שנים. 114. שמת לב שאם את לא מנגנת בשום כלי, אין לך שאלה 113?מן הסתם 115. אני מורחת את השאלון? 116. היית רוצה להפסיק אותו?ממ לא מפריע לי פחח. אז תפסיקי. נו, תפסיקי. 117. אה, לא? בסדר! 118. אוהבת יותר את הים או את הבריכה?ים 119. ובים - המים או החול הם שעושים את הכיף?המים 120. אוהבת מדורות?לא תמיד חח 121. נכון שלא חייבים רק ל"ג בעומר בשביל מדורה חברתית? יש בזה משוו 122. אי פעם ישנת אצל אדם שהכרת דרך האינטרנט? לא 123. חושבת שאת בוכה הרבה יחסית לשאר החברים שלך? יגול להיותת 124. איזו שעה ביום הכי יפה בעינייך?ממ 7 בערב 125. אוהבת שמיים מעוננים או ריקים מעננים?ריקים 126. את קונה דיסקים מקוריים?כן 127. שומעת הרבה מוסיקה?כל הזמןן.. 128. הידעת שהנסיך אדוארד מבקר בארץ בימים אלו ממש? (חמישי-שישי, 6-7.9.07?)לאא אפילו ראיתיו היום, והוא אמר לי שלום בריטי. הוא נחמד. 129. מה המבחן הכי קשה שאי פעם עשית?מתמטיקה של 5 יחידות 130. מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת במבחן?מממ 54 131. מה את אומרת על הכושר שלך?ישש כושר! 132. היית אי פעם בהופעה חייה?כה 133. נסעת פעם בקו אוטובוס 133?לא 134. באיזה קו אוטובוס את נוסעת הכי הרבה?411 135. יש לך רישיון?לא 136. מ-1 עד 10, כמה את רעבה עכשיו?0 137. מה התכנונים הכלליים לשארית היום?ממ ללכת לחווה,לחזור ולרכב בבית עם קפלן,בייביסיטר ברגע זה... 138. הדבר שאת הכי אוהבת לאכול:ממ אורז 139. הבן אדם שאת הכי רוצה לרצות:X 140. המשחק שאת הכי רוצה לשחק:סימסס,טום רידר 141. עם מי?לבד 142. המקום שאת הכי רוצה להיות בו:חווה 143. הסרט שהכי מתאים לך לראות:מר ומסס סמיתת 144. הספר שהכי מתאים לך לקרוא:סיביסקיט 145. השיר שהכי מתאים לך לשמוע: 146. הצבע שאת הכי רוצה להשתמש בו:לבן 147. היכולת האל-טבעית הכי נחשקת מבחינתך:לא דעתתת 148. עם מי את מדברת?בן דוד 149. על מה את חושבת ממש עכשיו?מממ עלל השיחה אתמול 150. מה החשק הכי חזק שלך?ממ כרגע?לא יודעתת היה כיף?!כןןן
) הודגש באמצעות מדגישומטיק

