שאלונת: קיבלנו שטיח, חיברנו והתקנו

שאלונת: קיבלנו שטיח, חיברנו והתקנו

את תוכנת setmenia 3.9 עקבנו אחרי ההוראות להכנס ל- CONFIG KEY והגדרנו חלק מהמקשים (לא שזה ממש ברור אבל הגדרנו). השטיח הוא flash fire. התקנו את זה ב-2 מחשבים שונים: בראשון בתחילת המשחק הוא כותב not present יש מוזיקה אבל השטיח לא מגיב. בשני מחסנית השירים נראית ריקה ורק החץ השמאלי מתחיל לסובב את מחסנית השירים. יש רעיונות? ותודה מראש.

אלונה56

New member
יש לי הרגשה

שאתם צריכים לקרוא את הרשום כאן. לגלול את הדף מעט למטה, היכן שרשום "הודעה חשובה" באדום.

נו שויין, כולה קבלנו מתנה

עשיתם אותנו שותפים לפשע, הגזמת. הם מבקשים רשימת חנויות שמכרו את המוצר, מוכן לתת אם יתנו תמיכה.

אלונה56

New member
צוציקגדול היקר

לא לכך התכוונתי בתשובתי. רק לידע אותך, במידה ואינך יודע. לא אני ניסחתי את הדברים הרשומים שם. אז אנא, תודה תתקבל בברכה. גם אם הרגיז אותך הרשום שמה. בברכה

לא לא הרגיז, אם כבר הרגיז אותי

נותן המתנה, כי למעשה נתן לנו מתנה שאי אפשר לעשות איתה דבר. אבל בכל זאת אם יש אפשרות לקבל קריאת כיוון לגבי הבעיה....מבטיח שאם זה ימצא חן נקנה את האורגינל.

Tamar from IDDR

New member
אני אנסה לעזור אבל קודם הקדמה

לפני כמה ימים נתקלתי במשטח של flashfire באחת הפגישות בהן נכחתי כדי לקדם את התחרות הבאה של IDDR. הבחור שאיתו נפגשתי קיבל את המשטח ממפיץ שניסה לשתף פעולה עם אותה חברה מסחרית. המשטח של flashfire הגיע בתוך קופסה עם דיסק צרוב. ביקשתי מהבחור שזימן אותי לפגישה להעלות את הדיסק שהיה כתוב עליו בכתב יד "שטיח ריקוד". עלתה תוכנת התקנה של חברה מתחרה (לא של IDDR). הרמתי טלפון למנכ"ל של החברה המתחרה ושאלתי אותו אם הוא התחיל לשווק משטחים של flashfire אשר ידועים כבעיתיים (את הפרטים תוכל למצוא בפורום פתרון לבעיות טכניות כהודעות של חבר'ה מאוכזבים שקיבלו משטח ולא מצליחים לשחק בו). בקיצור, הבחור היה בשוק. גם IDDR וגם אותה חברה שמשווקת משטחי ריקוד עם התקנה שלה (אומנם לא בעברית אבל לפחות מקורית) עומדים חשופים לצריבות לא חוקיות של תוכנות ההתקנה שפיתחנו. אותם ספקים עוברים על החוק, משווקים דיסקים צרובים ומפנים את הלקוחות המאוכזבים למוקד התמיכה הטלפוני של IDDR כדי שיסייעו להם.... התופעה הזו מתרחשת כבר יותר מחצי שנה, אבל הפעם ראיתי אותה במו עייני ונדהמתי. עד כאן פריקת התסכול... עכשיו לעניינך. יכול להיות שהדיסק שקיבלת הוא ללא שירים בכלל ולכן גלגל השירים הוא ריק. יכול להיות שההתקנה לא הסתיימה עד הסוף. תלוי גרסה של מי הם זייפו הפעם.... לגבי המשטח עצמו - הוא הגיב בconfig ? תמר

תודה על ההקדמה. הראשון שמבין

לליבך הוא אני, מכיוון שחוויתי בעצמי גניבות תוכנה שפיתחתי. כמו שאמרתי קודם במידה והשטיח ימצא חן בעיננו, אני מתחייב לקנות מקורי. לעצם העניין: במחשב הראשון היו שירים אבל כתוב not present ומחסנית השירים מלאה. במחשב השני מחסנית השירים ריקה. בשניהם ה- config מגיב לשטיח. דרך אגב לא הבנתי לאיזו עמודה מכניסים את לחיצת השטיח השמאלית, אמצעית או ימנית. תודה, מראש.

גם אני קניתי FLASH FIRE....

ולא הצלחתי להתקין אותו.. התקשרתי לטלפון של החברה(גיירו טכנולוגיות בע"מ) וענה לי מישהו ממש לא נחמד שאמר שאני לא טוב במחשבים אז הוא לא יכול להסביר לי... אני עוד אלך לחנות.... אז קניתי משנהו לא חוקי? מזוייף?עבדו עליי?

למעלה