שאלונת בקשר לעונה ה-3.. :)

שאלונת בקשר לעונה ה-3.. :)

מסתבר שפסחה מעליי העובדה שהעונה השלישית משודרת בפרקים חדשים גם בשישי וגם בשבת (ולא כמו שהיה נדמה לי שבשבת זה הוא ש.ח.. ) בכל אופן, ראיתי ביום שישי האחרון את הפרק בו חזרו 2 המתמודדים שהודחו (אנג'לה ווינסנט?) אך פיספסתי את סוף הפרק בו הייתה ההדחתה! אז לשאלתי הראשונה: מי הם 2 המעצבים שהודחו? בהמשך לשאלה זו, (חפרתי?) בשבת כשצפיתי בתקווה שהפרק הינו ש.ח , זכיתי לגלות מועמדים שהודחו ממש בתחילת העונה! לרגע חשבתי שאולי יס התבלבלו להם ושידרו פרק מתחילת העונה, אך בהתחשב בעובדה שבפרוייקט מסלול "הכל יכול לקרות.." שיערתי שמשהו קיצוני קרה.... מישהו שעקב יכול לעדכנני במאורעות? :*) תודה רבה!!! המשך ערב נעים :)

מממ.. כמה טעויות :)

ההדחתה - ההדחה :) 2 המתמודדים שהודחו- הודחו שלושה בעצם.. :-\

אההה הודחו שלושה נכון

כי הדיחו את אנג'לה ווינסנט פלוס עוד אחד ואו אין לי מושג מי הוא,אבל אנג'לה ווינסנסט הודחו בטוח

נראה לי../images/Emo12.gif

חח

shiratel

New member
קיין הוא זה שעף באותה משימה

זאת הייתה המשימה לפני זאת שבה החליטו להשאיר את כל ה-4 לגמר.

מה? מי? איזו 4 עלו לגמר?../images/Emo12.gif

השאלה השנייה שלי התייחסה לפרק בבת שבו פתאום הופיע כמעט כל קאסט המעצבים מכל העונה! האם היה בלבול בפרק או שבאמת כמעט כולם חזרו? ואם כן, איך זה קרה? מצטערת על ההתשה :)

shiratel

New member
הפרק היחידי בו כולם חזרו זה פרק האיחוד

אוקיי ככה... פרק 8 - אנג'לה עפה פרק 9 - וינסנט עף פרק 10 - וינסנט ואנג'לה חוזרים והתנאי שלהם להשאר לסיבובים הבאים הוא שינצחו במשחק, אפחד מהם לא עושה זאת ושניהם עפים, כמו כן קיין גם כן עף בצורה הרגילה. פרק 11 - מתוך הארבעה שנותרו אמורים לבחור שלושה, ובסוף משאירים את כל הארבעה לגמר. פרק 12 - האיחוד (כולם יושבים מול היידי וטים גאן ומדברים). פרקים 13-14 - הגמר. משהו לא ברור?

shiratel

New member
שנייה, עוד משו

פרק 8 - צריך לעצב בגד לחוג הסילון (הם עצמם), אנג'לה מודחת בצרפת. פרק 9 - מתקיים בצרפת, צריך להכין בגד קוטור. פרק 10 - המשימה בשחור לבן. פרק 11 - צריך להכין בגד למגזין "אל". אולי זה עוזר לך להזכר טיפה?

:)

הבנתי. תודה :) כנראה שהיה בלבול ביס בפרק של שבת.. כי רבים מהמודחים הופיעו בו.. אף אחד לא ראה את הפרק? :-\

yaele2

New member
לא נכון!

ביום שבת משדרים בצהריים בפרקים מהעונה ה-3 והפרקים ששודרו בשבת אף אחד לא חזר.. את מתכוונת ליום שישי..ביום שישי משדרים את העונה השלישית בערב..שם רק (רק) אנג'לה ווינסנט חזרו ולא רבים מן המודחים.. אני לא מבינה מאיפה את ממצאים את הדברים האלו?! אני רואה כל שישי ושבת..

למעלה