ocean zd

New member
מימימימימימימימימימימיייייייייייייייייייייייי

היי, מה שלומך? 2. ספר דבר אחד חדש:יש י יומולדת מחררררררררר
3. וידיעה אחת ישנה:גם חח 4. הדבר שאתה בדר"כ אומר כשאתה פוגש אישיות אהובה:קושקושששש 5. אתה מהמנשקים? (היי!!1 *נשיקה*)לא.. מנשקים אותי 6. בן כמה אתה?מחר 17777777777777777777777777 7. ומאיפה, אגב?ג"ע 8. מה מספר כרטיס האשראי של ההורים?חשוב כה?... סתם, לא היית באמת חייב לענות על השאלה האחרונה. 9. מכיר את זה שאנשים מוחקים שאלות כמו "האם אי פעם פגעת בעצמך"?כן 10. אתה מאלה?לא 11. האם אי פעם פגעת בעצמך?חח עכשיו יש לי שאלות NEVER. כי זה מה שמתחשק. 12. מתאים לך?כה האםםםםםםם אי פעם... 13. נפלת מאופניים/סקייטבורד?כן! הסקייט של עוזזז 14. שברת עצם?לא 15. עשו לך סתימה בשן?לא 16. הובלת קבוצת כדורסל לניצחון?לא 17. התנשקת עם זכר?כהכ 18. ועם נקבה?כה מירני חחחח (מעניין אם גם את אלה מחקת...) 19. התביישת בהורים שלך?כה 20. ובחברים?כה 21. ובעצמך?כה 22. קיבלת נכשל בתעודה?כה 23. למדת למבחן יותר מ7 שעות?כה 24. עבדת תמורת כסף?כה עכשיו מתי בפעם האחרונה, כי זה גם כיף! (סיבה ותוצאה.) מתי בפעם האחרונה... 25. התנדבת מרצונך החופשי?ממ לא מזמן 26. נישקת אדם על הלחי?היום בבוקר 27. אדם נישק לך את הצוואר?ממ יום חמישי 28. אמרת לאמא: "אני אוהב אותך"?אתמול בטח 29. שיחקת כדורגל?עם ניב חחח 30. רבת מכות?מממ..... 31. ירד לך [א]דם?יום שבת 32. אכלת בשר?אתמול 33. אכלת ארוחה שעיקרה היה סלט?חח בחיים לא 34. אמרת למישהו- "אני לא אוהב אותך"?לפני שנתיים ב12 ל10 35. אתה אוהב שוקולד?ככה 36. איזה הכי הרבה?מריר 37. שוקו או קפה?קפה 38. יוסי או צדקיהו?יוסי 39. סינרגיה או נינט טייב?נינט 40. פרה או כבשה?פרה 41. שטויות או חרוזים?שטויות 42. חישפוזית או אמבולנס?אמבו 43. זוגי או אי-זוגי?זוגי 44. כמה יחידות אתה במתמטיקה?4 45. איזו כיתה אתה בכלל?יב 46. מעצבן אותך שכל השאלון בלשון זכר, למרות שסביר יותר שמדובר בנקבה שעונה על השאלון? אותי קצת.. 47. מהו מספר השטן?666 48. מהי העונה האהובה עלייך?חורף 49. ישנה עם דובי?כמה 50. עד איזה גיל היה לך מוצץ?ממ... לא, לא חייבים לזכור. אני אסלח למי שלא ענה על השאלה הזאת. 51. מה מגניב בעינייך?גולשים גולשים חחחח 52. מה לא?סיגריות , ערסים, מכות 53. מעשנת (סיגריות, סמים, דפים מגולגלים עם נסורת של עיפרון מחודד.. לא אכפת לי מה)? 54. שותה?כה חחח 55. ואלכוהול, את שותה?כה 56. באיזו תדירות בגדול?פעם בשבועיים כזה 57. ומתי בפעם האחרונה שתית?יום שישי 58. אוקיי, מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? 59. השתכרת אי פעם?כה בעעעע 60. כתבת פעם שאלון?לא 61. ענית אי פעם על שאלון שעבר את 150 השאלות?כה 62. אם כן, ענית על כל השאלות שם, או שגם אז מחקת?בטוח מחקתי 63. חושבת שאת מכירה את עצמך טוב?כה משום מה 64. איפה ממוקמת נקודת החן האהובה עלייך?מעל העין 65. יש לך נמשים?קצת 66. כתמי לידה?כה 67. צלקת מיוחדת?כה 68. בא לך לשתף?ביס מזיילי.... 69. מה דעתך על מין אוראלי?מממ... 70. באופן כללי- בנים או בנות?בנים. דפנטלי בנים 71. טלויזיה או מחשב?טל 72. הכנת פעם משהו מקיפולי נייר?כה 73. השתמשת באוכל למטרות שונות מאכילה?לא 74. בנית ארמון בחול?כה 75. גם אחד ממש מושקע עם דלי ומגרפה וכוסות ונטיפים?כה 76. יש לך שמץ של מושג כמה שנים לא עשיתי אחד כזה?לא מעניין תי 77. גם לך יש ריח של סיגריות באף עכשיו?לא 78. רוצה לבוא לכבות לאבא שלי את הסיגריה?לא 79. באילו פורומים את גולשת בדר"כ?רצ פורסינג וקעקועים 80. יש לך בלוג סודי כזה שאיש לא יודע עליו?לא גם לי. :O 81. מתי אכלת בפעם האחרונה?לפני 10 דקות 82. מה זה היה?שוקולד מריר 83. היה טעים?כה 84. התקלחת היום?כה 85. האם אי פעם יצא לך להתקלח מעל פעמיים באותו יום?כה 86. עשית אי פעם פעילות גופנית סתם ככה מבלי שאף אחד לחץ עלייך?כה 87. נהנית?חלא 88. ומהשאלון?כה 89. מי האדם האחרון שהתקשרת אליו בפלאפון?עופרי 90. ומה היה הנושא העיקרי של השיחה האחרונה?את באהלפוליןבערב? 91. דיברת פעם מעל שלוש שעות רצוף בטלפון?כה 92. מה המקצוע האהוב עלייך בין מקצועות ביה"ס?ממ.. כלום כרגע 93. ואיזה מקצוע נשמע לך מפתה מספיק בכדי שתנסי לעבוד בו בעתיד?ביולוגיה 94. אגב, עבדת פעם?כה 95. במה?שטויות 96. את אוהבת את השפה העברית?כן 97. ואנגלית?מאד 98. איזו שפה את הכי אוהבת?אנגלית 99. איזו הכי לא?חחחחח יפה אחי.. יפה. 100. למה?! ערבית שפה מהממת! 101. אילו שפות את מדברת בכלל?אנגלית עברית 102. היית רוצה ללמוד שפה נוספת?אולי 103. לבנים - שיער ארוך או קצר?קצר 104. זקן או מגולח לתפארת?זיפים 105. משקפיים- סקסי או לא?לא מאד 106. שומעת עכשיו מוסיקה?לא 107. איזה שיר דבוק לך לראש בזמן האחרון?של פריקי פריידי 108. כמה היית נותנת לGirlfriend של אבריל לאבין מ-1 עד 10?10 109. ולרמיקס עם ליל' מאמא?8 לידיעתך, אני חושבת שאלה שני שירים גדולים. הייתי נותנת לראשון 9, ולשני 9. 110. היית רוצה לשאול אותי שאלה אחת אחרי כל השאלון הזה? אם כן, את מוזמנת. לפחות עד שהשאלון יצא מכלל שליטה ויאבד לי. 111. כותבת ביד שמאל או ימין?שמאל 112. מנגנת באיזשהו כלי נגינה? 113. אם כן, כמה שנים. 114. שמת לב שאם את לא מנגנת בשום כלי, אין לך שאלה 113? 115. אני מורחת את השאלון? 116. היית רוצה להפסיק אותו? פחח. אז תפסיקי.

