שאלונת

brokenn

New member
שאלונת../images/Emo3.gif

אני בת 16,גובה 1.70 בערך ושוקלת 50 ק"ג. הבעיה אצלי היא שאני מאוד אובססבית לגבי מה שאני מכניסה לפה שלי,וכמעט אחרי כל דבר שאני אוכלת אני מרגישה "אשמה". אני לא רוצה שיהיו לי בעיות בריאתותיות בגלל זה,ושום דבר. לכן רציתי לשאול כמה דברים
: -מהי כמות הקלוריות שאני צריכה לאכול ביום על מנת שאני לא אשמין?[אני לא עושה ספורט קבוע] -כמה פחמימות מותר לי לאכול ביום? -ומה פחות או יותר אני צריכה לאכול ביום על מנת להשאר במשקל שלי. אני אודה לכם המווווווון אם תענו לי,זה חשוב לי מאוד
תודה מראש.

Naughty Girl1

New member
היי.

בעיקרון את צריכה לאכול 1800 קלוריות ליום כדי לשמור. [ציינת שאת לא פעילה ספורטיבית רייט?]. לגבי הפחמימות, אין לי שמץ, מה שכן - צריך להיזהר איתם.אם תגזימי עם הפחמימות - תעלי. את יכולה להתחיל לשמור על המשקל ע"י 3 ארוחות גדולות ו3 ארוחות ביניים ביום: ארוחת בוקר ביניים ארוחת צהריים ביניים ארוחת ערב ביניים ארוחות ביניים יכולות להיות פירות, מעדני דיאט, לחמים קלים עם ממרחים כמו גבינות 5%, גלידות דיאט , כוס חלב 1%, פתיתי אורז, חטיף שוקולד קטן, 4 כוסות פופקורן, פרוסת עוגת קטנה וכאלה. בהצלחה!!

תשובונת

דווקא בשל היותך מאד אובססיבית והן בשל העובדה שלהערכתי הגסה ביותר את דווקא צריכה להעלות קצת במשקל ולא לשמרו, הכי הכי כדאי שתיגשי לייעוץ הן תזונתי והן פסיכולוגי שהרי כל האינפורמציה שאת מבקשת כאן רק תטפח את האובססיות שלך ותגביר את ה"אשמה"...

למעלה