שאלונת קטנה איך קרואים לשיר שדין שומע באייפוד בתחילת 212 אם אני לא טועה..
נ נמ 15 New member 10/11/07 #1 שאלונת קטנה איך קרואים לשיר שדין שומע באייפוד בתחילת 212 אם אני לא טועה..
T the covenant New member 10/11/07 #2 את בטוחה שב212? כי הוא שומע שיר בתחילה של 213(הפרק ששודר השבוע) אז אם כן לשיר קוראים Down on Love והנה קישור לקליפ עם השיר מכיל
את בטוחה שב212? כי הוא שומע שיר בתחילה של 213(הפרק ששודר השבוע) אז אם כן לשיר קוראים Down on Love והנה קישור לקליפ עם השיר מכיל
D darklighter New member 10/11/07 #3 תודה על הקליפ קובננט../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif אני אף פעם לא זוכרת את השם שלך אז בינתיים זה קובננטXDD (אגב מה זה אומר?) והקליפ ממש מעולה! אהבתי ששמו שם מלא ג'ו ועוד כמה שאהבתי ולא היה קאסי בכללLOL
תודה על הקליפ קובננט../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif אני אף פעם לא זוכרת את השם שלך אז בינתיים זה קובננטXDD (אגב מה זה אומר?) והקליפ ממש מעולה! אהבתי ששמו שם מלא ג'ו ועוד כמה שאהבתי ולא היה קאסי בכללLOL
A Adi Levy New member 10/11/07 #4 נצל"ש מישהו פעם חשב פה לפתוח אתר לעל טבעי? - לא אכפת לי לפתוח פה אתר עם מישהי
D darklighter New member 12/11/07 #6 אפשר לפתוח אתר לפורום בתפוז../images/Emo190.gif הבעיה שאני לא יודעת לבנות אתרים וכאלה...
T the covenant New member 10/11/07 #5 הייתי חסר רעיונות באותו הרגע שפתחתי את הניק והייתי צריך אותו למשהו דחוף ופשוט, כמו שבסרטים מחפשים שם מהר ושולפים זה היה השם שהיה רשום על הדיוידי שראיתי באותו הרגע והשם שלי הוא אורן
הייתי חסר רעיונות באותו הרגע שפתחתי את הניק והייתי צריך אותו למשהו דחוף ופשוט, כמו שבסרטים מחפשים שם מהר ושולפים זה היה השם שהיה רשום על הדיוידי שראיתי באותו הרגע והשם שלי הוא אורן