3LADY D

New member
מה שהשעמום גורם

1 .היי, מה שלומך?הכל טוב=] 2. ספר דבר אחד חדש:אין 3. וידיעה אחת ישנה:אני שמנה=] 4. הדבר שאתה בדר"כ אומר כשאתה פוגש אישיות אהובה:בובייייייי 5. אתה מהמנשקים? (היי!!1 *נשיקה*)מאלה שמקבלים יותר.. 6. בן כמה אתה?15 וחצי כזה 7. ומאיפה, אגב?נשר 8. מה מספר כרטיס האשראי של ההורים?תאמת אני יודעת אותו סתם, לא היית באמת חייב לענות על השאלה האחרונה. 9. מכיר את זה שאנשים מוחקים שאלות כמו "האם אי פעם פגעת בעצמך"?לא... 10. אתה מאלה?לא 11. האם אי פעם פגעת בעצמך?לא עכשיו יש לי שאלות NEVER. כי זה מה שמתחשק. 12. מתאים לך?למה לא האםםםםםםם אי פעם... 13. נפלת מאופניים/סקייטבורד?אופניייםם לפני שנים 14. שברת עצם?לא 15. עשו לך סתימה בשן?יאפ 16. הובלת קבוצת כדורסל לניצחון?לאלא 17. התנשקת עם זכר?יאפ 18. ועם נקבה?לאלא (מעניין אם גם את אלה מחקת...) 19. התביישת בהורים שלך?לאלא 20. ובחברים?יש ויש 21. ובעצמך?לא 22. קיבלת נכשל בתעודה?לא 23. למדת למבחן יותר מ7 שעות?כה 24. עבדת תמורת כסף?אם זה נקרא לעבוד חחחחח עכשיו מתי בפעם האחרונה, כי זה גם כיף! (סיבה ותוצאה.) מתי בפעם האחרונה... 25. התנדבת מרצונך החופשי?חחח אפעם?! 26. נישקת אדם על הלחי?אתמול 27. אדם נישק לך את הצוואר?יום שישי 28. אמרת לאמא: "אני אוהב אותך"?היום 29. שיחקת כדורגל?בבצפרר 30. רבת מכות?לא רבה מכות 31. ירד לך [א]דם?מממ 32. אכלת בשר?שניצל היום חח 33. אכלת ארוחה שעיקרה היה סלט?ארומההההה=]] 34. אמרת למישהו- "אני לא אוהב אותך"?חחח מזמן 35. אתה אוהב שוקולד?כה 36. איזה הכי הרבה?לבן 37. שוקו או קפה?שוקו 38. יוסי או צדקיהו?יוסי 39. סינרגיה או נינט טייב?סינרגיה 40. פרה או כבשה?פרה 41. שטויות או חרוזים?שטויות וחרוזים רק עם יובל המבולבל אבל 42. חישפוזית או אמבולנס?אמבווו 43. זוגי או אי-זוגי?זוגי 44. כמה יחידות אתה במתמטיקה?3 45. איזו כיתה אתה בכלל?י 46. מעצבן אותך שכל השאלון בלשון זכר, למרות שסביר יותר שמדובר בנקבה שעונה על השאלון?לא אכפת לי אותי קצת.. 47. מהו מספר השטן?666 48. מהי העונה האהובה עלייך?סתיו אביב חורף חחח 49. ישנה עם דובי?נגמלתי:p 50. עד איזה גיל היה לך מוצץ?מממ מאיפה לי לא, לא חייבים לזכור. אני אסלח למי שלא ענה על השאלה הזאת. 51. מה מגניב בעינייך?ממ 52. מה לא?לעשן! 53. מעשנת (סיגריות, סמים, דפים מגולגלים עם נסורת של עיפרון מחודד.. לא אכפת לי מה)?לא!! 54. שותה?בקטנה 55. ואלכוהול, את שותה?בקטנה 56. באיזו תדירות בגדול?במסיבות 57. ומתי בפעם האחרונה שתית?ממ כמה דק' 58. אוקיי, מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול?סוכות 59. השתכרת אי פעם?לאלא 60. כתבת פעם שאלון?לאלא 61. ענית אי פעם על שאלון שעבר את 150 השאלות?לא יודעת 62. אם כן, ענית על כל השאלות שם, או שגם אז מחקת? 63. חושבת שאת מכירה את עצמך טוב?יחסית 64. איפה ממוקמת נקודת החן האהובה עלייך?לא חשבתי על זה 65. יש לך נמשים?לא 66. כתמי לידה?לא 67. צלקת מיוחדת?ברגל 68. בא לך לשתף?פלקון דריכה=/ 69. מה דעתך על מין אוראלי?ממ 70. באופן כללי- בנים או בנות?בנים 71. טלויזיה או מחשב?מחשב 72. הכנת פעם משהו מקיפולי נייר?חחח כה 73. השתמשת באוכל למטרות שונות מאכילה?ברוררר 74. בנית ארמון בחול?בטח! 75. גם אחד ממש מושקע עם דלי ומגרפה וכוסות ונטיפים?כה! 76. יש לך שמץ של מושג כמה שנים לא עשיתי אחד כזה?אני עם אלעד ונעה בחופש הגדול חחח 77. גם לך יש ריח של סיגריות באף עכשיו?לא איכ 78. רוצה לבוא לכבות לאבא שלי את הסיגריה?למה לא 79. באילו פורומים את גולשת בדר"כ?זה. 80. יש לך בלוג סודי כזה שאיש לא יודע עליו?לאלא גם לי. :O 81. מתי אכלת בפעם האחרונה?