שאלונת

SuGaRBabe1

New member
שאלונת ../images/Emo8.gif

נניח שאני יוצאת עם חברות, סתם לא משהו מיוחד... ואני לובשת מכנס ג´ינס, וחולצה בצבעים של אדום וורוד. איך אתן ממליצות לי להתאפר?... אם יש לי עור בהיר, נמשים ועיניים ירוקות? אני חשבתי ככה- קודם כל, על הפנים עצמם פודרה וסומק... עיניים - צלליות בגווני ורוד... זתומרת על העפעף ורוד בהיר, לקראת הקצה החיצוני בורוד כהה יותר, ועל עצם הגבה לבן עם נצנצים, וכמובן עפרון שחור ומסקרה... שפתיים - קראתי כאן בפורום שכדאי לשים פודרה או איזשהו חומר אבקתי על השפתיים לפני שמורחים שפתון... אז חשבתי לעשות אותו דבר, רק לשנות טיפה את החומרים... זתומרת, חשבתי לשים במקום פודרה, סומק, ובמקום השפתון ליפגלוס... נראה לכן שזה יעבוד?... ומה דעתכן על מה שחשבתי..? הצעות לשיפור אני אשמח לשמוע
תודה!

Black Cat

New member
שימי איפור שחור בעיניים

תרטיבי צללית שחורה ומרחי פס עבה מתחת לקו הריסים התחתון והעליון. להתאפר בוורוד ובנצנצים בזמן שאת לבושה כבר באדום וורוד... - זה ממש משעמם.. ודי יומרני.

גלי מאי

New member
עיפור שחור../images/Emo23.gif

טוב אז ככה לפי דעתי עיפרון שחור בעיניים זה הדבר הכי קטלני שקיים אבל צללים שחורה ננו באמת תיהיו מציאותיים צללית שחורה זה דבר פשוט מגעיל אני ממליצה ללכת על צללית חומה עיפרון שחור ומסקרה שחורה זה הדבר הכי יפה שקיים!!!

כנסי שניה לפה....

אוקי אז ככה.. קודם כל לא שמים פודרה בלי מייק אפ... עדיף קודם כל לשים מייק אפ ואחר כך פודרה רצוי שקופה.... אחר כך שימי על העפעף קודם את הצללית הבורדו ואחר כך את הורוד בהיר... אפילו הייתי מוותרת על הורוד בהיר ושמה לבן במקום.. למרות שזה בערך נראה אותו דבר על העין אבל לא משנה כל כך ... בעפעף העליון שימי את הצללית הבהירה... אממממ על הלבן עם הנצנצים הייתי מוותרת אבל עם זה מה שאת אוהבת סבבה.. אמממ בקשר לשפתיים אין לי מושג מתי קראת דבר כזה שקודם שמים אבקה על השפתיים ואחר כך את האודם... למרות שזה יכול להיות רעיון אבל אני חושבת שזה מיותר... את יכולה לשים את האודם או את הליפ גלוס בלי שום אבקה על השפתים.. רעות

river island

New member
בקשר לאבקה על השפתיים

כאשר מורחים מייק אפ על הפנים רצוי למרוח קצת מייק אפ על השפתיים, במקרה ושמים שפתון או סתם ליפ גלוס, זה מאריך את זמן העמידות של השפתון/ גלוס על השפתיים...

אוקי אז בשביל זה יש את

המחזק שפתון.... אם מישהי שמעה של זה.. זה ממש טוב אין לי מושג איפה קונים אותו, אבל אני יודעת שאני יכולה לקנות אותו איפה שאני לומדת... רעות

SuGaRBabe1

New member
אהה, נזכרתי במשו...

מה זה לעזאזל "מנפח שפתיים?!?!" קראתי על זה איפשהו, אבל מה זה הדבר הזה?... מה הוא עושה, איך משתמשים בו?!?...

