שאלונת.......

נטלי ב

New member
שאלונת....... ../images/Emo13.gif

קודם כל היי! השאלה שלי היא איך בדיוק אמינם ופרד הסתכסכו?! הרי פרד היה בקליפ של אמינם פעם נכון? ויש להם תמונות ביחד.... אז מה בדיוק קרה שעכשיו אמינם מלכלך על הלהקה?! מקווה לתשובה ביי נטלי

anselmo girl

New member
כי...

אמינם תמיד היה מאאאגניב בצורה לא נורמלית... ואז פרד לקח לו את כל המאגניבות (הוא התחיל להראות זין למצלמות...בלגנים...)... ואמינם נעלב...בכה בלילות, ניסה להיתאבד (ראה הקליפ the way i am)... ובסופו של דבר הגיע למסקנה שכדיי להיות שוב מאאאגניב הוא צריך לעשות משהו יותר פרוע ומסוכן מאשר להראות זין למצלמה... אז הוא ישב חודשים על גבי חודשים וכתב בדיחות על פרד... ואז חיבר להם מנגינה... ועכשיו אמינם בעל עוצמה רבה כי הוא חתם על הסכם שלום עם לינקין פארק המטאליסטים האגדיים...!!!!!

כל האמת פה

תשמעי... לפרדיק (אם אפשר לי לקרוא לו כך) היה לו לילה פרוע עם אמינושקה אבל תראי לא תמיד הכל כמו באגדות כי בבוקר כשאמינושקה קם הוא מצא על הכרית ורד עם הקדשה מפרדיק שאמר: אימא שלך זונה. אמינושקה נתקף חרדה האיך זה ייתכן? הוא שאל את עצמו האם זה אפשרי? תוהו ובוהו! בורות שכזו! פרדיק עזב את אמינושקה בצורה כה מעליבה הוא ששבר לאמינושקה את הלב אך אמינושקה לא מוותר כ"כ בקלות הוא חימצן שוב את שיערות הערווה שלו ואמר אני הולך לבאבא סלי..

donslam

New member
דיי לזיין ת´שכל

אני לא שייך לפורום הזה...חבר שלי הכריח אותי להיכנס שהוא היה אצלי וראיתי את ההודעה ... אז זה הסיפור...היה זה ערב של הופעות במלון...ולאמינם היה הופעה... הוא עבר ליד פרד בלובי של המלון בדרך להופעה ולא התייחס לפרד כי הוא מיהר...פרד התעצבן מיזה ...אחר כך אמינם ופרד היו צריכים לעשות שיר ירידה לדי ג´יי ליטל...אבל פרד דרס אמר ברגע האחרון שהוא לא רוצה לעשות את השיר ודפק את אמינם...אמינם עשה את השיר לבד וגם זרק כמה שורות על לימפ ביזקיט ומשם הכל הסתכסך

למעלה