שאלונת יש לי שאלה שאלתית

liran b

New member
שאלונת יש לי שאלה שאלתית ../images/Emo8.gif

ממממממממ זה ישמע קצת פטאתי (או איך שלא רושמים את זה) יש לי בעצם שתי שאלות: הראשונה טיפה פטאתית (
) 1) מה מרגישים שמאוהבים?? והשניה היא מעין סקר קטנטן..... 2) לפי דעת כל אחד מה זאת אהבה?? כל תשובה תתקבל בברכה....... BIG BIG B!

MetalBoy

New member
זה לא פטאתי..

גם אני שואל את אותה שאלה ואהבה לא קיימת... מטאל

אלכס...

לא יפה שנינו יודעים באמ מה אתה חושב אהבה... אהבה זה רגש.. פחד. מחיוהובות. פרפרים בבטן.. נו כל הבולשיט הרגיל.. גלית

wildflower**

New member
../images/Emo23.gif

מה מרגישים כשמאוהבים??????? כאילו שאתה עושה נופל מבניין גבוה....אבל לא מתרסק..אתה נופל לתוך כרית ענקית רכה.....מלאה בורדים שמדגדגים אותך ועושים לך טוב על הלב:))) ומה זאת אהבה???????? אהבה זה כש משהו פותח את הלב שלו לפניך... אוהבת בר:) שמתה כבר לחוות {שוב} אחת כזאת....

שאלה טובה...

אני מקבל כאבי בטן ומתבלבל בכל מני פעולות מוטוריות שזה ממש מגוחח אני נראה ומתנהג כמו קומיקאי גרוע בסרט סוג ג כאשר אני מאוהב. לא פעם אני מוצא את עצמי מתנגש בעמודים ומפיל כוסות ודברים שבירים אחרים כאילו שלידיים או לרגליים שלי יש רצונות משלהם והכי מביך זה במפגשים הראשונים עם אותה אחת שאני מתאהב בה והיא לא יודעת את מה שאני מרגיש, אני מדבר שטויות בלי שליטה. אך אני חושב שאין כמו להתאהב זה הדבר הכי מדהים . שלומי

שאלות לעניין יש לך

1. כל אחד מרגיש בדרך שונה (לפי דעתי), יש כאלה (כמו שלומי) שמתבלבלים, יש כאלה שקופאים, יש כאלה שמתרחקים וכו´. אני כבר מצאתי את האהבה שלי, כשפעם ראשונה ראיתי אותה אמרתי לעצמי לבל "לא יכול להיות שהיא כזו מושלמת" מכיוון שקודם כל דברנו והתאהבתי באופי החמוד שלה אבל אמרתי את זה מכיוון שהיה לה חבר באותה תקופה והיא פשוט כבשה אותי, אמרתי לה שאני לא רוצה להפריד בינה לבין החבר שלה למרות שבפנים רציתי להתנפל עליה . . . כשראיתי אותה פעם ראשונה קפאתי, לקח לי כמה דקות להתעורר ו"להתחיל" אתה . . . 2. אהבה, קודם כל להעניק את כולך בשבילה אח"כ נאמנות . . . אני בעיקר מאמין בקטע של להעניק, מכיוון שאהבה זה עניין של השקעה, זה לא צץ לבד וחייבים לפתח ולהשקיע בה, עוד דבר חשוב הוא לחשוב על הבן/ת זוג לפניך בכל דבר . . . DJ made in israel

lital love .E.

New member
וואו..........................

זה ענק שאלות קשות ומשמעותיות.......... טוב לדעתי שמאוהבים אצל כל אחד זה שונה אצל חלק זה דגדוג בבטן וחלק קופאים או שכל הזמן מסתובבים עם חיוך ענק מרוח על הפרצוף. כשאני התאהבתי פעם ראשונה זה קרה בחבר הנוכחי שלי אלעד שפגשתי אותו באינטרנט אבל הייתה בעייה אחת- כבר הייתי תפוסה וברגע שהוא שלח לי את התמונה שלו אני פתחתי אותה וסגרתי אותה כי מצד אחד אלוהים הוא כזה חתיך!!!!!!!!!! אבל מצד שני אלוהים יש לי חבר אז מה שקרה בסופו של דבר זה שאחרי מספר שיחות טלפון נפגשנו ותקראו לי מגעילה- נפרדתי מהחבר הקודם שלי ועכשיו אני עדיין עם אלעד כבר שנה ו4 חודשים מאושרים וכייפים למרות המרחק.אלעד הוא החיים שלי ואני אוהבת אותו בכל ליבי. אז כשאני ראיתי אותו אני התרגשתי ופרפר לי כל הגוף ככה אני מרגישה שאני מאוהבת. ואהבה זה משהו מיוחד שנוצר כאשר שני אנשים נפגשים ומתחברים וחווים מזו אהבת אמת. אז נשיקות לכל המאוהבים אי שם ולאלעד אוהבת ליטל

guyt7

New member
אהבה זה...

כאשר אתה קם בבוקר עם חיוך ענק על הפנים... וזה לא משנה במה או במי אתה מאוהב... מהילד הלא מאוהב יותר...

למעלה