שאלונת.. מישו יודע במקרה אם הם מוציאים אלבום חדש עוד מעט?
ב בסטיאן New member 26/6/07 #2 לא יוצא אלבום בקרוב הם צוטטו מספר פעמים, אומרים שהם מתחילים לאסוף חומר לאלבום חדש, אבל עד יציאתו לחנויות יעבור עוד הרבה זמן. אולי, אולי, אולי, הכי קרוב מתישהו ב-2008...
לא יוצא אלבום בקרוב הם צוטטו מספר פעמים, אומרים שהם מתחילים לאסוף חומר לאלבום חדש, אבל עד יציאתו לחנויות יעבור עוד הרבה זמן. אולי, אולי, אולי, הכי קרוב מתישהו ב-2008...
C Chrismakkah convert New member 26/6/07 #4 את האמת, מקווה שזה יהיה יותר מאוחר מ2008 כי- דבר ראשון, אני עדיין לא מחוברת לUTIS כמו שאני לH&F, וזה ייקח קצת זמן... ודבר שני, אני ממש ממש מפחדת מהאלבום השלישי כאילו, קניה ווסט?!?!?!?!?!
את האמת, מקווה שזה יהיה יותר מאוחר מ2008 כי- דבר ראשון, אני עדיין לא מחוברת לUTIS כמו שאני לH&F, וזה ייקח קצת זמן... ודבר שני, אני ממש ממש מפחדת מהאלבום השלישי כאילו, קניה ווסט?!?!?!?!?!
ב בסטיאן New member 26/6/07 #5 חחחחחחח קניה ווסט מפחיד אותך? תראי, באותה צורה הוא אמר גם ש NIMW נוצר תחת השפעה של שיר של אמינם, וכולנו יודעים איך זה הסתיים...
חחחחחחח קניה ווסט מפחיד אותך? תראי, באותה צורה הוא אמר גם ש NIMW נוצר תחת השפעה של שיר של אמינם, וכולנו יודעים איך זה הסתיים...
C Chrismakkah convert New member 26/6/07 #6 הממממ...אז שיגידו בפעם הבאה שהם מושפעים מהדיסק החדש של לינדזי לוהן או של פריס הילטון זה בטח יצא פנטסטי
הממממ...אז שיגידו בפעם הבאה שהם מושפעים מהדיסק החדש של לינדזי לוהן או של פריס הילטון זה בטח יצא פנטסטי
J justin9 New member 27/6/07 #7 נקודה למחשבה קנייה ווסט גזל את הגראמי מקין ופאריס הילטון עקפה את קין במכירות בשבוע הראשון לצאת הדיסק
C Chrismakkah convert New member 27/6/07 #10 זה ברור,אבל אני רוצה למצות את UTIS לפחות ברמה המקסימלית לו... ואני עדיין לא מרגישה את זה.... עברה בסך הכל שנה....
זה ברור,אבל אני רוצה למצות את UTIS לפחות ברמה המקסימלית לו... ואני עדיין לא מרגישה את זה.... עברה בסך הכל שנה....
א אמבריי לנצח New member 26/6/07 #3 רועי כבר ענה לך אז רק אומר ברוך הבא!../images/Emo24.gif ואם לא התכוונת להשאר אז לא נורא, תישאר