שאלונת בקשר לFix You

aviGODFATHER

New member
שאלונת בקשר לFix You

נכון השיר מתחיל עם נגינת פסנתר כזאת... איך עושים בפסנתר שיהיה צליל שנמשך ככה עם הד כמו שיש שם
צריך פסנתר מיוחד בשביל זה
והאם זה קשור לרגליות האלה למטה
והאם אתם מבינים בכלל מה אני רוצה

אבישג 21

New member
פדאל ימני בתחתית הפסנתר

גורם להשהייה גבוהה של הצליל.... **פדאל שמאלי , אם בא לך לדעת , עושה ההפך.... חונק את הצליל **

aviGODFATHER

New member
תודה לכולם ../images/Emo70.gif

זה היה חשוב לי כי אני שוקל להחזיר פסנתר של סבתא שלי ז"ל מדודים רחוקים שברוב טמטומי ויתרתי עליו כי כנראה באותה תקופה (שחילקו את הדברים) לא ממש התחברתי לפסנתרים... מן הסתם, זאת הייתה תקופת הפרה-קולדפליי (לפני קולדפליי), שהחזירו לי את החשק לפסנתר
ונראה לי שאני אחזיר את הפסנתר, גם בגלל ערך סנטימנטלי מאוד גבוה שיש לו בשבילי...

אבישג 21

New member
אחד הדברים הכי חשובים שעשיתי בחיים

זה ללמוד לנגן על פסנתר....
ממליצה בחום . כלי נהדר , שמוציא את האלקטרוניקה מהמוסיקה , ומחזיר אותה להיות אמיתית ועצמית.

aviGODFATHER

New member
אני לימדתי את עצמי לנגן...

זאת הסיבה שאני עדיין לא יודע תווים... אבל זרקי מנגינה שבא לך ותביאי לי פסנתר ואז תוכלי לשמוע את המנגינה שביקשת ממש כאילו זה היה רינגטון משנת 1999 (או 2000 - 99' נשמע יותר טוב) (ז"א לפני עידן הרינגטונים הפוליפוניים).
ואין ספק שפסנתר נשמע הרבה יותר טוב מכל אורגן שמתיימר להוציא צליל של פסנתר...

אבישג 21

New member
כנראה יש לך אחלה אוזן מוסיקלית../images/Emo8.gif

רק שתדע לקרוא תווים זה לא בעיה בכלל
תן לזה שבוע

aviGODFATHER

New member
חחחח קבלו משהו מצחיק ביותר...

ממש כאילו גזרו את זה מאיזה סיטקום (לא זוכר איזה, אבל זכור לי קטע דומה: אמא שלי התקשרה לדודה הזאת שקיבלה את הפסנתר כדי לבקש אותו בחזרה (כמובן בנימוס, אחרי הכל זה לא שהם חטפו אותו), ובמזכירה האלקטרונית שלה הילדה שלה מנגנת בפסנתר.... כמובן שלאמא שלי לא היה נעים אז היא לא השאירה הודעה בינתיים... אני מקווה שבסוף אני אקבל אותו...

debase

New member
לגבי FIX YOU, חדשות מרעישות בפנים:

Coldplay Admit Fix You Is A Copy Of Elbows Track http://www.malefirst.co.uk/58932004-ent.html מישהו שמה את השיר המקורי ובדק עם זה דומה ? לגבי הפסנתר בשיר FIX YOU, דרך אגב, הוא ניגן בפסנתר מיוחד שאבא של אשתו הוריש לה (כמובן שגם השיר הוא על האבל שלה)...

aviGODFATHER

New member
מעניין... אני מוריד אבל אין לזה

הרבה מקורות אז זה כנראה ייקח זמן...

aviGODFATHER

New member
בהחלט יש דימיון ../images/Emo70.gif

שני השירים מאוד דומים בסגנון השירה... אבל FIX YOU הרבה יותר טוב אין כאן ספק...

אני לא רואה את הדמיון

כאילו, כל הבריט-רוק דומה אחד לשני באיזהשהו אופן... ורק השתי שניות של השיר הראשונות לשניה גרמו לי לחשוב ואו זה קופי, אבל שאר השיר--- בכלל לא... ממש ממש בשניות הראשונות לשניה חשבתי שמתי את קולדפליי (לא פיקס יו, אבל קולדפליי), אבל בלע, לא דומה... לא יודעת! מה שבטוח בכל מקרה- נראה לי אני אתחיל להתעניין בelbow האלה חחח. אני אוהבת לגלות להקות בריט רוק שאני לא הכרתי קודם
ומשום מה נראה לי כל הכתבה הזאת היתה קונספירציה כדי שיקנו את הדיסקים שלהם חחח

SuperGirl82

New member
אני לא רואה שום דימיון../images/Emo70.gif

הורדתי את השיר, ואפילו השניות הראשונות לא הזכירו לי את Fix You! השיר עצמו ממש נחמד, אבל לדעתי זו רק השראה ולא יותר. אנשים מנסים לנפח את העיניין ליותר ממה שהוא...

קשה לי להאמין שהכתבה הזאת נכונה..

כאילו שג'וני יבוא ויגיד ככה בריש גלי: "אנחנו תמיד מושפעים ממוזיקה, אבל הפעם באמת גנבנו את השיר" כאילו, WTF... לא הגיוני משהו מוזר לי פה...!!! מה גם שלא מצאתי שום אזכור דומה לחדשה הזאת בשום אתר אחר... וכאילו, זה חתיכת הודעה מרעישה... משהו מוזר פה!

למעלה