שאלונת קטנטונת

beutifulll

New member
שאלונת קטנטונת

היי כולם (אגב עכשיו אני כבר ב212- לא רוצה שיגמר!!!!!) ראיתי פה כמה הודעות בנוגע לטיויטום הזה שיש שם קטגוריית פיספוסים ופדיחות (שהצופים קלטו כמו מיקרופון שקופץ או אי התאמה בעריכה לסצנות) נכנסתי לאתר (החדש ד"א שקורים לו רק טיוי- אלא אם כן עבדו עליי) ולא מצאתי איפה ראיתם את הרשימה הזו אני ממש ממש אשמח אם אוכל לקבל קישור תודה רבה רבה מראש

beutifulll

New member
ועוד שאלה

באיזה פרק רואים שראין עומד על קרש כשהוא מתנשק עם מריסה בשביל להגיע לגובה שלה? מישהו זוכר?

beutifulll

New member
למה ספויילר? אין כאן ספויילר...

אם כבר בתשובה יהיה ספויילר זה פשלה בצילומים לא סצנה שהוא עולה על קרש לנשק אותה..

aviGODFATHER

New member
אתה הפכת את זה לספוילר...[../images/Emo58.gif]

מי היה זוכר סצנה כזאת אבל בגלל שאמרת שזה ספוילר אז זה אומר שהם יחזרו... קצת היגיון!

אני חושבת שהבנת לא נכון

זה לא ספוילר, היא מדברת על פרק 24 בעונה הראשונה שמריבה וראיין חזרו מכיוון שהפרק שודר כבר, זה לא ספוילר.

aviGODFATHER

New member
אז למה הוא אומר שזה ספוילר?

וגם אם זה באמת היה סוג של ספוילר, אני ועוד הרבה לא היינו יודעים שזה ספוילר אם הוא לא היה אומר שזה ספוילר... עקבת?

חחח.. האמת שלא עקבתי

אין לי מושג מי אמר למה וכמה
אבל אין פה ספוילרים- אולי הוא הבין אותה לא נכון, היא התכוונה (לפחות בשאלה השניה שלה) לפרק מהעונה הראשונה, ככה שלא יכול להיות ספוילר, כי העונה הזו כבר שודרה. והשאלה הראשונה שלה- היא שאלה, באיזה אתר אפשר למצוא "בלופר'ס" (פיספוסים) מהתוכנית. וגם זו לא שאלה מספליירת.

f10

New member
אהבתי את המחשבה

ואת האמת שזה נכון. כי ראיין ומריסה התנשקו מלא פעמים ואף אחד לא יודע למתי הכוונה.

beutifulll

New member
../images/Emo9.gif כי השירשור נפתח בשאלה...

ואני ממש ממש אשמח אם אני אמצא את האתר חרשתי על כל האתר ואני כבר מיואשת

Aviad1987

New member
ת'אמת

מאז שtvtome נקנו על ידי CNET (נכון?) אני לא נכנס לשם יותר אז אין לי מושג איפה העבירו את כל המידע שהיה שם על הפרקים ואם הוא בכלל עוד קיים. ככה זה שתאגיד ענק משתלט על אתר כל כך טוב..
מה הלאה? IMDB?!

וואי

חיפשתי לפני כמה זמן תקצירים של פרקים של זהות בדויה וחיפשתי בגוגל או משהו וזה מצא לי איזה פינה בtvtome ואז לפני כמה ימים נכנסתי שוב ופתאום ראיתי שזה בכלל tv.com וחשבתי כזה וואי.. למה חשבתי שזה טיויטום..? ועכשיו הכל ברור.

beutifulll

New member
זה לא זה- שם זו גלידה.. או שיש

כזו סצנה או שהתבלבלו בין קרש לגלידה מה נראה לכם?

למעלה