שאלונת אליכם
.

SummerSpirit

New member
שאלונת אליכם ../images/Emo13.gif.

יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות קעקועים כאלה שיורדים אחרי 2-3 מקלחות? חיפשתי בקניון הזהב בהפנינג ובטורקיז ובעוד איזה חנות או שתיים וכל מה שמצאתי היה קעקועים של פיות ופרפרים. אני מחפשת קעקועים שחורים כאלה, עם כתוביות סיניות עם אפשר, משהו שיראה אמין ולא מזוייף כל כך. יש כאלו בקניון רוטשילד?

אני יודע איפה אפשר לקנות קעקועים

כאלה שיורדים אחרי 2-3 מקלחות והם שחורים ויפים כאלה........................ .............................................................. ............................................................ ......................................................... ..................................................... ................................................. ............................................. ......................................... .................................... ............................... ........................... ...................... ................. ........... ........ אילת

mary17

New member
חינה?

היה בזמנו בים אבל אין לי מושג אם יש היום

להלה006

New member
אממ ברוטשילד..

יש חנות כזאת של פריקים.. ואני זוכרת שראיתי שם קעקוע של גולגולת וסמל החיים וכל מיני עם לא מצאת יש בשינקין[:

להלה006

New member
יאוו עכשיו נזכרתייי!!!

נכון יש את אנדרי!?.. מול זה יש חנות של דנס שופ[אביזרים לריקוד] לידה ממש יש חנות קעקועים ..

למעלה