ממ ב-10 82. מה זה היה?מקרוניי 83. היה טעים?מאוד 84. התקלחת היום?עדיין לא 85. האם אי פעם יצא לך להתקלח מעל פעמיים באותו יום?בטח 86. עשית אי פעם פעילות גופנית סתם ככה מבלי שאף אחד לחץ עלייך?בטח 87. נהנית?בטח 88. ומהשאלון?נחמד 89. מי האדם האחרון שהתקשרת אליו בפלאפון?פופו!חחח היה מצחיק אש 90. ומה היה הנושא העיקרי של השיחה האחרונה?יוני שר ויוספה:p 91. דיברת פעם מעל שלוש שעות רצוף בטלפון?לאלא 92. מה המקצוע האהוב עלייך בין מקצועות ביה"ס?אינכזה 93. ואיזה מקצוע נשמע לך מפתה מספיק בכדי שתנסי לעבוד בו בעתיד?לאיודעת 94. אגב, עבדת פעם?יאפ 95. במה?פקידה במוניות ויחצנית למועדון=] 96. את אוהבת את השפה העברית?בטח 97. ואנגלית?יאפ 98. איזו שפה את הכי אוהבת?עברית הכי קל 99. איזו הכי לא?ערבית 100. למה?! ערבית שפה מהממת! 101. אילו שפות את מדברת בכלל?עברית בקושי 102. היית רוצה ללמוד שפה נוספת?לא 103. לבנים - שיער ארוך או קצר?קצר 104. זקן או מגולח לתפארת?מגולח או קצת זיפים 105. משקפיים- סקסי או לא?לא 106. שומעת עכשיו מוסיקה?את יוניXD 107. איזה שיר דבוק לך לראש בזמן האחרון?ממ 108. כמה היית נותנת לGirlfriend של אבריל לאבין מ-1 עד 10?4 109. ולרמיקס עם ליל' מאמא?6 לידיעתך, אני חושבת שאלה שני שירים גדולים. הייתי נותנת לראשון 9, ולשני 9. 110. היית רוצה לשאול אותי שאלה אחת אחרי כל השאלון הזה? אם כן, את מוזמנת. לפחות עד שהשאלון יצא מכלל שליטה ויאבד לי. 111. כותבת ביד שמאל או ימין?ימין 112. מנגנת באיזשהו כלי נגינה?לא 113. אם כן, כמה שנים. 114. שמת לב שאם את לא מנגנת בשום כלי, אין לך שאלה 113?טופי 115. אני מורחת את השאלון?כה 116. היית רוצה להפסיק אותו?לא פחח. אז תפסיקי. נו, תפסיקי. 117. אה, לא? בסדר! 118. אוהבת יותר את הים או את הבריכה?גםוגם 119. ובים - המים או החול הם שעושים את הכיף?חול 120. אוהבת מדורות?בלג בעומר 121. נכון שלא חייבים רק ל"ג בעומר בשביל מדורה חברתית?ממ 122. אי פעם ישנת אצל אדם שהכרת דרך האינטרנט?לאלא 123. חושבת שאת בוכה הרבה יחסית לשאר החברים שלך?חחח כה אני בכיינית:p 124. איזו שעה ביום הכי יפה בעינייך?לילה חח אני נהיית סטלה=] 125. אוהבת שמיים מעוננים או ריקים מעננים?מעוננים 126. את קונה דיסקים מקוריים?לאלא 127. שומעת הרבה מוסיקה?כה 128. הידעת שהנסיך אדוארד מבקר בארץ בימים אלו ממש? (חמישי-שישי, 6-7.9.07?)מגניב לו אפילו ראיתיו היום, והוא אמר לי שלום בריטי. הוא נחמד. 129. מה המבחן הכי קשה שאי פעם עשית?ממ מת' 130. מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת במבחן?22 חחח 131. מה את אומרת על הכושר שלך?אין=[ 132. היית אי פעם בהופעה חייה?יאפ 133. נסעת פעם בקו אוטובוס 133?לא נוסעת באוטובוס כ''כ 134. באיזה קו אוטובוס את נוסעת הכי הרבה?של בצפר חח 135. יש לך רישיון?לאלא 136. מ-1 עד 10, כמה את רעבה עכשיו?0 137. מה התכנונים הכלליים לשארית היום?להתקלח לישון ולכבות תפלא' שלא יעיקו ברגע זה... 138. הדבר שאת הכי אוהבת לאכול:מממ מקרוני חח 139. הבן אדם שאת הכי רוצה לרצות:אלעד 140. המשחק שאת הכי רוצה לשחק:סודי:p 141. עם מי?אלעדדדד 142. המקום שאת הכי רוצה להיות בו:בחווה בבית שלי ואצל הקוף 143. הסרט שהכי מתאים לך לראות:מעודדות צמודות:p 144. הספר שהכי מתאים לך לקרוא:של דורה ובוץ חחח 145. השיר שהכי מתאים לך לשמוע:לייק דיסס 146. הצבע שאת הכי רוצה להשתמש בו:ורוד 147. היכולת האל-טבעית הכי נחשקת מבחינתך:לקרוא מחשבות גאד 148. עם מי את מדברת?פופו3>יוני 149. על מה את חושבת ממש עכשיו?כלום חח חלולה 150. מה החשק הכי חזק שלך?ממ לרכב נורמלי היה כיף?!היה פסייידרררר=]

