שאלונת בקשר לאתמול :]

שאלונת בקשר לאתמול :]

הייתי בקוקה קולה ושמעתי כמה שירים מצוינים שאני לא מכירה. רציתי לדעת אם מישו זוכר מה הם שרו? תודה, מאי

Saffron

New member
איך היה? ../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

לא הגעתי להופעה, ולכן גם אני אשמח לדעת מה הם שרו.

היה מדהים../images/Emo70.gif

שובי אל ביתי מילים יפות מאלו ואני לא זוכרת מה עוד מישו יודע?

הם עשו

לא לפי הסדר- אם תלך ממעמקים שובי אל ביתי מילים יפות ayal ayale brong faya אני כמעט בטוחה שלא שכחתי אף שיר.. אם כן - תרשמו

betti10

New member
הלו הלו...../images/Emo2.gif

זה לא פייר...הם שרו גם את BRONG FAYA??????
מישהו תיעד את זה???????? אם כן אודה לו...
והוא "עיוות" גם את שושנים??

כמו שרשמתי לך השניה במסנג'ר :)

לא היה את שושנים עצובות. ממש אהבתי שאף אמן במהלך הערב לא עשה שירים איטיים או משהו מדכא מידי..

Saffron

New member
זה משודר עכשיו בערוץ 2 ../images/Emo29.gif

לכל מי שלא היה (אני, לדוגמא
) ולכל מי שרוצה לראות שוב.

Saffron

New member
הראו אותם שרים את ../images/Emo29.gif

"מילים יפות מאלה". היה נחמד, אבל אני לא כל-כך אוהבת את השיר הזה. ראיתי איזה גשם חזק היה בהופעה של גבסו וזה עשה לי הרגשה טובה פתאום. עוד מעט חורף.

התחלתי לראות אתמול רק רבע שעה אחרי

וכנראה שבדיוק בהתחלה שמו שיר של מוקי (בשבילו באתי ודווקא את ההופעה שלו לא ראיתי.. :\ ) מישהו זוכר איזה שיר מההופעה שלו שידרו?

gever0908

New member
Brong Fire?!?

אני היתי שם ואני לא זוכר שהם שרו את השיר הזה ובכלל היה מדהים!!! זה היה אחד האירועים הטובים בחיי!!!

gever0908

New member
אההה, אז זה פיספסתי

אני ישבתי בזולה שם איפה שהאוהל האדום פתאום אני שומע מרחוק "נאנו נאנו ניי היי" ישר נתתי קפיצה של סופרמן לבמה ודנה בסוף לא ראיתי אותך, את יודעת להסביר איפה את כמו שאני יודע להסביר לעומק את תורת היחסות

כשאתה נמצא ממש בתוך קהל של 40 אלף

איש, שהדבר היחיד שמסבבך זה אנשים, קצת קשה להסביר. זה היה לי ברור שזה יקרה. אני לא יודעת למה היה לך כ"כ ברור שבין תוך כל האנשים האלה נצליח למצוא אחד את השני (למרות הטלפון..)

gever0908

New member
אם היה לי כוח

היתי ממשיך לחפש עד שהיתי מוצא אותך תאמיני לי שזה לא בעיה היתי עובר ממקום למקום עד שהיתי רואה אותך מרימה את היד כי תראי, אני פגשתי שם עוד כמה אנשים ואותם מצאתי בשיטה של - "תרים את היד רגע... אתה מרים? רגע אני מחפש אותך... אני לא רואה רגע אני ילך עוד קצת... תרים שוב את היד... אה הנה אתה" 2 אנשים שרציתי לפגוש באותו יום שלא באו איתי מצאתי, ורק בזכות הטלפון אבל עזבי, דנו על הנושא הזה כבר כי מה זה משנה, היה שם כיף לגמרי ככה שלא ממש היה חסר לי משהו

למעלה