שאלונת...

שאלונת... ../images/Emo124.gif

היי! מה המצב? אני טסה עוד חודש וחצי ללונדון ואני רוצה לעדכן משם את הבלוג שלי... הבעיה היא שאני מעדכנת אותו עכשיו דרך הפרונטפייג´ ורציתי לדעת איך אפשר להעביר אותו לבלוגר ולעדכן משם? תודה

ladyorion

New member
לא בעיה גדולה,

אך זה ידרוש מעט מאמץ. אני לא יודעת בדיוק איך זה עובד עם פרונטפייג´, אבל אם השרת שלך תומך בFTP כל מה שאת צריכה לעשות זה לשנות את העמוד שלך על מנת שיבנה סביב לblogtags, שפת המשתנים של בלוגר. (תפתחי אתר קטן בבלוגספוט ותבדקי את הקידוד שלו ב-template, ותראי למה אני מתכוונת). ה-template הוא ה-HTML וה-blogtags שיוצרים כפלט את העמוד של הוובלוג. זה צריך להיראות משהו כזה: [כותרת העמוד, גרפיקה וכו´] [ה-blogtag שיוצר את התאריך] [ה-Blogtag שיוצר את הרישום] נכתב ע"י [blogtag משתנה שם משתמש] ב[blogtag משתנה שעה] [תחתית העמוד footer] כמובן שזו רק דוגמא בסיסית. לבלוגר יש קובץ עזרה חדש, צירפתי קישור לאתר. לצערי, נראה שיהיה לך קצת מסובך להעביר את כל הרישומים הישנים שלך לוובלוג שמבוסס על בלוגר. בכל מקרה, אני אנסה לעזור לך כמה שאוכל.

ללירון../images/Emo26.gif

לא הייתי פה כל הסופ"ש אז רק עכשיו אני יכולה לכתוב לך... תודה רבה על העזרה, אבל לא ממש הבנתי איך אני עושה את זה שאני אוכל לעדכן מכל מקום שיש בו אינטרנט-לדוג´: אינטרנט קפה... אם את או כל אחד אחר תוכלו לעזור לי להעביר הכל לבלוגר אני אשמח! ד"א, איך אני מאכסנת שם את כל התמונות שלי? אני צריכה להשאיר את זה בשרת אכסון הנוכחי שלי? תודה מראש, הדר

ladyorion

New member
קופידונית

כדי שהתמונות יעלו בבלוגספוט (שרת אחסון החינם של בלוגר) את צריכה שהשרת הנוכחי שלך יתמוך ב - remote image linking, אבל אני לא רואה שום סיבה להעביר את האתר שלך לבלוגספוט עם השרת הנוכחי שלך תומך בFTP. רעיון שאני חושבת ליישם בטיול הקרוב שלי לארה"ב אחרי השחרור )USA, here I come!) זה להקים בלוג נפרד למסע. כך תוכלי לחזור לארץ ולהמשיך במתכונת הרגילה, כל הזמן שאת בחו"ל תכתבי בבלוג מסע שלך, ובאתר הנוכחי שלך פשוט תשימי לינק לבלוג מסע ותבהירי למבקרים שלך שכל זמן שאת בחו"ל, שם תכתבי.

איה@

New member
נכון../images/Emo70.gif אחלה רעיון../images/Emo70.gif

יפה לירון
וככה כשתחזרי מקסימום תעתיקי את העמודים לבלוג הרגיל שלך, ותוכלי לשלב תמונות גם. באמת שזה נראה לי רעיון מוצלח.
איה.

סבבה, אחלה רעיון!

רק שאני נוסעת לאיזה 3 חודשים וזה נראה לי הרבה מדי, האם קוראי הנאמנים לא יינטשו אותי בזמן הזה? את יודעת מה? אני לא אעביר הכל, רק קישורים לספק אורחים וכו´ (שאותם אני לא אעדכן משם) והעמוד הראשי יהיה של בלוגר... אבל אני יכולה להשאיר את העיצוב הנוכחי? חוץ מזה שאני לא יודעת אם השרת שלי תומך ב-ftp...

ladyorion

New member
בדקתי, ומסתבר...

לא רק שהשרת שלך לא תומך בFTP, הוא גם לא תומך בremote image linking, מכיוון שאת יושבת על תוכנית חינם. אולי תרצי לעדכן את הבלוג שלך ידנית, בזמן שאת בחו"ל? תפתחי משתמש בשרת ברינקסטר - יש להם עורך html אונליין, ותוכלי להיכנס אליו מכל מחשב בעל חיבור אינטרנט.

לירון

פתחתי חשבון בברינקסטר, רק שאין לי מושג לאיזה עורך html את מתכוונת... כי אם זה לא בסגנון פרונטפייג´ אין מצב שאני אצליח להסתדר עם זה...
אולי ברינקסטר תומכים בftp? לא הצלחתי למצוא לזה תשובה...

למעלה