SNTQ

New member
אההה ארוך.

1. היי, מה שלומך? הכל מצויין:] 2. ספר דבר אחד חדש: 5 ימים לגיוס.. 3. וידיעה אחת ישנה: i miss him
4. הדבר שאתה בדר"כ אומר כשאתה פוגש אישיות אהובה: היי (בחיוך כמובן) 5. אתה מהמנשקים? (היי!!1 *נשיקה*) חח תלוי את מי 6. בן כמה אתה? 18 וחצי 7. ומאיפה, אגב? ראשל"צ 8. מה מספר כרטיס האשראי של ההורים? -- סתם, לא היית באמת חייב לענות על השאלה האחרונה. וואלה. 9. מכיר את זה שאנשים מוחקים שאלות כמו "האם אי פעם פגעת בעצמך"? לא 10. אתה מאלה? לא 11. האם אי פעם פגעת בעצמך? כן עכשיו יש לי שאלות NEVER. כי זה מה שמתחשק. 12. מתאים לך? אולי האםםםםםםם אי פעם... 13. נפלת מאופניים/סקייטבורד? אכן 14. שברת עצם? כה,במפרק ביד 15. עשו לך סתימה בשן? כה 16. הובלת קבוצת כדורסל לניצחון? לא 17. התנשקת עם זכר? כה 18. ועם נקבה? כה (מעניין אם גם את אלה מחקת...) 19. התביישת בהורים שלך? לא שזכור לי 20. ובחברים? כנל 21. ובעצמך? כה 22. קיבלת נכשל בתעודה? כה 23. למדת למבחן יותר מ7 שעות? כה,מגנים 24. עבדת תמורת כסף? כה עכשיו מתי בפעם האחרונה, כי זה גם כיף! (סיבה ותוצאה.) מתי בפעם האחרונה... 25. התנדבת מרצונך החופשי? יום ראשון בסטודיו
26. נישקת אדם על הלחי? היום,הבהמה הייתה אחרונה 27. אדם נישק לך את הצוואר? הו. לפני כמה ימים. 28. אמרת לאמא: "אני אוהב אותך"? לא מזמן 29. שיחקת כדורגל? חחחח שבוע שעבר עם חברים של אחי 30. רבת מכות? לא זוכרת 31. ירד לך [א]דם? כנל 32. אכלת בשר? היום 33. אכלת ארוחה שעיקרה היה סלט? אתמול 34. אמרת למישהו- "אני לא אוהב אותך"? בחיים לא 35. אתה אוהב שוקולד? לא 36. איזה הכי הרבה? מריר אם כבר 37. שוקו או קפה? לא ולא 38. יוסי או צדקיהו? יוסי 39. סינרגיה או נינט טייב? סינרגיה 40. פרה או כבשה? הו שניהם 41. שטויות או חרוזים? שטויות 42. חישפוזית או אמבולנס? חחחח אמבולנס 43. זוגי או אי-זוגי? אי זוגי 44. כמה יחידות אתה במתמטיקה? סיימתי 3 45. איזו כיתה אתה בכלל? סיימתי 46. מעצבן אותך שכל השאלון בלשון זכר, למרות שסביר יותר שמדובר בנקבה שעונה על השאלון? לא אותי קצת.. 47. מהו מספר השטן? 999 48. מהי העונה האהובה עלייך? אביב 49. ישנה עם דובי? בובה של סוס 50. עד איזה גיל היה לך מוצץ? לא זוכרת לא, לא חייבים לזכור. אני אסלח למי שלא ענה על השאלה הזאת. 51. מה מגניב בעינייך? גולן (
) 52. מה לא? שלי (
) והערסים של אור יהודה 53. מעשנת (סיגריות, סמים, דפים מגולגלים עם נסורת של עיפרון מחודד.. לא אכפת לי מה)? לא 54. שותה? כה 55. ואלכוהול, את שותה? הפסקתי. רק בירות. 