שאלונת, חדשה ופריקית של הסידרה!!!!

שאלונת, חדשה ופריקית של הסידרה!!!!

1.למישהו יש מושג אם אינוישה אוהב את קגומה? כי כבר כמה פעמים הייתי בטוחה שהוא עומד לנשק אותה... 2. עוד מישהו חוץ ממני חושב שאינוישה חתיך? 3. למה מירוקו הוא כזה *אתם יודעים*? ועוד בקשה קטנה.... ספוילר על הפרק הבא אם למישהו יש!!!!!

../images/Emo58.gif

1.למישהו יש מושג אם אינוישה אוהב את קגומה? כי כבר כמה פעמים הייתי בטוחה שהוא עומד לנשק אותה... 1.תלוי את מי את שואלת... מי שאוהב/ת את קיקיו בטח לא ת/יסכים איתי... אינויאשה אוהב את קגומה, (בעבר את קיקיו). קיקיו מתה... ומאז שחזרה לחיים אינו חושש שהיא תמות שוב, בגלל שהוא לא יצליח להגן עלייה כמו בפעם הראשונה... 2. עוד מישהו חוץ ממני חושב שאינוישה חתיך? 2. אני בטוחה שיש כאן עוד אנשים בפורום (כמוני) שחושבים/ות כך... 3. למה מירוקו הוא כזה *אתם יודעים*? 3. בגלל הקללה שנארקו התיל על סבו (החור השחור ביד), הקללה עוברת מדור לדור... ויום אחד (כמו שקרה לסבו,ואביו) החור השחור יגדל עד כדי כך שהוא ישאב אותו... אז מירוקו ממהר... כי מי יודע כמה זמן נותר לו לחיות... ;__; ובקשר לספוילר של הפרק הבא... אני די ממהרת אז אולי אני אכתוב אח"כ...

למה מירוקו סוטה :)

חעחעחעחע הוא רוצה בן מיש'ו שימשיך ת'שושלת שלו^^ ובגלל זה כל בת יפה שהוא רואה(קגומה, סאנגו) הוא רוצה לעשות לה ילד

בדיוק זה מה שהתכוונתי

הוא רוצה להקים משפחה מהר כדי שהוא יספיק להמשיך את השושלת שלו... קללה ארור! נארקו ארור!

וגם...

אחרי שאבא שלו מת... מישהו (נראה לי כהן, סוטה ושיכור אחד שכל הזמן הביא בחורות הביתה...) גידל אותו, ואולי גם הוא הושפע מזה...

טוב.^^../images/Emo19.gif

1.ברור שאינויאשה אוהב את קאגומה. אפילו מעריצות קיקיו&אינויאשה לא יכולות להכחיש.
2.כן.
(אבל הוא דמות מצויירת, אחרי הכל. אסור לשכוח את זה.
) 3. כי ככה הוא נולד. רגע! תמחקו את המשפט הזה! אני ממש מקווה שהוא לא נולד ככה. כי...ככה רומיקו טקאשי (זאת שכתבה את המנגה של אינויאשה) החליטה שהוא יהיה, וזה משעשע.^^

תשובות

1. אני לא יודעת אם אינויאשה אוהבת את קגומה וגם אני רוצה לדעת. 2. אני חושבת שאינויאשה לא רק חתיך הוא גם מהמם. 3. ולא הבנתי, מה זאת אומרת " למה מירוקו הוא כזה אתם יודעים מה"?

שאלה 3

ורציתי להגיד על שאלה 3 שאני כן הבנתי ואני לא יודעת למה הוא כזה!!!!!!!!!!!!!!!

Hadassmn

New member
חחחח

1. נראה לי שכן לא? 2. מה היתה השאלה? עזבו אני סנילית חח.. אה נזכרתי.. אתן לא מגזימות? זו דמות מצויירת אחרי הכל 3. כי ככה זה כל הבנים בעולם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מירוקו תעשה לי ילד בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

למעלה