שאלונת קטנה.. :)

שאלונת קטנה.. :)

טוב אז ככה.. מתוך דחף ממש לא ידוע אני רוצה לקנות לחבר שלי בושם.. לעשות לו קצת ריענון.. :) אז.. יש המלצות לבשמים של גברים?... ת'אמת זה די חשוב לי.. כי אני לא הכי מתמצאת בתחום הזה של הגברים אז.. תודה מראש... :)

אני לא אוהבת להציק..

אבל בכל זאת מקפיצה..

מאיה1983

New member
אני אוהבת ג'ופ

קניתי את זה לחבר שלי (לשעבר כבר) שנה שעברה וזה ה-ניחוח לדעתי. ויש גם את פאי ששהוא דיי טוב. ז'אן פול גוטייה מעולה אבל הוא כבר אאוט לגמרי לדעתי...

chicolico

New member
יש כמה...

ארמאני (בבקבוק השחור) קנת קול החדש דולצ'ה גבאנה לייט בלו גוצ,י החדש (שכחתי איך קוראים לו..)

keren201

New member
אנשים!!!שכחתם את....

רושאס....(החדש) אינג'יל שתמיד אבל תמיד יהיה IN ואני ממליצה גם ג'ופ,ריח טוףףףף!(אפשר להסניף אחרכך :) א...ואולטרה ויולט...פאקו רבן בקיצור....(שאותו קניתי לחבר שלי לשעבר) בעעעע....ריח טוף רצח!!!

O Boy

New member
תשמעי לי, ה-בושם!!

פאי ג'יבנצי הכחול. היה לי את הדולצ'ה והזאן פול גוטייה - ואת הפאי הכי אהבתי, לא תפסיקי להסניף את הריח הזה
חח...

דולצ'ה גבאנהההההההההההההההההההההההה

אתה רוצה להרוג אותי?????????????? דאמממממממ הסנפתי את חבר שלי! רק הייתי נכנסת לבית של הייתי מריחה.......... יאמיייייייייייי
אגב... יש איזה בושם (אני חושבת שהוא לבנות..
) קוראים לו MOSHINO והוא פצצההההההההההההההההההההההההה

keren201

New member
חחחח...

אני הסנפתי ומסניפה רק רושאס.... אני פריקית של בשמים של גברים..... אני מסניפה אותם חופשי.....יש אוסף בבית :) אבל אני לא שמה אותם :)

אני ממליץ לך על..

רושאס שזה מתוק.. או - לאליקיו זה בושם מדהיםםם ידידות שלי לא מפסיקות להסניף אותי כשאני שם אותו..
אבל אני לא בטוח אם תוכלי למצוא אותו איפשהו בארץ כי אני קניתי אותו באנטליה..(טורקיה) אז אני לא יודע
אבל תמיד שווה לחפש..

|מומייו יו יו מה המצב אני חדשדשה...

אני וחבר שלי היינו לפני כמה זמן 5 חודשיים וקניתי לו את הבושם דולצ'ה וגבנה.. בושם מזה טוב של החיים..

ג'ופ../images/Emo99.gif

אם היה לי חבר הייתי קונה לו את זה.. אבל זה די אגואיסטי מצידי, כל היום הייתי מסניפה אותו...

למעלה