56. באיזו תדירות בגדול? פעמיים-שלוש בשבוע לערך 57. ומתי בפעם האחרונה שתית? שבת 58. אוקיי, מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? לפני חודש (בירה לא נחשב אלכוהול* 59. השתכרת אי פעם? כה,5 פעמים 60. כתבת פעם שאלון? לא 61. ענית אי פעם על שאלון שעבר את 150 השאלות? כה 62. אם כן, ענית על כל השאלות שם, או שגם אז מחקת? על הכל 63. חושבת שאת מכירה את עצמך טוב? די טוב. 64. איפה ממוקמת נקודת החן האהובה עלייך? ליד הברך 65. יש לך נמשים? בקטנה על האף 66. כתמי לידה? לא 67. צלקת מיוחדת? חחח לא חסר 68. בא לך לשתף? לא ממש 69. מה דעתך על מין אוראלי? לא תודה 70. באופן כללי- בנים או בנות? בנים 71. טלויזיה או מחשב? מחשב 72. הכנת פעם משהו מקיפולי נייר? מטוס ו.. קווה קווה כזה 73. השתמשת באוכל למטרות שונות מאכילה? חחח יש מצב:p 74. בנית ארמון בחול? כה 75. גם אחד ממש מושקע עם דלי ומגרפה וכוסות ונטיפים? בטח 76. יש לך שמץ של מושג כמה שנים לא עשיתי אחד כזה? גם אני 77. גם לך יש ריח של סיגריות באף עכשיו? לא 78. רוצה לבוא לכבות לאבא שלי את הסיגריה? לא,שיהנה 79. באילו פורומים את גולשת בדר"כ? בתפוז-ר"צ,סוסים,ברייקדאנס,ראשל"צ,פירסינג וקעקועים,זב"ח,מכתב שלא נשלח ועכשיו בעקבות יעלי- בין תיכון לצבא. ומחוץ לתפוז עוד 3 פורומים של ברייקדאנס. 80. יש לך בלוג סודי כזה שאיש לא יודע עליו? לא גם לי. :O 81. מתי אכלת בפעם האחרונה? 18:30 82. מה זה היה? פסטה ושניצל 83. היה טעים? כה 84. התקלחת היום? כה 85. האם אי פעם יצא לך להתקלח מעל פעמיים באותו יום? בהחלט 86. עשית אי פעם פעילות גופנית סתם ככה מבלי שאף אחד לחץ עלייך? כה,עושה כל יום 87. נהנית? מאוד 88. ומהשאלון? גם 89. מי האדם האחרון שהתקשרת אליו בפלאפון? מעייני 90. ומה היה הנושא העיקרי של השיחה האחרונה? לא זוכרת 91. דיברת פעם מעל שלוש שעות רצוף בטלפון? כה 92. מה המקצוע האהוב עלייך בין מקצועות ביה"ס? המ.. היה אנגלית אני מניחה (לא שנכחתי בשיעורים) 93. ואיזה מקצוע נשמע לך מפתה מספיק בכדי שתנסי לעבוד בו בעתיד? פסיכולוגיה 94. אגב, עבדת פעם? כן 95. במה? אין לי כוח לפרט 96. את אוהבת את השפה העברית? כה 97. ואנגלית? גם 98. איזו שפה את הכי אוהבת? גרמנית וספרדית 99. איזו הכי לא? סינית וכל חברותיה 100. למה?! ערבית שפה מהממת! - 101. אילו שפות את מדברת בכלל? עברית,ערבית,אנגלית,גרמנית,ספרדית,יידיש ופולנית. 102. היית רוצה ללמוד שפה נוספת? צרפתית והולנדית 103. לבנים - שיער ארוך או קצר? תלוי בבנאדם 104. זקן או מגולח לתפארת? כנ"ל 105. משקפיים- סקסי או לא? סקסי 106. שומעת עכשיו מוסיקה? לא 107. איזה שיר דבוק לך לראש בזמן האחרון? "לא לא לא.." 108. כמה היית נותנת לGirlfriend של אבריל לאבין מ-1 עד 10? 6 109. ולרמיקס עם ליל' מאמא? שו? לידיעתך, אני חושבת שאלה שני שירים גדולים. הייתי נותנת לראשון 9, ולשני 9. 110. היית רוצה לשאול אותי שאלה אחת אחרי כל השאלון הזה? לא אם כן, את מוזמנת. לפחות עד שהשאלון יצא מכלל שליטה ויאבד לי. 111. כותבת ביד שמאל או ימין? שמאל אבל יודעת גם בימין טוב 112. מנגנת באיזשהו כלי נגינה? צ'לו,פסנתר,גיטרה ותופים 113. אם כן, כמה שנים. צ'לו ופסנתר מגיל מאוד צעיר,גיטרה כבר 5-6 שנים ככה ותופים שנתיים בערך 114. שמת לב שאם את לא מנגנת בשום כלי, אין לך שאלה 113? לא 115. אני מורחת את השאלון? קצת 116. היית רוצה להפסיק אותו? אולי פחח. אז תפסיקי. נו, תפסיקי.

