שאלונים לבלוגרים בישרא-בלוג

היריב

New member
שאלונים לבלוגרים בישרא-בלוג

"שאלונים לבלוגרים" הוא שירות חדש לכותבים בישרא-בלוג. כל שבוע חרצית מפרסמת שאלות בסגנון Friday Five והבלוגרים מוזמנים לענות. התשובות מפורסמות בעמוד מיוחד לצורך העניין אבל גם יכולות להתפרסם כחלק מהבלוג. אתם מוזמנים לבוא לעיין, זה נותן פן נוסף על האנשים שמאחורי הבלוגים בישרא-בלוג.

היריב

New member
אתה מתכוון לבלוג הנושאים?

לא חשבתי על זה בכלל. היה חשוב לי בעיקר לאפשר שתילת התשובות בבלוגים של הכותבים.

איה@

New member
יריב - אחלה רעיון ../images/Emo45.gif

וחרצית עושה עבודה נהדרת - כל הכבוד חרצית
איה.

איה@

New member
יריב ויניב ../images/Emo26.gif

אולי תחשבו על שיתוף פעולה?? לדוגמא לפרסם בשני המקומות תוך מתן קרדיט הדדי? זה רק יכול להגדיל את את ה"רטינג" לשניכם, ויחסוף את השאלות לבלוגרים שלא בישרא בלוג. מה אתם אומרים?? חג שמח!
איה.

איה@

New member
ועכשיו - אולי מישהו........../images/Emo26.gif ../images/Emo171.gif

יכול לספר על ההיסטוריה של "חמש שאלות"? מאפוא זה התחיל? למה? איך זה התפתח? אולי גם כמה קישורים לאתרים בנושא? תודה! וחג שמח
איה.

איה@

New member
מחר - יהיה סקר חדש בנושא ה-חמש

של יום שישי. רעיונות יתקבלו בברכה. (אור
) חג שמח
איה.

or001

New member
יש לי סקר בלי קשר לחמישייה:

-מה את/ה מעדיף/ה? # עדכון לעתים קרובות עם טקסט קצר. ## עדכון לעתים רחוקות עם טקסט ארוך. _________________________________________ הכוונה היא לאיך את/ה כותבים בבלוג שלכם, ולא איך אתם מעדיפים לקרוא בבלוגים אחרים.

ohad m

New member
סבבה. ../images/Emo26.gif

Friday Five התחילו לפני כחצי שנה, אולי קצת יותר, בתור יוזמה של בלוגרית אמריקאית שחסרו לה נושאים לכתוב עליהם. היא כתבה חמש שאלות וענתה עליהן. הגולשים ענו גם הם במערכת התגובות שלה וכולם היו שמחים. עד מהרה הפופולריות של חמש השאלות שהפכו בינתיים למסורת גדלה, ואנשים החלו במסורת של לענות על השאלות של הת´ר (הבלוגרית המייסדת) כל יום שישי. במהרה נרכש גם דומיין וכעת האתר הרשמי של Friday Five בבנייה. אגב - גם אני שואל מדי פעם כמה שאלות אצלי באתר, והן זוכות לפופולריות גם כן. אנשים פשוט אוהבים לספר על עצמם. (הפתעה הפתעה)
אוהד

למעלה