שאלונת..חח..

Zoharrr

New member
חבר'ה../images/Emo26.gif

מה עושים ביום העצמאות?? אני ברוק עצמאות בראשון...

TheWhiteTigris

New member
כנראה

איזה מועדון... וביום העצמאות עצמו - אולי נוסע לדודים עם כל המשפחה (לא בדיוק החלטתי)

Cobe Anan

New member
רציתי לרדת לאילת, אבל הכל מלא...

מישהו מכיר אולי איזו דירה להשכרה, או משהו בסגנון...? חייב להיות איזה מקום שמקבל צעירים שבאו להיזרק בעיר, לא...?

עושים היום משהו...?...

אני נראה לי יהיה באיזה מועדון... אחרי שנים של על האש בכינרת... מה אתם עושים... דברו... יותר נכון.. כתבו... נכון אני מגזים עם הנקודות בסוף משפט... חח..

.... לפי דעתי אתה מגזים... חחח....

סתתתתתתתם גם אני סוג של מכורה לנקודות :) (מנסה להעביר הודעה שלמה בלי נקודות מיותרות). יום העצמאות די בעייתי מבחינת יציאות.. כי לצאת למועדונים לא בא אצלי בחשבון כי המסיבות המוניות למדי (לפי דעתי לפחות), ולצאת לעשות סיבוב בטיילת עירי היפה הכי לא בא בחשבון, כי אין לי כוח להעביר את הערב במאמצים להסתתר מילדים עם ספריי שלג. אז בסופו של דבר אני וחבריי החלטנו להעביר ערב שקט ונעים, קצת שתיה, קצת על האש, בבית של ידיד שלי... בילוי רגוע עם חברים
דווקא האפשרות שלך על האש בכינרת נשמעת לי מאוד מעניינת.. אם הייתי קרובה - בכיף, אבל אני לא אז אסתפק במרפסת ביתית..

Beyond Time

New member
מקווה מאד לעשות עם עצמי משהו...

כי אם לא זה יהיה מבאס מאד לא לעשות כלום בחג ואז לחזור לשבת (שגם בלי קשר מבאסת...)

m14590

New member
שאלונת..חח..

אז מה עשיתם בערב יום העצמאות...?? אני ההיתי בנהריה.. והיה ממש כיף.. מוקי בא להופיע שם..וגם להקה מהביצפר שלי הופיע..קיצר מאוד נהנתי.. רק חבל שכשהגעתי הביתה גיליתי שנפלה קטיושה בישוב שלי..(אף אחד לא נפגע)

pain is MY love

New member
אני הייתי במסיבה

בהרצליה פיתוח. לא מסיבה המונית מדיי אבל גם לא איכותית מדיי... ידעתי מסיבות טובות יותר בואו נגיד ככה... בכל מקרה היו חתיכים והיו זריקות עידוד לאגו ואפילו הכרתי מישהו מ-ה-מ-ם! אז אפשר להגיד שהלילה לא היה מבוזבז לחלוטין...

Piren

New member
אולי לא הבנתי

או שאני פשוט לא זוכר נכון.. אבל אין לך חבר? כי את תמיד מדברת על הכדורגלן שלך...

pain is MY love

New member
חחחחח חבר'ה חבר'ה!!! נא להרגיע!

דל פיירו התותח אכן צודק
זה לא שכדורגלנים הם אוסף אצלי אבל אני נוהגת לצאת עם הרבה מהם... אני יוצאת בעיקר עם כדורגלנים אפשר להגיד... כשאני מדברת על הכדורגלן שלי אני לא מדברת על חבר שלי... אפילו לא נראה לי שאני מדברת על אותו אחד כל פעם...
ככה שאני עדיין חופשיה כציפור דרור... וכל עוד אני צעירה ובלונדינית... למה לא בעצם?!
ד"א... הייתה תקופה שממש ממש הערצתי את דל פיירו! הוא אכן תותח לדעתי!

והוא היום תקע גול...

ויובה ניצחו 2-0... מילאן עשו תיקו 2-2... יובה בדרך הבטוחה ביותר והם צריכים כישרון מיוחד כדי לא לזכות השנה באליפות... :)... הא וגם זכיתי בווינר.. וחוץ מזה.. את מבינה בכדורגל כמו שאת מבינה בכדורגלנים..? ואת גם בלונדה עם עיניים ירוקות.. וקצינה.. חח רוצה להתחתן..

pain is MY love

New member
חחחחח להתחתן?

לא ב-10 השנים הקרובות... ובקשר לכדורגל, כן אני מבינה בכדורגל כמו שאני מבינה בכדורגלנים... אני אוהבת את המשחק באמת. אני לא מהאלה שאומרות שזה 22 חתיכים שרצים אחרי כדור. אומנם אין לי כל כך הרבה זמן ללכת למשחקים ולהתעדכן אבל היו ימים שגם הייתי יושבת ביציעה ומקללת את מי שהביאה את השופט לעולם...

Dani my love

New member
אני ניתקעתי בעיר שלי

כלומר נתניה... היה זיקוקים ומלא ערסונים קטנים שרק חיפשו קורבנות להשפרצת קצת. ואי זה בטח מפחיד לגלות שנפלה קטיושה בישוב שלך..

קטרפי

New member
הייתי ../images/Emo82.gif../images/Emo110.gif

סתאם הייתי בדיכאון ולא רציתי לצאת ולהרוס גם לאחרים את המצברוח

m14590

New member
גרה בשלומי..

לא לומדת בכברי.. אני לומדת בסולם-צור.. אבל מכירה הרבה אנשים מכברי...חח.. למה???

ביום העצמאות... ../images/Emo104.gif

החלטנו על בילוי שקט, בבית.. אז ידיד שלי הזמין את כולם אליו הבייתה והיה ממש ממש כיף... אפילו לא היינו צריכים לצאת מהבית בשביל לראות את הזיקוקים, כי מהבית שלו רואים מצויין. אחרי כמה שעות נכנסתי לדאון רציני, כי כל החברים של הבחור שלי היו שם, והוא היה מאוד חסר לי בין כולם (הוא בחו"ל עכשיו), אז אחרי חודשיים שלא בכיתי בגללו, הברז נפתח.. אבל לא נורא, זה משהו בקטנה.. עברתי חודשיים ונשארו עוד שלושה (וחצי) חודשים.. מלבד הבאסה הזאת, אני ממש נהניתי! היום יום שישי ה-13 - אני בבית, נרגעת מהבילויים של השבוע המטורף הזה, (באמת שהיה לי שבוע עמוס וגדוש באירועים - אליפות, יום הזיכרון, יום העצמאות).. ואני צריכה לעשות חושבים ביני לבין עצמי על איך אני ממשיכה הלאה, וחושבת על עצמי לשם שינוי בחודשים שנותרו... אז די רגוע לי בבית. גם יש סרטים טובים ומפחידים (עוד מעט נראה הצלצול 2)

למעלה