SNTQ

New member
המשך..

117. אה, לא? לא! בסדר! 118. אוהבת יותר את הים או את הבריכה? ים 119. ובים - המים או החול הם שעושים את הכיף? מים 120. אוהבת מדורות? כה 121. נכון שלא חייבים רק ל"ג בעומר בשביל מדורה חברתית? נכון. 122. אי פעם ישנת אצל אדם שהכרת דרך האינטרנט? כה 123. חושבת שאת בוכה הרבה יחסית לשאר החברים שלך? כה,בטוחה בכך. 124. איזו שעה ביום הכי יפה בעינייך? 5 בבוקר 125. אוהבת שמיים מעוננים או ריקים מעננים? מעוננים 126. את קונה דיסקים מקוריים? כן 127. שומעת הרבה מוסיקה? כן 128. הידעת שהנסיך אדוארד מבקר בארץ בימים אלו ממש? (חמישי-שישי, 6-7.9.07?) ח"ח לו אפילו ראיתיו היום, והוא אמר לי שלום בריטי. הוא נחמד. 129. מה המבחן הכי קשה שאי פעם עשית? המ. בגרות באזרחות נראה לי 130. מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת במבחן? לא זוכרת 131. מה את אומרת על הכושר שלך? מצויין 132. היית אי פעם בהופעה חייה? כה,יותר מדי 133. נסעת פעם בקו אוטובוס 133? לא 134. באיזה קו אוטובוס את נוסעת הכי הרבה? לא נוסעת 135. יש לך רישיון? כה 136. מ-1 עד 10, כמה את רעבה עכשיו? 8 137. מה התכנונים הכלליים לשארית היום? קניות לצבא וכמה סידורים על הבוקר,סטודיו עד הערב ובלילה ברעננה ברגע זה... 138. הדבר שאת הכי אוהבת לאכול: לא יודעת (רוצה בטח,לא אוהבת) 139. הבן אדם שאת הכי רוצה לרצות: המ. דות ומאיו 140. המשחק שאת הכי רוצה לשחק: -- 141. עם מי? -- 142. המקום שאת הכי רוצה להיות בו: בהל"צ 143. הסרט שהכי מתאים לך לראות: חופשיות על הבר 144. הספר שהכי מתאים לך לקרוא: לא יודעת 145. השיר שהכי מתאים לך לשמוע: כנ"ל 146. הצבע שאת הכי רוצה להשתמש בו: שחור 147. היכולת האל-טבעית הכי נחשקת מבחינתך: לעוף 148. עם מי את מדברת? אף אחד 149. על מה את חושבת ממש עכשיו? (שאלה 139)-עליהם. 150. מה החשק הכי חזק שלך? ואוו לא יודעת