MaYo0sH

New member
אבקה על השפתים? ../images/Emo12.gif

קוראים לזה פודרה..וזה בכלל בכלל לא מיותר. זה גם גורם לאודם להמרח יותר יפה על השפתיים וזה גם שומר על השפתון יותר זמן על השפתיים.

MaYo0sH

New member
לא ממש..../images/Emo123.gif

זה ממש לא שטויות, כל המאפרים המקצועים יאשרו לך את זה.

שרון 25

New member
מאיוש צודקת

כדי לקבע כמה שיותר את השפתון רצוי לשים שאריות מייק אפ שנשארו על הספוגית לאחר המריחה על הפנים ולאחר מכן מפדרים את השפתיים בשאריות פודרה שנותרו על הכרית ואז עיפרון שפתיים ושפתון, אני אישית שמה בליסטקס לאחר המייק אפ והפודרה ורק אז מאפרת את השפתיים (משתמשים בשאריות פודרה ומייק אפ כי יותר מידי מהם יגרום למראה "בוצי" על השפתיים).

הבליסטקס זה טוב..

אבל הפודרה והמייק אפ זה סתם שטויות לפי דעתי.. תנסי פעם אחת בלי הפודרה והמייק אפ ותשימי רק בליסטקס ותראי שזה נשאר אותו דבר... רעות

pap:-)

New member
טוב, אז להסדיר את הדברים בנושא ../images/Emo45.gif

כאחד שהיה מאפר מקצועי לא מעט שנים צריך לחלק לשנים את הדבר . א .מאפרים שצריכים למכור מוצר כגון שיפתונים לא יזכירו לך את שיטת המיקאפ/פודרה על השפה מסיבה שהשיטה גורמת חעמידות של השפתון לאורך זמן ארוך יחסית האינטרס הברור של המאפר/ת שמכרו הוא שימוש רב יותר בשפתון=קנית יותר שיפתונים . ב .כאחד שגם יצא לו להדריך ולהרצות בנושאי איפור ליחידים ולקהל רחב תמיד הימלצתי על שיטה להאריך את חיי השפתון על השפה כך : לשפתיים סדוקות ויבשות נתחיל במריחה קלה של מייקאפ (יעביר לחות לשפה ויעזור למילוי הסדקים = יתרום למראה מלא יותר ומשמש כבסיס) שלב שני , מריחת שפתון בצורה אחידה (אפשר + תוחם מישאוהבת אפשר גם בלי) והספגת עודפי השפתון על טישו. שלב שלישי , איבוק השפה והשפתון בעזרת פודרה רצוי במברשת גדולה (סומק)בצורה קלילה עד כמה שאפשר והסרת עודפי הפודרה מהשפה בעדינות , פעולה זו תיגרום ותעזור לקיבוע השפתון לאורך יותר זמן אבל תיגרום לשפתון לקבל מראה מט ולא מבריק וזוהר (לפעמים מראה כזה תורם ללוק טיבעי יותר או נכון במיקרים מסויימים לצילומים או לפי דרישה בתצוגות). שלב רביעי ,מריחה של שיכבת שפתון נוספת ,שיכבה זו תיתן ותחזיר את הברק והזוהר לפנים. נכון זה ניראה וניקרא ארוך אבל בפועל 3 דקות . מה זה בעצם נותן ??? ליום עבודה ארוך כשאין אפשרות לחדש שפתון השיכבה הראשונה תרד במשך הזמן (יחסית קצר) תוך כדי אכילה , שתיה , נשיקות וכו´ ...... השיכבה השניה תישמור על גוון לשפה למשך שאר היום ( נכון קצת מט אבל גוון שמתאים לשאר איפור הפנים .) זהו סליחה על האורך מקווה שעזרתי

SuGaRBabe1

New member
וואי, תודה! ../images/Emo24.gif

אבל עם ליפגלוס זה לא יעבוד, נכון?...

למעלה