leeloosh2cute

New member
ארוךךךךך../images/Emo178.gif

ועדיין בא לי... 1. היי, מה שלומך? בסדר, חיים 2. ספר דבר אחד חדש: יש מצב שאני עוברת לליד"ה!!! 3. וידיעה אחת ישנה: אני חולה על סוסים ושוקו
4. הדבר שאתה בדר"כ אומר כשאתה פוגש אישיות אהובה: את השם שלו, כי תמיד יש איזו בדיחה אישית
5. אתה מהמנשקים? (היי!!1 *נשיקה*) נשיקה או חיבוק, כן
חח תלוי מי! 6. בן כמה אתה? 13.5 7. ומאיפה, אגב? ירושלים, דור 8 8. מה מספר כרטיס האשראי של ההורים? רשום לי בפלאפון למקרה הצורך
סתם, לא היית באמת חייב לענות על השאלה האחרונה. זה מה שחשבתי. 9. מכיר את זה שאנשים מוחקים שאלות כמו "האם אי פעם פגעת בעצמך"?
10. אתה מאלה? חס וחלילה 11. האם אי פעם פגעת בעצמך? לא. עכשיו יש לי שאלות NEVER. כי זה מה שמתחשק. 12. מתאים לך? סבבה האםםםםםםם אי פעם... 13. נפלת מאופניים/סקייטבורד? כו
14. שברת עצם? לא
15. עשו לך סתימה בשן? לא! 16. הובלת קבוצת כדורסל לניצחון? לא 17. התנשקת עם זכר?
18. ועם נקבה? לא!! (מעניין אם גם את אלה מחקת...) חחחח 19. התביישת בהורים שלך? כן 20. ובחברים? לא 21. ובעצמך? לפעמים 22. קיבלת נכשל בתעודה? לא 23. למדת למבחן יותר מ7 שעות? לא מה פתאום... גם לא חצי דקה... 24. עבדת תמורת כסף? כן עכשיו מתי בפעם האחרונה, כי זה גם כיף! (סיבה ותוצאה.) מתי בפעם האחרונה... 25. התנדבת מרצונך החופשי? בחווה פה ושם, בבצפר, בבית.. 26. נישקת אדם על הלחי? אתמול 27. אדם נישק לך את הצוואר? אף פעם
28. אמרת לאמא: "אני אוהב אותך"? אתמול 29. שיחקת כדורגל? סופש שעבר
30. רבת מכות? סופש שעבר, אבל לא ברצינות
31. ירד לך [א]דם?
32. אכלת בשר? אתמול 33. אכלת ארוחה שעיקרה היה סלט? שלשום, רק סלט 34. אמרת למישהו- "אני לא אוהב אותך"? חחחח כן כן 35. אתה אוהב שוקולד? ברור שגן 36. איזה הכי הרבה? לא משנה! 37. שוקו או קפה? שוקוווווווווווווווווווווווו 38. יוסי או צדקיהו? לא משנה 39. סינרגיה או נינט טייב? לא ולא 40. פרה או כבשה? חח לא משנה 41. שטויות או חרוזים? גם וגם 42. חישפוזית או אמבולנס?
43. זוגי או אי-זוגי? זוגי 44. כמה יחידות אתה במתמטיקה? עוד לא.. 45. איזו כיתה אתה בכלל? ח' 46. מעצבן אותך שכל השאלון בלשון זכר, למרות שסביר יותר שמדובר בנקבה שעונה על השאלון? לא משנה כל כך אותי קצת.. 47. מהו מספר השטן? אין 48. מהי העונה האהובה עלייך? אביב או חורף 49. ישנה עם דובי? לא.... 50. עד איזה גיל היה לך מוצץ? לא היה
(חחחח מזכיר לי את ההודעה של אמיר בקומונה
) לא, לא חייבים לזכור. אני אסלח למי שלא ענה על השאלה הזאת. 51. מה מגניב בעינייך? הרבה דברים 52. מה לא? גרטל. ומב"ג. 53. מעשנת (סיגריות, סמים, דפים מגולגלים עם נסורת של עיפרון מחודד.. לא אכפת לי מה)? לא 54. שותה? לא אלכוהול 55. ואלכוהול, את שותה? לא 56. באיזו תדירות בגדול? לא 57. ומתי בפעם האחרונה שתית? בסופש שעבר 58. אוקיי, מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? בסופש שעבר אמרתי לכם 59. השתכרת אי פעם? נראה לי שכן 60. כתבת פעם שאלון? כן 61. ענית אי פעם על שאלון שעבר את 150 השאלות? כן
62. אם כן, ענית על כל השאלות שם, או שגם אז מחקת? עניתי על הכול......... 63. חושבת שאת מכירה את עצמך טוב? כן 64. איפה ממוקמת נקודת החן האהובה עלייך? בין האגודל לאצבע? היחידה שאני מכירה
65. יש לך נמשים? לא ממש 66. כתמי לידה? כן 67. צלקת מיוחדת? לא 68. בא לך לשתף? לא 69. מה דעתך על מין אוראלי?
70. באופן כללי- בנים או בנות? בנים 71. טלויזיה או מחשב? מחשב 72. הכנת פעם משהו מקיפולי נייר? כן, הרבה 73. השתמשת באוכל למטרות שונות מאכילה? חחח כן 74. בנית ארמון בחול? כן 75. גם אחד ממש מושקע עם דלי ומגרפה וכוסות ונטיפים? כן כן היה כיף?! ממאוד.

למעלה